Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Το σαλονι του Λα φαμ πολυ καλο , αλλα το Σαλοναριμα πασχει !
το εχουμε ξανααναφαρει :rolleyes:

Καυλωσαν ολοι απ τις ζωγραφιες μαλλον και τζακουζιαστηκανε
χαμος θα γινει το βραδυ εδω .. πωπωω ποσες αναφορες θα παιξουουουν , θα πεσει ο σερβερ λεμε

Εσυ κολυμπησες ρε χαμενε ? η τζαμπα ανησυχησαμε ?

θα βάλω πατίνια στις κοπέλες να μην κουραζουνδε στο ερπατημα ....βρε πεδία οπιος  φέλι να δει ειπαρχουν 2 σαλόνια καφήστε στην πρασινάδα  να κάνετε το ταρζάν ....

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
αλλαγη για αυριο

πρωινή Κορίνα

Κορίνα

βραδινή  Σίμωνα

simona

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
θα βάλω πατίνια στις κοπέλες να μην κουραζουνδε στο ερπατημα ....βρε πεδία οπιος  φέλι να δει ειπαρχουν 2 σαλόνια καφήστε στην πρασινάδα  να κάνετε το ταρζάν ....

ντεν κκαταλαβαινει  :uglystupid:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
το προγραμμα με τις 2 εκτονωσεις για μια ωρα, ποσα γιουρο ειναι?  ολες οι κοπελες του μαγαζιου εχουν και αυτο το προγραμμα η' μονο σιμονα?

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

200 ρε , 250 ειπε εκανε οταν ηταν 160 το τζακουζι

Δε μπορει αν ειναι 250
120 + 120 = 240

αμα ειναι βγαινω και μπανω στο διπλα δωματιο .. ποιο φθηνα θα βγει  :cheesy:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
εννοει να μπαινετε πιο μεσα στο σαλονι

Μα δεν ειναι αυτο το θεμα ρε , λες και δεν εχεις παει

εκει θα βγει η κοραδιδα ενα γεια και δρομο , δευτερολεπτα , μετα θα ρθει η θειτσα να μας πει το μενου
λες και δε το ξερουμε .. λες και πηγαμε γιαυτη  :uglystupid: αη κρυψου καλε 

Εγω ειχα πει και ξαναλεω οτι δεν εχει λιγοοο .. ναζι βρε παιδι μου ξερεις  ;)
αλλα απ την στιγμη που ειναι γνωστα τα κοριτσια δε πειραζει και τοσο

Την Σαμπρινα ας πουμε δε την πολυθυμαμαι αν και την ειδα υποτιθετε  :rolleyes:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
βλεπω φιλαρακι εισαι καλος τσατσος  :birdman: :birdman:

καλυτερος απ οσο νομιζεςι .. για δες .. εκανα και εδιτ  ;)

αυτο που δε καταλαβαονω εγω ειναι αλλο ... τωρα θα το ξαναγραψω  μισο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
200 ρε , 250 ειπε εκανε οταν ηταν 160 το τζακουζι

Δε μπορει αν ειναι 150
120 + 120 = 240

αμα ειναι βγαινω και μπανω στο διπλα δωματιο .. ποιο φθηνα θα βγει  :cheesy:
βλεπω φιλαρακι εχεις σπουδασει και ανωτερα μαθηματικα και διαφορικο λογισμο :birdman: :birdman:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
και 200 να ειναι ρε σεις οι 2 εκτονωσεις..  μπαινω και βγαινω 5 φορες και τελειωνω 5 φορες με 200. 5x40=200

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
αλλα εδω στην θεσσαλονικη υπαρχουν και πολλοι ποντιοι οχαχχαχαχ οποτε ολο και καποιος τσιμπαει  :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
και 200 να ειναι ρε σεις οι 2 εκτονωσεις..  μπαινω και βγαινω 5 φορες και τελειωνω 5 φορες με 200. 5x40=200

κι αν πας σε μαγαζια που το απλο εχει 30 κανεις 6 εκτονωσεις
και σου μενει και ενα 20ρικο για βρομικο + κοκακολα ή μπυρα + βενζινη για την γυρα  :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εξαρταται ....παντως εγω προχτες εσκασα ενα διακοσαρι και αλλα πηρα παρτουζα δυο ρωσιδες με gfe συμπεριφορα,γλωσσοφιλα,λεσβιακο παιχνιδι μεταξυ τους οποτε σαν εμπειρια αξιζε για μια φορα....δεν ειναι κατι που κανεις καθε μερα....

αλλα και να σκασω 200 για να πλατσουρισω με την σιμονα και να χυσω δυο φορες που η δευτερη δεν ειναι και στανταρ οτι θα ναι επιτυχης πραγματι δεν τα δινω

απλα για να σε προλαβω σε κατι αλλο πολλες φορες με το χρημα απλα ειναι σαν να λαδωνεις την πουτανα να σου φερθει καλυτερα και να ειναι πιο χαλαρη γενικως.....αλλα το θεμα ειναι οτι οπως ολα τα λαδωματα δημιουργει κακο προηγουμενο για τους πελατες που περνανε με το απλο προγραμμα ειδικα σε μερικες φιλοχρηματες....κοινως τα πολλα εξτρα χαλαν την πιατσα για το απλο προγραμμα...

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
εξαρταται ....παντως εγω προχτες εσκασα ενα διακοσαρι και αλλα πηρα παρτουζα δυο ρωσιδες με gfe συμπεριφορα,γλωσσοφιλα,λεσβιακο παιχνιδι μεταξυ τους οποτε σαν εμπειρια αξιζε για μια φορα....δεν ειναι κατι που κανεις καθε μερα....

αλλα και να σκασω 200 για να πλατσουρισω με την σιμονα και να χυσω δυο φορες που η δευτερη δεν ειναι και στανταρ οτι θα ναι επιτυχης πραγματι δεν τα δινω

απλα για να σε προλαβω σε κατι αλλο πολλες φορες με το χρημα απλα ειναι σαν να λαδωνεις την πουτανα να σου φερθει καλυτερα και να ειναι πιο χαλαρη γενικως.....αλλα το θεμα ειναι οτι οπως ολα τα λαδωματα δημιουργει κακο προηγουμενο για τους πελατες που περνανε με το απλο προγραμμα ειδικα σε μερικες φιλοχρηματες....κοινως τα πολλα εξτρα χαλαν την πιατσα για το απλο προγραμμα...
Ετσι ακριβως!!! αλλο αυτο που εκανες εσυ!! και εγω θα τα εδινα! καμμια σχεση! αλλη εμπειρια αυτο!! αλλα αυτο με την σιμονα ειναι πραγματικα για ποντιους μονο!! :2funny: :2funny: :2funny: ειλικρινα γαμας 5 φορες απο ενα τεταρτο και παραπανω καθεσαι και περισσοτερη ωρα!!! οντως ειναι τροπος λαδωματος οπως ειπες!!!! συμφωνω απολυτα!! αλλα με την σιμονα δεν παιζει τετοιο θεμα!! παντα ειναι λαδωμενη!!! ποσο μαλακας ηταν αυτος που εδωσε 200ρι για μονο 2 εκτονωσεις.. :idiot:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Οπως λες κι εσυ δεν ειναιγια καθε μερα  , εκτος αν σ αρεσει πολυ και το φυσας οπωτε στ @@ σου

Τωρα αν οι φιλοχρηματες χαλιουνται προβλημα τους .. γιαυτο εγω μπαινω με απλο την πρωτη φορα να κοψω κινηηση
οσες το αξιζαν τις κολυμπησα (ή τους το χρωσταω ) αλλες παλι πηραν η θα παρουν 2 η ευκαιρια
υπαρψουν και μερικλες που δε θα ξαναδουν τα ξυρισμενα μου τα αρχιδακια  :grin: , ας προσεχαν , στο χερι τους ηταν ...
η μαλλον στο μουνι τους

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
υπαρχουν τρεις κατηγοριες πουτανας

αυτη που και με τριαντα-σαραντα ευρω θα σου κανει σουπερ γαμησι πχ αφρουλα,ειρηνη,εφη,μαρινα,νικολ,ευα,ναντια
αυτη που με τριαντα-σαραντα ειναι κομοδινο αλλα με ογδοντα πχ αρχιζει και απογειωνεται πχ σαμπρινα,αγαπη,χριστινα πολωνεζα κλπ απο δικες μου παντα εμπειριες που ειδα οτι σνομπαραν λιγο το απλο
αυτη που και με διακοσια θα στο παιξει ντιβα και θα σε κακογαμησει....πχ....εδω δεν εχω παραδειγμα ,δεν μου τυχε προσφατα

αναλογα πρατεις....στην πρωτη περιπτωση περνας με απλο....στην δευτερη περνας με προγραμμα αν γουσταρεις πολυ φατσα,κορμι ή αν εισαι πουτανοκαψουρης
στην τριτη αν περνας εισαι πολυ μαλακας ή αρρωστος πουτανοκαψουρης...οποτε πρεπει να ζητησεις ψυχολογικη βοηθεια.... :grin: :grin: :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ετσι ακριβως!!! αλλο αυτο που εκανες εσυ!! και εγω θα τα εδινα! καμμια σχεση! αλλη εμπειρια αυτο!! αλλα αυτο με την σιμονα ειναι πραγματικα για ποντιους μονο!! :2funny: :2funny: :2funny: ειλικρινα γαμας 5 φορες απο ενα τεταρτο και παραπανω καθεσαι και περισσοτερη ωρα!!! οντως ειναι τροπος λαδωματος οπως ειπες!!!! συμφωνω απολυτα!! αλλα με την σιμονα δεν παιζει τετοιο θεμα!! παντα ειναι λαδωμενη!!! ποσο μαλακας ηταν αυτος που εδωσε 200ρι για μονο 2 εκτονωσεις.. :idiot:

ε νταξυ ειπαμε αμα τα χει ή ετσι τουρθε στ @@ του , και στα δικα κας

Η τιμη τωρα , και οι τιμες γενικα των προγραμματων  ειναι λιγο νταμπαντουμπα  :idiot: παντου

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
το προγραμμα με τις 2 εκτονωσεις για μια ωρα, ποσα γιουρο ειναι?  ολες οι κοπελες του μαγαζιου εχουν και αυτο το προγραμμα η' μονο σιμονα?

φουλ πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις κ 1 ώρα 200 ευρώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom