gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
Ααχχχχ κατι εμαθα και γω ο ερμος
Εσυ εισαι καλη δασκαλα να συνεχισουμε το μαθημα ?
αυτή σου κάνει ?
www.imagerous.com/] [/URL]
Ααχχχχ κατι εμαθα και γω ο ερμος
Εσυ εισαι καλη δασκαλα να συνεχισουμε το μαθημα ?
στο εξαερισμό έψαξες
παντως να ξερεις....περα απο προωθηση του μαγαζιου σιγουρα θα αποκτησεις και θαυμαστες εδω....εως και υποψηφιους γαμπρους θα ελεγα...εισαι καλο κομματι που λεμε αν μου επιτρεπεις να μιλησω λιγο μαγκικα..... ;)
παντως να ξερεις....περα απο προωθηση του μαγαζιου σιγουρα θα αποκτησεις και θαυμαστες εδω....εως και υποψηφιους γαμπρους θα ελεγα...εισαι καλο κομματι που λεμε αν μου επιτρεπεις να μιλησω λιγο μαγκικα..... ;)
εγω ειμαι ενας θαυμαστης! τρελο μ...κι!!! ε οχι και θειτσα το μωρακι!! πολυ δυνατο!
αυτή σου κάνει ?
Στον δικο σου (εξαερησμο) παντως δεν εχει, ειναι το πρωτο σημειο που κοιταω, στο κεφαληνιας ειναι ψιλοταβανο και μπορει να εχει εκει, αλλα μπορει να εχει και πισω απο τους καθρευτες, οι καθρευτες ειναι παντα υποπτοι.! ;)
ιχ λιμπινιχ
τι εχουμε εδω? το αντιπαλο δεος της ευας
καλα μην λες μεγαλες κουβεντες....ολες θελετε και γαμπρους και παιδια....με την σειρα τους ολα.....παντως να ξερεις....περα απο προωθηση του μαγαζιου σιγουρα θα αποκτησεις και θαυμαστες εδω....εως και υποψηφιους γαμπρους θα ελεγα...εισαι καλο κομματι που λεμε αν μου επιτρεπεις να μιλησω λιγο μαγκικα..... ;)
...γαμπρούς δεν φελλό ...
ich liebe dich ειναι ρε χαμενε.....τιποτα δεν σου μαθε η κριστιν;ιχ λιμπινιχ
καλα μην λες μεγαλες κουβεντες....ολες θελετε και γαμπρους και παιδια....με την σειρα τους ολα.....
ich liebe dich ειναι ρε χαμενε.....τιποτα δεν σου μαθε η κριστιν;
τπτ το σοβαρό απλά δεν δέχετε ο δζω να του κάνω μαφιματα γερμανικών
τοτε αλλαζει...συμφωνω....για σενα πλεον γαμπρος=καποιος που θα σε θελει για τα λεφτα σου......οσο καταθλιπτικο κι αν ακουγεται εχει μεγαλες δοσεις αληθειας....είχα και άντρα έχω κ πεδία άρα ο γαμπρος να μου λίπη