jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
κυριακή....
πρωινή Κορίνα
βραδινή Χριστίνα ρουμάνα μια βυζαρού ...
Καλημερα Αννουλααααααα
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
Πανω που εφευγα.. Τι κανεις ?
Τελειωσαν τα βαφτισια ?
κυριακή....
πρωινή Κορίνα
καλημέρα !!!!!!! όχι σε 3 εβδομάδες.... ;)Καλημερα Αννουλααααααα
Πανω που εφευγα.. Τι κανεις ?
Τελειωσαν τα βαφτισια ?![]()
καλημέρα !!!!!!! όχι σε 3 εβδομάδες.... ;)
κυριακή....
πρωινή Κορίνα
εγώ δεν φταίω που αυτό το μαραφέτι με δείχνει μέσα ενώ βγενό .Επειδή δεν βλέπω να απαντάς, μάλλον καμιά μαλακία θα μας σερβίρεις, ελπίζω να μην είναι καμιά 40άρα φάλαινα. Έχω κ ήδη μια στο νού μου.. εκείνη που δούλευε Κατεχάκη..
κ δεν έρχεσαιΜπραβο της που πήγε κάλα αλλά...δενΘέλεις καμιά μέρα να έρθω να πιούμε καφέ?
Μπραβο της που πήγε κάλα αλλά...δενΘέλεις καμιά μέρα να έρθω να πιούμε καφέ?
έχεις απόλυτο δίκιο ....τώρα μίλησα μόλις κ να σου πω τη έγινε η κοπέλα είναι κενουρια κ δεν δέχτηκε να κάνει μισή τιμή επιδη είταν από αλες κοπέλες αλά αυτό δεν την δικιόλογη κ σου ζητώ εγώ συγνώμη κ αυριο θα τα ακούσουν όλες κανονικά...
Επειδή πρέπει να λέμε και τα καλά και όχι μόνο να παραπονιόμαστε ... θα ήθελα να αναφέρω ότι την προηγούμενη βδομάδα ξαναεπισκέφτηκα το La Femme
και ρώτησα την τσατσά αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου και να πάρω το πρόγραμμα με το τζακούζι στην τιμή των 60 ευρώ.
Επειδή η τσατσά δεν γνώριζε την διαδικασία, ρώτησε αμέσως την Κορίνα που δούλευε εκείνη την ώρα αν ισχύει κάτι τέτοιο και αν το δέχεται.
Η απάντηση της Κορίνας ήταν καταφατική παρότι δεν είχαμε ξανασυναντηθεί ποτέ στο παρελθόν.
Οπότε οι οδηγίες του αφεντικού έπιασαν τόπο ...![]()
η κορινα τι λεει "?![]()
Μαανες χαλασες κι εσυ .. πινεις καφεδες και με Μιλφ ?
Γεια σου Αννουσκα![]()
Όμορφη φατσούλα, ωραίο σωματάκι αλλά μικρό και πεσμένο στήθος (πράγμα περίεργο για την ηλικία της).
Στα του αγώνα, ενώ ξεκινήσαμε "ψιλοαποστειρωμένα" μιας και δεν γνωριζόμασταν από πριν, όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο δινόταν.
Μετά δε τον οργασμό της κατά την αιδιολειχία, μπορώ να πω ότι με περιποιήθηκε όσο καλύτερα μπορούσε.
Φιλάκια παντού εκτός από το στόμα, πίπα καλή μεν αλλά χωρίς περιποίηση των ξαδερφιών και με αρκετό χέρι στην αρχή, μέχρι να δεχτεί τις παρατηρήσεις-συμβουλές μου.
Στο σεξ, καλό στήσιμο και καλή συμμετοχή και στις 3-4 στάσεις που δοκιμάσαμε και χωρίς ίχνος βιασύνης.
Άλλωστε δεν είχε και καθόλου κίνηση. Έκατσε στο δωμμάτιο 50 λεπτά με το ρολόι.
Συμπερασματικά, αν είχα πληρώσει 100-120 ευρώ θα τα ψιλοέκλαιγα, αλλά για τα 60 που έδωσα, ήταν οκ.
Μάλλον η Κορίνα πέρασε καλύτερα από μένα, μιας και όπως μου είπε, πρώτη φορά είχε οργασμό με πελάτη!!!
Αν θα την ξανασυναντήσω? ... Μπορεί. Αν θα την συνιστούσα...δεν ξέρω...ίσως.
Όλες οι κοπέλες άλλωστε αντιδρούν διαφορετικα με κάθε πελάτη αλλά συνήθως αν τις περιποιηθείς καλά σου το ανταποδίδουν. ;)
χαχαχα εχω καιρο να πιω ελληνικο .. να θρω κι εγω ?Χαχα ναι κανουν καλο ελληνικο :Ρ
Όμορφη φατσούλα, ωραίο σωματάκι αλλά μικρό και πεσμένο στήθος (πράγμα περίεργο για την ηλικία της).
Στα του αγώνα, ενώ ξεκινήσαμε "ψιλοαποστειρωμένα" μιας και δεν γνωριζόμασταν από πριν, όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο δινόταν.
Μετά δε τον οργασμό της κατά την αιδιολειχία, μπορώ να πω ότι με περιποιήθηκε όσο καλύτερα μπορούσε.
Φιλάκια παντού εκτός από το στόμα, πίπα καλή μεν αλλά χωρίς περιποίηση των ξαδερφιών και με αρκετό χέρι στην αρχή, μέχρι να δεχτεί τις παρατηρήσεις-συμβουλές μου.
Στο σεξ, καλό στήσιμο και καλή συμμετοχή και στις 3-4 στάσεις που δοκιμάσαμε και χωρίς ίχνος βιασύνης.
Άλλωστε δεν είχε και καθόλου κίνηση. Έκατσε στο δωμμάτιο 50 λεπτά με το ρολόι.
Συμπερασματικά, αν είχα πληρώσει 100-120 ευρώ θα τα ψιλοέκλαιγα, αλλά για τα 60 που έδωσα, ήταν οκ.
Μάλλον η Κορίνα πέρασε καλύτερα από μένα, μιας και όπως μου είπε, πρώτη φορά είχε οργασμό με πελάτη!!!
Αν θα την ξανασυναντήσω? ... Μπορεί. Αν θα την συνιστούσα...δεν ξέρω...ίσως.
Όλες οι κοπέλες άλλωστε αντιδρούν διαφορετικα με κάθε πελάτη αλλά συνήθως αν τις περιποιηθείς καλά σου το ανταποδίδουν. ;)
Την ομορφη φατσουλα που την ειδες συναθλητη??? :S :S :S μηπως φορουσε την μασκα???
...απο σωμα εχει αλλα απο προσωπο ειναι...![]()
Έχω χαμηλά στάνταρ φαίνεται...
Άλλωστε δεν ψάχνω νύφη στα μπουδέλλα ... να ξεφορτώσω πάω που και που...
Πρέπει να είναι πολύ άσχημη εμφανισιακά η ιερόδουλη για να την κράξω ...
Αν εσύ πηδάς μόνο μοντέλα, μην πολυδίνεις σημασία στις περιγραφές μου για εξωτερική εμφάνιση. ;)