Νέα

Άνδρες δημόσιοι υπάλληλοι και σχέσεις με γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 840
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Με το ενα χιλιαρικο το μηνα το πηρε ο αλλος το αυτοκινητο των 20.000 ευρω?
Κλασσική περίπτωση βλάβης. Υπάρχουν πολλοί τύπου οι οποίοι παίρνουν λιγότερο από χιλιάρικο και αγοράζουν αμάξι 20.000! Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων (και μαλακίας που τους δέρνει φυσικά). Ειδικά για τους ΔΥ είναι πολύ εύκολο να δανειοδοτηθούν λόγω σταθερότητας μισθού. Το βάζει ο άλλος 7-8 χρόνια δόσεις και πλερώνει 250-300ευρά/μήνα. Βέβαια για 7 χρόνια θα κάνει το σκατό του παξιμάδι, και θα πληρώσει το αμάξι 6-7 χιλιάρικα ακριβότερο. Και όταν το ξεπληρώσει θα το πουλήσει 6-7.000 για να πάρει καινούριο γιατί θα έχει παλαιώσει. Αλλά θα πουλάει μούρη! Και κάπως θα φτάσει ο πιτσιρικάς στα 40, θα έχει χαλάσει σε αυτοκίνητα καμιά 70άρα και θα έχει στην τράπεζα 215 ευρώ! Αλλά θα πουλάει μούρη οτι οδηγάει πάντα καινούριο αμάξι!

papakos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
273
Πόντοι
21
Όταν ακούς για Δ/Υ οι περισσότεροι γράφουν πράγματα εκτος τόπου και χρόνου όσο αναφορά τα μισθολογικά κτλ.

Ένας καλός διανομέας μαζί με τα tips βγάζει περισσότερα από την πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων.

Βέβαια ο καθένας έχει διάφορα άλλα τυχερά...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι αλλά αδερφέ δεν βγήκες 10 μήνες σε αναστολή .. το παραδάκι έπεφτε κανονικά ..
Ημουν 3 χρονια στην ανεργια,

τοτε το παραδακι το επαιρνε ο καγκουρας του 9,5 γενικο στο γυμνασιο επειδη ο μπαμπας του ειχε μαγαζι

ή δουλευε σε μπαρακι και γκομενιζε με το μηχανακι του.

ε φετος γυρισε ο τροχος.

αφου δεν κλαιγοσασταν που ειχαμε ανεργους πτυχιουχους τοσα χρονια τι κλαιγεστε που για 10 μηνες ειχαμε ανεργους τους τζαμπα μαγκες με τα λεφτα του μπαμπα ή τον φιγουρατζη με την μεταχειρισμενη BMW των 2.000 ευρω???

τοτε ηταν καλυτερα???? το 1999? το 2009? ο τροχος γυριζει.

δεν ανοιξατε κανενα θεμα το 2008 που χωρις υγειονομικη και οικονομικη κριση τον 90% των μαθηματικων, χημικων, φυσικων, κλπ βγαιναν ανεργοι

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

papakos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
273
Πόντοι
21
Επίσης χέστηκαν οι γυναίκες αν ο άλλος είναι δημόσιος υπάλληλος ή όχι. Καμία δεν ψάχνει δημόσιο υπάλληλο εκτός αν έχει μείνει 20 χρόνια πίσω. Κατά άλλα από το δημόσιο οι μόνοι που έχουν ζήτηση από ορισμένες είναι αυτοί στα σώματα ασφαλείας( η στολή μετράει), αυτοί που έχουν επάγγελμα ή ιδιότητα όπως ιατρός, βουλευτής, αντιδήμαρχος, επιστημονικός συνεργάτης κ.α( το κύρος και η αναγνώριση μετράνε)

Και στο τέλος της ημέρας πάντα ένας ιδιώτης θα έχει τις πρωτιές γιατί εκεί δεν υπάρχει ταβάνι.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
Ημουν 3 χρονια στην ανεργια,

τοτε το παραδακι το επαιρνε ο καγκουρας του 9,5 γενικο στο γυμνασιο επειδη ο μπαμπας του ειχε μαγαζι

ή δουλευε σε μπαρακι και γκομενιζε με το μηχανακι του.

ε φετος γυρισε ο τροχος.

αφου δεν κλαιγοσασταν που ειχαμε ανεργους πτυχιουχους τοσα χρονια τι κλαιγεστε που για 10 μηνες ειχαμε ανεργους τους τζαμπα μαγκες με τα λεφτα του μπαμπα ή τον φιγουρατζη με την μεταχειρισμενη BMW των 2.000 ευρω???

τοτε ηταν καλυτερα???? το 1999? το 2009? ο τροχος γυριζει.

δεν ανοιξατε κανενα θεμα το 2008 που χωρις υγειονομικη και οικονομικη κριση τον 90% των μαθηματικων κλπ βγαιναν ανεργοι
Πτυχιούχος είμαι, ήμουν άνεργος 3μιση χρόνια αλλά βλέπεις δεν είχα μπάρμπα στην κορώνη για να διοριστώ κ να στάζει παραδάκι κάθε μήνα .. Και όταν έκανα 60.000 χιλ το χρόνο κ έφερνα 1300 καθαρά, με 130 μέρες το χρόνο μακριά από το σπίτι μου, τα δημοσιόπαιδα δουλεύανε 4μερα, κάτι σαν part time κ εγώ γυρναγα παρασκευές μετά τις 22.00 σπίτι από επαρχία κ έλεγα και ευχαριστώ..

Και στο κάτω κάτω, τι με νοιάζει εμένα αν ο άλλος είχε μαγαζί ? Ας πήγαινες σε τράπεζα τα χρυσά χρόνια κ εσύ, με μια υπογραφή έσερνες κεφάλαιο κίνησης κ άνοιγες κ εσύ μαγαζί.

Το άντεχες ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πτυχιούχος είμαι, ήμουν άνεργος 3μιση χρόνια αλλά βλέπεις δεν είχα μπάρμπα στην κορώνη για να διοριστώ κ να στάζει παραδάκι κάθε μήνα .. Και όταν έκανα 60.000 χιλ το χρόνο κ έφερνα 1300 καθαρά, με 130 μέρες το χρόνο μακριά από το σπίτι μου, τα δημοσιόπαιδα δουλεύανε 4μερα, κάτι σαν part time κ εγώ γυρναγα παρασκευές μετά τις 22.00 σπίτι από επαρχία κ έλεγα και ευχαριστώ..

Και στο κάτω κάτω, τι με νοιάζει εμένα αν ο άλλος είχε μαγαζί ? Ας πήγαινες σε τράπεζα τα χρυσά χρόνια κ εσύ, με μια υπογραφή έσερνες κεφάλαιο κίνησης κ άνοιγες κ εσύ μαγαζί.

Το άντεχες ?
εγω ημουν σε μαγαζι μεχρι τα 17.

δουλεια ιδιωτικος υπαλληλος σαν και την δουλεια σου την εκανα με 8 οκταωρα την εβδομαδα για να βγαζω πανω απο χιλιαρικο στα 25 μου

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.

συγκεκριμενα το μαγαζι το κλεισαμε οταν περασα στο πανεπιστημιο

και αλλες 3 φορες παραιτηθηκα απο ιδιωτικο τομεα για να εχω χρονο να διαβασω για ΑΣΕΠ και να διοριστω.

μετα απο τοσο ρισκο και απο τοσα λεφτα που απαρνηθηκα για να εχω την σιγουρια και την ανεση του δημοσιου μου λετε να λυπηθω αυτους που ΔΙΑΛΕΞΑΝ να παραμεινουν στον ιδιωτικο τομεα????? ή αυτους που τεμπελιαζαν να διαβασουν?????

γιατι αυτοι με σκεφτηκαν οταν ημουν ανεργος για να κυνηγησω τον δικο μου στοχο????

πολλα λεφτα και λουσα δεν ηθελα ποτε μου, ας εκαναν και αυτοι οικονομια για τους 10 μηνες ανεργιας οπως και εγω ζοριζομουν τα 3 χρονια ανεργιας.

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
εγω ημουν σε μαγαζι μεχρι τα 17.

δουλεια ιδιωτικος υπαλληλος σαν και την δουλεια σου την εκανα με 8 οκταωρα την εβδομαδα για να βγαζω πανω απο χιλιαρικο στα 25 μου

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.

συγκεκριμενα το μαγαζι το κλεισαμε οταν περασα στο πανεπιστημιο

και αλλες 3 φορες παραιτηθηκα απο ιδιωτικο τομεα για να εχω χρονο να διαβασω για ΑΣΕΠ και να διοριστω.

μετα απο τοσο ρισκο και απο τοσα λεφτα που απαρνηθηκα για να εχω την σιγουρια και την ανεση του δημοσιου μου λετε να λυπηθω αυτους που ΔΙΑΛΕΞΑΝ να παραμεινουν στον ιδιωτικο τομεα????? ή αυτους που τεμπελιαζαν να διαβασουν?????

γιατι αυτοι με σκεφτηκαν οταν ημουν ανεργος για να κυνηγησω τον δικο μου στοχο????

πολλα λεφτα και λουσα δεν ηθελα ποτε μου, ας εκαναν και αυτοι οικονομια για τους 10 μηνες ανεργιας οπως και εγω ζοριζομουν τα 3 χρονια ανεργιας.
Αν σ αρεσει η σιγουρια ,με γεια σου με χαρα σου. Αν και ελευθερος επαγγελματιας, εκτιμω τους δημοσιους υπαλληλους που ειναι απο επιλογη και θελου ν να παραγουν εργο. Προσωπικα κατι αχρηστα τσουτσεκια που το ριχνουν στη μιζα,εκβιαστικα δεν γουσταρω και τους ατελειωτα τεμπεληδες, πιστευω κιμεσυ θα συμφωνησεις μαζι μου.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Επίσης χέστηκαν οι γυναίκες αν ο άλλος είναι δημόσιος υπάλληλος ή όχι. Καμία δεν ψάχνει δημόσιο υπάλληλο εκτός αν έχει μείνει 20 χρόνια πίσω.

Καθόλου δεν χέστηκαν φίλε,η νοοτροπία ακόμα ίδια είναι

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
Παίδες, καλησπέρα για αρχη, ευχομαι σε ολους καλη μπουρδελική σεζόν!! Παίρνω θέση κ απαντώ περι Δημοσίου, μιας κ έχω 10 χρόνια που δούλευα (κ επέστρεψα αναγκαστικά) στο Δημόσιο κ άλλα 10 που είχα στον Ιδιωτικό τομέα!!
Στο Δημόσιο, μιας και ήμουν κ θα είμαι μαλλον, στον τομέα της καθαριότητας (γενικών καθηκόντων), σας βεβαιώνω οτι ο μισθός είναι στα 650 για συμβασιούχους και κανα 750-800 για μόνιμους (ΔΕ μιλάω για αυτούς που κανουν βραδινά ή χειρίζονται μηχανηματα, δε ξέρω πλεον γιατι εχω να ανεβω σε σκουπιδιάρα απο το 2008 _οπου όντως έπαιρνα 1500 ευρώ, αλλα ημουν μεσα στα σκατά, στις κατσαρίδες ΚΑΙ 80χιλιομετρα απο το σπιτι μου..!). Οι καθαριστές, μονο κοπρόσκυλα δεν είναι, διοτι και να θέλει κανείς να ξυστει ΔΕ γίνεται, μιας και έχεις τον υπεύθυνο απο πάνω σου να βγάζει δουλεια όχι για μια, αλλα για δυο ημερες. Οι γραφιάδες δε (πχ, Εφορια, Εφκα, ΔΕΗ κτλ), το ακουμπάνε το +1200ρι κ οι μισοι ΔΕ ξέρουν ουτε Αγγλικά, ούτε εχουν ECDL (ασεπ κ ξερο ψωμί) που είναι MUST για χειρισμό ηλ. υπολογιστή (σαφως και έπαιξε "κομματικόν μέσον" στην πρόσληψη..). Επίσης αυτό που βλέπω τελευταία είναι οτι έχουν μαζευτει πολύ ανικανοι προς εργασία πχ ατομα με προβλήματα συμπεριφοράς/επικοινωνιας (εχουμε υπαλληλους που παθαίνουν κρισεις πανικού ή υστεριας κ ξεσπανε σε πολίτες) Παρόλα αυτά, το Δημόσιο ΔΕΝ είναι μονο ο προαναφερόμενος καρκίνος της χώρας.. Είναι πχ η Εθνική μας άμυνα και ο Ιατρικός τομέας, έχουν να προσφέρουν ακομα αρκετά!!
Στον Ιδιωτικό τομέα εργαζόμουν σαν γραφίστας (χωρις να χαιδεύομαι, ήμουν καλός στη δουλειά μου και πολύ εργατικός με πολύ καλές συστάσεις) και 10 χρόνια ΜΟΝΟ κλεψιές είδα απο τα αφεντικά και πουστριλίκια για το πως να μου φάνε άδειες, δώρα, υπερωριες κτλ.. Φαντάζομαι όλοι τα ξέρετε και ίσως να τα είδατε πρόπερσυ στις ειδήσεις για το πως τα αφεντικά σε διάφορες εταιρίες, τραμπούκιζαν υπαλλήλους για να επιστρέψουν τα δώρα Χριστουγέννων!! Οποτε, εχοντας μπει μεσα κανα 2.5ρι 'λιαρικα, επεστρεψα στο Δημοσιο ωστε να εχω μια ασφαλεια οσων αφορα τα ενσημα/λεφτα και ας καθαριζω χεστρες (ΧΩΡΙΣ πλακα, αυτο κανω) δε πειραζει, θα εχω την γραφιστικη ως χομπυ πλεον κ ως μεσω για εξτρα "μαυρο¨ χρημα (διοτι το μηνα 200ευρο μινιμουμ, πανε στις πουτανες!!).
Τελος, οι γκομενες ξενερωνουν οταν τους λεω οτι δουλευω στο Δημοσιο ΚΑΙ κανα-δυο με ψιλοπειραζουν οτι κ καλα καθομαι, ξυνομαι και τα γνωστα!! ΔΕ χαλιεμαι ομως, γιατι ουτε γαμους ψαχνω ουτε σχεσεις αγαπης (ας γελασω..). Αυτες μενουν γεροντομουνες, όσο για μένα, η Φυλης να 'ναι καλα κ τα Στουντιο!! Σορυ για το πολυ κειμενο κ παλι καλα βολια!!

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
Αν σ αρεσει η σιγουρια ,με γεια σου με χαρα σου. Αν και ελευθερος επαγγελματιας, εκτιμω τους δημοσιους υπαλληλους που ειναι απο επιλογη και θελου ν να παραγουν εργο. Προσωπικα κατι αχρηστα τσουτσεκια που το ριχνουν στη μιζα,εκβιαστικα δεν γουσταρω και τους ατελειωτα τεμπεληδες, πιστευω κιμεσυ θα συμφωνησεις μαζι μου.
Σωστα μιλας μύστη μου!! Respect!! ;)

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
"Ο ενας πηγαινει οποτε θελει,αν θελει,για οσο θελει και δουλεια δεν κανει" ΑΝ υπήρχε έλεγχος θα του ειχαν κοψει τον κωλο, αλλα ΑΥΤΟ τελικα γαμησε την Ελλάδα.. Ελεγχος (κ αξιοκρατια) ΠΟΥΘΕΝΑ!! Αναφορικά το λεω, στη δικη μου Δημοσια υπηρεσια χτυπαμε καρτα κ ΑΝ αργησουμε αδικαιολογητα πανω απο 10 λεπτα εχουμε ντραβαλα με τους διευθυνταδες..! Πλας, οπως ανεφερα κατα τη διαρκεια της εργασιας, εχουμε ατομο που τσεκαρει κ συντονιζει την δουλεια μας!! Απο τη μια αιστανομαι πιεσμενος ΑΛΛΑ απο την αλλη ΑΝ εφαρμοζοταν αυτο το συστημα παντου, ΔΕ θα εκραζε ολη η Ελλαδα τους Δημοσιους!! :/

• Like
Αντιδράσεις: obi1

tayrus1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
783
Πόντοι
311
Σε ένα σωστό δημόσιο θα έπαιζε αξιολόγηση.
Επίσης θα γινόταν έλεγχοι αυστηροί για τα λαμόγια
Άλλα που...
Υπάρχουν μπινεδες πχ τελωνειακοί που μπήκαν με απολυτήριο γυμνασίου κ θησαυρισανε από τα νόμιμα και από τα δώρα
Υπάρχουν κ της Δίας ας πούμε που παίρνουν 1000 και κάτι κ αγοράζουν αλεξίσφαιρα μόνοι τους
Δύο κατηγοριών είναι το δημόσιο.
Όλων τους βέβαια ήταν επιλογή
Άλλα το 80 τοις εκατό είναι αντιπαραγωγικοι κ βολεψακηδες που σε κοιτάνε με ύφος πίσω από το ταμείο
Όταν αφήνεις ελεύθερο το σκύλο χωρίς λουρί τοτε τα λουζεσαι κ εσύ κ ο πολίτης
Τώρα για τις γυναίκες που λέμε είναι λίγο αστείο το θέμα.
Μόνο μια που θέλει οικογένεια κ σταθερότητα κ έχει λίγο παλιακες αντιλήψεις θα το δει θετικά ότι κάποιος είναι δημόσιος.
Υπάρχει βέβαια κ έντονα το φαινόμενο που παντρεύονται μετάξυ τους

Dynamic

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
273
Πόντοι
21
υπάρχει τύπος στην περιοχή με φάτσα τύπου Αλβανού τηγάνι κεφάλι κτλ δουλευει στον τοπικο δημο στην βαρελα πισω(μιλαω για σκουπιδιαρικο και ειναι πισω που μαζευει σκουπιδια) δουλευει 6-11 το πρωι και ειναι παντρεμενος με μουνι 8-9αρι που του εχει κανει παιδια...μιλαω για δυνατο μουνι κολαν μαυρο μαλλι εως κωλο κτλ..εχουν διαφορα ηλικιας πανω απο 10 χρονια(μεγαλυτερος αυτος) τα συμπερασμα ειναι...οτι μεγαλυτερα ποστα γυναικων ψαχνουν την ασφαλεια..δλδ να εχει ο αντρας σταθερη δουλεια με στανταρ μισθο για να ειναι σιγουρες για την οικογενεια!
εχω δουλεψει σε δημοσιο αρκετες φορες με προγραμματα...δεν υπαρχει κατι καλυτερο ακομα κ να περνεις 500 ευρω τον μηνα.
απο στρατο που εγραψαν μερικοι οι περισσοτεροι πανε στρατο 12-14 χρονια μιλαω οτι φτανεις ηλικια 35-40 κ αν θες μπαινεις συνταξη τουλαχιστον γινοταν πριν το 2010 δεν ξερω αν αλλαξε κατι τωρα μιλαω για αξιωματικους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Σε ένα σωστό δημόσιο θα έπαιζε αξιολόγηση.
Επίσης θα γινόταν έλεγχοι αυστηροί για τα λαμόγια
Άλλα που...
Υπάρχουν μπινεδες πχ τελωνειακοί που μπήκαν με απολυτήριο γυμνασίου κ θησαυρισανε από τα νόμιμα και από τα δώρα
Υπάρχουν κ της Δίας ας πούμε που παίρνουν 1000 και κάτι κ αγοράζουν αλεξίσφαιρα μόνοι τους
Δύο κατηγοριών είναι το δημόσιο.
Όλων τους βέβαια ήταν επιλογή
Άλλα το 80 τοις εκατό είναι αντιπαραγωγικοι κ βολεψακηδες που σε κοιτάνε με ύφος πίσω από το ταμείο
Όταν αφήνεις ελεύθερο το σκύλο χωρίς λουρί τοτε τα λουζεσαι κ εσύ κ ο πολίτης
Τώρα για τις γυναίκες που λέμε είναι λίγο αστείο το θέμα.
Μόνο μια που θέλει οικογένεια κ σταθερότητα κ έχει λίγο παλιακες αντιλήψεις θα το δει θετικά ότι κάποιος είναι δημόσιος.
Υπάρχει βέβαια κ έντονα το φαινόμενο που παντρεύονται μετάξυ τους
αν μου ελεγες παντως...δημοσιο η 5-6 σπιτια airbnb? θα σου λεγα το δευτερο (και μαλιστα προτιμοτερο και απο επιχειρηση) ..ασχετο με το θεμα :cheesy: ...Σχετικα με το παραπανω που λες εγω δεν ειμαι υπερ της αξιλογησης,αλλα υπερ της απολυσης. (αν χρειαστει)

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
αν μου ελεγες παντως...δημοσιο η 5-6 σπιτια airbnb? θα σου λεγα το δευτερο (και μαλιστα προτιμοτερο και απο επιχειρηση) ..ασχετο με το θεμα :cheesy: ...Σχετικα με το παραπανω που λες εγω δεν ειμαι υπερ της αξιλογησης,αλλα υπερ της απολυσης. (αν χρειαστει)
Μα, εννοειται.. Αξιολογεις καποιον ως "ανικανο" κ επειτα δρομο απο το Δημοσιο.. Να ερθει κανας αξιος που θελει να εργαστει κ να προσφερει!! Δυστυχως ομως η κομματικη σαπιλα ειναι τοσο βαθυα ριζομενη στο τομεα αυτο, που πιο πιθανο ειναι να διωξουν χρησιμα και εργατικα ατομα επειδη "χαλανε την πιατσα" ή επειδη ΔΕΝ ειναι "δικα τους παιδια"..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ναι σορυ...αξιολογηση-απολυση... :2funny:

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Και εισοδηματίας. Γενικά φραγκάτος.
εισοδηματίας το καλύτερο,όλη μέρα σκέφτεσαι πως θα γαμήσεις δε σε καταβάλει η δουλειά.και στην ελλάδα έχει πάρα πολλούς, πίστεψέ με

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom