Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
το μόνο που έχω καταλάβη στην ελλάδα δεν νιάζετε κανείς το πιος είναι παράνομος κ πιος νόμιμος .Κ όπως πάντα αυτή που τρέχουν για τα δικεοματα τους δεν δικιονουνδε ποτέ ... Κ αυτό θα παραμινη κιόλας  .

Βασικα χεστηκαμε για την αδεια του μαγαζιου ...

αλλα απ την αλλη αν δε περναει γιατρους η γκομενα ?  :think:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
τι άλλο θα ακούσω για πιο δαβά μιλάς τη δουλιά έχη το μαγαζί με δαβαδζίδες  καταρχάς είναι λίγες κοπέλες πλέον που έχων αυτούς κ σιγά να μην τον πληρώνουμεε κιόλας τους μαλακές να μας παρακαλάνε να βάζουμε της κοπέλες τους στα μαγαζιά μας ..οσο γία πόσο βγάζουν η κοπέλες  να είστε σιγουρει ότι η πο χάλια κοπέλα βγαζη από 4 χιλιάδες κ πάνω δεν λέω για αλες ....κ κάτι ακόμα στο μαγαζί μου καμία κοπέλα δεν έχη δαβαδζι .....
ενταξει που να ξερω εγω! αρα τους μαλακες τους πληρςνουν και αυτους οι κοπελες λογικα ε? παντως καποιος τους πληρςνει αφου καθονται συνεχεια οι σκατοφατσες κατω. βασικα αυτο ηθελα να πω και εγω! οτι τζι ελ βγαζουν τρελο χρημα οι γκομενες που δουλευουν.. μαλακια ειπα για 3 φορες τον βασικο οτι ξεκινανε,περισσοτερο εχει δικιο η λαφαμαινα! τρελο χρημα βγαζουν!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η ερωτηση μου ειναι λοιπον η εξης ....

σημερα πχ η σιμονα θα κανει τρια τζακουζια και δυο απλα και δυο σπεσιαλ πχ 70αρια,κατοσταρια κλπ...

η εισπραξη που καταχωρειται και πως εξασφαλιζεται η κυρια αφεντικινα οτι εισεπραξαν 580 ευρω και οχι 280 ευρω;με δεδομενο μαλιστα οτι την τσατσα που εισπρατει την πληρωνει η κοπελα και εχουν μια Χ σχεση φιλιας και συνεργασιας που πολλες φορες συνεχιζεται απο μαγαζι σε μαγαζι.....μην ξεχνατε οτι πολλες φορες κοπελα και υπηρεσια πηγαινουν πακετο ανεξαρτητως μαγαζιου;τυχαιο;δεν νομιζω

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
το συμπερασμα που βγηκε καταφανως φιλε ειναι οτι οι ιδιοκτητριες των οικων γενικα βγαζουν πιο ευκολο και περισσοτερο χρημα απο τα κοριτσια....αυτο που καιρο τωρα σας ελεγα χωρις καν να μπω στην αριστεριζουσα λογικη παπαζολ περι κεφαλαιου και εκμεταλευσης του εργαζομενου....

ή απλα αυτο που μου χε πει καποτε καποια κοπελα οτι ειπε στην ιδιοκτητρια οταν την ζαλιζε οτι ηταν χαμηλη η εισπραξη, και να ριξουμε λιγο την τιμη κλπ....αντε κυρα μου βαλε κανα εσωρουχο και συ και κατεβα να δουλεψεις να δεις πως βγαινει το μεροκαματο......

βεβαια αν θελετε να δωσουμε μια αλλη διασταση στην κουβεντα θα συνεχισω με μια αλλη ερωτηση.....σε λιγο

με ρώτησες κάπου αν δεν έχη δουλιά το μαγαζί τη περό εγώ θα σου πω τη έξοδα έχω κ εση αποφάσισε τη περνο......
9 χλ νικιο , 1400 δεη καφέ μήνα .νερό,καφαριστεια,αποριπανδικά,χαρτικά,παρκαδόρος,φορία.λογιστής,διιγοροσ,μαστοριά  επιδη πάντα είπαρχουν βλάβες κ ότι αλο χάλαση μέσα στο μαγαζί  ..
οπότε μην έχετε ενδιπώσει ότι κοπέλες αδικουνδε επιδη πληρώνουν μόνο την τσατσά,

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ενταξει που να ξερω εγω! αρα τους μαλακες τους πληρςνουν και αυτους οι κοπελες λογικα ε? παντως καποιος τους πληρςνει αφου καθονται συνεχεια οι σκατοφατσες κατω. βασικα αυτο ηθελα να πω και εγω! οτι τζι ελ βγαζουν τρελο χρημα οι γκομενες που δουλευουν.. μαλακια ειπα για 3 φορες τον βασικο οτι ξεκινανε,περισσοτερο εχει δικιο η λαφαμαινα! τρελο χρημα βγαζουν!
συγχεεις μια παλια εννοια του νταβατζη/προαγωγου/αγαπητικου=εχω πουτανα γκομενα και της τρωω τα λεφτα με το καθολα νομιμο επαγγελμα του φυλακα που μπορω να κανω κι εγω και συ...και φυσικα πληρωνεται ο ανθρωπος και καθεται εκει....οπως ο σεκιουριτας στο γηπεδο και στο κλαμπ

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
η ερωτηση μου ειναι λοιπον η εξης ....

σημερα πχ η σιμονα θα κανει τρια τζακουζια και δυο απλα και δυο σπεσιαλ πχ 70αρια,κατοσταρια κλπ...

η εισπραξη που καταχωρειται και πως εξασφαλιζεται η κυρια αφεντικινα οτι εισεπραξαν 580 ευρω και οχι 280 ευρω;με δεδομενο μαλιστα οτι την τσατσα που εισπρατει την πληρωνει η κοπελα και εχουν μια Χ σχεση φιλιας και συνεργασιας που πολλες φορες συνεχιζεται απο μαγαζι σε μαγαζι.....μην ξεχνατε οτι πολλες φορες κοπελα και υπηρεσια πηγαινουν πακετο ανεξαρτητως μαγαζιου;τυχαιο;δεν νομιζω

η τσατσά δουλέβη για το μαγαζί  είναι απλό κοπέλες ερχονδε κ φευγουν η τσατσάδες μένουν...ο ψευτής κ οκλευτής το πρώτο χρόνο χερετε ....ξέρουμε για καφέ τσατσά τη καπνό φουμάρουν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
με ρώτησες κάπου αν δεν έχη δουλιά το μαγαζί τη περό εγώ θα σου πω τη έξοδα έχω κ εση αποφάσισε τη περνο......
9 χλ νικιο , 1400 δεη καφέ μήνα .νερό,καφαριστεια,αποριπανδικά,χαρτικά,παρκαδόρος,φορία.λογιστής,διιγοροσ,μαστοριά  επιδη πάντα είπαρχουν βλάβες κ ότι αλο χάλαση μέσα στο μαγαζί  ..
οπότε μην έχετε ενδιπώσει ότι κοπέλες αδικουνδε επιδη πληρώνουν μόνο την τσατσά,
δεν διαφωνω.....και συ εχεις αρκετα εξοδα....καθε ανθρωπος που ξερει στοιχειωδως πως λειτουργει το ελευθερο επαγγελμα και η πιατσα το κατανοει πληρως

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
η τσατσά δουλέβη για το μαγαζί  είναι απλό κοπέλες ερχονδε κ φευγουν η τσατσάδες μένουν...ο ψευτής κ οκλευτής το πρώτο χρόνο χερετε ....ξέρουμε για καφέ τσατσά τη καπνό φουμάρουν.

Σηνηθος σλιμ .. οι παλιοτερες δε εξ αυτων .. Καρελια  :grin:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
α και επισης η τσατσα πληρωνεται καθε μηνα η της δινουν μεροκαματο? στανταρ μεροκαματο ε?

τα μαγαζιά που έχουν μαλακές δος tou δίνουν 10 την ώρα  ....επιδη καμία τσατσά δεν καφετε με αλο μεροκάματο.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
συγχεεις μια παλια εννοια του νταβατζη/προαγωγου/αγαπητικου=εχω πουτανα γκομενα και της τρωω τα λεφτα με το καθολα νομιμο επαγγελμα του φυλακα που μπορω να κανω κι εγω και συ...και φυσικα πληρωνεται ο ανθρωπος και καθεται εκει....οπως ο σεκιουριτας στο γηπεδο και στο κλαμπ

δούλευε μια κοπέλα σε μένα κ την ξέρετε όλη της μίλησα επιδη δεν γουστάρω τους χαραμοφαγίδες κ αποτελεζμα τσατίστηκε κ έφυγε ..είναι καπιες γενιμένα φήματα κ αυτό δεν αλαζη.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
βασικά  είδατε ποτέ σε μένα να καφετε κανείς κάτω από το μαγαζί  εκτός από το πεδάκι που έχω σκ για παρκαδόρο επιδη γίνετε χαμός λόγο της πύλης.... ??????

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
ναι σορρυ! αυτο εννουσα τις σκατοφατσες τους μπραβους! τζι ελ!! δεν υπαρχει εκμεταλλευση στο οικονομικο! συμφωνω με την λαφαμαινα! εχουν εξοδα τα αφεντικα,αλλα κυριως-----> ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!! μα τρελα φραγκα!! και καθεται και κανει μαγκιες η αλλη και λεει βαλε βρακι και κατεβα στο μεροκαματο να δεις πως ειναι και μαλακιες... παρε σκουπα θα πω εγω και καθαριζε σκαλοπατια επι 12ωρο σαν αλλες για ψιχουλα των 40 ευρω...  μια χαρα ειναι  φιλε τζι ελ!!!! μεστη χλιδα ειναι!! τρελα λεφτα και ευκολα! και δεν εχουν και τα αγχη των αφεντικων.. εφοριες μαλακιες,αδειες σκατα πραματα χιλια δυο. ααα! και κατι αλλο!!! 4 χιλιαρικα η χειροτερη.... ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ!!!

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Βασικα χεστηκαμε για την αδεια του μαγαζιου ...

αλλα απ την αλλη αν δε περναει γιατρους η γκομενα ?  :think:

αυτά πάνε αλυσίδα δεν έχη αδια δεν έχη γιατρό ..κ ειστερα γιατί να παραμένουν τα νόμιμα κλιστα κ να ανιγουν παράνομα κ εγώ στον αέρα είμαι από μέρα σε μέρα μπόρι να κλήσω κ δεν είναι αδικία καπιος να πουλάει μανγια επιδη έχη mέσων κ φραγκά για λαδώματα ..εγώ προσωπικά δεν γουστάρω να λαδώσω κανέναν πούστη πως κ πολύ αλή ..

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ναι σορρυ! αυτο εννουσα τις σκατοφατσες τους μπραβους! τζι ελ!! δεν υπαρχει εκμεταλλευση στο οικονομικο! συμφωνω με την λαφαμαινα! εχουν εξοδα τα αφεντικα,αλλα κυριως-----> ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!! μα τρελα φραγκα!! και καθεται και κανει μαγκιες η αλλη και λεει βαλε βρακι και κατεβα στο μεροκαματο να δεις πως ειναι και μαλακιες... παρε σκουπα θα πω εγω και καθαριζε σκαλοπατια επι 12ωρο σαν αλλες για ψιχουλα των 40 ευρω...  μια χαρα ειναι  φιλε τζι ελ!!!! μεστη χλιδα ειναι!! τρελα λεφτα και ευκολα! και δεν εχουν και τα αγχη των αφεντικων.. εφοριες μαλακιες,αδειες σκατα πραματα χιλια δυο. ααα! και κατι αλλο!!! 4 χιλιαρικα η χειροτερη.... ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ!!!

έτσι είναι αυτή αν πάρει έστω 100 που αυτό συμβενη 1 φορά του χρόνο είναι καλά τόσα δεν πέρνει ούτε βουλευτής εγώ ομοσ ειμαι μέσα κ με  κεφαλη κ με πόδια κ με ότι αλο  έχω απάνω μου.... :headbang:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αυτά πάνε αλυσίδα δεν έχη αδια δεν έχη γιατρό ..κ ειστερα γιατί να παραμένουν τα νόμιμα κλιστα κ να ανιγουν παράνομα κ εγώ στον αέρα είμαι από μέρα σε μέρα μπόρι να κλήσω κ δεν είναι αδικία καπιος να πουλάει μανγια επιδη έχη mέσων κ φραγκά για λαδώματα ..εγώ προσωπικά δεν γουστάρω να λαδώσω κανέναν πούστη πως κ πολύ αλή ..

Πουτανα Ελλαδα ...  :tickedoff: παντου τα ιδια ...
ο κουμπαρος του βουλευτη  ο ξαδερφος του μπουταρη ,
του τζο το παπαρι ...

ουστ

καλα κανω εγω και εγινα Γερμανοφιλος  :rolleyes:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
ετσι ακριβως ειναι αφεντικο  :thumbsup:

τζο εισαι τρελη μορφη!!! τελος δεν υπαρχει αλλος!!!  :2funny: :2funny:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πουτανα Ελλαδα ...  :tickedoff: παντου τα ιδια ...
ο κουμπαρος του βουλευτη  ο ξαδερφος του μπουταρη ,
του τζο το παπαρι ...

ουστ

καλα κανω εγω και εγινα Γερμανοφιλος  :rolleyes:

η ελλαδιτσα μια χαρά είναι ο έλληνας :jerking:
άντε τζο  έλα στο μαγαζί να μιλήσουμε γερμανικά να δω  τη εμαφές τελικά ... :think:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Σας επαναφερω στην ταξη :s&m_1:
εχουμε ξεφυγει απ το θεμα ουτε εφοριακοι να ημασταν
το θεμα ειναι να καβλωσουμε οχι να αναλυσουμε :rockon:

και επισης απο σημερα δεν θα λεμε "θα παω για καταθεση" κλπ παλαια συνθηματικα τωρα θα λεμε "παω για ρεπορταζ " :2funny:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Σας επαναφερω στην ταξη :s&m_1:
εχουμε ξεφυγει απ το θεμα ουτε εφοριακοι να ημασταν
το θεμα ειναι να καβλωσουμε οχι να αναλυσουμε :rockon:

και επισης απο σημερα δεν θα λεμε "θα παω για καταθεση" κλπ παλαια συνθηματικα τωρα θα λεμε "παω για ρεπορταζ " :2funny:
σωστος σωστος! Αποριες καθαρα κουτσομπολιστικες ηταν! που ολοι ομως εχουμε σκεφτει! τεσπα ετσι για ενημερωση!!  Go on!

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
η ελλαδιτσα μια χαρά είναι ο έλληνας :jerking:
άντε τζο  έλα στο μαγαζί να μιλήσουμε γερμανικά να δω  τη εμαφές τελικά ... :think:

Ααχχχχ κατι εμαθα και γω ο ερμος  :fuck2:
Εσυ εισαι καλη δασκαλα να συνεχισουμε το μαθημα ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom