Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Δικάζεται ένας 80χρονος για το βιασμό μιάς 16χρονης.
-"Σκούρα τα πράγματα!",λέει ο Δικηγόρος στον πελάτη του."Αν ζορίσουν κι άλλο,ασ'το πάνω μου για να δώσουμε τη τελευταία παράσταση,κι ό,τι γίνει... "
Πράγματι,ο εισαγγελέας καταπέλτης, οι ένορκοι φάνηκε ότι πείστηκαν,οπότε ο Δικηγόρος κατεβάζει τα βρακιά του γέρου και απευθύνεται στο Δικαστήριο:
-"Είναι δυνατόν μ'αυτά τα μαραμένα κάστανα να γίνει βιασμός,όπως κατηγορείται ο πελάτης μου";
Οπότε του ψιθυρίζει ο γέρος:
-"Μην τα κουνάς πολύ και τη χάσουμε τη δίκη...".

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ένας μαύρος κατάδικος στην Καλιφόρνια, 1.95, 140 κιλά με ξυρισμένο κεφάλι, καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή που τον κράταγαν για 15 χρόνια. Είχε φάει ισόβια για ληστεία με φόνο που τον είχε κάνει με τα χέρια του.
Καθώς έτρεχε στα χωράφια για να ξεφύγει, βρίσκει ένα σπίτι και μπαίνει μέσα σπάζοντας την πόρτα.
Βρίσκει ένα νεαρό ζευγάρι που κοιμόταν στο κρεβάτι του.
Πιάνει το σύζυγο, τον πετάει από το κρεβάτι, και τον δένει σε μια καρέκλα.
Δένει και τη γυναίκα στο κρεβάτι, και πέφτει από πάνω της.
Τη φιλάει στο λαιμό, και στη συνέχεια σηκώνεται και μπαίνει στο μπάνιο.

Ο άντρας, δεμένος στην καρέκλα λέει αλαφιασμένος στη γυναίκα του:

-«Κοίτα, αυτός ο τύπος είναι εγκληματίας, πρέπει να την έχει κοπανήσει από τη φυλακή, είδες τα ρούχα του? Τα ρούχα του είναι ρούχα φυλακισμένου. Πιθανό να μην έχει δει γυναίκα πολλά χρόνια. Τον είδα πως φίλαγε το λαιμό σου! Αν σου ζητήσει σεξ, μην αντισταθείς, μη πεις όχι, μη παραπονεθείς, γιατί μπορεί να μας σκοτώσει και τους δυο. Δώσ’ του ότι σου ζητήσει. Δωσ’  του ικανοποίηση, μη κινδυνέψουμε. Μη τον θυμώσεις! Να φανείς δυνατή γλυκιά μου, σ’ αγαπάω πολύ!»

Και η γυναίκα του απαντάει:

-«Δε φίλαγε το λαιμό μου. Ψυθίριζε στο αυτί μου.
Μου είπε ότι σε βρίσκει πολύ σέξυ, και με ρώτησε αν έχουμε βαζελίνη στο μπάνιο.
Να φανείς δυνατός χρυσέ μου, και εγώ σ’ αγαπάω πολύ!»

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Ήταν ένας φάρμερ που αγαπούσε πολύ τα ζώα του, αλλά είχε τρομερή αδυναμία στην Μίτσι, μια αγελάδα που την είχε από πολλά χρόνια και την είχε σαν παιδί του.

Φαντάσου λοιπόν τη στεναχώρια του όταν ξύπνησε ένα πρωί και πήγε να ταΐσει τη Μίτσι και τη βρήκε νεκρή.

Τον έπιασε τέτοια μαύρη απελπισία, που σαν να λέμε ότι η ζωή του δεν είχε πλέον νόημα, τι κάνει λοιπόν ο δικός σου, παίρνει τη καραμπίνα και τινάζει τα μυαλά του στον αέρα.

Ξυπνάει μετά από ώρα η γυναίκα του, τι να δει: η αγελάδα νεκρή και ο άντρας της με τα μυαλά σούπα. Μαύρη απελπισία κι' αυτή, παίρνει ένα σκοινί και κρεμιέται από ένα δέντρο.

Σε λίγο βγαίνει ο μεγάλος ο γιος (18 χρονών) και ψάχνει το πατέρα του γιατί είχαν κάτι δουλειές με τα ζώα, οπότε τι βλέπει κι αυτός: η αγελάδα ψόφια, ο πατέρας του πυροβολημένος και η μάνα του κρεμασμένη.

Μια από τα ίδια με τις μαύρες απελπισίες, οπότε πάει στη λίμνη που ήταν εκεί κοντά, δένει μια πέτρα στο λαιμό του και ετοιμάζεται να φουντάρει.

Ξαφνικά, παρουσιάζεται μια γοργόνα - γκομενάρα και γαμώ - και του λέει:
-Μην αυτοκτονήσεις, μπορώ να σε βοηθήσω. Αν με πηδήξεις 3 φορές σερί, Έχω τη δύναμη να τους επαναφέρω και τους τρεις στη ζωή όπως ήταν πρώτα. Αλλά πρόσεξε, αν με αφήσεις ανικανοποίητη, θα σε σκοτώσω.
Δέχεσαι;
-Δέχομαι ...λεει ο δικός σου.
Να την πρώτη φορά, να καπάκι τη δεύτερη, πάμε για την τρίτη, βρε ντε..., Βρε ντε ... πρόβλημα... Και η γοργόνα τον σκοτώνει.

Μετά από ώρα ξυπνάει και ο δεύτερος γιος (14 χρονών), ψάχνει τον πατέρα του και βλέπει πάλι τα ίδια. Ξανά στη λίμνη, βλέπει και τον αδερφό του νεκρό και ετοιμάζεται να φουντάρει.

Βγαίνει πάλι η γοργόνα και του λέει: -Αν με πηδήξεις 4 φορές σερί, μπορώ να τους επαναφέρω και τους τέσσερις στη ζωή όπως πρώτα.

Το σκέφτεται για λίγο ο πιτσιρικάς και λεει στη γοργόνα:
-Αν σε πηδήξω 8 φορές σερί, μπορώ να ζητήσω και κάτι έξτρα;
-Αν με πηδήξεις 8 φορές σερί, μπορείς να μου ζητήσεις ότι θέλεις.
-Εντάξει, θέλω να τους επαναφέρεις όλους στη ζωή και επιπλέον να με κάνεις πάμπλουτο.
-Κανένα πρόβλημα, λεει η γοργόνα, θα γίνει αυτό που θέλεις.
-Εντάξει, λεει ο πιτσιρικάς, αλλά θα κάνουμε ακόμα μια συμφωνία.
-Τι συμφωνία;
-Δεν θα μου μείνεις ξερή στα χέρια, όπως η αγελάδα!

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μία τυρόπιτα θέλω
-Στριφτή, φλογέρα ή απλή;
-Απλή
-Σφολιάτα, τραγανή ή κουρού;
-Σφολιάτα
-Με φέτα, μυζήθρα ή ανθότυρο;
-Φέτα
-Δεν έχουμε.

Fon_Karagian

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Like
20
Πόντοι
16
....

Συνημμένα

• ast e o a-g k.jpg
    ast e o a-g k.jpg
    59,8 KB · Εμφανίσεις: 41

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ένας μαύρος κατάδικος στην Καλιφόρνια, 1.95, 140 κιλά με ξυρισμένο κεφάλι, καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή που τον κράταγαν για 15 χρόνια. Είχε φάει ισόβια για ληστεία με φόνο που τον είχε κάνει με τα χέρια του.
Καθώς έτρεχε στα χωράφια για να ξεφύγει, βρίσκει ένα σπίτι και μπαίνει μέσα σπάζοντας την πόρτα.
Βρίσκει ένα νεαρό ζευγάρι που κοιμόταν στο κρεβάτι του.
Πιάνει το σύζυγο, τον πετάει από το κρεβάτι, και τον δένει σε μια καρέκλα.
Δένει και τη γυναίκα στο κρεβάτι, και πέφτει από πάνω της.
Τη φιλάει στο λαιμό, και στη συνέχεια σηκώνεται και μπαίνει στο μπάνιο.

Ο άντρας, δεμένος στην καρέκλα λέει αλαφιασμένος στη γυναίκα του:

-«Κοίτα, αυτός ο τύπος είναι εγκληματίας, πρέπει να την έχει κοπανήσει από τη φυλακή, είδες τα ρούχα του? Τα ρούχα του είναι ρούχα φυλακισμένου. Πιθανό να μην έχει δει γυναίκα πολλά χρόνια. Τον είδα πως φίλαγε το λαιμό σου! Αν σου ζητήσει σεξ, μην αντισταθείς, μη πεις όχι, μη παραπονεθείς, γιατί μπορεί να μας σκοτώσει και τους δυο. Δώσ’ του ότι σου ζητήσει. Δωσ’  του ικανοποίηση, μη κινδυνέψουμε. Μη τον θυμώσεις! Να φανείς δυνατή γλυκιά μου, σ’ αγαπάω πολύ!»

Και η γυναίκα του απαντάει:

-«Δε φίλαγε το λαιμό μου. Ψυθίριζε στο αυτί μου.
Μου είπε ότι σε βρίσκει πολύ σέξυ, και με ρώτησε αν έχουμε βαζελίνη στο μπάνιο.
Να φανείς δυνατός χρυσέ μου, και εγώ σ’ αγαπάω πολύ!»
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
2 ψυχασθενείς περπατούσαν δίπλα σε μια πισίνα. Ο ένας πήδηξε μέσα και ο άλλος βούτηξε για να τον σώσει. Ο γιατρός είδε το περιστατικό και κάλεσε στο γραφείο του τον γενναίο ασθενή λέγοντάς του:

– Η πράξη σου αυτή έδειξε οτι η διανοητική σου κατάσταση είναι καλή, οπότε μπορείς να επιστρέψεις σπίτι, στην οικογένειά σου. Όμως, πριν φύγεις πρέπει να γνωρίζεις ότι ο άνθρωπος που έσωσες κρεμάστηκε σήμερα το πρωί.

Και ο ασθενής του απαντά:
– Δεν κρεμάστηκε, εγώ τον κρέμασα για να στεγνώσει!  :grin: :grin: :grin:

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Ένας τύπος είχε σπουδάσει κτηνίατρος και δούλευε για το Υπουργείο Γεωργίας ως σπερματεγχυτής αγελάδων. Είχε δηλαδή ένα βαλιτσάκι με διάφορα αποστειρωμένα εργαλεία και με σπέρμα ταύρου, και πήγαινε από χωριό σε χωριό και έβαζε σπέρμα στις αγελάδες έτσι ώστε να υπάρξουν καλές νέες γενιές αγελάδων.
Πάει λοιπόν σε ένα χωριό σε μια γριά, η οποία σύμφωνα με τα αρχεία του Υπουργείου διέθετε μια αγελάδα.
-Καλημέρα γιαγιά, είμαι από το υπουργείο και ήρθα για να κάνω σπερματέγχυση στην αγελάδα σου.
- Δεν καταλαβαίνω παιδάκι μου τι είναι αυτό?
- Να ρε γιαγιά, πως να στο πω απλά ήρθα για να γκαστρώσω την αγελάδα σου.
- Α πες που έτσι παιδάκι μου. Έλα μαζί μου.

Τον πάει στο στάβλο στο χώρο που είναι η αγελάδα και του λέει το εξής :

-Αυτή εδώ είναι η αγελάδα μου η Κανέλλω. Εκεί είναι το καρφί για να κρεμάσεις τα ρούχα σου. Εγώ φεύγω γιατί δεν θέλω να ξέρω τίποτα
:zfuck:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Από πού είσαι τύπε;Ακριβώς η ίδια ιστορία στο χωριό μου,με ονοματεπώνυμα...  :cheesy:

Επισκέπτης
Μια φορά η δασκάλα του Τοτού του είπε να γράψει 3 προτάσεις. Όταν πήγε σπίτι του ρωτάει τη μαμά του που έκανε δουλειές:
- Μαμά πες μου μια πρόταση.
- Ασε με τώρα δεν μπορώ. Ο Τοτός τη γράφει. Μετά πηγαίνει στον αδερφό του που έπαιζε ηλεκτρονικό:
- Αδερφέ μου πες μου μια πρόταση.

- Είμαι ο Μπάτμαν, ο Μπάτμαν, ο Μπάτμαν.
Πάει και τη γράφει. Μετά πηγαίνει στον πατέρα του που μιλούσε στο τηλέφωνο:
- Μπαμπά, πες μου μια πρόταση.
- Ποιον εκείνο το χοντρό με τη φαλάκρα;
Πάει και τη γράφει. Την άλλη μέρα στο σχολείο ρωτάει η δασκάλα τον Τοτό:
- Τοτό έγραψες τις προτάσεις;
- Ναι, κυρία.
- Για πες μου τις.
- Ασε με τώρα δεν μπορώ.
- Τοτό ποιον παριστάνεις;
- Είμαι ο Μπάτμαν, ο Μπάτμαν, ο Μπάτμαν.
- Τοτό θα σε πάω στο διευθυντή.
- Ποιον εκείνο το χοντρό με τη φαλάκρα;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
Αλλη μια αληθινη ιστορια απο οταν ημαν φανταρος.....

Ενας παλιοτερος ειχε βγει εξοδουχος στο διπλανο χωριο το οποιο ειχε και ενα,ας πουμε, κλαμπακι...
Εκει τα κοπανησε αγρια, και την επεσε στην "ευκολη" του χωριου,η οποια χωρις πολλα-πολλα του ειπε οτι μενει στον ταδε δρομο,στο ταδε σπιτι και οι δικοι της θα κοιμουνται....Οποτε θα αφηνε το παραθυρο ανοιχτο για να τρυπωσει μεσα αυτος....
Παει ο τυπος,και απο την σουρα του μπαινει σε λαθος παραθυρο....
Μεσα κοιμοταν ενα ζευγαρι.....
Ξαπλωνει αυτος διπλα στην γυναικα,και αρχιζει να την χαιδευει.... Ξυπναει η γυναικα βαζει τις φωνες και ξυπναει και ο ανδρας και τον ρωταει...
Τι κανεις εδω μεσα ρε?????
(η απαντηση ολα τα λεφτα)....
Εγω τι κανω??? ΕΣΥ τι κανεις εδω??? Αφου αυτη με φωναξε..!!!!!!!!  :dancing:

Την αλλη μερα στην αναφορα,ο Διοικητης ειχε γονατισει στα σκαλοπατια και εκλαιγε απο τα γελια....  :2funny:

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Πάνω-κάτω τα ίδια γίνονταν σε όλα τα χωριά...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
-Φιλε εχεις ενα ευρω;
-Για ναρκωτικα το θες;
-Ναι
-Παρε δυο ευρω και φερε και μενα.  :2funny:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Λουκάς Βύντρα. Οι σέντρες του θα έχουν στόχο τη Συρία!!    :2funny: :2funny:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Οταν μια κοπελα μου λεει "δεν ειμαι σαν τις άλλες κοπελες..." αυτόματα φευγω τρέχοντας...Μπορει να μην εχει μoυνι,δεν παίζουμε μ'αυτα..  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom