Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Τσαλικης: ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟ
Νεκροθαφτης: ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΡΙΣΑΓΙΟ
Ανεργος: ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ Δυσκολη
Γκομενα: ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟΝ ΒΑΪΟ
Αμαξακιας: ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ CABRIO
Στοιχηματιας: ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΤΗ LAZZIO
Μετεορολογος: ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ
Αστερας Τριπολης: ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο RAYO
Προγραμματιστης: ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟ VAIO
Μαθητης: ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΕΤΡΑΔΙΟ
WIND:δεν σου ρίχνω το πάγιοοοο....
τηλεορασακιας: ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΡΑΔΙΟ
Ταξιτζής: Δεν πηγαίνω Αιγάλεω

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
Ποιο ειναι το αντιθετο του Σουλεϊμάν ....

......................Τηςλεςγουμαν

http://[URL unfurl="true"]www.cdosabandonware.com/images/smilies/cold.gif[/img[/URL]]

δικό μου ,μου ηρθε σε εγκεφαλικο κάψιμο στο αμάξι.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μπιλιάρδο.
Είναι βράδυ και το ζευγάρι μόλις έχει κάνει έρωτα και χαλαρώνει.
Η γυναίκα λέει στον άντρα της:
- Πεινάω, τι θα έλεγες για κανένα σουβλάκι;
- Και γω πεινάω, λέει ο άντρας, θα πεταχτώ να πάρω από τον κυρ-Μήτσο.
Μια και δυο, φοράει πρόχειρα κάποια ρούχα και ξεκινά για το σουβλατζίδικο.
Την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει στο αμάξι του, σταματάει δίπλα του ένα αυτοκίνητο και βγαίνει από μέσα μια κουκλάρα - δίμετρη - ξανθιά - η φαντασίωση κάθε άντρα - κλπ και λέει:
- Σας παρακαλώ, μήπως ξέρετε πως θα πάω στην οδό ΤΑΔΕ 15;
Κόκαλο ο τύπος της ψελλίζει:
- Θα πάτε ίσια, δύο στενά μετά δεξιά και στο τρίτο αριστερά.
Η κούκλα:
- Αχ, δεν μπορώ να προσανατολιστώ εύκολα τη νύχτα. Σας παρακαλώ, μπορείτε να με πάτε, θα σας ήμουν υπόχρεη.
Αν και ο δρόμος δεν είχε καμιά σχέση με το σουβλατζίδικο, δέχτηκε χωρίς πολλά-πολλά να την εξυπηρετήσει.
Φτάνοντας στην οδό ΤΑΔΕ 15, του λέει η κούκλα:
- Ξέρετε, είναι μερικές μέρες που έχω μετακομίσει εδώ και δεν βρίσκω εύκολα το σπίτι τα βράδια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την εξυπηρέτηση, θα ήθελα να έρθετε πάνω να σας κεράσω κάτι, οπωσδήποτε.
- Όχι, ε εευχαριστώ, είναι αργά μια άλλη φορά ίσως, είπε ο τύπος.
- Όχι, επιμένω να έρθετε, είπε αυτή.
Με τα πολλά ανεβαίνουν επάνω, το σπίτι ήταν τεράστιο και όμορφο και η κοπέλα του προτείνει να βάλει κάτι να πιει μέχρι "να φορέσει κάτι πιο άνετο!!"
Ο τύπος δεν κατάλαβε πότε έβαλε το ποτό να πιει, πότε είδε την τύπισσα να εμφανίζεται σας θεά, πότε βρέθηκαν στο κρεβάτι για τα ακατονόμαστα...
Κάποια στιγμή, μέσα από την γλυκιά χαύνωση, άνοιξε το μάτι του και είδε από το παράθυρο να μπαίνει το πρώτο φως της ημέρας. "ΩΧ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ", σκέφτηκε και έφυγε τρέχοντας, ψάχνοντας για μια ΚΑΛΗ δικαιολογία.
Στον δρόμο της επιστροφής, έκανε παράκαμψη και μπήκε σε ένα χαρτοπωλείο και αγόρασε ένα τεμπεσίρι με το οποίο και έτριψε τα χέρια του.
Φτάνοντας στο σπίτι βρήκε την γυναίκα του να ωρύεται.
- Που ήσουνα βρε παλιοτόμαρο, που στο διάολο πήγες παλιοαλήτη, πες μου, που κοπροσκύλιαζες όλο το βράδυ και πήγα να τρελαθώ!
- Που να στα λέω, δεν θα το πιστέψεις αγάπη μου. Την ώρα που έφυγα από εδώ και πριν μπω στο αμάξι, σταματά ένα αυτοκίνητο δίπλα μου και κατεβαίνει μία θεογκόμενα που με ρώτησε για κάποια οδό. Της είπα πως ακριβώς θα πάει μα δεν κατάλαβε και με παρακάλεσε να την συνοδεύσω μέχρι εκεί για να μην χαθεί.
- Και μετά, τι έγινε;
ρώτησε η γυναίκα του, διατηρώντας κάποια αμφιβολία για τα λεγόμενα του άντρα της.
- Την συνόδευσα μέχρι το σπίτι της και μου ζήτησε να ανέβω επάνω για ένα ποτό για να με ευχαριστήσει.
Δέχτηκα και την ώρα που έπινα το ποτό μου αυτή πήγε να αλλάξει και γύρισε με ένα ημιδιάφανο ρούχο και μου την έπεσε, εγώ δεν μπορούσα να αντισταθώ και βρεθήκαμε στο κρεβάτι να κάνουμε έρωτα, μετά με πήρε ο ύπνος... Έτσι έγιναν τα πράγματα γλυκιά μου και γι αυτό άργησα.
- Βρε αλήτη, είπε η γυναίκα του, θες να πιστέψω αυτές τις μαλακίες που μου λες; Για να δω τα χέρια σου!
- Ορίστε κάνει αυτός...
- Α ρε χαμένο κορμί, όλο ψέματα μου λες, πάλι για μπιλιάρδο είχες πάει...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.884
Πόντοι
26.141
παντα πρωινος με κεφια

:2funny: :2funny: :2funny: καλο ανεκδοτο για ανδρες που ονειρουομαστε τετοια συμπεριφορα απο τις γυναικες μας ή τις τεως γυναικες μας!!!!!!!!!αλλα δυστυχως δεν ειναι τα πραματα ετσι στην πραγματικοτητα :'( :'( :'(
παντα πρωινος με κεφια

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
παντα πρωινος με κεφια

:2funny: :2funny: :2funny: καλο ανεκδοτο για ανδρες που ονειρουομαστε τετοια συμπεριφορα απο τις γυναικες μας ή τις τεως γυναικες μας!!!!!!!!!αλλα δυστυχως δεν ειναι τα πραματα ετσι στην πραγματικοτητα :'( :'( :'(
παντα πρωινος με κεφια
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.974
Πόντοι
11.585
Η άλλη ήθελε λέει όταν μεγαλώσει να γίνει γοργόνα , ντάξει έγινε φάλαινα , κοντά έπεσε!!

-Τι μουσική παίζεις;
-House
-Μια χαρα.Ενα που λέει "θα μου κλείσεις το house" το εχεις;

Τα σουτιέν με ενίσχυση, είναι σαν σακουλάκια με πατατάκια ... Μόλις τα ανοίξεις, το μισό λείπει

-τι κάνεις;??
-εδώ μωρέ σκότωσα τη μάνα μου πούλησα την αδερφή μου για σεξ έκανα ένα τόνο ναρκωτικά κ τώρα τρώω ένα πεϊνιρλάκι!!
-ΔΕ ΝΗΣΤΕΥΕΙΣ??

- στο Τσακ είμαι να τα σπασω όλα
- Νορρις το θυμηθηκες!!

Βάζεις στο αυτοκίνητο σουβλάκια μυρίζουν 10 μέρες!
Βάζεις αρωματικό έλατο μυρίζει 10 ώρες!!

-Μπαμπά είμαι γκέι..
-Μην ανησυχείς παιδί μου, όλο και κάποιο φάρμακο θα υπάρχει!!
-Αχ μακάρι να είναι υπόθετο!

Όλο "χρόνια πολλά,να τα εκατοστήσεις". Καμία πρωτοτυπία! Πείτε εναλλακτικά "να δεις άλλες 80 φορές το Ιησούς απ´την Ναζαρέτ"

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Ποιο ειναι το αντιθετο του Σουλεϊμάν ....

......................Τηςλεςγουμαν

http://[URL unfurl="true"]www.cdosabandonware.com/images/smilies/cold.gif[/img[/URL]]

δικό μου ,μου ηρθε σε εγκεφαλικο κάψιμο στο αμάξι.
[/quote]

Και κάπως έτσι γίνονται τα τρακαρίσματα  ;D

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Όταν βαριέμαι πάω στην πολεοδομία 1 φωτογραφία μου με μαγιό και 1 πιστοποιητικό γέννησης και λέω οτι θέλω άδεια για να χτίσω κορμί..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Η Ναταλία Γερμανού εθεάθη στα Τζάμπο να ψωνίζει. Ο λογαριασμός σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν 2.000 ευρώ

Αυτό που δεν διευκρινίστηκε ήταν αν ψώνισε για το βαφτιστήρι της ή το αγόρι της.

:grin:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.806
Πόντοι
4.655
Όταν βαριέμαι πάω στην πολεοδομία 1 φωτογραφία μου με μαγιό και 1 πιστοποιητικό γέννησης και λέω οτι θέλω άδεια για να χτίσω κορμί..

ωραια πικ εχεις ανεβασει φιλε, τι βυζαρες ειναι αυτες!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Δεν είναι κι ο Μανουσάκης στα πράγματα να βλέπαμε κανά σήριαλ με Χρυσαυγίτη και Πακιστανή.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

Είναι η Γερμανού με τα μούτρα ως κάτω στεναχωρημένη. Μπαίνει ο άντρας της μέσα και ρωτάει: Αγάπη μου, γιατί είσαι έτσι; Γερμανού: Πώς θες να είμαι βρε μάτια μου, βαθμοί είναι αυτοί που μου έφερες....;;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
οτι ειναι τεκνατζού

attol69