Κοίταξε το θέμα της Έκπτωσης θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να το επιβαρύνεται το κατάστημα αποκλειστικά και να μην αφαιρείται από την προμήθεια της κάθε κοπέλας. Να βρεις ένα τρόπο αμοιβών έτσι ώστε η κοπέλα να πληρώνεται κανονικά ακόμη και για την περίπτωση της προσφοράς.
Είναι τελέιως αδύνατο να έχεις πάρει την ίδια κοπέλα τρεις φορές για να την πάρεις την 4η με έκπτωση 50%. Άσε που μπορεί να στραβώσει η κοπέλα με την μειωμένη αμοιβή της και να έχει και μειωμένη απόδοση μέσα στο δωμάτιο. Γιατί όλα είναι θέμα απόδοσης και η πελατεία σου βασίζεται σε αυτό το σημείο.
Σκέψου το ξανά, δικό σου είναι το μαγαζί, εγώ φιλικά τη γνώμη μου λέω, και η επιβάρυνση που έχεις λειτουργεί ανταποδοτικά αυξάνοντας τις επισκέψεις της πελατείας σου. Δηλαδή αυξάνεις τον τζίρο σου, μειώνοντας το ποσοστό κέρδους (λογω της προσφοράς), αλλά λόγω του αυξημένου τζίρου το συνολικό τελικό κέρδος θα είναι μεγαλύτερο. Άν πάλι θέλεις και τα κορίτσαι να συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα θα ήταν καλύτερο να τις κρατάς από 1 ευρώ πχ σε κάθε τους βίζιτα (που αυτό το ποσό θα χρηματοδοτεί τις προσφορές )δίνοντας τις να καταλάβουν ότι λόγω του προγράμματος (και του αυξημένου τζίρου) θα είναι και αυτές μακροχρόνια κερδισμένες.