Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
τη με ρωτούσε τότες κ για πεζοδρόμιο μίλησα ..κ της είπα ειπιρχαν  κ θα είπαρχουν κ αυτό είναι φεμα  αστυνομίας ....   αλά είπαμε ότι τους βολευει   :tickedoff:
αν θελουν να σε κλεισουν μεσα σε 3 μερες ειναι τελειωμενη υποθεση.Θα λενε για εγληματικοτητα,θα μπερδεψουν και ναρκωτικα στη μεση και αντιο σας....

ο αλλος λεει κανει περιπολιες μονος του στη γειτονια.Τι φυλαει?...μην του'ρθει καμια πουτσα απο κανεναν τραβελο εκει που κοιμαται??

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
της αδιές θα της πάρουμε αυτό δεν εξαρτάτε από το δήμο αλά αο την επιτροπή της περιφερίας  κ άκουσα ότι θα γίνει συντομα ..αλός οι στην παρανομία όπως στην αθήνα κ με πολες γυνεκες μέσα  :dancing:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
τη με ρωτούσε τότες κ για πεζοδρόμιο μίλησα ..κ της είπα ειπιρχαν  κ θα είπαρχουν κ αυτό είναι φεμα  αστυνομίας ....   αλά είπαμε ότι τους βολευει   :tickedoff:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
καλα τους ειπες αλλα αυτοι τον χαβα τους συμφεροντα Μπουταρη και κομματικα και οι δημοσιογραφει τα περνουν  χοντρα απο αυτους ετσι ειναι δυστυχως το ελληνικο συστεμ το "βολεμα" να δουμε ποτε θα αλλαξει επιτελους αυτη η καταντια , ειμαστε 200 χρονια πισω για αυτο φτασαμε εκι που φτασαμε

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
μόλις μίλησα με την δημοσιογράφο κ την ρώτησα μόνο αυτό έδικσες ?
απάντηση .. κ εγώ ελενχομε ...... :think:

πεδία γιατί δεν οργανώνεται εσείς μια διαδιλοση  !!!!!

εδώ τα μαγαζιά δεν πάνε πουφενα !!!!!

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
θα σας κάνουμε και εμείς παρέα

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

πεδία γιατί δεν οργανώνεται εσείς μια διαδιλοση  !!!!!

Ειχαμε κανει παλιοτερα αλλα δε θυμααι γιατι
νομιζω για να γινει ανανεωση πουτανικου δυναμηκου
www.imagerous.com/] [/URL]

@@ εγινε  :-

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
δεν νομιζω

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

πεδία γιατί δεν οργανώνεται εσείς μια διαδιλοση  !!!!!

θα σας κάνουμε και εμείς παρέα
Καλά περίμενε...είναι στάμπα κ άσχημη.

Να'ναι καλά οι ''προοδευτικές'' απόψεις που υπάρχουν....

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Το Λα Φαμ , ειναι εδω , ενωμενο δυνατο

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
θα αρχισουμε να γ..με παλι τησ γυναικεσ μασ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Το Λα Φαμ , ειναι εδω , ενωμενο δυνατο
Να βάλουν κ λεωφορείο γραμμής εκεί που θα τους μεταφέρουν μόνο αν τελικά το κάνουν γιατί δεν μπορώ το περπάτημα... :rolleyes:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ορεα η πλάτη μου....αν ήταν και έτσι η φωνή μου θα αυτοκτονούσα..... :headbang:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
το μόνο που έχω καταλάβη στην ελλάδα δεν νιάζετε κανείς το πιος είναι παράνομος κ πιος νόμιμος .Κ όπως πάντα αυτή που τρέχουν για τα δικεοματα τους δεν δικιονουνδε ποτέ ... Κ αυτό θα παραμινη κιόλας  .

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
κυρα λαφαμαινα ποια εισαι εσυ??? με το τιγρε?  :P
παντως τις ιδιες ερωτησεις με τον τζι ελ ηθελα να κανω και εγω σχετικα με τις αμοιβες! βασικο με τιποτα δεν παιρνουν! απο 2,5 και 3 φορες τον βασικο μεχρι οσο παει φανταζομαι! παντως στα κωλομπαρα 10 ευρω που ειναι το κερασμενο ποτο, 6 βαζει το αφεντικο στην τσεπη και 4 η κοπελα. ας πουμε ρε λαφαμαινα στο 50ρικο η μοιρασια πως παει? εγω υπολογιζω 35 το μαγαζι 15 η κοπελα! κυρα λαφαμαινα τον νταβα εσυ τον πληρωνεις σωστα? του κοβεις μηνιατικο ε?

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
α και επισης η τσατσα πληρωνεται καθε μηνα η της δινουν μεροκαματο? στανταρ μεροκαματο ε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως τις ιδιες ερωτησεις με τον τζι ελ ηθελα να κανω και εγω σχετικα με τις αμοιβες! βασικο με τιποτα δεν παιρνουν! απο 2,5 και 3 φορες τον βασικο μεχρι οσο παει φανταζομαι! παντως στα κωλομπαρα 10 ευρω που ειναι το κερασμενο ποτο, 6 βαζει το αφεντικο στην τσεπη και 4 η κοπελα. ας πουμε ρε λαφαμαινα στο 50ρικο η μοιρασια πως παει? εγω υπολογιζω 35 το μαγαζι 15 η κοπελα! κυρα λαφαμαινα τον νταβα εσυ τον πληρωνεις σωστα? του κοβεις μηνιατικο ε?
το συμπερασμα που βγηκε καταφανως φιλε ειναι οτι οι ιδιοκτητριες των οικων γενικα βγαζουν πιο ευκολο και περισσοτερο χρημα απο τα κοριτσια....αυτο που καιρο τωρα σας ελεγα χωρις καν να μπω στην αριστεριζουσα λογικη παπαζολ περι κεφαλαιου και εκμεταλευσης του εργαζομενου....

ή απλα αυτο που μου χε πει καποτε καποια κοπελα οτι ειπε στην ιδιοκτητρια οταν την ζαλιζε οτι ηταν χαμηλη η εισπραξη, και να ριξουμε λιγο την τιμη κλπ....αντε κυρα μου βαλε κανα εσωρουχο και συ και κατεβα να δουλεψεις να δεις πως βγαινει το μεροκαματο......

βεβαια αν θελετε να δωσουμε μια αλλη διασταση στην κουβεντα θα συνεχισω με μια αλλη ερωτηση.....σε λιγο

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0

τι άλλο θα ακούσω για πιο δαβά μιλάς τη δουλιά έχη το μαγαζί με δαβαδζίδες  καταρχάς είναι λίγες κοπέλες πλέον που έχων αυτούς κ σιγά να μην τον πληρώνουμεε κιόλας τους μαλακές να μας παρακαλάνε να βάζουμε της κοπέλες τους στα μαγαζιά μας ..οσο γία πόσο βγάζουν η κοπέλες  να είστε σιγουρει ότι η πο χάλια κοπέλα βγαζη από 4 χιλιάδες κ πάνω δεν λέω για αλες ....κ κάτι ακόμα στο μαγαζί μου καμία κοπέλα δεν έχη δαβαδζι .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom