Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αγαπητή μου γυναίκα…
Σου γράφω αυτό το γράμμα για να σου πω ότι σε αφήνω για τα καλά. Υπήρξα ένας πολύ καλός σύζυγος για τα προηγούμενα επτά χρόνια αλλά δυστυχώς δεν έλαβα καμία ανταπόδοση για αυτό. Αυτές οι τελευταίες δυο εβδομάδες ήταν μια κόλαση για μένα. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το τηλεφώνημα που δέχτηκα από το αφεντικό σου. Όταν το σήκωσα μου είπε ευγενικά ότι σήμερα παράτησες τη δουλειά σου!
Αφού ξέρεις πόσο δύσκολα τα βγάζουμε πέρα, γιατί έπρεπε να το κάνεις; Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Την περασμένη εβδομάδα που ήρθες στο σπίτι ούτε καν πρόσεξες το νέο μου κούρεμα. Δεν είπες τίποτα για να με ευχαριστήσεις για το δείπνο που σου ετοίμασα.
Ήταν το αγαπημένο σου φαγητό και περίμενα μια καλή σου κουβέντα. Ήσουν τόσο απόμακρη που δεν έδωσες καθόλου σημασία ούτε καν στο καινούργιο μου μεταξένιο μποξεράκι. Ήρθες στο σπίτι, έφαγες για δυο λεπτά, πήγες στην τηλεόραση για να δεις το Μπρούσκο και τα τούρκικα και μετά έφυγες κατευθείαν για ύπνο. Δεν μου λες πια πως μ” αγαπάς. Δεν θέλεις πια να κάνουμε έρωτα, δεν θέλεις πια ούτε καν να με αγγίζεις. Είτε έχεις σταματήσει να νιώθεις πράγματα για μένα είτε έχεις βρει κάποιον άλλον και μου το κρύβεις. Όποια και αν είναι η αιτία, να ξέρεις ότι δεν αντέχω πια και φεύγω μακριά σου. Ο πρώην σύζυγος σου Υ.Γ. Μην προσπαθήσεις να με βρεις. Η αδελφή σου και εγώ έχουμε φύγει για κάποιο νησί του Αιγαίου. Σου εύχομαι να έχεις μια καλύτερη ζωή χωρίς εμένα.

Αγαπητέ πρώην σύζυγε,
Τίποτα δεν μπορεί να κάνει πιο όμορφη τη μέρα μου από το γράμμα που μου έστειλες. Είναι αλήθεια ότι εσύ και εγώ ήμασταν παντρεμένοι για επτά χρόνια, αλλά ένας σωστός άντρας απέχει πολύ από αυτό που περιγράφεις. Μπορεί να παρακολουθώ Μπρούσκο και τούρκικα αλλά το κάνω για να ξεφεύγω για λίγο από την συνεχή γκρίνια σου. Όντως πρόσεξα ότι έκοψες τα μαλλιά σου την περασμένη εβδομάδα, αλλά το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό μόλις σε είδα ήταν ότι μοιάζεις καταπληκτικά με κορίτσι. Η μητέρα μου όμως δεν με μεγάλωσε για να λέω πράγματα που μπορεί να ενοχλήσουν τους άλλους.
Έτσι προτίμησα να σε αφήσω να καταλάβεις μόνος σου πόσο χάλια έδειχνες. Όσο για το αγαπημένο μου φαγητό που μου ετοίμασες, μάλλον έκανες λάθος. Αυτό δεν ήταν το δικό μου αγαπημένο φαγητό αλλά της αδερφής μου. Προφανώς δεν το θυμάσαι, αλλά έχω σταματήσει να τρώω χοιρινό κρέας εδώ και τέσσερα χρόνια! Γιατί γύρισα το βλέμμα μου μόλις σε είδα με το καινούργιο σου μποξεράκι; Γιατί η τιμή ήταν ακόμα κρεμασμένη πάνω του. Προσευχήθηκα να ήταν τυχαίο το γεγονός ότι η αδελφή μου μου ζήτησε δανεικά 50 ευρώ εκείνο το πρωί ενώ το μποξεράκι έγραφε ότι κόστιζε 49,99 ευρώ. Παρόλα αυτά, εγώ ακόμη εξακολουθούσα να σε αγαπώ και να πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να σώσουμε το γάμο μας. Έτσι όταν ανακάλυψα ότι είχα κερδίσει στο Τζόκερ 5 εκατομμύρια, παράτησα τη δουλειά μου και αγόρασα δύο εισιτήρια για Χαβάη. Έφτασα γρήγορα σπίτι χαρούμενη για να σου πω τα ευχάριστα, εσύ όμως δεν ήσουν. Είχες φύγει. Όλα υποθέτω ότι συμβαίνουν για κάποιο λόγο.
Σου εύχομαι να έχεις την όμορφη ζωή που πάντα ζητούσες. Όσο για το λόγο που η επιστολή σου, μου έφτιαξε τη μέρα; Ο δικηγόρος μου είπε ότι λόγω της επιστολής που έγραψες, δεν θα πάρεις ούτε ένα λεπτό από μένα! Λοιπόν καλά να περνάς με ότι έχεις. Υπογραφή Υ.Γ. Δεν ξέρω αν σου το έχω πει ποτέ αυτό, αλλά όταν γεννήθηκε η Ευαγγελία, η αδελφή μου, ο παππάς τη βάφτισε Βαγγέλη. Ελπίζω αυτό να μην δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σας.

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Περπατάει ένας τύπος στο δρόμο και έξω από ένα σπίτι βλέπει μια ταμπέλα που λέει:
«Πωλείται σκύλος που ξέρει να μιλάει»
Από περιέργεια μπαίνει στην αυλή, χτυπάει στην πόρτα και ζητάει πληροφορίες.
Ο ιδιοκτήτης του λέει ότι είναι πίσω απο το σπίτι ο σκύλος και αν θέλει να
πάει να τον δεi.
Πάει πίσω ο τύπος και βλέπει έναν μαύρο κοπρίτη να κάθεται σε μια γωνιά
αραχτός. Δεν του γέμιζε το μάτι, αλλά τον πλησιάζει με δυσπιστία και, τι να
κάνει, του λέει:
Εσύ είσαι ο σκύλος που ξέρει να μιλάει;.
Ο σκύλος τον ξαφνιάζει απαντώντας του, Ναι, εγώ είμαι.
Ο τύπος σαστίζει και του λέει: Καλά, πώς γίνεται αυτό, πες μου λίγα
πράγματα για σένα.
Κι ο σκύλος αρχίζει,
Κοίτα, από μικρός που γεννήθηκα είχα αυτό το χάρισμα. Οι πρώτοι μου
ιδιοκτήτες, έκαναν το μεγάλο σφάλμα να το διαδώσουν και αμέσως με μαζέψανε για πειράματα. Πριν περάσει λίγος καιρός, με απήγαγε η κεντρική υπηρεσία πληροφοριών και με έβαλε να δουλεύω σαν κατάσκοπος. Όπως καταλαβαίνεις, κανείς δεν υποπτεύεται ότι ένας σκύλος μπορεί να κρυφακούει, και με στείλανε σε κάποιες αποστολές στη Μέση Ανατολή με αποτέλεσμα η ανατροπή ενός απολυταρχικού καθεστώτος να οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά σε δικές μου ενέργειες. Μετά από ένα διάστημα άρχισε να με κουράζει αυτή η ιστορία, και κυρίως τα συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, και διαπραγματεύτηκα μια συμφωνία με την υπηρεσία. Από τότε καθόμουν στα αεροδρόμια και παρακολουθούσα συνομιλίες και ανταλλαγές λαθρεμπόρων. Οι συλλήψεις που ακολούθησαν συζητήθηκαν σε όλες τις εφημερίδες. Ε, να μην χασομεράω, από τότε παντρεύτηκα δυο φορές, έκανα ένα κάρο σκυλάκια, και τώρα είμαι πλέον στην σύνταξη και κάθομαι εδώ με το καινούργιο αφεντικό αραχτός. Αυτά πάνω κάτω ...
Ο τύπος έχει κουφαθεί τελείως. Πάει στο αφεντικό και του λέει:
Πόσο τον δίνεις;
Αυτός απαντάει 20 Ευρώ.
Ο τύπος κουφαίνεται:
Μα καλά, γιατί τόσο λίγο; Ο σκύλος σου είναι απίθανος!
Και το αφεντικό του απαντάει:
Ρε μην ψαρώνεις... ψεύτης είναι και ήθελε να γίνει πολιτικός, δεν έκανε τίποτα από αυτά που σου είπε!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:grin: :grin:

- Μάνα μου δίνεις 50 ?;
- Τί τα θες;
- Για το χαμόγελο του παιδιού Σου...!!!

Έχω να δω κατσαρίδα στο σπίτι 3 μέρες...αγχώνομαι..
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ!

Είναι 2 φίλοι.
Ο ένας σπουδάζει Πληροφορική. Ούτε και ο άλλος έχει γκόμενα.

Το πρώτο tablet στην ιστορία ήταν η κασετίνα του Καρέλια...
Έγραφες τηλέφωνα, υπενθυμίσεις, μέχρι και σχεδιάγραμμα οικοδομής.

Με πήραν από την τράπεζα και ρώτησαν αν είμαι ο ίδιος.
Όχι λέω, έχω αλλάξει, έχω γίνει πιο ρομαντικός...

Ο μόνος τρόπος να αδυνατίσεις με πράσινο τσάι, είναι να τρέχεις στα
βουνά να το μαζέψεις μόνος σου.!!!

Πολύ ωραία! Θα καταργήσουν, λέει, το «ω» από την νέα Ελληνική γλώσσα.
«Σε γαμο» θα γράφει ο άλλος για μπομπονιέρες θα ψάχνει η άλλη.!!!

Βλέπεις κάτι κορμιά στην παραλία και αναρωτιέσαι.
Τι στο διάολο, μόνο η δικιά μου η μάνα μαγειρεύει καλά;;;

Πωωωω ρε φιλε τα μακαρονια σου εγραψαν!!
Ναι ρε αφού ήταν πενες.

ΕΠ ΤΑΞΙ, πας παραλία;
Ναι !
Ωραίος ρε φίλε, καλά να περάσεις.!

Καναμε βιντεοκληση......και καλυψα το προσωπο μου με μια πετσετα .μου
λεει ποιos εισαι..;
Λεω εγω ειμαι..σε παιρνω με αποκρυψη...

Επίπεδο ζήλειας :
Που είσαι ;
Σε βάφτιση !
Δώσε να ακούσω τον παπα!

Πάει ένας νταλικιέρης σε έναν οικο ανοχής, βγαίνει μια ψηλή ξανθιά γκομενάρα.
Τη ρωτάει:
- Για 50 ευρώ τι κάνεις;
- Για 50 ευρώ κάνω ότι θέλεις μωρό μου!
- Ωραία, ντύσου κι έλα εξω να ξεφορτώσεις το φορτηγό..

-Που λέει τα κιλά μου;
-Γιαγιά κατέβα από το λαπτοπ.

- Γιατρέ, κάθε βράδυ βλέπω το ίδιο όνειρο, ποντίκια να παίζουν ποδόσφαιρο.
- Παρε αυτα τα φάρμακα σήμερα το βράδυ.πριν κοιμηθείς και αύριο θα είσαι καλά.
- Να τα πάρω απο αύριο, γιατί σήμερα έχουν τελικό;
-------------------------------------------------------------------------------
Φοράς φακούς?
- Ναι.
- Τους ανάβεις λίγο?
------------------------------------
Είναι και μερικοί άντρες που στο μεγάλο ερώτημα. "Να ακούσω το μυαλό ή .
τη καρδιά;" .....επέλεξαν να ακούσουν τη μάνα τους!
-Πως λέγεται το λάδι που αναστενάζει;
-Αχλάδι.
-Παππού όλος ο κόσμος ανησυχεί μήπως η σεξουαλική σχέση σου με την
πιτσιρίκα αποβεί μοιραία.
-Τι να κάνουμε παιδί μου. αν πεθάνει πέθανε.
-Θα σε πάρω τηλ μετά την δουλειά.
-Πότε δηλαδή?
-Τι να σου πω? Με τον νέο νόμο σταματάω στα 67.
Έφτασε ο καιρός που από το πολύ μέσα οι παντόφλες θα λιώνουν πιο
γρήγορα από τα παπούτσια.
- Είμαι σκληρός.
- Όπα ρεεεε..Πόσα giga;;;

Το κέρατο είναι σαν το τζατζίκι.
Όταν τρώνε και οι 2.δεν υπάρχει πρόβλημα..

Έβγαλα το Δημοτικό..
Έβγαλα το Γυμνάσιο και το Λύκειο..
Έβγαλα & το Πανεπιστήμιο.
Και τώρα για να βρω δουλειά πρέπει να βγάλω ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!

Babaroufis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
57
Πόντοι
0
Το κερατο λεει εξναι σα το τζατζικι... κλαιω...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
οταν μεγαλωσει θα γινει μελος του μπου,σιγουρα.....

Συνημμένα

• 11251211_1848081602084637_2004495553890029495_n.jpg
    11251211_1848081602084637_2004495553890029495_n.jpg
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 20

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
.

Συνημμένα

• 11295602_1025644054131743_5182582385638484076_n.jpg
    11295602_1025644054131743_5182582385638484076_n.jpg
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 21

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Ο μικρός γιός ρωτάει  τον πατέρα του βλέποντας τις ειδήσεις:
-Μπαμπά,τι είναι η πολιτική;
Ο πατέρας,ικανοποιημένος που ο γιος του αρχίζει να πολιτικοποιείται,του απαντάει με ένα καθημερινό παράδειγμα:
-Κοίταξε παιδί μου,η χώρα είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια,πάρε για παράδειγμα τη δική μας:
Η μαμά είναι σαν την κυβέρνηση,κανονίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι.
Εγώ,ο πατέρας,είμαι το μεγάλο κεφάλαιο,στηρίζω την οικονομία του σπιτιού.
Η υπηρέτρια είναι η εργατική τάξη,κάνει όλες τις δουλειές που πρέπει να γίνουν.
Εσύ είσαι η κοινή γνώμη,που παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της.
Τέλος,το μωρό συμβολίζει το μέλλον της χώρας.
Σκέψου τα όλα αυτά τώρα που θα πας για ύπνο,και αύριο θα συζητήσουμε για τα συμπεράσματα που έβγαλες.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας ακούστηκαν κλάματα από το μωρό.Πλησιάζει στην κούνια,και βλέπει το μωρό χεσμένο.Μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα των γονιών,ο πατέρας έλειπε!Ακούει ύποπτους θορύβους από το δωμάτιο της υπηρεσίας,ανοίγει σιγά την πόρτα και βλέπει τον πατέρα του  να έχει την υπηρέτρια στα τέσσερα!Τα χάνει,κι αρχίζει να σκέφτεται:
''Τι να κάνω,να ξυπνήσω τη μαμά;θα δει τον μπαμπά με την υπηρέτρια,να διακόψω τον μπαμπά; ντρέπομαι!Και ποιος θα αλλάξει το μωρό; εγώ δεν ξέρω να το κάνω…''
Αποφασίζει λοιπόν να κάνει την… πάπια και έπεσε για ύπνο…
Το επόμενο μεσημέρι μετά το φαγητό, ρωτάει ο πατέρας τον γιό του:
-Λοιπόν γιέ μου,σκέφτηκες αυτά που σου είπα χθες;
-Ναι πατέρα,τα σκέφτηκα!
-Και τι συμπεράσματα έβγαλες;
Όταν η κυβέρνηση κοιμάται,το μεγάλο κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη,η κοινή γνώμη αδιαφορεί,και το μέλλον της χώρας είναι βυθισμένο στα σκατά!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
φρεσκοτατο..... :S :S
Το ότι είναι παλιό δεν αντιλέγω,(δεν έχω διαβάσει όλα τα ανέκδοτα του thread άλλωστε!),αλλά για το περιεχόμενο υπάρχει... ημερομηνία λήξης;  :think:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
στα 20+ χρονια που υπαρχει το ανεκδοτο,μαλλον θα εχει και ημερομηνια ληξης..λεω εγω τωρα..

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
τα ανεκδοτα με το μαυρο ματι που ηταν μεσα στη ντουλαπα κι ελεγε "ειμαι το μαυρο ματι" τα θυμαται κανεις?

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.036
Πόντοι
456

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Ο Κύριος Γιώργος είναι 95 ετών και μένει στο γηροκομείο. Κάθε βράδυ μετά το δείπνο πηγαίνει και κάθεται στην αγαπημένη του καρέκλα στον κήπο αναπολώντας την ζωή του.
Ένα βράδυ τον συνάντησε στον κήπο η 87χρονη Μαρία. Έκατσε δίπλα του κι αρχίσανε να συζητάνε. Μετά από μια σύντομη συζήτηση ο κύριος Γιώργος λέει στην Μαρία:
– Ξέρεις τι έχω ξεχάσει τελείως;
– Τι;
– Το σεξ!
– Βρε παλιόγερε! Αφού δεν σου σηκώνεται πια ούτε υπό την απειλή όπλου!
– Το ξέρω! Αλλά θα ήταν πολύ ωραία έστω να μου τον κράταγε κάποια στο χέρι!
Και η Μαρία δέχτηκε. Άνοιξε το φερμουάρ του Γιώργου και πήρε το ρυτιδιασμένο του «πράμα» στο χέρι.
Από κείνη τη μέρα συναντιόντουσαν κάθε βράδυ στον κήπο. Όμως ένα βράδυ η Μαρία δεν βρήκε τον Γιώργο στο γνωστό μέρος που συναντιόντουσαν.
Ανησύχησε (μια και σʼ αυτή την ηλικία τα ατυχήματα είναι συχνά) κι άρχισε να τον αναζητά. Βρήκε τον Γιώργο στην πιο απομακρυσμένη γωνιά του κήπου, και είδε την 89χρονη Σοφία να… κρατάει το «πράμα» του.
Η Μαρία δεν άντεξε και φώναξε με δάκρυα στα μάτια:
– Βρε παλιόγερε! Τι έχει αυτή η τσούλα που δεν το έχω εγώ;
– Πάρκινσον.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.545
Πόντοι
41.813
Πατέρα που είσαι?

Μία μητέρα είναι 21 χρόνια μεγαλύτερη του γιου της.

Σε έξι χρόνια ο γιος θα είναι 5 φορές νεότερος της μητέρας του.

Ερώτηση: Πού βρίσκεται ο πατέρας του παιδιού;

Μη κοιτάξετε αμέσως τη λύση. Σκεφτείτε και προσπαθήστε να βρείτε μόνοι σας
την απάντηση.

Σκέψη:

- έστω Χ η σημερινή ηλικία του γιου
- έστω Y η σημερινή ηλικία της μητέρας
===> X+21=Y
- σε 6 χρόνια
===> 5(X+6)=Y+6

Λύση:

5X+30 = X+21+6
4X = -3
X = -3/4
Η ηλικία του γιου είναι -3/4 του έτους, δηλαδή -9 μήνες

Απάντηση:
Αρα ο πατέρας βρίσκεται πάνω από τη μητέρα.  :dancing: :dancing: :dancing:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Μπαίνει τύπος σε γραφείο τελετών.
-"Παρακαλώ?"
-"Ξέρετε, δυστυχώς..."
-"Σας καταλαβαίνω... Ζωή σε σας. Μην ανησυχείτε. Θα τα φροντίσουμε όλα εμείς... Αφήστε το πάνω μου".
-"Ναι, γι' αυτό ήρθα".
-"Είστε συγγενής?"
-"Η πεθερά μου..." (δεν ήταν και πολύ θλιμμένος).
-"Κατάλαβα. Να μου πείτε τι ακριβώς θα θέλατε, να το ξεκινήσουμε?"
-"Να βρε παιδί μου... Να την κηδέψουμε τη γυναίκα... Πείτε μου πως θα γίνει, και κυρίως, τι κοστίζει, γιατί ξέρεις, είναι και οι καιροί δύσκολοι τώρα..."
-"Βεβαίως. Σας καταλαβαίνω. Πρώτα να αποφασίσουμε για το φέρετρο. Ελάτε στην πίσω αίθουσα, να σας δείξω τι υπάρχει, και αποφασίζετε εσείς."
Πάνε πίσω, φέρετρα διάφορα πάνω σε ράφια στους τοίχους, αρχίζει το κοράκι:
-"Αυτό είναι δρύϊνο, με λούστρο, πολύ αξιοπρεπές, θα δείξετε ότι την τιμάτε αν τη βάλουμε σε ένα τέτοιο φέρετρο".
-"Και πόσο κάνει?"
-"Αυτό είναι στα 1.700 ευρώ".
-"Τι λες ρε παιδί μου! Χίλια εφτακόσα το φέρετρο? Κάτι σε ποιο οικονομικό δεν έχεις?"
-"Βεβαίως, να αυτό είναι λεύκα, μαύρη λάκ εξωτερικά, μια χαρά θα κάνετετε τη δουλειά σας και μ' αυτό"
-"Και πόσο κάνει αυτό?"
-"Αυτό είναι στα 1.200 ευρώ".
-"Τι λες βρε παιδί μου! Χίλια διακόσα? Κάτι σε ποιο οικονομικό, ποιο οικονομικό, δεν έχεις?"
-"Μετά πάμε σε αυτή την κατηγορία, εμ-ντι-εφ δεκαεξάρι καπλαμαδισμένο εξωτερικά, σήλερ και λάκα, οπότε η εντύπωση είναι η ίδια".
-"Ωραία, και αυτό πόσο κάνει?
-"Αυτό είναι στα 650 ευρώ. Μπορεί να μην είναι ξύλο, αλλά την έχει τη δουλειά του..."
-"Τσ-τσ-τς, αλλιώς τα φανταζόμουνα... Κάτι σε πιο φτηνό? Ας μη δείχνει ρε παιδί μου, αλλά να μη μας πάει πολύ ψηλά αυτή η ιστορία!"
-"Ε, ναι, έχουμε και αυτά, για περιπτώσεις που δεν έχουν να επιβαρυνθούν οι άνθρωποι, σανίδια πλανισμένα είναι, αλλά δε βαριέσαι, όλα τα φέρετρα την ίδια δουλειά κάνουν... Πως σας φαίνεται?"
-"Μια χαρά, μια χαρά, και πόσο θα μας το χρεώσεις αυτό?"
-"Αυτό το χρεώνω 250 ευρώ. Τόσα μας δίνει ο δήμος όταν χρειάζεται φέρετρα για τους άστεγους που πεθαίνουν από το κρύο. Έχω κερδίσει το μειοδοτικό διαγωνισμό και του τα προμηθεύω εγώ"!
-"Ναι, εν τάξει, αλλά διακόσα πενήντα! Κάτι σε πιο φτηνό δεν έχεις?"
Οπότε ο κηδειάς τον χτυπάει φιλικά στην πλάτη και του λέει:
-"Άκου, φιλαράκο, λέω καλύτερα θα είναι να σου δώσω έξη χερουλάκια μεταλλικά γυαλισμένα, να της τα βιδώσετε στα πλαϊνά της πεθεράς σου, και να την πάτε μόνοι σας να την θάψετε, τσάμπα θα σου έρθει. Θα στα κάνω δώρο".

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Μια γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δύο σακουλές σκουπιδιών, μία σε κάθε χέρι

Μία από αυτές έχει μια τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά σιγά από το αεράκι.
Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς, λέγοντας:
- Γιαγιά, σου έπεσε ένα χαρτονόμισμα από τη σακούλα.
- Φτου σου, ήταν τρύπια. Ας τρέξω προς τα πίσω μήπως μπορέσω να μαζέψω μερικά. Λέει η γριά.
- Επ, πού πας; Πού βρήκες τόσα λεφτά; Δεν πιστεύω να τα έκλεψες; λέει ο αστυνομικός.
- Όχι, όχι να σου εξηγήσω. Το σπίτι μου και ο κήπος μου είναι ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ του γηπέδου και όταν έχει αγώνα, έρχονται πολλοί και κατουράνε τα λουλούδια μου. Έτσι και εγώ πηγαίνω πίσω από τα λουλούδια με το ψαλίδι του κλαδέματος και όταν κάποιος τη βγάζει για κατούρημα του λέω «ή δίνεις 20 ευρώ ή στην έκοψα!»
- Χα, χα πολύ έξυπνο γιαγιά, λέει το όργανο της τάξης. Καλά τους κάνεις. Άντε να πας στο καλό. Α! Και τι έχεις στην άλλη σακούλα;
- Ε, δεν πληρώνουν και όλοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom