Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
το πιθανοτερο ειναι να δω κανεναν jo στην οθονη :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτος με ενα κοκκινο αμαξι δεν ειναι ? εχει και ενα μουσακι περιεργο η κανω λαθος ?
Σαν εκεινον στην στολη που ειχα προτεινει στον ΑΛ δε μοιαζει ?  :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Eεε ντάξει,απαγορεύεται να είναι για εμένα το νό 1 δηλαδή;;; :birdman:

Oι καινούργιοι τί κάνουν πιάσανε ή βαράνε μύγες;;; :birdman:

η κινουρει είναι παράνομη δεν ξέρω τι κάνουν αλά  μηνύσεις τρώνε καφέ μέρα... :s&m_1:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ο μπαρμπας στο vila εχει τραβηξει κατι μαλακιες για παρτη σου...κι εσυ μας λες αλλα τωρα...

Κατσε ρε , με τη σειρα .. δε το ειχα δει ακομη
Βασικα δε με πειραζει αν με βλεπει ο μπαρμπας ..
με πειραζει που δε μου δινει τα βιντεο ή εστω στιγμιοτυπα να τα βαλω στις κριτκες ..
μ αφηνει και ταλαιπορουμε να ζωγραφιζω ο μαλακας  :tickedoff:

Απο χθες εχω αναψει παντως ... βρηκα αυτη την φωτο και θυμηθηκα το μωρο μου
Pink Panther  :smitten:
www.imagerous.com/] [/URL]
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Δε μοιαζουμε ?  :cheesy:
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/41153535081884091574.jpg[/img[/URL]]

Δε λεω αλλα ομως γιατι θα θυμωσει η κυρα Λαφαμαινα παλι  :D

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Κατσε ρε , με τη σειρα .. δε το ειχα δει ακομη
Βασικα δε με πειραζει αν με βλεπει ο μπαρμπας ..
με πειραζει που δε μου δινει τα βιντεο ή εστω στιγμιοτυπα να τα βαλω στις κριτκες ..
μ αφηνει και ταλαιπορουμε να ζωγραφιζω ο μαλακας  :tickedoff:

Απο χθες εχω αναψει παντως ... βρηκα αυτη την φωτο και θυμηθηκα το μωρο μου
Pink Panther  :smitten:
www.imagerous.com/] [/URL]
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Δε μοιαζουμε ?  :cheesy:
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/41153535081884091574.jpg[/img[/URL]]

Δε λεω αλλα ομως γιατι θα θυμωσει η κυρα Λαφαμαινα παλι  :D

[/quote]

τι να θυμώσω  ούτε παντρεμένος δεν πάει με την γυναικα του τόσο συχνά όσο εση με την  γερμανίδα  :booty:....όταν φύγει θα πας κ εση στην γερμανία  :think: μήπως θα σε χάσουμε  :S

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Στο κεφαλληνιας που ειχα μπει στην σισσυ μια μερα,μου λεει-->''σταματαω σημερα απο την δουλεια και θα δουλεψω μονη μου!αν θελεις σου δινω το κινητο μου.μην το βγαλεις τωρα και γραψεις το νουμερο μου λεει,στο τελος οταν ντυνομαστε να φαινεται τυχαιο οτι και καλα σου ηρθε καποιο μηνυμα.κατι τετοια μου ΄λεγε.προφανως ειχε καμερα στο δωματιο.οπως και ΣΤΑΝΤΑΡ στο μαρινοσπιτο,πολυυυυυ παλαιοτεραααα που πηγα να κανω μια βλακεια και εγω ο μαλακας και η γκομενα με το που μπηκε μου το ειπε και εμεινα καγκελο.. αρα και εκει καμερα! Απο οτι ψιλιαζομαι στα περισσοτερα θα εχουν..!!

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Στο κεφαλληνιας που ειχα μπει στην σισσυ μια μερα,μου λεει-->''σταματαω σημερα απο την δουλεια και θα δουλεψω μονη μου!αν θελεις σου δινω το κινητο μου.μην το βγαλεις τωρα και γραψεις το νουμερο μου λεει,στο τελος οταν ντυνομαστε να φαινεται τυχαιο οτι και καλα σου ηρθε καποιο μηνυμα.κατι τετοια μου ΄λεγε.προφανως ειχε καμερα στο δωματιο.οπως και ΣΤΑΝΤΑΡ στο μαρινοσπιτο,πολυυυυυ παλαιοτεραααα που πηγα να κανω μια βλακεια και εγω ο μαλακας και η γκομενα με το που μπηκε μου το ειπε και εμεινα καγκελο.. αρα και εκει καμερα! Απο οτι ψιλιαζομαι στα περισσοτερα θα εχουν..!!

είναι βλακια παντός  :birdman:..αυτό αν το κάνουν δεν το κάνουν για σας  :birdman:αλά να βλέπουν την απόδοση της κοπέλας  :jerking:..το πιο ευκολο να μπής εδώ κ να διαβάσεις εξάλου αν είναι καλή η κπελα θα φανεί κ στην δουλιά που θα έχη  :knockinb: :rockon:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Εεεμ μαλλον
γιαυτο εγω παω παντα καλοχτενισμενος και με χαμογελο  :grin:

www.imagerous.com/viewer.php?file=09906415507927753751.png] [/URL]

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
δημοσιογράφος μαλλον θα ξεκινήσει από το μεσαιο  δωμάτιο με τζακούζι το ρεπορτάζ  :s&m_2:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
κατά λάθος τπτ δεν γίνεται :birdman:.... μια μικρή πληροφορία κεφαλληνίας έκλεισε κ πάλι έχω μια πληροφορία ότι το μαγαζί έxι κ στα δωμάτια κάμερα αλά αν δεν δο κάτι με τα μάτια μου δεν το επιβιβιώνω 100 % 

Δηλ, αμα γινω διασημος με βλεπω να με εκβιαζουν... :S

Παντως αν εχει θα ειναι πολυ καλα κρυμενη, συνηθως τα ψαχνω τα δωματια, ακομα και το δικο σου το εψαξα... ;)

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Παντως αν εχει θα ειναι πολυ καλα κρυμενη, συνηθως τα ψαχνω τα δωματια, ακομα και το δικο σου το εψαξα... ;)

σιγα μη την βρεις ..

βασικα αν ειναι ασυρματη υπηρχε μια μαγκια να την εντοπισεις ..
φτου το ξεχασα .. ακτι εμ το κινητο ηταν ?  :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λοιπον ... πρεπει να  συστησουμε συλογο να κανουμε και ταμειο κλτ

θα περουμε κατι τετοιο

και θα τους ξετρυπωσουμε  :s&m_2:
καπου ειχε αναφαιρθει οτι ειναι κακουγρημα νομιζω να εχεις καμερα στο δωματιο

Κατεριναααααααααααααααααα αακους ελα να μας πεις βρε

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0

στο εξαερισμό έψαξες  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom