gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
Θα παω και γω Αυριο Ντεμεκ απ τον Αντ1 ειμαι ..
θα κανω "ρεπορταζ"
άσε κ η πλάτη μου χάλια είναι
Θα παω και γω Αυριο Ντεμεκ απ τον Αντ1 ειμαι ..
θα κανω "ρεπορταζ"
αν θελουν να σε κλεισουν μεσα σε 3 μερες ειναι τελειωμενη υποθεση.Θα λενε για εγληματικοτητα,θα μπερδεψουν και ναρκωτικα στη μεση και αντιο σας....τη με ρωτούσε τότες κ για πεζοδρόμιο μίλησα ..κ της είπα ειπιρχαν κ θα είπαρχουν κ αυτό είναι φεμα αστυνομίας .... αλά είπαμε ότι τους βολευει
τη με ρωτούσε τότες κ για πεζοδρόμιο μίλησα ..κ της είπα ειπιρχαν κ θα είπαρχουν κ αυτό είναι φεμα αστυνομίας .... αλά είπαμε ότι τους βολευει
μόλις μίλησα με την δημοσιογράφο κ την ρώτησα μόνο αυτό έδικσες ?
απάντηση .. κ εγώ ελενχομε ......
πεδία γιατί δεν οργανώνεται εσείς μια διαδιλοση !!!!!
εδώ τα μαγαζιά δεν πάνε πουφενα !!!!!
μόλις μίλησα με την δημοσιογράφο κ την ρώτησα μόνο αυτό έδικσες ?
απάντηση .. κ εγώ ελενχομε ......
πεδία γιατί δεν οργανώνεται εσείς μια διαδιλοση !!!!!
εδώ τα μαγαζιά δεν πάνε πουφενα !!!!!
Καλά περίμενε...είναι στάμπα κ άσχημη.θα σας κάνουμε και εμείς παρέα
:'( :'( :'( :'( :'( :'(Καλά περίμενε...είναι στάμπα κ άσχημη.
Να'ναι καλά οι ''προοδευτικές'' απόψεις που υπάρχουν....
Αλλά πρέπει να σας κλείσουν όλους να φύγετε Ολλανδία να δούμε μετά τί θα κάνουν....:'( :'( :'( :'( :'( :'(
Να βάλουν κ λεωφορείο γραμμής εκεί που θα τους μεταφέρουν μόνο αν τελικά το κάνουν γιατί δεν μπορώ το περπάτημα...
Το Λα Φαμ , ειναι εδω , ενωμενο δυνατο
το συμπερασμα που βγηκε καταφανως φιλε ειναι οτι οι ιδιοκτητριες των οικων γενικα βγαζουν πιο ευκολο και περισσοτερο χρημα απο τα κοριτσια....αυτο που καιρο τωρα σας ελεγα χωρις καν να μπω στην αριστεριζουσα λογικη παπαζολ περι κεφαλαιου και εκμεταλευσης του εργαζομενου....κυρα λαφαμαινα ποια εισαι εσυ??? με το τιγρε?
παντως τις ιδιες ερωτησεις με τον τζι ελ ηθελα να κανω και εγω σχετικα με τις αμοιβες! βασικο με τιποτα δεν παιρνουν! απο 2,5 και 3 φορες τον βασικο μεχρι οσο παει φανταζομαι! παντως στα κωλομπαρα 10 ευρω που ειναι το κερασμενο ποτο, 6 βαζει το αφεντικο στην τσεπη και 4 η κοπελα. ας πουμε ρε λαφαμαινα στο 50ρικο η μοιρασια πως παει? εγω υπολογιζω 35 το μαγαζι 15 η κοπελα! κυρα λαφαμαινα τον νταβα εσυ τον πληρωνεις σωστα? του κοβεις μηνιατικο ε?
κυρα λαφαμαινα ποια εισαι εσυ??? με το τιγρε?
παντως τις ιδιες ερωτησεις με τον τζι ελ ηθελα να κανω και εγω σχετικα με τις αμοιβες! βασικο με τιποτα δεν παιρνουν! απο 2,5 και 3 φορες τον βασικο μεχρι οσο παει φανταζομαι! παντως στα κωλομπαρα 10 ευρω που ειναι το κερασμενο ποτο, 6 βαζει το αφεντικο στην τσεπη και 4 η κοπελα. ας πουμε ρε λαφαμαινα στο 50ρικο η μοιρασια πως παει? εγω υπολογιζω 35 το μαγαζι 15 η κοπελα! κυρα λαφαμαινα τον νταβα εσυ τον πληρωνεις σωστα? του κοβεις μηνιατικο ε?