Επισκέπτης
κλεισε μου το ματι..... <-----------------αυτο λεγεται "τικ"
πεταξε μου κωλο......... <--------------αυτο λεγεται καβλα
πεταξε μου τα ματια πως λεγεται;
κλεισε μου το ματι..... <-----------------αυτο λεγεται "τικ"
πεταξε μου κωλο......... <--------------αυτο λεγεται καβλα
πεταξε μου τα ματια πως λεγεται;
Τοκος (γιατι αγγιζει την τελειοτητα)
καληνυχτα (τελευταια φορα)
Καληνυχτα μουνιτσοβα ;)
Έγινε θεικη φάση παιδιά!!!Εδώ στην Αγγλία ανθούν εκπομπές reality τύπου Μικρούτσικου,ξέρετε εκεί που λένε τα προβλήματά τους βρίζονται,πλακώνονται και ο Μικρούτσικος έπαιζε τον ψυχολόγο και ειρηνοποιό.Σε 1 από αυτά είδα πριν μέρες ότι άνδρας ήταν δεμένος σε κρεβάτι και 1 call girl τον μαστίγωνε μιας και ήταν το βίτσιο του.Έλα όμως που μπήκε η γυναίκα του..Και πλήρωσε το call girl και έφυγε και μετά η σύζυγος πήρε μια ζώνη παντελονιού και ο σύζυγος ήταν δεμένος και τον έκανε αλοιφή τον πούστη.Έφαγε τόσο ξύλο που πέρασαν σχεδόν 2 μήνες και έδειχνε στην κάμερα σημάδια και αχνες μελανιές.Πέθανα πάλι!!!χαχαχαχαχαχα
πιστευω τελικα μετα απο αυτο το μηνυμα οτι οντως υπαρχουν και λογικοι αντρες....σε αλλο thread τα εχω ξαναπει... τις περισσοτερες φορες μερικοι δερνουν λαθος ανθρωπο..κι αντι να δειρουν την κοπελα που κανει καμακι χωρις να παρουν χαμπαρι δερνουν τον απεναντι που ανταποκρινεται στο φλερτ της απλα κ μονο.... ...εχω χτυπησει γυναικα μια φορα μετα απο 6 ωρες γκρινιας...κι αφου μου ειπε φυγε απο το σπιτι πηγε να σηκωσει χερι....περιττο να σας τι επαθε η μυτη της και μετα την επιασα απο το λαιμο... δεν επευφημω τον εαυτο μου αλλα το ωραιο της υποθεσης ξερετε πιο ηταν?οτι μετα το χτυπημα ετρεχε απο πισω μου στης σκαλες κ με παρακαλουσε να γυρισω πισω ζητωντας συγνωμη...εγω γυρισα αλλα ηταν λαθος...μετα απο μερες χωρισαμε πολιτισμενα....ουτε εχω φαει απο γυναικα ουτε εχω ριξει σε γυναικα και δεν προκειται να δειρω για γυναικα,γιατι ειναι καργιολες και οταν συμβαινουν τετοια σκηνικα καποια πουτανια εχουν κανει και το παιζουν αθωες.
Εχεις δικιο....χρυσο δοντι και καραβισια αλυσιδα.......
Που σαι Σταυρο Παραβαααααααααααααααααααααααααα........................
Κάνεις οτι δεν καταλαβαινεις?γιατι μεγαλη ξεφτιλα? τι σχεση εχει το φυλο?
η βια εφοσον δεν ειναι συναινετικη κ δεν εχει λυτρωτικο χαρακτηρα γι αυτον που την δεχεται, πρεπει να καταδικαζεται κ να τιμωρειται απο οπου κι αν προερχεται. ελεος με τα φυλα πια.
Κάνεις οτι δεν καταλαβαινεις?
Φυσικα και ΔΕΝ ειναι το ιδιο.
Αν ασκει βια ο αντρας, ειναι προφανως μεν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, πλην ομως ειναι ΛΟΓΙΚΟ απο την πλευρα οτι αυτος ειναι ο μυϊκά δυνατός. Είναι απαραδεκτο δηλαδη το οτι εκμεταλλευεται την ανωτερη σωματική του δύναμη.
Αν ασκεί βία η γυναικα ομως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ?
Δεν αντιλαμβανεσαι τη διαφορά απαραδεκτου και ξεφτιλας?
Το να δειρει ο γονιος το 5χρονο παιδι του, ειναι απαραδεκτο.
Το να τον δειρει το 5χρονο παιδι του ειναι ΞΕΦΤΙΛΑ.
Πώς δηλαδή δεχεται ο μυικά ισχυροτερος να τις τρωει.
Τι δεν καταλαβαινεις πια, που τα πας ολα στην ισοτητα ?