Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
URL]]

Συνημμένα

• perni-tilefono-ton-filo-tou-gianni-stin-thessaloniki.jpg
    perni-tilefono-ton-filo-tou-gianni-stin-thessaloniki.jpg
    554,2 KB · Εμφανίσεις: 55

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ήταν δυο τύποι που κάνανε με το αυτοκίνητό τους εσωτερικό τουρισμό.
Στα όρια ενός γραφικού χωριουδακίου είδαν μια ταμπέλα: "Καλώς ορίσατε στο Πουστοχώρι".
Έβαλαν τα γέλια και κατέβηκαν απ'το αμάξι για να πάνε να δούνε τι παίζει.
Λίγα μέτρα πιο κάτω, συνάντησαν έναν αγρότη που κλάδευε κάτι δέντρα.
- "Γεια χαρά ρε πατριώτη", του είπαν, "πώς λέγεται το χωριό;"
Ο αγρότης τους κοίταξε λίγο αδιάφορα και συνεχίζοντας να κλαδεύει, τους λέει: "Α! Πουστοχώρι λέγεται το χωριό μας".
Κρατώντας τα γέλια τους, τον ρωτάνε: "Μα καλά, συγγνώμη δηλαδή... δεν είναι λίγο παράξενο όνομα για χωριό;"
- "Τι να σας πω ρε παιδιά... πάππου προς πάππου Πουστοχώρι λέγεται το χωριό!" τους λέει ο αγρότης και συνεχίζει το κλάδεμα.
Οι τύποι επιμένουν: "Μα γιατί να λέτε Πουστοχώρι ένα τόσο όμορφο και γραφικό χωριό;"
Ο άλλος σταματά το κλάδεμα, ξύνει λίγο το κεφάλι του και τους λέει: "Τι να σας πω ρε παιδιά, δεν το'χω σκεφτεί ποτέ... πάππου προς πάππου έτσι το λέμε... εγώ δεν ξέρω απ'αυτά... αλλά μιας και θέλετε να μάθετε την ιστορία του χωριού, μισό λεπτό να φωνάξω τη γυναίκα μου, που είναι και δασκάλα και ξέρει κάτι παραπάνω..."
Στρέφεται προς ένα σπιτάκι στο βάθος και φωνάζει: "Βαγγέληηηηηηηηηηηηηηηηηηηη"

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
:grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1551287884103.jpg
    FB_IMG_1551287884103.jpg
    39,3 KB · Εμφανίσεις: 17

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Δυο μεθύστακες συζητάνε.

- Ρε εχεις καθολου λεφτά πάνω σου?
- Μπα! τίποτα, μονο 1ευρώ....
- Α! πα πα ούτε εγω δεν έχω μία, πως θα την βγάλουμε σήμερα?
- Λοιπον ακου! εχω μια ιδέα, θα παμε με αυτά τα λεφτά να αγοράσουμε ενα λουκάνικο,θα μπαίνουμε στα μπαράκια, θα πίνουμε και όταν είναι η ώρα να φύγουμε θα κατεβάζω το φερμουάρ του παντελονιού θαβάζω το λουκάνικο, εσύ θα κάνεις οτι μου παίρνεις πίπα, θα νομιζουν οτι ειμαστε πούστηδες και θα μας πετανε έξω χωρίς να πληρώνουμε...

Όντως έτσι κάνανε, πηγαν στο 1ο μπαρ , στο 2ο, στο 3ο, το κόλπο δούλευε καλά... καπου μετά το 9ο μπαράκι, πιτα και οι δύο συζητάνε τρεκλίζοντας,

- Ρε μ@λάκα δεν το παραταμε πια να πάμε σπιτια μας? όχι τίποτα άλλο, αλλά εχουν πονέσει και τα γόνατα μου τόσες φορές σκύψε και σκύψε...

- Δίκιο έχεις... ας το αφήσουμε... χάσαμε και το λουκάνικο μετά το 4ο μπαρ.....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Η σύζυγος έχει αρχίσει να υποπτεύεται πως ο άντρας της την κερατώνει.

Μια μέρα είναι καλεσμένοι σε ένα πάρτυ μασκέ και του λέει πως έχει πονοκέφαλο και δε θέλει να πάει.

Αυτός βάζει τη στολή γορίλα που είχε και ξεκινάει για το πάρτυ μόνος.

Μετά από λίγο σηκώνεται η σύζυγος, βάζει τη στολή που είχε αγοράσει κρυφά και ξεκινά κι αυτή για το πάρτυ.

Φτάνοντας, εντοπίζει τον σύζυγο-γορίλα να πειράζει άλλες μασκαρεμένες, να κάνει τρέλες μαζί τους, να χορεύει, να τις χουφτώνει και άλλα ακατονόμαστα...

Τον πλησιάζει κι έτσι όπως είναι μεταμφιεσμένη, αρχίζει να χορεύει μαζί του και να του τρίβεται επίμονα.

Αυτός της προτείνει να πάνε στο πάνω δωμάτιο κι εκείνη ευχαρίστως τον ακολουθεί.

Βρέθηκαν στο δωμάτιο κι έτσι με τις μάσκες, το έκαναν για όλο το βράδυ, όπως ποτέ στο παρελθόν.

Πριν ξημερώσει, έφυγε η σύζυγος χωρίς να φανερωθεί.

Έφτασε πρώτη στο σπίτι και τον περίμενε για να ακούσει τι θα της έλεγε.

Όταν επέστρεψε και ο σύζυγος, τον ρωτάει:

- Πώς τα πέρασες κύριε... γορίλα;

- Τα συνηθισμένα, της λέει αυτός, με τα παιδιά ήμουν και παίζαμε χαρτιά...

- Α, τα συνηθισμένα, λέει αυτή...

- Αφού ξέρεις ότι δεν περνάω καλά αν δεν είμαστε μαζί, συνεχίζει αυτός.

- Δηλαδή δεν χόρεψες, ούτε φλέρταρες; τον ρώτησε εκείνη, που ήταν έτοιμη να τον αρχίσει...

- Αφού σου λέω πως κλειδωθήκαμε σε ένα δωμάτιο και παίζαμε χαρτιά όλο το βράδυ... Όμως κάτσε να σου πω τι συνέβη στον Γιώργο που του δάνεισα τη στολή του γορίλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom