Νέα

Άνδρες δημόσιοι υπάλληλοι και σχέσεις με γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 840
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Αδερφε κοψε τα ναρκωτικα.Εχεις ιδεα ποσα παιρνει ο μεσος αμειβομενος στον Ι.Τ?
Αυτή η μαλακία δε λέει να τελειώσει ποτέ.

Ρε τύπε, όταν λες Ιδιωτικό Τομέα, τι εννοείς; Τι σημαίνει μέσος αμειβόμενος; :think:

Διότι υπάρχει ο τυπάς που μόλις μπήκε στο Πλαίσιο στα κινητά και υπάρχει και ο Product Manager στην Intracom, με 25 χρόνια προϋπηρεσίας.

Τα ίδια παίρνουν; Τι πιστεύεις;

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Αυτή η μαλακία δε λέει να τελειώσει ποτέ.

Ρε τύπε, όταν λες Ιδιωτικό Τομέα, τι εννοείς; Τι σημαίνει μέσος αμειβόμενος; :think:

Διότι υπάρχει ο τυπάς που μόλις μπήκε στο Πλαίσιο στα κινητά και υπάρχει και ο Product Manager στην Intracom, με 25 χρόνια προϋπηρεσίας.

Τα ίδια παίρνουν; Τι πιστεύεις;
Μάλλον μαλακια έγραψες εσύ.Ειπα ο μέσος ιδιωτικός υπάλληλος. Οπουδήποτε στον ιδιωτικό τομέα οι μισθοί είναι χαμηλότεροι του δημοσίου. Το 80% των εργαζομένων δεν χτυπάει 1000 ευρώ. Ναι έχει και ένα 20% που παιρνει παραπάνω. Οταν θα ανέβουν οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα και πέσουν στο δημόσιο τότε θα δεις τι καλά που το δημόσιο θα είναι για τον πουτσο. Ρίξε μια ματιά τι μισθούς χτυπάνε στο Αμερικα και πες μου. Δες το καθαρό εισόδημα που έχει ο μέσος Αμερικανός και δες του μέσου Ελληνα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.306
Πόντοι
5.006
αμα θες φραγκα γινεσαι ελευθερος επαγγελαματιας ή επιχειρηματιας...βεβαια παιρνεις και το ρισκο να καταντησεις κανας μπατιρης... :confused:
δημοσιος ή ιδιωτικος υπαλληλος ειναι τα ιδια σκατα...νταξει, ο ιδιωτικος υπαλληλος ειναι ο πατος....λιγοι ειναι αυτοι που βγαζουν καλα φραγκα, οι περισσοτεροι τραβανε κουπι στην γαλερα...:confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Η ιεραρχία βάσει ποιότητας ζωής σε σχέση με την "απασχόληση" είναι η παρακάτω.

1. Εισοδηματίες (100% παθητικό εισόδημα χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτε)
2. Πετυχημένοι επιχειρηματίες
3. Remote freelancers (ελληνιστί ελεύθεροι επαγγελματίες εξ αποστάσεως)
4. Remote υπάλληλοι
5. Δια ζώσης freelancers (Ελεύθεροι επαγγελματίες)
5. Υψηλόβαθμοι-υψηλόμισθοι υπάλληλοι Ιδιωτικού Τομέα
6. Δημόσιοι Υπάλληλοι
7. Ιδιωτικοί υπάλληλοι

Μιλάμε πάντα για Ελλάδα να και σε πολλές χώρες είναι πάνω κάτω τα ίδια. Το μόνο που αλλάζει σε δυτικές χώρες είναι το 6 με το 7

Επομένως οι Δημόσιοι Υπάλληλοι βρίσκονται δεύτεροι απ το τέλος.
Προς τι τόσος ντόρος λοιπόν;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οταν θα ανέβουν οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα και πέσουν στο δημόσιο τότε θα δεις τι καλά που το δημόσιο θα είναι για τον πουτσο.

Στο πασοκοτσιπροκουλισταν δεν πρόκειται να το δούμε ποτέ αυτό

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Στο πασοκοτσιπροκουλισταν δεν πρόκειται να το δούμε ποτέ αυτό
Φυσικα και δεν θα το δεις για 2 λογους.Ο πρωτος και κυριοτερος διοτι το δημοσιο ειναι μεγαλη πελατεια για την εκαστοτε κυβερνηση
....τσιμπαει ψηφους απλα και ομορφα ειτε ειναι δεξια ειτε αριστερα.Σκεψου αυριο ο κουλης να στειλει σπιτια τους 2 χιλιαδες δημοσιους τι εχει να γινει στις επομενες εκλογες...και ο δευτερος και κυριοτερος λογος του οτι θα χασει ψηφους απο τον μεσο Ελλην εργοδοτη.Ο οποιος ειναι μια χαρα με τα 600 ευρω που δινει ...φυσικα με τα μισα ενσημα στη χαση και στη φεξη.Για να ανεβει βασικος μισθος και να υπαρξουν βασικες προϋποθέσεις οτι οι μισθοι θα καλυτερεψουν στον ιδιωτικο τομεα θα πρεπει να ερθει κυβερνηση που θα ριξει τους φορους απο τις επιχειρήσεις.Τιποτα απο ολα αυτα δεν προκειται να συμβει οποτε τζαμπα το λιβανιζουμε..Η τροικα δεν αφηνει τιποτα απο ολα αυτα να γινει και τωρα που ερχεται και νεο μνημονιο εκει ειναι που θα επιστρεψουμε σε μισθους 400-450 βασικο.:alivedick::alivedick::alivedick:

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Οι νέοι ΔΥ δεν παίρνουν πολλά λεφτά πλέον σε σχέση με άλλες εποχές
Εξαρτάται την υπηρεσία και τη σύμβαση... Εγώ 30 χρονών πρώτη μου σύμβαση και παίρνω πολύ καλά
λεφτά για την εποχή

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Μάλλον μαλακια έγραψες εσύ.Ειπα ο μέσος ιδιωτικός υπάλληλος. Οπουδήποτε στον ιδιωτικό τομέα οι μισθοί είναι χαμηλότεροι του δημοσίου. Το 80% των εργαζομένων δεν χτυπάει 1000 ευρώ. Ναι έχει και ένα 20% που παιρνει παραπάνω. Οταν θα ανέβουν οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα και πέσουν στο δημόσιο τότε θα δεις τι καλά που το δημόσιο θα είναι για τον πουτσο. Ρίξε μια ματιά τι μισθούς χτυπάνε στο Αμερικα και πες μου. Δες το καθαρό εισόδημα που έχει ο μέσος Αμερικανός και δες του μέσου Ελληνα.
Ρε τύπε, εγώ δε σύγκρινα Δημόσιο με Ιδιωτικό τομέα. Εσύ το κάνεις αυτό.

Το να τσουβαλιάζετε όμως όλον τον Ιδιωτικό τομέα και να γενικεύετε αόριστα, αυτό είναι ο ορισμός της μαλακίας.

Σου έδωσα και παραδείγματα και εσύ απλά πέταξες μια γενικολογία της πλάκας.

Επίσης ρε τύπε, ούτε καν στο μπουρδελο-δημόσιο δεν παίρνουν τα ίδια. Ένας παπάρας που μπήκε με γλύψιμο απόφοιτος Λυκείου, τα ίδια παίρνει με ένα Δικαστή; Γνωρίζεις πόσα παίρνει ένας Εφέτης π.χ..;

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Όλο για τεμπέληδες διαβάζω ... οι τεμπέληδες δεν είμαστε κακοί άνθρωποι τύποι μου... :confused: :confused: :confused:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ρε τύπε, εγώ δε σύγκρινα Δημόσιο με Ιδιωτικό τομέα. Εσύ το κάνεις αυτό.

Το να τσουβαλιάζετε όμως όλον τον Ιδιωτικό τομέα και να γενικεύετε αόριστα, αυτό είναι ο ορισμός της μαλακίας.

Σου έδωσα και παραδείγματα και εσύ απλά πέταξες μια γενικολογία της πλάκας.
Ειπα εγω οτι δεν υπαρχουν καλα αμειβόμενοι στον Ι.Τ σε μεγαλες πολυεθνικες η σε ελληνικες επιχειρησεις που ακουμπανε τα 2 κ 3 χιλ ρε τρελε?Σου γραφω για τον μεσο υπαλληλο στον ιδιωτικο τομεα .Η μεγαλη πλειοψηφια στον ιδιωτικο τομεα χτυπαει απο 600 εως το πολυ 1000 ευρω.Μην μπερδευεις τωρα τους φλο μανατζερ,ΣΕΟ,διευθυνταδες και προισταμενους που εχουν μεγαλες προυπηρεσιες.Και επειδη εισαι των παραδειγματων....ε λοιπον παρε ενα παραδειγμα.Ξαδερφος μου που εχει τελειωσει ΠΑΜΑΚ με μεταπτυχιακο Φρανκφουρτη δουλευει 15 χρονια σε γνωστη ελληνικη τραπεζα και χτυπαει 850 ευρωπουλα.Τα ιδια λεφτα παιρνει και ο ΔΕΗΤΖΗΣ ακομα και ο υπαλληλακος στα ΕΛΤΑ που πηγαινει τα δεματα....

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Ειπα εγω οτι δεν υπαρχουν καλα αμειβόμενοι στον Ι.Τ σε μεγαλες πολυεθνικες η σε ελληνικες επιχειρησεις που ακουμπανε τα 2 κ 3 χιλ ρε τρελε?Σου γραφω για τον μεσο υπαλληλο στον ιδιωτικο τομεα .Η μεγαλη πλειοψηφια στον ιδιωτικο τομεα χτυπαει απο 600 εως το πολυ 1000 ευρω.Μην μπερδευεις τωρα τους φλο μανατζερ,ΣΕΟ,διευθυνταδες και προισταμενους που εχουν μεγαλες προυπηρεσιες.Και επειδη εισαι των παραδειγματων....ε λοιπον παρε ενα παραδειγμα.Ξαδερφος μου που εχει τελειωσει ΠΑΜΑΚ με μεταπτυχιακο Φρανκφουρτη δουλευει 15 χρονια σε γνωστη ελληνικη τραπεζα και χτυπαει 850 ευρωπουλα.Τα ιδια λεφτα παιρνει και ο ΔΕΗΤΖΗΣ ακομα και ο υπαλληλακος στα ΕΛΤΑ που πηγαινει τα δεματα....
o δεητζής παιρνεί πολύ παραπάνω

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ξαδερφος μου που εχει τελειωσει ΠΑΜΑΚ με μεταπτυχιακο Φρανκφουρτη δουλευει 15 χρονια σε γνωστη ελληνικη τραπεζα και χτυπαει 850 ευρωπουλα.

Και τί κάθεται Ελλάδα,για καμιά γκόμενα;

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Ξαδερφος μου που εχει τελειωσει ΠΑΜΑΚ με μεταπτυχιακο Φρανκφουρτη δουλευει 15 χρονια σε γνωστη ελληνικη τραπεζα και χτυπαει 850 ευρωπουλα.Τα ιδια λεφτα παιρνει και ο ΔΕΗΤΖΗΣ ακομα και ο υπαλληλακος στα ΕΛΤΑ που πηγαινει τα δεματα....
Ρε τύπε, συγκρίνεις ανώμαλα πράγματα. Ο υπαλληλάκος των ΕΛΤΑ (έπεσες στην περίπτωση διότι έχω συγγενή μέσα), έχει μπει μεταξύ 1983-1989 με Βαλυράκη/Κουτσόγιωργα/Λαλιώτη.

Το ξαδερφάκι σου έχει ξεκινήσει μετά την καλή εποχή (2004-2006).

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Και τί κάθεται Ελλάδα,για καμιά γκόμενα;
μπορεί να χει άλλα τόσα από παθητικό εισόδημα + δικό του σπίτι + κομπόδεμα από μπαρμπάδες,μην κοιτάς μόνο τα λεφτά από δουλειά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom