Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
καλημερα, θελω να [περασω αυριο πρωι κατα τις 12 ποια θα δουλευει και ποιο το προγραμμα της? ευχαριστω ειμαι εκτος θεσσαλονικης και την επισκεφτομαι συχνα πυκνα.. και να υπαρχεικ απου φωτο των κοριτσιων πιστευβω θα βοηθουσε ολους..

γεια σου... αυριο είναι η Σαμπρίνα έχη φουλ πρόγραμα  εκτός το πρωκτικό ...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
εχει καπου φωτο που θα μπορουσα να δω?
από μένα όχι δεν θέλη  η κοπέλα είναι νδροπαλη δεν ξέρω τα πεδία εδώ αν έχουν κάτι  :think:..παντός εμένα μου θυμιζη  κάτι σαν Ρουσλάνα  :think:από γυροβιζιών παντός  ένα κινο έχουν κ η διο ουκρανεζες είναι  ;)...εναι μια γυνεκα με τα όλα της κ με μπόλικα πιασίματα  ;)

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
ντροπαλή και κάνει αυτή την δουλειά !?!?!?!?!?!?

ΑΑΑΑΑΑχχχχχ να ήταν όλες οι ντροπαλές έτσι !

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ντροπαλή και κάνει αυτή την δουλειά !?!?!?!?!?!?

ΑΑΑΑΑΑχχχχχ να ήταν όλες οι ντροπαλές έτσι !

αυτό που λες δεν έχη καμία σχέση .έχω δι κοπέλες εγώ που δεν κάνουν αυτή την δουλιά κ είναι πιο πουτάνες κ από πουτάνες  κ ποτέ δεν μπόρις να κρίνεις έναν ανφροπο μόνο από την δουλιά

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Ποτέ δεν κρίνω μόνο απ την δουλειά, μάλιστα έχω συναντήσει μια φορά την Σαμπρίνα πριν καιρό και την είχα συμπαθήσει. Απλά μου φάνηκε λίγο περίεργο να είναι ντροπαλή. Το οτι λέγονται πουτάνες οι ιερόδουλες σε σχέση με τις Πουτάνες που δεν είναι ιερόδουλες, είναι που λενε - άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει την χάρη ...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Ποτέ δεν κρίνω μόνο απ την δουλειά, μάλιστα έχω συναντήσει μια φορά την Σαμπρίνα πριν καιρό και την είχα συμπαθήσει. Απλά μου φάνηκε λίγο περίεργο να είναι ντροπαλή. Το οτι λέγονται πουτάνες οι ιερόδουλες σε σχέση με τις Πουτάνες που δεν είναι ιερόδουλες, είναι που λενε - άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει την χάρη ...

ξέρεις τη με είπε η Σαμπρίνα σιγικρημένα ....άσε τώρα  που εγώ γριά γυνεκα θα κάνω τετια με τα χάλια που έχω θεωρη τον εαφτώτης χάλια έλεος δλδ αυτή αν είναι χάλια τη να πουν κ αλες ...δεν ξέρω αλά η γνώμη μου είναι ότι είναι πόλη όρια κοπέλα μπόρι να το βλέπω εγώ έτσι δεν ξέρω...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ντροπη τωρα ..
μπορει αν φοβαται μη την αναγνωρισει ο ξαδερφος της ο χακερ που ολη μερα σερφαρφει
μπορει αν πηρε κακανδυο κιλα και ξερεις τωρα πως κανουν οι γυναικες ...
μπορει νη μην εχει φωτογενεια
μπορει χιλια δυο....

παντως η Σιμονα χανει συτις φωτο . ειναι πολυ ποιο γλυκουλα απο κοντα .. πρεπει να βγαλει κι αλλες

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0

παντως η Σιμονα χανει συτις φωτο . ειναι πολυ ποιο γλυκουλα απο κοντα .. πρεπει να βγαλει κι αλλες
[/quote]

σήμερα που θα πάω στην αλλαγη θα βγάλο  :birdman: κ χωρίς τα καλτσάκια  :2funny:

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
βγάλε ενα πόδι με καλτσάκι και ένα χωρίς, να καλύπτεις όλα τα γούστα  :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
URL]]

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
αυτό που λες δεν έχη καμία σχέση .έχω δι κοπέλες εγώ που δεν κάνουν αυτή την δουλιά κ είναι πιο πουτάνες κ από πουτάνες  κ ποτέ δεν μπόρις να κρίνεις έναν ανφροπο μόνο από την δουλιά
:thumbsup:

AndisRoi

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ελπίζω να γίνει σύντομα η δοκιμή για πρωινή βάρδια της Σιμόνας!

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Πω ρε φιλεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! Μουναρος ειναι η γυναικα!!!!! και εχει και κορμαρα!!! κωλαρα θεικη και ποδαρες!!!!  μουναρα σκετη καυλα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom