Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1

προφανως αυτοι που την πηραν ή δεν ειναι μελη του site ή βαριουντε να γραψουν αναφορα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
εγώ θέλω να ρωτήσω αλλο !! τόσες μέρες δούλεψε η Λούση κ δεν βλέπω καμία αναφορά   :think:

προφανως αυτοι που την πηραν ή δεν ειναι μελη του site ή βαριουντε να γραψουν αναφορα

...ή την εχουν δοκιμασει μια φορα παλαιοτερα η οποια ηταν αρκετη... ;)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
...ή την εχουν δοκιμασει μια φορα παλαιοτερα η οποια ηταν αρκετη... ;)

αν έχη πέραση καπιος πριν 1 χρόνο σίγουρα πρέπη να τολμήση κ τώρα η  πήρα μετράει πάντα  ιδικά στο θέμα του σέχ....  :rockon:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
πόλη ησυχια σήμερα Karaman 7  όλη στήν παρέλαση πήγαν  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Τι κάνει η Σαμπρινούλα μου  :huh: :huh: :huh:

Έχει κέφια  :think: :think:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
παντός  GAMEOVER η φαντασία σου είναι  να είπαρχουν 2 κοπέλες σε μια βάρδια έτσι  :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
εγώ θέλω να ρωτήσω αλλο !! τόσες μέρες δούλεψε η Λούση κ δεν βλέπω καμία αναφορά   :think:

Ειπαμε .. εχει αγραματους πελατες  :2funny:

πρεπει να κανετε ενα λαπτοπ δωρο σε καποιον  :2funny:

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παντός  GAMEOVER η φαντασία σου είναι  να είπαρχουν 2 κοπέλες σε μια βάρδια έτσι  :think:

Καλα θα ηταν,αν δε σου αρεσει η μια να παρεις την αλλη,εδω υπαρχουν μεχρι και τρεις σε μια βαρδια σε στουντιο της Αθηνας.

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
θα  κάνω γκαλοπ κ ο πιο αδιμαμος κρίκος θα αποχορειση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βασικά εγώ ήθελα να ρωτήσω για τις τσατσάδες που έχω αν ειπαχη  καπιο παραπαονο από σας  :s&m_2:..επιδη κ αυτές πεζουν σημαντικό ρόλο στο μαγαζί   :2on1:

Οι τσατσάδες παίζουν κάποιο ρόλο γιατί μπορεί να διώξουν άτομα. Για παράδειγμα, στην Εκκλησία (Ν. Ουρανού 1Β) σταματήσαμε να πηγαίνουμε επειδή άρχισε να μας βρίζει η τσατσά επειδή όποτε πηγαίναμε δεν περνούσαμε, και μάλιστα μπροστά στα υπόλοιπα άτομα στο σαλόνι. Που μας θυμόταν η ρουφιάνα που μας είχε δει 2-3 φορές σε διάστημα 2 μηνών και βάλε, απορώ  :idiot:
Έτσι, και να έφερνε ποτέ καμιά καλή κοπέλα η Εκκλησία εμείς δε θα πηγαίναμε γιατί δε θα τη βλέπαμε ποτέ. Με άλλα λόγια, οι τσατσάδες δε μπορούν να φέρουν πελάτες, μπορούν όμως να διώξουν.
Κατά τη γνώμη μου ο κύριος ρόλος της τσατσάς δε θα έπρεπε να είναι το να σε ψήνουν να μπεις, άλλωστε συνήθως το ψηστήρι που κάνουν το γράφουμε στα @@ μας, το αν θα περάσει κάποιος πιστεύω καθορίζεται κατά πρώτον από την κοπέλα (αν του αρέσει εμφανισιακά και αν τη γνωρίζει ή έχει ακούσει ότι είναι καλή σε απόδοση) και κατά δεύτερον από τις τιμές. Η τσατσά θα έπρεπε να ασχολείται με την καθαριότητα, όσο να πεις αλλιώς σε προδιαθέτει ένα δωμάτιο που είναι μουνί  :S
Βέβαια στο La Femme ο χώρος είναι καλός αλλά, πχ τις προάλλες που είχα πάει στη Σιμόνα και έγραψα και την κριτική, όταν μπήκα στο δωμάτιο ήταν πεταμένο στο πάτωμα ένα προφυλακτικό. Βέβαια δεν κατηγορώ την τσατσά γιατί ήταν πάνω το χαλί και δεν το έπιανε το μάτι εύκολα, αλλά άμα την πατούσα δε θα ήταν και ότι πιο ευχάριστο. Όταν ήρθε η Σιμόνα την είδε, την έπιασε με ένα χαρτί και την πέταξε. Θα μπορούσε να το είχε κάνει αυτό η τσατσά.

Κατά τη γνώμη μου, αυτό που πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να ΜΗΝ κάνουν οι τσατσάδες είναι το να σου τη λένε όταν δε μπαίνεις, γιατί πολύ απλά δεν έχει κανένα νόημα  :idiot:
Αν έχεις αποφασίσει να φύγεις και σε ειρωνευτούν δεν πρόκειται σίγουρα να αλλάξεις γνώμη, ίσα ίσα μπορεί να μην ξαναπάς κιόλας γενικότερα. Έπειτα, πολλές φορές όταν φεύγεις δε σημαίνει αναγκαστικά ότι έχεις απορρίψει την κοπέλα, ίσια ίσα μπορεί να σου αρέσει κιόλας και να την έχεις υπόψιν αλλά αν είσαι με παρέα για το χαβαλέ (ή για την ενημέρωση του bourdela.com  :rockon:) μπορεί να κάνεις βόλτα να δεις τι παίζει και αλλού, να καλυφθούν ενδεχομένως και τα γούστα των άλλων, και να ξαναγυρίσεις μετά για να πάρεις την κοπέλα που σου άρεσε. Αν όμως η τσατσά πιο πριν σου την έχει πει δε πρόκειται να επιστρέψεις.
Γενικά η ευγένεια είναι σημαντική γιατί ούτως ή άλλως βγαίνουμε για να περάσουμε ευχάριστα, όχι να μας σπάει τα νεύρα η κάθε βλαμμένη τσατσά
Αυτά σαν γενική τοποθέτηση βέβαια, για τις τσατσάδες του La Femme μέχρι στιγμής δεν έχω να αναφέρω κάτι αρνητικό  :cool2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κατά τη γνώμη μου, αυτό που πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να ΜΗΝ κάνουν οι τσατσάδες είναι το να σου τη λένε όταν δε μπαίνεις, γιατί πολύ απλά δεν έχει κανένα νόημα  :idiot:
+100000......

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κρυψτε τις τσατσαδες στην κουζινα
Βαλτε τιμοκαταλογο με τιμες ( σαν τα καφενεια )

:s&m_2: Σκουπα - Μαπα - Σιωπη  :s&m_2:
:s&m_1:τσατσα καλη μονο σιωπηρη  :s&m_1:

οποτε πηγαιναμε με σκοπο παλια ενας φιλος ηθελε πρωτα να γυρισπυμε και μετα να γαμησουμε
εγω ηθελα πρωτα να πω να πηδηξω καπου που ειχα προσχεδιαμενο και μετα σταρκα για εντοπισμο νεων στοχων - ενημερωση κλτ

ο ολοες ηταν οι τσατσαδες , αμα με νευριαζε καμια μετα θα μου χαλουσε το κεφι , γιαυτο πρωτα πηδαμε .. μετα γυρναμε
ως που τελικα βαρεθηκαμε και ... αραβωνιαστηκαμε  :grin:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οι τσατσάδες παίζουν κάποιο ρόλο γιατί μπορεί να διώξουν άτομα. Για παράδειγμα, στην Εκκλησία (Ν. Ουρανού 1Β) σταματήσαμε να πηγαίνουμε επειδή άρχισε να μας βρίζει η τσατσά επειδή όποτε πηγαίναμε δεν περνούσαμε, και μάλιστα μπροστά στα υπόλοιπα άτομα στο σαλόνι. Που μας θυμόταν η ρουφιάνα που μας είχε δει 2-3 φορές σε διάστημα 2 μηνών και βάλε, απορώ  :idiot:
Έτσι, και να έφερνε ποτέ καμιά καλή κοπέλα η Εκκλησία εμείς δε θα πηγαίναμε γιατί δε θα τη βλέπαμε ποτέ. Με άλλα λόγια, οι τσατσάδες δε μπορούν να φέρουν πελάτες, μπορούν όμως να διώξουν.
Κατά τη γνώμη μου ο κύριος ρόλος της τσατσάς δε θα έπρεπε να είναι το να σε ψήνουν να μπεις, άλλωστε συνήθως το ψηστήρι που κάνουν το γράφουμε στα @@ μας, το αν θα περάσει κάποιος πιστεύω καθορίζεται κατά πρώτον από την κοπέλα (αν του αρέσει εμφανισιακά και αν τη γνωρίζει ή έχει ακούσει ότι είναι καλή σε απόδοση) και κατά δεύτερον από τις τιμές. Η τσατσά θα έπρεπε να ασχολείται με την καθαριότητα, όσο να πεις αλλιώς σε προδιαθέτει ένα δωμάτιο που είναι μουνί  :S
Βέβαια στο La Femme ο χώρος είναι καλός αλλά, πχ τις προάλλες που είχα πάει στη Σιμόνα και έγραψα και την κριτική, όταν μπήκα στο δωμάτιο ήταν πεταμένο στο πάτωμα ένα προφυλακτικό. Βέβαια δεν κατηγορώ την τσατσά γιατί ήταν πάνω το χαλί και δεν το έπιανε το μάτι εύκολα, αλλά άμα την πατούσα δε θα ήταν και ότι πιο ευχάριστο. Όταν ήρθε η Σιμόνα την είδε, την έπιασε με ένα χαρτί και την πέταξε. Θα μπορούσε να το είχε κάνει αυτό η τσατσά.

Αν έχεις αποφασίσει να φύγεις και σε ειρωνευτούν δεν πρόκειται σίγουρα να αλλάξεις γνώμη, ίσα ίσα μπορεί να μην ξαναπάς κιόλας γενικότερα. Έπειτα, πολλές φορές όταν φεύγεις δε σημαίνει αναγκαστικά ότι έχεις απορρίψει την κοπέλα, ίσια ίσα μπορεί να σου αρέσει κιόλας και να την έχεις υπόψιν αλλά αν είσαι με παρέα για το χαβαλέ (ή για την ενημέρωση του bourdela.com  :rockon:) μπορεί να κάνεις βόλτα να δεις τι παίζει και αλλού, να καλυφθούν ενδεχομένως και τα γούστα των άλλων, και να ξαναγυρίσεις μετά για να πάρεις την κοπέλα που σου άρεσε. Αν όμως η τσατσά πιο πριν σου την έχει πει δε πρόκειται να επιστρέψεις.
Γενικά η ευγένεια είναι σημαντική γιατί ούτως ή άλλως βγαίνουμε για να περάσουμε ευχάριστα, όχι να μας σπάει τα νεύρα η κάθε βλαμμένη τσατσά
Αυτά σαν γενική τοποθέτηση βέβαια, για τις τσατσάδες του La Femme μέχρι στιγμής δεν έχω να αναφέρω κάτι αρνητικό  :cool2:

κιτα καπιους η τσατσά μπόρι να ψηση για καπιο προραμα  αλά έχω πει  να μέιν πιέζουνε απλά μια ερώτηση κ τέλος.... όσο για αυτό που βρήκες είναι δουλιά της να κρατάει ιδικά τα δωμάτια καφαρα κ αν έχη  στραβομάρα να αναβι τα μεγάλα φώτα .... όσο για αυτές που βρίζουν είχα μια σούλα θα την ξέρετε από τα φανάρια  χοδρουλα την άκουσα  μια φορά κ πήρε δρόμο  ..

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
όσο για ψήσιμο δεν είναι όλη σαν εσάς .!!!!! :rockon: εσης έχετε πάρει το μάστερ κ δεν σας ψινη καμία τσατσά ... :dancing:

moschino1981

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
παιδια super η σιμονα.......ειστε τυχεροι ποθ ειστε απο σαλονικα.... :( :(

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλως το παιδι

απο που εισαι ρε αδερφε ?  :think: εν επιτρεπεται

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Τσατσα να πεισει καποιον να περασει λιγο δυσκολο
τσατσα να κανει καποιον να φυγει ενω ισως θελει να περασει πολυ πιο πιθανον(να αρχιζω να απαριθμω?..)

αυτη η ιδεα με τον αναρτημενο τιμοκαταλογο θα ηταν πολυ καλυτερη
(ενταξει οχι με κιμωλια ομως και να γραφει σημερα σπεσιαλ της ωρας ελευθερο στοματικο :2funny:)
γιατι γλιτωνουμε και απο τις γνωστες στιεςπου που κανουν μερικες με τα προγραμματα που τα ανεβοκατεβαζουν οποτε γουσταρουν και αν καποιος ειναι ανηποψιαστος..

moschino1981

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
απο επαρχια απο κοντα ομως.80 χιλιομετρα

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τσατσα να πεισει καποιον να περασει λιγο δυσκολο
τσατσα να κανει καποιον να φυγει ενω ισως θελει να περασει πολυ πιο πιθανον(να αρχιζω να απαριθμω?..)

αυτη η ιδεα με τον αναρτημενο τιμοκαταλογο θα ηταν πολυ καλυτερη
(ενταξει οχι με κιμωλια ομως και να γραφει σημερα σπεσιαλ της ωρας ελευθερο στοματικο :2funny:)
γιατι γλιτωνουμε και απο τις γνωστες στιεςπου που κανουν μερικες με τα προγραμματα που τα ανεβοκατεβαζουν οποτε γουσταρουν και αν καποιος ειναι ανηποψιαστος..

Παραδειγμα σημερα σε αλλο καταστημα ενω μπαινω στο δωματιο με ακολουθει και δινω 50 ρικο
εγω μου λεει σου προτεινω να παρεις ενα πληρες προγραμμα
-πηρα θεια πηρα αρχες του μηνα  , παλι με αυτην ασε ξερω τι θελω παρε το 50 και ευχαριστω ( αρχιζω να ξεντυνομαι)
-μα ξερεςις; τι καλα που θα περασεις ?
-λες να μη ξερω ? πριν 20 μερες σου λεω εδω ημουν παλι .. εδω κοντευουμε να αραβωνιαστουμε
-καλα εσυ ξερεις , εγω παντως σου προτεινω να ... ( την διακοπτω και της δινω το 50ρικο)
-κρατα αυτο και ευχαριστω , δε σε χρειααζομαι αλλο
-τι θα κανεις ? ισπανικο ?
-οχι Χριστιανικο
-τι ειναι αυτο ?
- με την Χριστινα θα το κανω
- ναι αλλα τι προγραμμα ?
- Χριστιανικο
- δεν καταλαβαινω
-εεμ ειδες που δε τα ξερεις καλα , ρωτα την κοπελα ξερει (και κλεινω πορτα)

και εφυγε μεσα στην απορια  :2funny:

Δεηλαδι λιγο ακομη και θα με νευριαζε , κι αν με νευριαζε θα ηθελα περισσοτερο χρονο να φιαχτω
και τελικα ισως να την πληρωνε και η κοπελα ...

Κρυφτε τις τσατσαδες στην κουζινα οσο ποιο λιγα λενε τοσο καλυτερα  :s&m_3:

Οσο για το οτι μερικοι ψηνονται , μη το θεωρετε καλο ...
μπορει να τους τα παρετε εκεινη την ωρα αλλα αλλη  φορα τα  @@ τους θα παρετε ...
Διοτι αλλιως < συχγωρεις > οταν εχεις δωσει 40 κι αλλιως 80

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19