Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ρε ξερετε τι κανει ο Παλοιοκωστας τον Κορυδαλλο ,,,,,,  check in

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Ακούει το ελικόπτερο ο Αλβανός και πάει στον Παλαιοκώστα και του λέει 'κύριο κύριο ήρθε το πιλότο με το ελικόπτερο' και ο Παλαιοκώστας του λέει 'καλά καλά πετά μια σακούλα στην ταράτσα για να δει που θα προσγειωθεί και έρχομαι'

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Τι SMS έστειλε ο Παλαιοκώστας στον Κώστα Καραμανλή, μετά τη απόδρασή του;

“Ο Παλιός είναι αλλιώς”!
Γιατί ο Παλαιοκώστας ανέβηκε στο ελικόπτερο με ανεμόσκαλα;

Γιατί δεν είχε ακόμη χτιστεί η άλλη με τσιμέντο!
Πως τον πιάσανε την πρώτη φορά;

Δεν το πιάσανε, αυτός γύρισε γιατί είχε ξεχάσει κάτι σοβαρό στο κελί του!!
Γιατί ο Καραμανλής δεν είδε το βίντεο με την απόδραση του Παλαιοκώστα με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού;

Γιατί δεν του αρέσουν τα αστυνομικά!
Τι προβλέπει το πρώτο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, μετά την απόδραση Παλαιοκώστα;

Ελικοδρόμιο στον Κορυδαλλό!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Βοθρατζής με ΠΟΛΥ καλό χιούμορ!
(Όχι σαν τον δικό μας!)

Συνημμένα

• Kalo.jpg
    Kalo.jpg
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 21

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Δεν είναι ανεκδοτο,αλλά απάντηση σε επιστολή που έστειλε Ελληνας στη Renault...πολύ γέλιο!!!

Dear Mr. Katsiaros D.
We have received and analyzed your complaint letter regarding the 'arhidia kivotio' issue on
Renault Megane cars.Unfortunately,were unable to find this term( arhidia kivotio)in our
databases which we kindly ask you to send us more detaild specification about.
Also,please  e so kind as to translate in English the following expressions:'gamo to
aftokinito sas','valteto ston kolo sas' and 'gamo tin kariola tin reno'.

Sincerely yours,
Michel Mouton
Customer Service Representative
414 Avenue Miramax,C668 Douai,France

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
-

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Δεν είναι ανεκδοτο,αλλά απάντηση σε επιστολή που έστειλε Ελληνας στη Renault...πολύ γέλιο!!!

Dear Mr. Katsiaros D.
We have received and analyzed your complaint letter regarding the 'arhidia kivotio' issue on
Renault Megane cars.Unfortunately,were unable to find this term( arhidia kivotio)in our
databases which we kindly ask you to send us more detaild specification about.
Also,please  e so kind as to translate in English the following expressions:'gamo to
aftokinito sas','valteto ston kolo sas' and 'gamo tin kariola tin reno'.

Sincerely yours,
Michel Mouton
Customer Service Representative
414 Avenue Miramax,C668 Douai,France

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
-

Καλοοο... :2funny: :2funny: :2funny:

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Πριν από δύο εβδομάδες ήταν τα 45α γενέθλιά μου και δεν αισθανόμουν ιδιαίτερα καλά γι αυτό. Κατέβηκα να πάρω το πρωινό μου ξέροντας ότι η γυναίκα μου θα μου έφτιαχνε το κέφι με τις ευχές της και ίσως και με κάποιο δώρο.

Οχι μόνο δεν μου ευχήθηκε, δεν είπε ούτε καλημέρα! Καλά να πάθεις, που ΄θελες και παντρειές, σκέφτηκα. Παρηγορήθηκα όμως γιατί...
φανταζόμουν ότι τα παιδιά θα το θυμόντουσαν. Τα παιδιά όμως κατέβηκαν για πρωινό και δεν είπαν λέξη.

Οταν έφτασα στο γραφείο, ήμουν τελείως πεσμένος και απογοητευμένος.

Καθώς έμπαινα, η γραμματέας μου η Τζάνετ μου είπε, Καλημέρα κύριε διευθυντά, Ευτυχισμένα Γενέθλια.

Αισθάνθηκα καλύτερα, κάποιος τουλάχιστον με θυμήθηκε. Δούλεψα μέχρι το μεσημέρι. Κάποια στιγμή, η Τζάνετ μου χτύπησε την πόρτα και είπε, Ξέρετε, έξω έχει υπέροχο καιρό και μια και είναι τα γενέθλιά σας, τι θα λέγατε να πηγαίναμε για γεύμα οι δυο μας;

Αυτό είναι η καλύτερη ιδέα που άκουσα σήμερα. Πάμε.

Πήγαμε για φαγητό. Δεν πήγαμε εκεί που τρώγαμε συνήθως αλλά σε ένα μικρό απομονωμένο μέρος στην εξοχή. Πήραμε δύο μαρτίνι και απολαύσαμε φοβερά το γεύμα μας. Κατά την επιστροφή μου είπε, Μία τόσο όμορφη μέρα δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε στο γραφείο, έτσι;

Υποθέτω πως όχι απάντησα εγώ.

Πάμε στο διαμέρισμά μου, μου είπε εκείνη. Φτάνοντας στο διαμέρισμα μου είπε, Κύριε διευθυντά, αν δεν σας πειράζει, θα πάω στο υπνοδωμάτιο να βάλω κάτι πιο άνετο. Βεβαίως, απάντησα ενθουσιασμένος.

Πήγε στο δωμάτιο και, μετά από κανένα πεντάλεπτο, βγήκε κρατώντας μία τούρτα γενεθλίων, ακολουθούμενη από τη γυναίκα μου, τα παιδιά, και ντουζίνες ολόκληρες από οικογενειακούς φίλους. Ολοι τραγουδούσαν το τραγουδάκι των γενεθλίων... και εγώ καθόμουν εκεί, στον καναπέ...

.......Ολόγυμνος

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
... και εγώ καθόμουν εκεί, στον καναπέ...
.......Ολόγυμνος

Ποιός έχει δει το έργο "Ένα ψάρι που το έλεγαν Wanda"?

Όπου ο εκπληκτικός John Cleese έχει πάει την γκόμενα (που είναι ψώνιο και του έχει δηλώσει ότι καβλώνει όταν ακούει τραγούδια στα Ρώσικα) στο σπίτι του φίλου του (Αγγλία), ο οποίος λείπει οικογενιακώς διακοπές, όμως ΕΠΙΣΤΕΡΦΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ με τη γυναίκα του, τα παιδιά του, το σκύλο, τις βαλίτσες κλπ, μπαίνει μέσα και βλέπει ΜΟΝΟ τον John Cleese (γιατί η γκόμενα είναι στο μπάνιο να "ετοιμαστεί") να απαγγέλλει ρώσικη όπερα τσίτσιδος?

Ρε, το γράφω τώρα, και δε μου έχει μείνει άντερο!

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Ποιός έχει δει το έργο "Ένα ψάρι που το έλεγαν Wanda"?

Όπου ο εκπληκτικός John Cleese έχει πάει την γκόμενα (που είναι ψώνιο και του έχει δηλώσει ότι καβλώνει όταν ακούει τραγούδια στα Ρώσικα) στο σπίτι του φίλου του (Αγγλία), ο οποίος λείπει οικογενιακώς διακοπές, όμως ΕΠΙΣΤΕΡΦΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ με τη γυναίκα του, τα παιδιά του, το σκύλο, τις βαλίτσες κλπ, μπαίνει μέσα και βλέπει ΜΟΝΟ τον John Cleese (γιατί η γκόμενα είναι στο μπάνιο να "ετοιμαστεί") να απαγγέλλει ρώσικη όπερα τσίτσιδος?

Ρε, το γράφω τώρα, και δε μου έχει μείνει άντερο!
η τζειμι λι κερτις ηταν η γκομενα.πολυ γελιο η ταινια.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αγαπητό PC-Solutions,

Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα. Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0. Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος. Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition... αλλά εις μάτην.

Μια απελπισμένη γυναίκα!

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
AΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ:

Αγαπητή απελπισμένη γυναίκα:

Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη. Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση. Λογικά, το Σύζυγος 1.0 θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.
ΠΡΟΣΟΧΗ * Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6...1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου 'Δυνατό ροχαλητό', που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregisterd (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρης καταστροφή του λειτουργικού).

Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές. Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με autoupdate με την επιλογή 'εκτέλεση κατά την εκκίνηση'

Με εκτίμηση...

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Καλα το γραμμα γαμαει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και η απαντηση περισσοτερο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
εντάξει,, το διάβασα χθες και ακόμα γελάω...

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Δύο γύφτισσες μάζευαν πατάτες στο χωράφι και λέει η μία:
- Αυτή η πατάτα μοιάζει με το πουλί του άντρα μου.
- Τι τόσο μεγάλο είναι;
- Όχι, τόσο βρώμικο!!

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Ο άντρας στην σύζυγό του:
- Αγάπη μου, δεν μπορώ να σε βλέπω να τυραννιέσαι έτσι μέσα στην κουζίνα όλη μέρα. Σε παρακαλώ, πιάσε μου δυο μπύρες, και κλείσε την πόρτα της κουζίνας!

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Ήταν τρία τρίδυμα μέσα στην κοιλιά μιας γυναίκας και μιλούσαν για το τί θα γίνουν όταν μεγαλώσουν.
- Εγώ, λέει το πρώτο, όταν θα μεγαλώσω θα γίνω ηλεκτρολόγος.
- Γιατί; ρωτούν τα άλλα δύο.
- Να ρε παιδιά, εδώ μέσα είναι πολύ σκοτεινά. Να βάλουμε καμιά λάμπα...
- Εγώ, λέει το δεύτερο, θα γίνω υδραυλικός.
- Γιατί;
- Πολλά νερά έχει εδώ μέσα. Θα βάλω κάνενα σωλήνα.
- Εγώ, λέει και το τρίτο, θα γίνω αστυνομικός.
- Γιατί; ρωτάν τα άλλα τρίδυμα.
- Γιατί θέλω να πιάσω αυτόν τον καράφλα που κάθε βράδυ έρχεται και μας φτύνει!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
'Ενας πατέρας μπαίνει στο δωμάτιο της κόρης. Εκείνη λείπει, αλλά υπάρχει ένα γράμμα πάνω στο κρεβάτι της. Αρχίζει να σκέφτεται τα χειρότερα και με τρεμάμενα χέρια ανοίγει το γράμμα και διαβάζει:

Αγαπημένε μου μπαμπά,
λυπάμαι πολύ που βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σου πω πως έφυγα με το καινούριο μου αγόρι. Βρήκα επιτέλους την αληθινή αγάπη! Αχ, να μπορούσες μόνο να τον έβλεπες! Είναι τόσο όμορφος με τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια, και τόσο αγέρωχος πάνω στη μεγάλη και γρήγορη μηχανή του! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό..Επιτέλους είμαι έγκυος! Ο Αμπντούλ λέει ότι θα είμαστε μια χαρά στο τροχόσπιτό του καταμεσής στο δάσος και θέλει να κάνουμε πολλά παιδιά. Αυτό βέβαια είναι και το δικό μου όνειρο! Ανακάλυψα επίσης πως η μαριχουάνα δεν κάνει κακό. Γι'αυτό αποφασίσαμε να την καλλιεργούμε για εμάς και τους φίλους μας όταν θα ξεμένουμε από κοκα΄ι΄νη και έκσταση. Εν τω μεταξύ, ελπίζω η επιστήμη να βρει σύντομα τη θραπεία για το AIDS και να μπορέσει ο Αμπντούλ να γίνει καλά! Το αξίζει! Μπαμπάκα μου, δε θέλω να ανησυχείς για μένα. Είμαι πια 15 ετών και ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου, Κι έπειτα, ο Αμπντούλ είναι τόσο δυνατός με τη σοφία και την πείρα των 47 χρόνων του. Με καθοδηγεί και με συμβουλεύει με τον καλύτερο τρόπο για τις επιλογές μου, όπως για την επιλογή μου να ασπαστώ τον ισλαμισμό. Ελπίζω να έρθω να σε βρω σύντομα, έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις τα εγγονάκια σου!!
                             Το λατρεμένο σου κοριτσάκι!!

Υ.Γ.:πλάκα σου κάνω,μπαμπά!!coolare!!Είμαι στη Μαρία. Απλώς ήθελα να σου πω πως στη ζωή υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από τους βαθμούς του τριμήνου που θα βρεις στο κομοδίνο!!!!!!!!!!

Σ'αγαπώ!!...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom