Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Με το ενα χιλιαρικο το μηνα το πηρε ο αλλος το αυτοκινητο των 20.000 ευρω?
Μπορεί να έμενε με τη μάνα του
Με το ενα χιλιαρικο το μηνα το πηρε ο αλλος το αυτοκινητο των 20.000 ευρω?
ναι αλλά αδερφέ δεν βγήκες 10 μήνες σε αναστολή .. το παραδάκι έπεφτε κανονικά .. Με όλο το σεβασμό.εγω ειμαι 13 χρονια στο δημοσιο και αυτην την στιγμη παιρνω ακομη κατω απο χιλιαρικο, πανεπιστημιακης εκπαιδευσης.
εγω δε λεω οτι χυνουν οι γυναικες με τον ΔΥ αν και υπαρχουν θεσεις που ναι θα δωσουν μια ωθηση στη καυλα της,εγω λεω οτι εστω και αυτα τα 800 ευρω πλεον απο τη στιγμη π ειναι σιγουρακι,μπορεις πιο ευκολα να μπεις στη διαδικασια οικογενειας εστω ενα παιδι.Ειναι και πολλοι που μετα κανουν και ενα part time καπου οποτε ειναι οκ.Ασε που ενα παιδι δεν εχει και τα τρελα εξοδα αποτι μ λενε φιλοι.Εδω πλεον στον ιδιωτικο τομεα ακομα και για ενα παιδι το σκεφτεσαι.μην μπλεκετε τη πουτσα με τη βουρτσα. αλλο βλακοεποπ και αλλο ο αξιωματικος που εφαγε ξεφτυλισμα διαβασμα(πολυ) και καψονια 4 χρονια στην ευελπιδων,παλιοτερα μεχρι και ξυλο τρωγανε(ναι ισχυει!),ημουν φανταρος εκει και ξερω δυο πραματακια.
τωρα για δ.υ. και γκομενες,σιγα τη δουλεια που θα ψαρωσει η γκομενα και θα σου κατσει...γεια σου κοπελια ειμαι ενα τεμπελοσκυλο και παιρνω 800 ευρω βρεξει χιονισει,ποσα υγρα κατεβασες τωρα?
αναλογα τη θεση ειναι και πρεπει να εισαι πολλα χρονια καπου για να καθαρισεις 1200-1300. στον ιδιωτικο τομεα που λεει ενας οτι μπαινεις με εναν τενεκε λαδι,τοσα ξερει τοσα λεει. για σεκιουριτακος πας και σου ζητανε πιστοποιητικο επαγγελματικης καταρτισης,χωρις αυτο ΔΕΝ βγαζεις καν την αδεια.
ο κοινος θνητος των 600-900 και το σταυρο στο χερι παπαρια γκομενα βρισκει σημερα,γι'αυτο εχει αυξηθει το επαγγελμα της πουτανας,γιατι οι περισσοτεροι εκει το ριχνουμε ας μη γελιομαστε.
αμα εισαι επιχειρηματιας η εχεις βγει απο πλουσια αρχιδια τοτε ζεις σαν ανθρωπος,δειτε την καθε σελεμπριτοπουτανιτσα η εστω απλες εμφανισημες γκομενες,και πειτε μου ποτε τις ειδατε τελευταια να ειναι με μεροκαματιαρηδες των 800 ευρω!!!
παντως συμφωνω με αυτα που εγραψαν παραπανω,για καποιο λογο στην Ελλαδα ο δ.υ. ειναι εργαζομενος elite,και του ιδιωτικου τομεα ειναι εργαζομενος του πουτσου. με την κορωνα,κλεισαν δημοσιες υπηρεσιες αλλα οι υπαλληλοι πληρωνονταν κανονικοτατα. στις ιδιωτικες επιχειρησεις που εκλεισαν,αμα δε σου πεταγε το κρατος κανα 300-400αρι,θα ετρωγες απ'την εκκλησια ή απ'τα σκουπιδια.
Πάνε οι παχιές αγελάδες.Οι νέοι ΔΥ δεν παίρνουν πολλά λεφτά πλέον σε σχέση με άλλες εποχές
Και να της έτρωγε και τη σύνταξη.Μπορεί να έμενε με τη μάνα του
Καταρχάς όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι πέρνουν πάνω απο χιλιάρικο στο τέλος της ημέρας. Θυμάμαι στον στρατό εποπ 5ετίας να έπαιρναν μαζί με έξτρα επιδόματα που παίρνουν στον βασικό τους μισθό ένα χιλιάρικο. Συγγενής μου που δουλεύει σε δήμο της αττικής και καθαρίζει πλατείες τσιμπάει ένα χιλιάρικο το μήνα, το οποίο είναι σχεδόν όλο καθαρό απο εφορία. Όταν ξέρεις ότι μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει τα χρήματα σου είναι εκεί μπορείς να τα ξοδεύεις πολύ ευκολότερα, να πάρεις την αμαξάρα σου να κάνεις τα κουμάντα σου. Θυμάμαι υπολοχαγό 25-26 ετών να σκάει μύτη με καινούργιο αυτοκίνητο των 20 χιλιάδων ή έναν άλλο με alfa romeo giulietta. Που σε αυτές τις ηλικίες στον ιδιωτικό τομέα είναι τρομερά σπάνιο να βρείς κάποιον με τέτοιο αυτοκίνητο χωρίς τα λεφτά του μπαμπά. Ξύνουν τα παπάρια τους κυριολεκτικά ακόμα και τις ώρες που υποτίθεται δουλεύουν. Απειρο ελεύθερο χρόνο να κάνουν τα κουμάντα τους. Και όλα είναι ανταγωνισμός αν δίπλα σου είναι ο άνεργος ή ο φουκαράς των 600 ευρώ τον γαμάς,τόσο απλά. Όποιον δημόσιο υπάλληλο ξέρω είτε έχει οικογένεια και παιδιά είτε έχει γκόμενα.
Πιο σωστά δεν μπορούσες να τα γράψεις...άσε που οι περισσότεροι δεν δουλεύουν καν 8αωρο....6 ώρες και πολύ είναι.Καταρχάς όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι πέρνουν πάνω απο χιλιάρικο στο τέλος της ημέρας. Θυμάμαι στον στρατό εποπ 5ετίας να έπαιρναν μαζί με έξτρα επιδόματα που παίρνουν στον βασικό τους μισθό ένα χιλιάρικο. Συγγενής μου που δουλεύει σε δήμο της αττικής και καθαρίζει πλατείες τσιμπάει ένα χιλιάρικο το μήνα, το οποίο είναι σχεδόν όλο καθαρό απο εφορία. Όταν ξέρεις ότι μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει τα χρήματα σου είναι εκεί μπορείς να τα ξοδεύεις πολύ ευκολότερα, να πάρεις την αμαξάρα σου να κάνεις τα κουμάντα σου. Θυμάμαι υπολοχαγό 25-26 ετών να σκάει μύτη με καινούργιο αυτοκίνητο των 20 χιλιάδων ή έναν άλλο με alfa romeo giulietta. Που σε αυτές τις ηλικίες στον ιδιωτικό τομέα είναι τρομερά σπάνιο να βρείς κάποιον με τέτοιο αυτοκίνητο χωρίς τα λεφτά του μπαμπά. Ξύνουν τα παπάρια τους κυριολεκτικά ακόμα και τις ώρες που υποτίθεται δουλεύουν. Απειρο ελεύθερο χρόνο να κάνουν τα κουμάντα τους. Και όλα είναι ανταγωνισμός αν δίπλα σου είναι ο άνεργος ή ο φουκαράς των 600 ευρώ τον γαμάς,τόσο απλά. Όποιον δημόσιο υπάλληλο ξέρω είτε έχει οικογένεια και παιδιά είτε έχει γκόμενα.
Γιατι ποια δουλειά είναι καβλωτικη? Εγω θα έλεγα επιχειρηματίας και τίποτα άλλο.. Αυτό ψάχνουν τα πουτανακια πλέον...Δεν το λες και καβλωτικό επάγγελμα.
Και εισοδηματίας. Γενικά φραγκάτος.Γιατι ποια δουλειά είναι καβλωτικη? Εγω θα έλεγα επιχειρηματίας και τίποτα άλλο.. Αυτό ψάχνουν τα πουτανακια πλέον...
Πολλοί πουλάνε οικόπεδο και με το τίμημα αγοράζουν καλά αυτοκίνητα.Με το ενα χιλιαρικο το μηνα το πηρε ο αλλος το αυτοκινητο των 20.000 ευρω?
ΔΕΗ Διευθυνση Νήσων - Λ. Συγγρου, πολυ κολοβαρεμα απο δουλεια οχι σπυδαια πραματα και καθαρα 2600 το μηνα με αρκετα τυχερα που φτανουν 1 - 2 χιλ το μηνα και καποτε - σε περιοδουσ συμβ. υπεργολαβιας - πολυ περισσοτερα ..... χρονος ελευθερος, πολλα μουνακια γυρω, καλο αυτοκινητο (2) και χρονος για βολτες παραλια (γλυφαδα - βουλιαγμενη). Επίσης συνεργασια με ΑΔΜΗΕ - σΥΜΒΟΥΛΟΣ για την διασυνδεση Κρητης - συντομα θα εχουμε 10ημερες εξορμησεις καλοπληρωμενες πρακτικα χωρις ευθυνες με παρουσια μεγαλου εγολαβου και κατασκευαστη καλωδιου που αναλαμβανει ολα τα εξοδα ....Γνωρίζω ένα κοπρόσκυλο δημόσιο υπάλληλο στην ΔΕΗ ο οποίος δεν είναι όμορφος και πίνει κι αρκετό αλκόλ. Πρίν την κρίση έκανε φορολογική δήλωση 70.000 €. Είναι περιζήτητος για γαμπρός. Γενικά συμφωνώ με όσα γράφει ο φίλος που άνοιξε το νήμα.
ολες οι 40ρες ετοιμες για ολα και οι πιστιρκες διαθεσιμες για ξοδεμα και καλη χαρα αν εχεις να ταισεις και να ποτισεις ...Και εισοδηματίας. Γενικά φραγκάτος.