gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
Σας επιτρέπεω να κινηματογραφήσετε τις επιδόσεις μου αλλά θέλω ποσοστά από τις πωλήσεις!!!
κ πια κοπέλα φελείς για παρτενέρ
Σας επιτρέπεω να κινηματογραφήσετε τις επιδόσεις μου αλλά θέλω ποσοστά από τις πωλήσεις!!!
Από το μαγαζί σας Σιμόνα.κ πια κοπέλα φελείς για παρτενέρ
το πιθανοτερο ειναι να δω κανεναν jo στην οθονη
Από το μαγαζί σας Σιμόνα.
Γενικά Εβελίνα!!!
Eεε ντάξει,απαγορεύεται να είναι για εμένα το νό 1 δηλαδή;;;εβελίνα σταμάτησε :S
Eεε ντάξει,απαγορεύεται να είναι για εμένα το νό 1 δηλαδή;;;
Oι καινούργιοι τί κάνουν πιάσανε ή βαράνε μύγες;;;
ο μπαρμπας στο vila εχει τραβηξει κατι μαλακιες για παρτη σου...κι εσυ μας λες αλλα τωρα...
Κατσε ρε , με τη σειρα .. δε το ειχα δει ακομη
Βασικα δε με πειραζει αν με βλεπει ο μπαρμπας ..
με πειραζει που δε μου δινει τα βιντεο ή εστω στιγμιοτυπα να τα βαλω στις κριτκες ..
μ αφηνει και ταλαιπορουμε να ζωγραφιζω ο μαλακας
Απο χθες εχω αναψει παντως ... βρηκα αυτη την φωτο και θυμηθηκα το μωρο μου
Pink Panther
www.imagerous.com/] [/URL]
Δε μοιαζουμε ?
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/41153535081884091574.jpg[/img[/URL]]
Δε λεω αλλα ομως γιατι θα θυμωσει η κυρα Λαφαμαινα παλι :D
[/quote]
τι να θυμώσω ούτε παντρεμένος δεν πάει με την γυναικα του τόσο συχνά όσο εση με την γερμανίδα :booty:....όταν φύγει θα πας κ εση στην γερμανία :think: μήπως θα σε χάσουμε :S
Στο κεφαλληνιας που ειχα μπει στην σισσυ μια μερα,μου λεει-->''σταματαω σημερα απο την δουλεια και θα δουλεψω μονη μου!αν θελεις σου δινω το κινητο μου.μην το βγαλεις τωρα και γραψεις το νουμερο μου λεει,στο τελος οταν ντυνομαστε να φαινεται τυχαιο οτι και καλα σου ηρθε καποιο μηνυμα.κατι τετοια μου ΄λεγε.προφανως ειχε καμερα στο δωματιο.οπως και ΣΤΑΝΤΑΡ στο μαρινοσπιτο,πολυυυυυ παλαιοτεραααα που πηγα να κανω μια βλακεια και εγω ο μαλακας και η γκομενα με το που μπηκε μου το ειπε και εμεινα καγκελο.. αρα και εκει καμερα! Απο οτι ψιλιαζομαι στα περισσοτερα θα εχουν..!!
Στο κεφαλληνιας που ειχα μπει στην σισσυ μια μερα,μου λεει-->''σταματαω σημερα απο την δουλεια και θα δουλεψω μονη μου!αν θελεις σου δινω το κινητο μου.μην το βγαλεις τωρα και γραψεις το νουμερο μου λεει,στο τελος οταν ντυνομαστε να φαινεται τυχαιο οτι και καλα σου ηρθε καποιο μηνυμα.κατι τετοια μου ΄λεγε.προφανως ειχε καμερα στο δωματιο.οπως και ΣΤΑΝΤΑΡ στο μαρινοσπιτο,πολυυυυυ παλαιοτεραααα που πηγα να κανω μια βλακεια και εγω ο μαλακας και η γκομενα με το που μπηκε μου το ειπε και εμεινα καγκελο.. αρα και εκει καμερα! Απο οτι ψιλιαζομαι στα περισσοτερα θα εχουν..!!
Εεεμ μαλλον
γιαυτο εγω παω παντα καλοχτενισμενος και με χαμογελο
www.imagerous.com/viewer.php?file=09906415507927753751.png] [/URL]
δημοσιογράφος μαλλον θα ξεκινήσει από το μεσαιο δωμάτιο με τζακούζι το ρεπορτάζ
καμια πιπα τους εκανε η κορινα ?
κατά λάθος τπτ δεν γίνεται .... μια μικρή πληροφορία κεφαλληνίας έκλεισε κ πάλι έχω μια πληροφορία ότι το μαγαζί έxι κ στα δωμάτια κάμερα αλά αν δεν δο κάτι με τα μάτια μου δεν το επιβιβιώνω 100 %
Δηλ, αμα γινω διασημος με βλεπω να με εκβιαζουν... :S
Παντως αν εχει θα ειναι πολυ καλα κρυμενη, συνηθως τα ψαχνω τα δωματια, ακομα και το δικο σου το εψαξα... ;)
Δηλ, αμα γινω διασημος με βλεπω να με εκβιαζουν... :S
Παντως αν εχει θα ειναι πολυ καλα κρυμενη, συνηθως τα ψαχνω τα δωματια, ακομα και το δικο σου το εψαξα... ;)