thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
αρρωστησε η μανα της λεει....κατι τετοιο....γιατι;
τι εγινε ρε;
αρρωστησε η μανα της λεει....κατι τετοιο....γιατι;
τι εγινε ρε;
τι προγραματα κανεικαινουρια τζεσικα
στα στουντιο η κοπέλες κάνουν τα βασικα τώρα για kολαράκι δεν ξέρω θα είμαι 7.30 στο μαγαζί κ θα σας πω μετά ολλατι προγραματα κανει
να μην ερθω τσαμπα μεχρι εκει...
εχει παει και η βενζινη στο 1.80
διαβασε ρε λιγο πιο πισω εφυγε λεμε
βρε τι κωλαρακι...στα στουντιο η κοπέλες κάνουν τα βασικα τώρα για kολαράκι δεν ξέρω θα είμαι 7.30 στο μαγαζί κ θα σας πω μετά ολλα
nai.....βρε τι κωλαρακι...
ακαποτο κανει;
αν καταφέρω θα βγάλο κ φωτο αν όμως .....
λιπών μόλις γύρισα ... η κοπέλα είναι κουκλάρα 1.75 ύψος στίφος 2. πρόγραμα φουλ κ κολαράκι ..2/3 πελάτες που περάσανε κ τους ρώτησα είπαν ότι είναι απεχτη ....αυτά τα υπολημα θα μου πιτε εσηςΝα μην βγαλεις...δεν θελουμε...
καμια φωτο...λιπών μόλις γύρισα ... η κοπέλα είναι κουκλάρα 1.75 ύψος στίφος 2. πρόγραμα φουλ κ κολαράκι ..2/3 πελάτες που περάσανε κ τους ρώτησα είπαν ότι είναι απεχτη ....αυτά τα υπολημα θα μου πιτε εσης
λιπών μόλις γύρισα ... η κοπέλα είναι κουκλάρα 1.75 ύψος στίφος 2. πρόγραμα φουλ κ κολαράκι ..2/3 πελάτες που περάσανε κ τους ρώτησα είπαν ότι είναι απεχτη ....αυτά τα υπολημα θα μου πιτε εσης
δεν τους πρόλαβα...και ο 1/3 τι ειπε???
δεν έχω ακόμα αλλά είναι πολύ καλή .καμια φωτο...
αντε γιατι θελω να σας επισκεφτω...
ποσο παει το ακαποτο;δεν έχω ακόμα αλλά είναι πολύ καλή .
60ποσο παει το ακαποτο;
δεν έχω ακόμα αλλά είναι πολύ καλή .
το ότι κάνει σε όλους χαδάκια είμαι σίγουρη επειδη αργή πόλη μέσα στο δωμάτιο ..Καλα με επεισες...πες της Σαββατο θα περασω να κανει χαδακια σε ολους γιατι δεν ξες ποτε θα χτηπησω.!!
το ότι κάνει σε όλους χαδάκια είμαι σίγουρη επειδη αργή πόλη μέσα στο δωμάτιο ..