You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ήταν ένας τύπος πεινασμένος μετά την δουλειά και πάει στα everest να χτυπήσει ένα σάντουιτς. Λέει στον υπάλληλο:
- Παλικάρι, θέλω ένα σαντουτσάκι με...
- Φίλε, πάρε τυρόπιτα και θα με θυμηθείς!
- Άστο, τώρα πεινάω πολύ. Ένα σάντουιτς θέλω με τυρί, γαλ...
- Ρε φίλε, πάρε μια τυρόπιτα να φας και θα με θυμηθείς.
- Σε παρακαλώ τώρα, σου είπα ότι πεινάω. Τυρί, γαλοπούλα, αυγό, πατ...
- Bρε, φάε μια τυρόπιτα και θα με θυμηθής σου λέω...
- ΑΑΑ δεν παίζεσαι! ΣΟΥ ΕΙΠΑ! ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΤΥΡΙ, ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, ΑΥΓΟ, ΠΑΤΑΤΕΣ, ΜΠΕΪΚΟΝ, ΜΑΝ...
- ΜΑ ΦΑΕ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!!!
(έχοντας σκάσει ο πελάτης και με ουρά να σχηματίζεται πίσω του και το στομάχι να γουργουρίζει):
- ΔΩΣΜΟΥ ΤΗΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ λέει με νεύρα ο πελάτης
Του δίνει ο υπάλληλος την τυρόπιτα χαρούμενος και ο πελάτης αρχίζει να την τρώει. Τρώει μια μπουκιά λαίμαργα, τρώει και δεύτερη πιο ήρεμα και ενώ μασάει την τρίτη μπουκιά, σηκώνει έκπληκτος το βλέμμα του προς τον υπάλληλο (που του έκανε την ζωή δύσκολη) και αναφωνεί:
- ΝΙΚΟ???
- Σε παρακαλώ τώρα, σου είπα ότι πεινάω. Τυρί, γαλοπούλα, αυγό, πατ...
- Bρε, φάε μια τυρόπιτα και θα με θυμηθής σου λέω...
- ΑΑΑ δεν παίζεσαι! ΣΟΥ ΕΙΠΑ! ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΤΥΡΙ, ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, ΑΥΓΟ, ΠΑΤΑΤΕΣ, ΜΠΕΪΚΟΝ, ΜΑΝ...
(έχοντας σκάσει ο πελάτης και με ουρά να σχηματίζεται πίσω του και το στομάχι να γουργουρίζει):
Του δίνει ο υπάλληλος την τυρόπιτα χαρούμενος και ο πελάτης αρχίζει να την τρώει. Τρώει μια μπουκιά λαίμαργα, τρώει και δεύτερη πιο ήρεμα και ενώ μασάει την τρίτη μπουκιά, σηκώνει έκπληκτος το βλέμμα του προς τον υπάλληλο (που του έκανε την ζωή δύσκολη) και αναφωνεί:
- ΝΙΚΟ???
δεν το έπεισα ρε man.Τι ήταν gay και τον θυμήθηκε με την τυρόπιταΉταν ένας τύπος πεινασμένος μετά την δουλειά και πάει στα everest να χτυπήσει ένα σάντουιτς. Λέει στον υπάλληλο:
- Σε παρακαλώ τώρα, σου είπα ότι πεινάω. Τυρί, γαλοπούλα, αυγό, πατ...δεν το έπεισα ρε man.Τι ήταν gay και τον θυμήθηκε με την τυρόπιτα
- ΝΙΚΟ???
δεν το έπεισα ρε man.Τι ήταν gay και τον θυμήθηκε με την τυρόπιτα
Υποθετω πως καποτε γνωριζοντουσαν και μολις εφαγε την τυροπιτα τον θυμηθηκε!
Στην ζούγκλα γίνεται δικτατορία και βγήκε διαταγή να πιάσουν όλους τους ελέφαντες. Εκείνοι τρέχανε να κρυφτούν και μαζί τους έτρεχε και ένας λαγός.
- Εσύ γιατί τρέχεις; τον ρωτάει το λιοντάρι.
Και ο λαγός:
- Γιατί άμα σε πιάσουν άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
- Εσύ γιατί τρέχεις; τον ρωτάει το λιοντάρι.
Και ο λαγός:
- Γιατί άμα σε πιάσουν άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Όλη η ιστορία είναι στο "ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ".δεν το έπεισα ρε man.Τι ήταν gay και τον θυμήθηκε με την τυρόπιτα