FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Λογικά όταν θα βγάλουν και 3D θα δίνουν και γυαλιά για να βλέπουν τα δόντια σου οι άλλοι;
Εννοείται .Δώρο θα τα κάνουν...
Λογικά όταν θα βγάλουν και 3D θα δίνουν και γυαλιά για να βλέπουν τα δόντια σου οι άλλοι;
-Σιδεράς ήταν ο πατέρας σου??
-Όχι..! Γιατί;;;;;;
-Γιατί μου την έχεις κάνει κάγκελο...!!!
Πηγαίνοντας για το γεύμα μου στο πάρκο σήμερα, είδα μια γιαγιά δίπλα σε ένα παγκάκι να κλαίει με λυγμούς. Σταμάτησα και τη ρώτησα τι συμβαίνει.
Μου λέει: “Έχω έναν σύζυγο που είναι 22 χρονών στο σπίτι μου. Κάθε πρωί μου κάνει παθιασμένο έρωτα και μετά μου φτιάχνει πρωινό με κέικ, αυγά με λουκάνικα, μαρμελάδες, φρεσκοστημένους χυμούς και καφέ.”
Της λέω: “Καλά, και γιατί κλαις γιαγιά;”
Συνεχίζει η γιαγιά: “Το μεσημέρι, μου φτιάχνει ζεστή σούπα και τα αγαπημένα μου γλυκά και μετά μου κάνει έρωτα όλο το απόγευμα.”
Της ξαναλέω: “Και γιατί κλαις τότε;”
Συνεχίζει η γιαγιά: “Για δείπνο μου φτιάχνει γκουρμέ πιάτα που τα συνοδεύει με εκλεκτό κρασί και τα αγαπημένα μου γλυκά και μετά μου κάνει έρωτα μέχρι τις 2 τα χαράματα
Της λέω: “Και γιατί πανάθεμα σε κλαίς;”
Απάντηση: “Δεν μπορώ να θυμηθώ που είναι το σπίτι μου”
Είναι 3 μικρόβια…
Το μικρόβιο του δοντιού, του αφτιού και του μουν** και συζητάνε..
Λέει το μικρόβιο του δοντιού:
-Κάθε μέρα έρχεται ένα τριχωτό πράγμα στο στόμα και προσπαθείνα με αρπάξει. Εγώ κρύβομαι πίσω από ένα δόντι και δεν τα καταφέρνει…
Λέει το μικρόβιο του αφτιού:
-Κάθε μέρα μπαίνει ένα περίεργο άσπρο πράγμα στο αφτί και προσπαθεί να με αρπάξει. Εγώ μπαίνω λίγο πιο βαθιά και δεν μπορεί να τα καταφέρει…
Λέει το μικρόβιο του μουν***:
- Αυτά δεν είναι τίποτα! Εμένα κάθε μέρα έρχεται ένας καραφλός τύπος ο οποίος είναι αναποφάσιστος. Δεν ξέρει αν θέλει να μπει ή αν θέλει να βγει. Οπότε μπαινοβγαίνει.!
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις φεύγει ξερνάει τα πάντα!
Πετάγεται και το μικρόβιο του δοντιού:
-Αυτόν τον π*ύστη τον ξέρω κι εγώ…!!
Πολυ καλοΈνα γράμμα της ΞΑΝΘΙΑΣ μάνας στην ΞΑΝΘΙΑ κόρη:
Είναι 3 μικρόβια…
Το μικρόβιο του δοντιού, του αφτιού και του μουν** και συζητάνε..
Λέει το μικρόβιο του δοντιού:
-Κάθε μέρα έρχεται ένα τριχωτό πράγμα στο στόμα και προσπαθείνα με αρπάξει. Εγώ κρύβομαι πίσω από ένα δόντι και δεν τα καταφέρνει…
Λέει το μικρόβιο του αφτιού:
-Κάθε μέρα μπαίνει ένα περίεργο άσπρο πράγμα στο αφτί και προσπαθεί να με αρπάξει. Εγώ μπαίνω λίγο πιο βαθιά και δεν μπορεί να τα καταφέρει…
Λέει το μικρόβιο του μουν***:
- Αυτά δεν είναι τίποτα! Εμένα κάθε μέρα έρχεται ένας καραφλός τύπος ο οποίος είναι αναποφάσιστος. Δεν ξέρει αν θέλει να μπει ή αν θέλει να βγει. Οπότε μπαινοβγαίνει.!
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις φεύγει ξερνάει τα πάντα!
Πετάγεται και το μικρόβιο του δοντιού:
-Αυτόν τον π*ύστη τον ξέρω κι εγώ…!!
Ένα γράμμα της ΞΑΝΘΙΑΣ μάνας στην ΞΑΝΘΙΑ κόρη:
Γειά σου κορούλα μου,αν λάβεις αυτο το γράμμα τότε σημαίνει ότι έφτασε, αν δεν έφτασε,γράψε μου και θα σου το ξαναστείλω..Σου γράφω αυτο το γράμμα σιγά-σιγα γιατί ξέρω ότι δε μπορείς διαβάζεις γρήγορα.
Ο μπαμπάς σου βρήκε καινούργια δουλειά..
Να φανταστείς στο καινούργιο του πόστο έχει 400 άτομα από κάτω του..
Κουρεύει το γκαζόν στο νεκροταφείο..
Η αδερφή σου η Λίλα παντρεύτηκε πρόσφατα,και περιμένει παιδί..Δεν ξέρουμε το φύλο ακόμα γι αυτό δεν μπορώ να σου πω ακόμα αν θα γίνεις θεία ή θείος..Αν θα είναι κορίτσι,τότε λέει θέλει να το ονομάσει όπως και λένε και μένα..Αν και λίγο περίεργη απόφαση να ονομάσει κάποιος το παιδί του “μαμά”
Έτυχε και ένα περιστατικό με τον αδερφό σου τον Αλέξη: Κλείδωσε το αμάξι, και άφησε τα κλειδιά του αμαξιού μέσα..Αναγκάστηκε να γυρίσει σπίτι(10 χλμ) για να πάρει το 2ο κλειδί και να έρθει πίσω να μας βγάλει από το αμάξι..
Αν πετύχεις την ξαδέρφη σου τη Νάντια, δωσ’ της χαιρετίσματα..Αν δεν την πετύχεις μην της πεις τίποτα..Η μαμά σου..
Υ.Γ.: Ήθελα να σου στείλω μερικά χρήματα,αλλά έκλεισα ήδη το φάκελο..
Ένας τύπος είχε ένα φοβερό ατύχημα και του κόπηκε το "πουλί" του. Ο γιατρός όμως τον διαβεβαίωσε ότι σήμερα η Ιατρική κάνει θαύματα, μπορεί να του το αποκαταστήσει ΑΛΛΑ η ασφάλειά του δεν θα τον καλύψει γιατί θεωρείται πολυτέλεια. Τού έδωσε και το κοστολόγια:
3500 ευρώ ο «μικρός»,
6500 ευρώ ο «μεσαίος» και
14000 ευρώ ο «μεγάλος».
ΑΥΤΟΣ, βέβαια, θα ήθελε έναν μεγάλο ή τουλάχιστον μεσαίο, αλλά, τού λέει ο γιατρός, κουβέντιασε το πρώτα με τη γυναίκα σου και μετά αποφασίζεις. Παίρνει αμέσως ο τύπος τη γυναίκα του στο τηλέφωνο να της εξηγήσει τις επιλογές. Μετά από λίγο γυρίζει ο γιατρός στο δωμάτιο και βρίσκει τον ασθενή στις πολύ μαύρες του
- Λοιπόν, τι αποφασίσατε;
- Να, προτιμάει, λέει, να αντικαταστήσει το σαλόνι που έχει κάπως παλιώσει.