Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Ναι υπάρχει μεγάλη πουστροποίηση!
είστε υπερβολικοί υπάρχουν και παραδοσιακοί άντρες
ρε τυποι παρατηρω τωρα τελευταια το εξης φαινομενο.
παω στο γερμανο να πληρωσω το κινητο ο υπαλληλος 2 μετρα ανθρωπος και μολις ανοιγει το στομα του ακουω φωνη γκομενιστικη και απο τις κινησεις του παρατηρω οτι πουστριζει.
βλεπω προχθες εναν μαλακα με μουσια στην αντιπροσωπεια που παω για σερβις το αυτοκινητο να μιλαει στο κινητο και παρατηρω οτι φοραει σανδαλία στα χρωματα του gay pride.
στο γυμναστηριο που παω βλεπω οτι ολοι οι πιτσιρικαδες 25-30 χρονων κουβαλανε 2-3 κρεμες και αλοιφοντε σαν τις πουτανες μεταξυ τους, τους ακουω δε να κανου συζητησεις με γκομενες στο γυμναστηριο για καπελα και μαγιο και οτι αλλη μαλακια υπαρχει.καμακι δεν κανει κανενας.
παω σε παιδοτοπο με τον ανηψιο μου και βλεπω στο απεναντι τραπεζι να καθετε ενα ζευγαρι και ο τυπος να γλυφει το παγωτο του λες και εκανε πιπα.
προχθες μιλουσα με μια φιλη που κανει νυχια και μου λεει ανεβηκε η δουλεια τις τωρα τελευταια γιατι εχει και πολλους αντρες πελατες.
ρε τυποι εχει γινει πουστροποιησει του αντρικού φύλου η έτσι μου φαινετε εμενα;
τυπε, σε λιγα χρονια πρωθυπουργος της Ελλαδας θα ειναι ο λιλαςρε τυποι παρατηρω τωρα τελευταια το εξης φαινομενο.
παω στο γερμανο να πληρωσω το κινητο ο υπαλληλος 2 μετρα ανθρωπος και μολις ανοιγει το στομα του ακουω φωνη γκομενιστικη και απο τις κινησεις του παρατηρω οτι πουστριζει.
βλεπω προχθες εναν μαλακα με μουσια στην αντιπροσωπεια που παω για σερβις το αυτοκινητο να μιλαει στο κινητο και παρατηρω οτι φοραει σανδαλία στα χρωματα του gay pride.
στο γυμναστηριο που παω βλεπω οτι ολοι οι πιτσιρικαδες 25-30 χρονων κουβαλανε 2-3 κρεμες και αλοιφοντε σαν τις πουτανες μεταξυ τους, τους ακουω δε να κανου συζητησεις με γκομενες στο γυμναστηριο για καπελα και μαγιο και οτι αλλη μαλακια υπαρχει.καμακι δεν κανει κανενας.
παω σε παιδοτοπο με τον ανηψιο μου και βλεπω στο απεναντι τραπεζι να καθετε ενα ζευγαρι και ο τυπος να γλυφει το παγωτο του λες και εκανε πιπα.
προχθες μιλουσα με μια φιλη που κανει νυχια και μου λεει ανεβηκε η δουλεια τις τωρα τελευταια γιατι εχει και πολλους αντρες πελατες.
ρε τυποι εχει γινει πουστροποιησει του αντρικού φύλου η έτσι μου φαινετε εμενα;
τυπε, σε λιγα χρονια πρωθυπουργος της Ελλαδας θα ειναι ο λιλας
Αχαχα καλά σας είπε, μπράβο στη μικρή.Tι λέτε ρε παιδιά, Το άλλο δεν το ξέρετε με τις γκόμενες. Ήμουνα την προηγούμενη εβδομάδα στη Σαλονίκη στο Πιτ Παζαρ για άραγμα το βράδυ με δεκάδες γκομενοπαρέες και άλλες τόσες μπαγκουροπαρέες. Εμείς τρεις μπάγκουροι πίναμε τρώγαμε και χαλβαδιάζαμε διάφορες που καθόντουσαν στα γύρο τραπέζια. Κάποια στιγμή στο απέναντι τραπέζι καθότανε 4-5 γκόμενες 20-22 το πολύ και τα πίνανε, τα δύο ήτανε απίθανα μουνάκια, το ένα είχε πετάξει βυζάκια με ανοιχτό το πουκάμισο της, το άλλο είχε σηκώσει μπούτια με ένα μινι που φόραγε τελείως καυλωμένες και οι δύο. Τι να κάναμε εμείς μεγάλοι άνθρωποι πια, το μάτι καρφωνόταν στα μπουτάκια και στα βυζάκια της άλλης. Κάποια στιγμή σηκώθηκε μια από την παρέα τους και ήρθε προς τα εμάς, και ακούτε θράσος τι μας είπε. "Τι θα γίνει ρε με σας μπορείτε να μην μας κοιτάτε συνέχεια και να μην μας ενοχλείτε, μου ήρθε να την μπουγελώσω με κρασί". Δεν τα γαμάνε ρε σεις τα κορίτσια σήμερα, δεν ξέρουν τι είναι κάμαξ, δυστχώς χάλασε η Ελλάδα και σε αυτό το είδος
με λιλα ...κ πουστης κ φιλελες ...ενας βαλιανατοκουληςΑν είμαστε τυχεροί!
τι σε πείραξε δηλαδή απ'αυτά που λέει στο βίντεο; μετριοπαθείς απόψεις εκφράζειΤο χειρότερο βίντεο του Τσάχ:
Δείτε το να δείτε την κατάντια μιας γενιάς, ενός λαού ο οποίος έχει γίνει αμοραλιστής και μόνο το γαμήσι μπορεί να σκεφτεί κι ενδιαφέροντα δεν έχει, και μετά τον σύριζα είναι ικανός να εκλέξει τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ!
Αχαχα καλά σας είπε, μπράβο στη μικρή.
Όχι θα κοίταζε να τη γδύνανε με τα μάνια της οι πειναλέες ύαινες που θα είχαν την ηλικία του πατέρα της και θα το βούλωνε.
με λιλα ...κ πουστης κ φιλελες ...ενας βαλιανατοκουλης
τι σε πείραξε δηλαδή απ'αυτά που λέει στο βίντεο; μετριοπαθείς απόψεις εκφράζει
καυλωμένα τα δύο πολύ καυλωμένα και σουρωμένα , ντίρλα. Η άλλη που σηκώθηκε μάλλον για λεσβία μου έκανε περισσότεροΤότε γιατί να τα έχει έξω η κοπέλα;
συγνωμη αλλα τι ηλικια εχετε???Tι λέτε ρε παιδιά, Το άλλο δεν το ξέρετε με τις γκόμενες. Ήμουνα την προηγούμενη εβδομάδα στη Σαλονίκη στο Πιτ Παζαρ για άραγμα το βράδυ με δεκάδες γκομενοπαρέες και άλλες τόσες μπαγκουροπαρέες. Εμείς τρεις μπάγκουροι πίναμε τρώγαμε και χαλβαδιάζαμε διάφορες που καθόντουσαν στα γύρο τραπέζια. Κάποια στιγμή στο απέναντι τραπέζι καθότανε 4-5 γκόμενες 20-22 το πολύ και τα πίνανε, τα δύο ήτανε απίθανα μουνάκια, το ένα είχε πετάξει βυζάκια με ανοιχτό το πουκάμισο της, το άλλο είχε σηκώσει μπούτια με ένα μινι που φόραγε τελείως καυλωμένες και οι δύο. Τι να κάναμε εμείς μεγάλοι άνθρωποι πια, το μάτι καρφωνόταν στα μπουτάκια και στα βυζάκια της άλλης. Κάποια στιγμή σηκώθηκε μια από την παρέα τους και ήρθε προς τα εμάς, και ακούτε θράσος τι μας είπε. "Τι θα γίνει ρε με σας μπορείτε να μην μας κοιτάτε συνέχεια και να μην μας ενοχλείτε, μου ήρθε να την μπουγελώσω με κρασί". Δεν τα γαμάνε ρε σεις τα κορίτσια σήμερα, δεν ξέρουν τι είναι κάμαξ, δυστχώς χάλασε η Ελλάδα και σε αυτό το είδος
καυλωμένα τα δύο πολύ καυλωμένα και σουρωμένα , ντίρλα. Η άλλη που σηκώθηκε μάλλον για λεσβία μου έκανε περισσότερο
τυπε, σε λιγα χρονια πρωθυπουργος της Ελλαδας θα ειναι ο λιλας
που τις είδες τις πουστρολαγνικες ρε φίλε;πουστρολαγνικές... κι εξόντωσε ή το επιχείρησε έναν άνθρωπο που κάποτε είχε ανεβάσει κι είχε μαζί του μάλλον φιλική σχέση.