You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 413K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
φετιχ ενωμενα ποτε ηττημενα
η αφρουλα παντως κ το κατακαλοκαιρο να της πω να βαλει δεν εχει προβλημα
τζο καλως σε βρηκα αλλα δε το εχω με τις περιγραφες δοκιμων απλα εχω να πω οτι η κοπελα ειναι καπως αγαρμπη μου 8υμιζει την καρμεν στις αρχες της αν αυτο βοηθαει δε ξερω αν στα προγραμματα ειναι καλυτερη παντως στο απλο που την πηρα αυτη την εικονα μου αφησε
τζο καλως σε βρηκα αλλα δε το εχω με τις περιγραφες δοκιμων απλα εχω να πω οτι η κοπελα ειναι καπως αγαρμπη μου 8υμιζει την καρμεν στις αρχες της αν αυτο βοηθαει δε ξερω αν στα προγραμματα ειναι καλυτερη παντως στο απλο που την πηρα αυτη την εικονα μου αφησε
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
φετιχ ενωμενα ποτε ηττημενα
Θα γινω και γω φετιχιστης , θα ζηταω να φορανε οχι μονο μποτα αλλα και γουνα
μας σκασανε το χειμωνα με τα καλοριφερια τους.. θα δουν τι θα παθουν τωρα ..
ζεστη δε θελανε ? μπεμπελη θα βγαλουν
Νταξυ το καταλαβα καπως τωρα με την Συγκριση με την Καρμεν
ουτε την εχω δει βεβαια αλλα εχω διαβασει μερικα αντε κουτσα στραβα τα καταφερες ,
βγηκε η περιγραφη ...
ΥΓ
Φανταζομαι μια αγγελια που ειδα και ψαχνουν ανταποκριτη να περιγραφει ποδοσφαιρικους αγωνες δε σε ενδιαφερει ε ?
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
δηλαδή παίζει στόκινγ τώρα στο α.γεωργίου 34?αν ζητήσω δεν θα κατεβάσουν μούρα..?μέσα με τον σύντροφο μποτόφιλο και τον jo!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Φανταζομαι μια αγγελια που ειδα και ψαχνουν ανταποκριτη να περιγραφει ποδοσφαιρικους αγωνες δε σε ενδιαφερει ε ?
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
τι να πω δεν ξέρω η μαρία είναι κοπέλα με της κάβλες της αν γουστάρι τα δίνει όλα κ το παθενει συχνά ..από εκη κ πέρα δεν είμουν στο δωμάτιο δεν ξέρω ..Ανουσκα . τι γνωμη εχεις για την τελευταια κριτικη την Μαριας ?
Ακουστηκαν φημες οτι μπορει να ειναι απο υπερβολικη εως μαιμου :o
τι γνωμη εχεις ?
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
να σαι καλά κ το μωράκι που βαφτίζω είναι της γιάννας η πάλι την ξέρουνε εση δεν την πρόλαβες κ έχασες ....Αξιαααααα Αξιαααα
Να μας καλεσεις στο τραπαζι να ρθουμε να φαμε τζαμπα μπας και περισεψει τιποτα να παμε και στο Λα φαμ μετα
οσο για τις αδειες ... αντε να δουμε ...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
τι να πω δεν ξέρω η μαρία είναι κοπέλα με της κάβλες της αν γουστάρι τα δίνει όλα κ το παθενει συχνά ..από εκη κ πέρα δεν είμουν στο δωμάτιο δεν ξέρω ..
Υπαρχει περιπτωση να το μαθουμε ?
Αν ηξερες οτι ειναι ψευτικη η υπερβολικη η κριτικη θα το ελεγες ?
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
να σαι καλά κ το μωράκι που βαφτίζω είναι της γιάννας η πάλι την ξέρουνε εση δεν την πρόλαβες κ έχασες ....
Να τις ζησει
οχι δε την ηξερα , εγω ειμαι φλεσκο παιζακι τωλα βγαζω ζοντια
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
ναι βεβαια γιατί όχι είναι κάποια πράγματα που ούτε κοπέλες δεν φελούν να γραφονδε επιδη καπη αρχίζουν κ το ζητάνε μετά κ δημιουργουνδε παρεξήγησης παντός αυτό με το γλύψιμο της τριπίδας το βρίσκο υπερβολικό ως απιφανο ...Υπαρχει περιπτωση να το μαθουμε ?
Αν ηξερες οτι ειναι ψευτικη η υπερβολικη η κριτικη θα το ελεγες ?
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
ναι βεβαια γιατί όχι είναι κάποια πράγματα που ούτε κοπέλες δεν φελούν να γραφονδε επιδη καπη αρχίζουν κ το ζητάνε μετά κ δημιουργουνδε παρεξήγησης παντός αυτό με το γλύψιμο της τριπίδας το βρίσκο υπερβολικό ως απιφανο ...
ωραια .. χαιρομαι που το επιασες το νοημα και που δεν εισαι υπερ των fake κριτικων ...
Γιαυτο θα κανεις ενα κουμαντο να ρωτησεις και την Μαρια τι γνωμη εχει
αντε γιατι ο Μπεκας λειπει σε αδεια .. μη τον τραβολογαμε αδικα
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
ωραια .. χαιρομαι που το επιασες το νοημα και που δεν εισαι υπερ των fake κριτικων ...
Γιαυτο θα κανεις ενα κουμαντο να ρωτησεις και την Μαρια τι γνωμη εχει
αντε γιατι ο Μπεκας λειπει σε αδεια .. μη τον τραβολογαμε αδικα
Βεβαια οπως ειπε και ο προεδρος υπαρχει περιπτωση ( λεμε τωρα ) να το εκανε και να μη θελει να το βαλει στα προγραμματα της
ουτε να το πει σημοσια ... σεβαστον
Εν αναμονη λεπων
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
κάποια πράγματα δεν κάνουν όλες κοπέλες όπως κ εγώ για παράδεγμα δεν μαρεση το λιζβιακό κ πιος πι για μένα το ανδιφετο θα είναι ψέμα ......Βεβαια οπως ειπε και ο προεδρος υπαρχει περιπτωση ( λεμε τωρα ) να το εκανε και να μη θελει να το βαλει στα προγραμματα της
ουτε να το πει σημοσια ... σεβαστον
Εν αναμονη λεπων
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
κάποια πράγματα δεν κάνουν όλες κοπέλες όπως κ εγώ για παράδεγμα δεν μαρεση το λιζβιακό κ πιος πι για μένα το ανδιφετο θα είναι ψέμα ......
οκ .. θα περιμενουμε νεα
Ααα ωστε δε σαρεσουν τα κοριτσακια ε ? .. εσυ χανεις
Βασικα τωρα που το θυμηθηκα και γω νονος σου ειμαι .. οταν γραφτηξες μας ηρθες σαν gogogo
καπως εστι δεν ητανε ? μετα εισηγηθην και σε βαφτησα La Femme καθοτι δεν ηξερες τα κατατοπια τοτε ...
πρεπει αν κανυομε επισημη βαφτηση
Στο τζακουζι
www.imagerous.com/] [/URL]
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
βρε κοίτα βρήκα και το νονό μου εδώοκ .. θα περιμενουμε νεα
Ααα ωστε δε σαρεσουν τα κοριτσακια ε ? .. εσυ χανεις
Βασικα τωρα που το θυμηθηκα και γω νονος σου ειμαι .. οταν γραφτηξες μας ηρθες σαν gogogo
καπως εστι δεν ητανε ? μετα εισηγηθην και σε βαφτησα La Femme καθοτι δεν ηξερες τα κατατοπια τοτε ...
πρεπει αν κανυομε επισημη βαφτηση
Στο τζακουζι
www.imagerous.com/] [/URL]
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
ούτε παλιά δεν έχω πια ειναι αυτη παλιanna καλησπερα....μπας και εχεις κανενα λινκ με την νεα ταινια της σιρινα;ή τουλαχιστον την αγορασες να την παιζεις στο μαγαζι σου στις γιγαντοοθονες τις ελντισι; ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K