Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καλημέρα !!!!!!! όχι σε 3 εβδομάδες.... ;)

ααααα .. ειχες πει οτι ετοιμαζεσαι και λεω κοντα θα ειναι
Γυναικες .. 6 μηνες ετοιμαζονται  :cheesy: τι να πεις

ποια ειναι αυτη η Χριστινα καλε ?  :think: που δουλευε πριν ?
ετων ?
κιλων ?
βυζιιων ?
:think:

Δε ψηνομαι προσωπικα αλλα ισως σου στειλω φιλο βυζολατρη  :tits2:

Επισκέπτης
Επειδή δεν βλέπω να απαντάς, μάλλον καμιά μαλακία θα μας σερβίρεις, ελπίζω να μην είναι καμιά 40άρα φάλαινα. Έχω κ ήδη μια στο νού μου.. εκείνη που δούλευε Κατεχάκη..

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Επειδή δεν βλέπω να απαντάς, μάλλον καμιά μαλακία θα μας σερβίρεις, ελπίζω να μην είναι καμιά 40άρα φάλαινα. Έχω κ ήδη μια στο νού μου.. εκείνη που δούλευε Κατεχάκη..
εγώ δεν φταίω που αυτό το μαραφέτι με δείχνει μέσα ενώ βγενό . :birdman:
...ναι είναι 30 και δούλεψε στη κατεχάκη αλλά έχη πολύ καλές κριτικές κ εχτές καλά τα πήγε ;)

Επισκέπτης
Μπραβο της που πήγε κάλα αλλά...δεν :P Θέλεις καμιά μέρα να έρθω να πιούμε καφέ?

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

hobbit

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
έχεις απόλυτο δίκιο ....τώρα μίλησα μόλις κ να σου πω τη έγινε η κοπέλα είναι κενουρια κ δεν δέχτηκε να κάνει μισή τιμή επιδη είταν από αλες κοπέλες αλά αυτό  δεν την δικιόλογη κ σου ζητώ εγώ συγνώμη κ αυριο θα τα ακούσουν όλες κανονικά...

Επειδή πρέπει να λέμε και τα καλά και όχι μόνο να παραπονιόμαστε ... θα ήθελα να αναφέρω ότι την προηγούμενη βδομάδα ξαναεπισκέφτηκα το La Femme
και ρώτησα την τσατσά αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου και να πάρω το πρόγραμμα με το τζακούζι στην τιμή των 60 ευρώ.
Επειδή η τσατσά δεν γνώριζε την διαδικασία, ρώτησε αμέσως την Κορίνα που δούλευε εκείνη την ώρα αν ισχύει κάτι τέτοιο και αν το δέχεται.
Η απάντηση της Κορίνας ήταν καταφατική παρότι δεν είχαμε ξανασυναντηθεί ποτέ στο παρελθόν.
Οπότε οι οδηγίες του αφεντικού έπιασαν τόπο ...  :cheesy:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Επειδή πρέπει να λέμε και τα καλά και όχι μόνο να παραπονιόμαστε ... θα ήθελα να αναφέρω ότι την προηγούμενη βδομάδα ξαναεπισκέφτηκα το La Femme
και ρώτησα την τσατσά αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου και να πάρω το πρόγραμμα με το τζακούζι στην τιμή των 60 ευρώ.
Επειδή η τσατσά δεν γνώριζε την διαδικασία, ρώτησε αμέσως την Κορίνα που δούλευε εκείνη την ώρα αν ισχύει κάτι τέτοιο και αν το δέχεται.
Η απάντηση της Κορίνας ήταν καταφατική παρότι δεν είχαμε ξανασυναντηθεί ποτέ στο παρελθόν.
Οπότε οι οδηγίες του αφεντικού έπιασαν τόπο ...  :cheesy:

η κορινα τι λεει "?  :think:

hobbit

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
η κορινα τι λεει "?  :think:

Όμορφη φατσούλα, ωραίο σωματάκι αλλά μικρό και πεσμένο στήθος (πράγμα περίεργο για την ηλικία της).
Στα του αγώνα, ενώ ξεκινήσαμε "ψιλοαποστειρωμένα" μιας και δεν γνωριζόμασταν από πριν, όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο δινόταν.
Μετά δε τον οργασμό της κατά την αιδιολειχία, μπορώ να πω ότι με περιποιήθηκε όσο καλύτερα μπορούσε.
Φιλάκια παντού εκτός από το στόμα, πίπα καλή μεν αλλά χωρίς περιποίηση των ξαδερφιών και με αρκετό χέρι στην αρχή, μέχρι να δεχτεί τις παρατηρήσεις-συμβουλές μου.
Στο σεξ, καλό στήσιμο και καλή συμμετοχή και στις 3-4 στάσεις που δοκιμάσαμε και χωρίς ίχνος βιασύνης.
Άλλωστε δεν είχε και καθόλου κίνηση. Έκατσε στο δωμμάτιο 50 λεπτά με το ρολόι.
Συμπερασματικά, αν είχα πληρώσει 100-120 ευρώ θα τα ψιλοέκλαιγα, αλλά για τα 60 που έδωσα, ήταν οκ.
Μάλλον η Κορίνα πέρασε καλύτερα από μένα, μιας και όπως μου είπε, πρώτη φορά είχε οργασμό με πελάτη!!!
Αν θα την ξανασυναντήσω? ... Μπορεί.  Αν θα την συνιστούσα...δεν ξέρω...ίσως. 
Όλες οι κοπέλες άλλωστε αντιδρούν διαφορετικα με κάθε πελάτη αλλά συνήθως αν τις περιποιηθείς καλά σου το ανταποδίδουν. ;)

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Όμορφη φατσούλα, ωραίο σωματάκι αλλά μικρό και πεσμένο στήθος (πράγμα περίεργο για την ηλικία της).
Στα του αγώνα, ενώ ξεκινήσαμε "ψιλοαποστειρωμένα" μιας και δεν γνωριζόμασταν από πριν, όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο δινόταν.
Μετά δε τον οργασμό της κατά την αιδιολειχία, μπορώ να πω ότι με περιποιήθηκε όσο καλύτερα μπορούσε.
Φιλάκια παντού εκτός από το στόμα, πίπα καλή μεν αλλά χωρίς περιποίηση των ξαδερφιών και με αρκετό χέρι στην αρχή, μέχρι να δεχτεί τις παρατηρήσεις-συμβουλές μου.
Στο σεξ, καλό στήσιμο και καλή συμμετοχή και στις 3-4 στάσεις που δοκιμάσαμε και χωρίς ίχνος βιασύνης.
Συμπερασματικά, αν είχα πληρώσει 100-120 ευρώ θα τα ψιλοέκλαιγα, αλλά για τα 60 που έδωσα, ήταν οκ.
Μάλλον η Κορίνα πέρασε καλύτερα από μένα, μιας και όπως μου είπε, πρώτη φορά είχε οργασμό με πελάτη!!!
Όλες οι κοπέλες άλλωστε αντιδρούν διαφορετικα με κάθε πελάτη αλλά συνήθως αν τις περιποιηθείς καλά σου το ανταποδίδουν. ;)

Ωραιος  :rockon:
δεν ειχα δει αλλη κριτικη- αναφορα για την κορινα εδω και πολυ καιρο
αν θελεις για να μη χαθει η πληροφορια σου κανε ενα copy -paste και στον καταλογο
ισως ενδιαφερεις καποιους  ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.156
Πόντοι
11.585

Την ομορφη φατσουλα που την ειδες συναθλητη???  :S :S :S μηπως φορουσε την μασκα???  :think:
...απο σωμα εχει αλλα απο προσωπο ειναι... :headbang:

hobbit

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Την ομορφη φατσουλα που την ειδες συναθλητη???  :S :S :S μηπως φορουσε την μασκα???  :think:
...απο σωμα εχει αλλα απο προσωπο ειναι... :headbang:

Έχω χαμηλά στάνταρ φαίνεται...
Άλλωστε δεν ψάχνω νύφη στα μπουδέλλα ... να ξεφορτώσω πάω που και που...  :grin:
Πρέπει να είναι πολύ άσχημη εμφανισιακά η ιερόδουλη για να την κράξω ...
Αν εσύ πηδάς μόνο μοντέλα, μην πολυδίνεις σημασία στις περιγραφές μου για εξωτερική εμφάνιση.  ;) 

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
οχι ρε μαγκεσ δεν εινε θεμα χαμηλο στανταρ κ μαλακιεσ φιλε μου.καπια που την βλεπω εγω μπορει να την θεωρω θεα ενω καπιοσ αλλοσ μετρια κ αντιστρωφωσ. κ στο κατα κατω το ζουμι στο γαμησι εινε πιστευω η πιο ασχημη γυναικα θα σου κανει τρελα κολπα για να κερδισει ποντουσ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
με ασχημι γυναικα αν θα πασ  των πουτσο στω χερακι θα κρατασ.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.156
Πόντοι
11.585
Έχω χαμηλά στάνταρ φαίνεται...
Άλλωστε δεν ψάχνω νύφη στα μπουδέλλα ... να ξεφορτώσω πάω που και που...   :grin:
Πρέπει να είναι πολύ άσχημη εμφανισιακά η ιερόδουλη για να την κράξω ...
Αν εσύ πηδάς μόνο μοντέλα, μην πολυδίνεις σημασία στις περιγραφές μου για εξωτερική εμφάνιση.   ;)   

Κακως, να τα ανεβασεις τα στανταρ σου γιατι στα μπουρδελα πληρωνεις, και απο την στιγμη που πληρωνεις απαιτεις και ποιοτητα...
αν δεν απαιτησεις ποιοτητα θα σου/μας πασαρουν μπαζα, οπως μας πασαρουν και τωρα... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom