Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φουλ πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις κ 1 ώρα 200 ευρώ

Κανενας πανοραμιτης ισως να τα σκασει,για νορμαλ θεσσαλονικιο χλωμο το κοβω,ιδιαιτερα τωρα με τετοια κριση που παιρναμε,αστα να πανε.... :-

AndisRoi

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πότε με το καλό θα δούμε τη Σιμόνα πρωινή;;;

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
καλησπέρα !!  σήμερα στις 7 θα διξουν στο αλφα το  λα φεμμε  ..φελούν na δει ο κοζμος πως είναι τα  βουρδελα .. :think:

θα δείτε και την Κορίνα  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλησπέρα !!  σήμερα στις 7 θα διξουν στο αλφα το  λα φεμμε  ..φελούν na δει ο κοζμος πως είναι τα  βουρδελα .. :think:

θα δείτε και την Κορίνα   :rockon:
στηριζουμε αλφα και σροιτερ φανατικα.... :rockon:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
μονο εμας μην τραβηξουν καμια μερα κατα λαθος δηθεν :grin: :grin:

κατά λάθος τπτ δεν γίνεται :birdman:.... μια μικρή πληροφορία κεφαλληνίας έκλεισε κ πάλι έχω μια πληροφορία ότι το μαγαζί έxι κ στα δωμάτια κάμερα αλά αν δεν δο κάτι με τα μάτια μου δεν το επιβιβιώνω 100 % 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κατά λάθος τπτ δεν γίνεται :birdman:.... μια μικρή πληροφορία κεφαλληνίας έκλεισε κ πάλι έχω μια πληροφορία ότι το μαγαζί έxι κ στα δωμάτια κάμερα αλά αν δεν δο κάτι με τα μάτια μου δεν το επιβιβιώνω 100 %  
για να την δεις εσυ πρεπει να ειναι και εμφανης....και εμφανης δεν ειναι γιατι στο μαγαζι αυτο εχω παει πανω απο τριαντα φορες σε ολα του τα δωματια...τωρα κρυφες καμερες μπορει να εχεις και συ και οποιοσδηποτε.....αν ειναι απλα καταγραφικες της στιγμης για λογους ασφαλειας και δεν δημιουργουν αρχεια ισως -και λεω ισως γιατι δεν ειμαι και νομικος- να μην εχεις προβλημα με τον νομο....
αν και κανονικα η καμερα ασφαλειας φανταζομαι πρεπει να ειναι εμφανης και να υπαρχει σχετικη πινακιδα οτι ο χωρος παρακολουθειται....ας μας πει και καποιος νομικος ή εστω του χωρου την γνωμη του αν ξερει.....

κατα τα αλλα ας μην δημιουργουμε κλιμα και εντυπωσεις σε συναγωνιστες μονο και μονο ενεκα του μεταξυ σας ανταγωνισμου....

φυσικα να ξερετε ολοι οι ιδιοκτητες οτι τυχον προσπαθειες εκβιασμου πελατων ειναι περαν του αστειου και σοβαρα  ποινικα κολασιμες και τα αρμοδια τμηματα εκβιασμων λειτουργουν αψογα με επιτυχια και καταδικες στο παρελθον σε καποιες υποθεσεις.....οποτε ουτε να μπαινει η ιδεα σε καποιους να το πραξουν αλλα και ο τυχον εκβιασθεις να προσφευγει αμεσα στην αστυνομια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Εγω πιστευω ολα εχουν καμερες μεσα.Δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι φυλακες εχουν και μια οθονη μπροστα τους στο αμαξι τους.
Ειδικα ο πουστογερος του Villa στο κοκκινο αμαξι μπροστα στο caligulla,πρεπει να παιρνει ματι ολη τη νυχτα.Δεν ξεκολλαει απο κει ο πουστης...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγω πιστευω ολα εχουν καμερες μεσα.Δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι φυλακες εχουν και μια οθονη μπροστα τους στο αμαξι τους.
Ειδικα ο πουστογερος του Villa στο κοκκινο αμαξι μπροστα στο caligulla,πρεπει να παιρνει ματι ολη τη νυχτα.Δεν ξεκολλαει απο κει ο πουστης...
μπας και κατεβαζει τσοντες απο το σαιτ και τις βλεπει στην δουλεια; :grin:

δεν πας καμια μερα να του πεις μεγαλε τι παρακολουθεις με τοση αφοσιωση εκει περα; :2funny: :2funny:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
δεν έχουν όλα κάμερες εγώ ας πούμε μόνο της σκάλες βλέπω  :birdman:.σιγά να μην κάτσω να βλέπω μέσα στο δωμάτιο  τη κάνει ο καφενας  :knockinb:..θανδαζεσε να δο κ να μου αρεση καπιος κ άντε  να τον βρω μετά .... :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
θα δείτε και την Κορίνα   :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
To Λα φαμ διαλεξανε για να δειξουν στον κοσμο πως ειναι τα μπουρδελα  ?  :think:

Καλα αυτη η τηλεωραση σκετη παραπληροφορηση ειναι ...
Γιατι δεν πηγαν στην οδο βρομυλου ? εχουν κι αυτοι Γαλικες μυτουλες σαν τα μουτρα μου ?  :cheesy:

Εχει κανεις καρτα τιβι να το γραψει ?  :think: εγω εχω αλλα θελει λιγο κουρδισμα

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
To Λα φαμ διαλεξανε για να δειξουν στον κοσμο πως ειναι τα μπουρδελα  ?  :think:

Γιατι δεν πηγαν στην οδο βρομυλου ? εχουν κι αυτοι Γαλικες μυτουλες σαν τα μουτρα μου ?  :cheesy:

Εχει κανεις καρτα τιβι να το γραψει ?  :think: εγω εχω αλλα θελει λιγο κουρδισμα

να το γράψεις εσυ άμεσος έτσι κ αλλιως πλάτη θα βλεπετε κ παραμορφομένη φονεί....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

ο μπαρμπας στο vila εχει τραβηξει κατι μαλακιες για παρτη σου...κι εσυ μας λες αλλα τωρα...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σας επιτρέπεω να κινηματογραφήσετε τις επιδόσεις μου αλλά θέλω ποσοστά από τις πωλήσεις!!! :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom