Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Από τσατσάδες μιας κ το συζητούσατε πριν η αδύνατη μελαχροινή με τα ίσια μαλλιά και τα κοκκάλινα γυαλία που έχεις είναι η καλύτερη. Επίσης top τσατσά της πόλης για μένα είναι η intellectual κοντομάλλα που δούλευε στα τρίδυμα, είναι μονίμως με βιβλίο κ διαβάζει, ξέρει καμια 3-4 γλώσσες και το κυριοτερο φυσικά είναι πολύ ευγενική κ σου παρουσιάζει τα προγράμματα που όμορφα. :)

Έπίσης πολύ καλή τσατσά δεν μασάει τα λόγια της, και  σου μιλάει ντόμπρα και σταράτα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
τη να πω από αυτές όλα τα περιμένεις αλά είναι λίγο χονδρό να αφήση τα σίγουρα κ να τρέχει στους δρόμους να πεζει κυνηγητό με τους κατικούς κ μπάτσους ....εγώ ξέρω ότι είναι έξω αλά για αυτές το χέρι μου στην φωτιά δεν βάζω ... :birdman:
παντως μου κανει εντυπωση η αντιδραση σου...Το βρισκεις φυσιολογικο δηλαδη η μεχρι προχθες πρωτη φιρμα που δεν προλαβαινε να παιρνει πελατες,να βγει στο δρομο να κανει πιατσα.
Περιεργα μας τα λες κυρα-Λαφαμ...
Για πες μας και μας τι συμβαινει εδω περα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Θα σου τσεκάρω τις καινούργιες, έκανα μαλακία σήμερα κ πήγα το μεσημέρι στη Βίκη, κανόνισε να δουλεύουν απο βδομάδα για να έρθω! Αν έχεις κονε με την Εβελίνα την ξανθιά με τα ωραία βυζιά που δούλευε Τσίρκο παλίοτερα (εκείνο δίπλα στο Ορόσημο) φέρτην πίσω, έχει να δουλέψει κανένα τρίμηνο κ θα ψήνεται λογικά για δουλειά. Ήταν πολύ δυνατή κοπέλα. Από τσατσάδες μιας κ το συζητούσατε πριν η αδύνατη μελαχροινή με τα ίσια μαλλιά και τα κοκκάλινα γυαλία που έχεις είναι η καλύτερη. Επίσης top τσατσά της πόλης για μένα είναι η intellectual κοντομάλλα που δούλευε στα τρίδυμα, είναι μονίμως με βιβλίο κ διαβάζει, ξέρει καμια 3-4 γλώσσες και το κυριοτερο φυσικά είναι πολύ ευγενική κ σου παρουσιάζει τα προγράμματα που όμορφα. :)

Μαααανν 20χρωνο λεει η Τζεσικα.!! :rockon: Αυριο βραδυ ενδεχετε να παω να την κανω ενα τεστ ντριβε κασκαντερ.!  :knockinb: :zfuck:

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
παντως μου κανει εντυπωση η αντιδραση σου...Το βρισκεις φυσιολογικο δηλαδη η μεχρι προχθες πρωτη φιρμα που δεν προλαβαινε να παιρνει πελατες,να βγει στο δρομο να κανει πιατσα.
συμφωνω!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
για ριξε απλετο φως στην υποθεση γειτονισα!!! :huh: :huh:

Επισκέπτης
Do the math Αλ πριν λίγα ποστ έλεγε ότι αρρώστησε η μάνα της κ θέλει να φύγει με άδεια.

Κάραμαν... παίζει να πάω κ απόψε να την δώ μόνο! Φέρτε μας πιπίνια με βυζάρες!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Do the math Αλ πριν λίγα ποστ έλεγε ότι αρρώστησε η μάνα της κ θέλει να φύγει με άδεια.

και στο Προμηθεως 25 ακομα λενε οτι παντρευτηκε :2funny: :2funny: :2funny:
Πολυ περιεργα πραματα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Δες την και στηλε εγγριση για αυριανη καταθεση... :sunglasses:

βυζακι λεει ο αλ που την ειδε μικρο πρεπει να ειναι αλλλλλααα φυσικο.!!  :rockon:

Επισκέπτης
Αυτή είναι που την είχε χαρακτηρίσει σαν ζουμπουρλού?

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
κιτα αλ σε 3 χρόνια έχουν δει τόσα τα ματάκια μου που τπτ δεν θα μου φανεί παράξενο μην ξεχνάς έχω να κάνω με γυνεκες κ όπως ξέρετε όλη είμαστε βαρημένη έτσι κ αλιος από γενιφης που να κανείς κ αυτή την δουλιά .....οπότε καλή είναι η μικρή ναι αλά από εκη κ πέρα δεν τους κάνω κ κομανδο ..... :rockon:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
και στο Προμηθεως 25 ακομα λενε οτι παντρευτηκε :2funny: :2funny: :2funny:
Πολυ περιεργα πραματα...
ναι το άκουσα κ εγώ  κ την ρώτησα κ με είπε μπόρι δεν ξέρω :headbang: κ κάτι ακόμα πριν 15 λεπτά με πήρε τηλ από την ρουμάνει λέει κ θα γυρίση μετά από 3 βλομάδες αυτά  ξέρω αυτά λέω  :S

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0

το λέει και ο μεγάλος !!!!!!!!!!!!!!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ναι το άκουσα κ εγώ  κ την ρώτησα κ με είπε μπόρι δεν ξέρω :headbang: κ κάτι ακόμα πριν 15 λεπτά με πήρε τηλ από την ρουμάνει λέει κ θα γυρίση μετά από 3 βλομάδες αυτά  ξέρω αυτά λέω  :S
Πολυ περιεργα μας τα λες...

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ευτηχως προλαβα και την τιμησα. :zfuck: :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λελοοοουυυυ ηρθα  :cheesy:

Εβαλα διαγωνισμα στην τσατσα ,

Γειας ποια κοπελα δουλευει σημερα
Ποια θες αγορι μου να σε βοηθησω , η Τζεσυ ειναι
Η Μαρια ?
Λειπει μπλα μπλα
Ευχαριστω κλτ ..

Το Η Τζεσυ ειναι το ειπε σαν να το θυμηθηκε εκεινη την ωρα ..
την Δασκαλεψες ε ? σκονακι το λενε αυτο  :cheesy:

Δεν μπορεσα να καταλαβω αν ειναι αυτη του Λουξ ...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Κυρα λαφαμα.!! η κοπελια σου σε δουλευει.!! Να μου πεις τι σε νοιαζει εσενα κορη σου ειναι ή συμβολαιο εχετε...
Τωρα ποιοι ειναι οι λογοι που βγηκε στο δρομο εσεις τον ξερετε...
Το σιγουρο ειναι οτι μαλλον δεν θα την ξαναδουμε στο μαγαζι σου.??

Επίσκεψη πριν από λίγο στις πιάτσες της Θεσσαλονίκης.

Υπήρχε πάρα πολυ πράγμα γενικά αλλά δεν είμαι και ο ειδικός για αναφορές τέτοιου τύπου.

Το γεγονός είναι ότι η Σιμόνα η γνωστή σε όλους μας Σιμόνα του Λαφαμ και της Κατεχάκη, επιβεβαιώνω ότι βγήκε στο πεζοδρόμιο.

Την πλησίασα και της μίλησα, την φώναξα μάλιστα με το όνομα της, με γνώρισε αμέσως και με χαιρέτισε με ζεστή χειραψία. Πιάσαμε την κουβέντα εγώ μεσα από το αμάξι, και όρθια από έξω αυτή....30 μου είπε για μέσα στο αμάξι και 100 σεξενοδοχείο για μία ώρα και 2 εκτονώσεις + τα λεφτά του ξενοδοχείου.

Αυτά μάγκες λίγο πιό κάτω έστεκε και μία ακόμη πανσύγνωστη Ιερόδουλη με αρκετές κριτικές (και δικιά μου κριτική )με την οποία επίσης χαιρετιθήκαμε. ;)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Κυρα λαφαμα.!! η κοπελια σου σε δουλευει.!! Να μου πεις τι σε νοιαζει εσενα κορη σου ειναι ή συμβολαιο εχετε...
Τωρα ποιοι ειναι οι λογοι που βγηκε στο δρομο εσεις τον ξερετε...
Το σιγουρο ειναι οτι μαλλον δεν θα την ξαναδουμε στο μαγαζι σου.??
κειτα καραμαν αν διάλεξε να βγει στο δρόμο είναι πόλη χαζή για μένα κ όχι μόνο για το μαγαζει μου αλά για τα κινδινα που συναντάς έξω.. εγώ της μιλήσαμε χφές κ με λέει ρωμανία είμαι που βασικά το βρήκα λίγο περίεργο επιδη ο γκόμενος της είναι  εδώ κ αυτή χωρίς αυτών δεν πάει πουφενα  ...τώρα αν είναι αυτή επιλογητής πεδία εσης ξέρετε που να την βριτe παρτετιν από τον δρόμο  ακόμα κ η λέξη δρόμος από μόνη της την μιώνει ...........τλπ εγώ είμαι σίγουρη ότι θα γυρίση, αυτή νομίζει ότι θα βγάλη περεσότερα λευτα εκη είναι λίγο φραγκοφονιάς τη να κάνουμε ....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.620
Πόντοι
7.095
κειτα καραμαν αν διάλεξε να βγει στο δρόμο είναι πόλη χαζή για μένα κ όχι μόνο για το μαγαζει μου αλά για τα κινδινα που συναντάς έξω.. εγώ της μιλήσαμε χφές κ με λέει ρωμανία είμαι που βασικά το βρήκα λίγο περίεργο επιδη ο γκόμενος της είναι  εδώ κ αυτή χωρίς αυτών δεν πάει πουφενα  ...τώρα αν είναι αυτή επιλογητής πεδία εσης ξέρετε που να την βριτe παρτετιν από τον δρόμο  ακόμα κ η λέξη δρόμος από μόνη της την μιώνει ...........τλπ εγώ είμαι σίγουρη ότι θα γυρίση, αυτή νομίζει ότι θα βγάλη περεσότερα λευτα εκη είναι λίγο φραγκοφονιάς τη να κάνουμε ....
ακριβως τα ιδια λεω στη μπουρδελοκατασταση λαφαμαινα...
θα ηθελα μονο μια χαρη...
αν και παλιος εδω γραφω λιγο...
εξηγησε λιγο στα νεαροτερα παιδια οτι οι επαγγελματιες ειστε λιγοτερο επικινδυνες απο τις καθημερινες κοπελες...κανενα παραδειγμα καμια ιστορια...
πραγματικα στεναχωριεμαι που καποιοι ηδη φοβουνται οτι κατι ειχε η κοπελα γι αυτο εφυγε κτλ και νιωθουν πως εχουν και οι ιδιοι ολες τις αρρωστιες του κοσμου

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ακριβως τα ιδια λεω στη μπουρδελοκατασταση λαφαμαινα...
θα ηθελα μονο μια χαρη...
αν και παλιος εδω γραφω λιγο...
εξηγησε λιγο στα νεαροτερα παιδια οτι οι επαγγελματιες ειστε λιγοτερο επικινδυνες απο τις καθημερινες κοπελες...κανενα παραδειγμα καμια ιστορια...
πραγματικα στεναχωριεμαι που καποιοι ηδη φοβουνται οτι κατι ειχε η κοπελα γι αυτο εφυγε κτλ και νιωθουν πως εχουν και οι ιδιοι ολες τις αρρωστιες του κοσμου
δεν έχη καμία αρωστια η μικρή κ κάτι ακομα τα ρούχα της είναι ακόμα στο μαγαζει αυτή με πήρε 2 το μεσημέρι της τρίτης κ αυτό με είπε κ χφές με απόκρυψη φυσικά ότι η μαμά της είναι νοσοκομιο κ θα γερηση σε 2/3 βλομάδες επιδη φέλει να κάνει κ σπίτι να βγάλη αδιές σχέδια κ να γράψει το σπίτι κ στα 2 ονόματα σε αυτήν κ τον άνδρα της ..τώρα για εκμετάλευση πεδία η Σίμωνα έφευγε καφέ μέρα το λιγότερο με 500 ευρώ οπότε έξι άνεση για δοκιμές αλά κ εγώ δεν μπορώ να κάνω  κάτι αλο δεν έχω κ συμβολίο μαβτιν .....κ κάτι ακόμα που διάβασα στα σχόλια σας ποτέ μα ποτέ μην με πιτε ψεφτρα γιατί ότι λέω μπορώ να το αποδίξω κιόλας κ ύστερα δεν ειπάρχη κανένας λόγος να σας παραμιφιάζω κ στο κάτω κάτω μια κοπέλα έρχετε αλή φευγι ..αυτή πριν λίγο κέρο λουλούδια με χαρίζε ...τη να πω αλο δεν θα σκάσω κιόλας κας είτανε πόλη καλή .....ααα κ μου ζήτησε να της ψάξω κ σπίτι κοντα στο καρφουρ επιδη μένει μακριά ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom