Νέα

Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε 2 γυναίκες στην Κηφισιά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimy.m.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
σιγουρα ισοβια , εν βρασμω ψυχης ο ανθρωπος μπορει να απελευθερωσει το τερας που κρυβεται μεσα του

Φανταστείτε πόσοι ακόμα εκεί έξω είναι σαν αυτόν τον τύπο,που πήγαν και παντρεύτηκαν,χώρισαν και δεν βλέπουν τα παιδιά τους.Εν δυνάμει δολοφόνοι όλοι τους

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
76
Πόντοι
1
Καποτε πρεπει να παει ισοβια μεσα και ο νομος που σε διαζυγιο υποστηριζει παντα την γυναικα γιατι τα θυματα θα ειναι παντα αυτοι που μενουν ζωντανοι

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.391
Πόντοι
1.056
σιγουρα ισοβια , εν βρασμω ψυχης ο ανθρωπος μπορει να απελευθερωσει το τερας που κρυβεται μεσα του
Δεν ήταν έγκλημα εν βρασμώ ψυχής. Προμελετημένο ήταν. Αφού είχε στήσει καρτέρι, περίμενε και πήγε και άδειασε το γεμιστήρα πάνω τους. Εντωμεταξυ κάπου διάβασα ότι και η άλλη η φίλη που ήταν μαζί, ήταν μητέρα ενός παιδιού. Τρία παιδιά ορφανά ο τελικός απολογισμός.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.391
Πόντοι
1.056
Καποτε πρεπει να παει ισοβια μεσα και ο νομος που σε διαζυγιο υποστηριζει παντα την γυναικα γιατι τα θυματα θα ειναι παντα αυτοι που μενουν ζωντανοι
Τυπε εκ του αποτελέσματος καλά έκανε ο νόμος και δεν του έδωσε επιμέλεια γιατί ο άνθρωπος ήταν επικίνδυνος. Πολύ πιθανόν να σκότωνε και τα παιδιά του αν δεν ήταν στη Θήβα. Αν βέβαια ο λόγος που σκότωσε ήταν ότι δεν έβλεπε τα παιδιά του. Εγώ πιστεύω ότι λέει πίπες για να ελαφρύνει τη θέση του. Μάλλον ήθελε να ξανασμίξει με την αποθανουσα και του την είχε "βιδωσει" που εκείνη συνέχιζε τη ζωή της.

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
514
Πόντοι
26
Δεν ήταν έγκλημα εν βρασμώ ψυχής. Προμελετημένο ήταν. Αφού είχε στήσει καρτέρι, περίμενε και πήγε και άδειασε το γεμιστήρα πάνω τους. Εντωμεταξυ κάπου διάβασα ότι και η άλλη η φίλη που ήταν μαζί, ήταν μητέρα ενός παιδιού. Τρία παιδιά ορφανά ο τελικός απολογισμός.
σωστα προμελετημενο πρεπει να ειχε πολυ μισος μεσα του διψουσε για εκδικηση ειπε, ο ψυχιατρος λεει οτι αυτη η συμπεριφορα αυτη δεν ειναι λογικου ανθρωπου αν βγει ψυχικα αρωστος εχει διαφορετικη αντιμετωπιση

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
514
Πόντοι
26
Τυπε εκ του αποτελέσματος καλά έκανε ο νόμος και δεν του έδωσε επιμέλεια γιατί ο άνθρωπος ήταν επικίνδυνος. Πολύ πιθανόν να σκότωνε και τα παιδιά του αν δεν ήταν στη Θήβα. Αν βέβαια ο λόγος που σκότωσε ήταν ότι δεν έβλεπε τα παιδιά του. Εγώ πιστεύω ότι λέει πίπες για να ελαφρύνει τη θέση του. Μάλλον ήθελε να ξανασμίξει με την αποθανουσα και του την είχε "βιδωσει" που εκείνη συνέχιζε τη ζωή της.

δε μπορεις να καταδικαζεις καποιον με τα πιθανον και τα μαλλον τυπε :S

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.391
Πόντοι
1.056
δε μπορεις να καταδικαζεις καποιον με τα πιθανον και τα μαλλον τυπε :S
Εικασία κάνω όπως όλοι μας. Τον καταδικάζω γιατί σκότωσε εν ψυχρώ, με πλήρη συνείδηση δύο άτομα και άφησε ορφανά 3 παιδάκια.

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
76
Πόντοι
1
Οταν καποιον τον στριμωξεις σε μια γωνια και τον βαρας μεχρι να τον σκοτωσεις θα βαλει οτι δυναμεις εχει και δεν εχει και θα σου επιτεθει. Μετα δεν μπορεις να λες εσυ οτι ηταν ψυχακιας και καλα εκανα και τον βαρουσα αλλα να σκεφτεις οτι εσυ τον εκανες ψυχακια. Αυτο το συστημα σε σμπρωχνει στα ορια σου και πρεπει να σταματησει πρεπει επιτελους και οι ανδρες να εχουν δικαιωματα -ελπιδα για να μην φτανουν σε αυτες τις καταστασεις, Νομιζω οτι εαν εβλεπε τα παιδια του 50- 50 και συνεβαλε και 50 50 η μακαριτισσα στα εξοδα δεν θα υπηρχε δολοφονια. Αρα ηθικος αυτουργος ειναι ο νομος

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.391
Πόντοι
1.056
Οταν καποιον τον στριμωξεις σε μια γωνια και τον βαρας μεχρι να τον σκοτωσεις θα βαλει οτι δυναμεις εχει και δεν εχει και θα σου επιτεθει. Μετα δεν μπορεις να λες εσυ οτι ηταν ψυχακιας και καλα εκανα και τον βαρουσα αλλα να σκεφτεις οτι εσυ τον εκανες ψυχακια. Αυτο το συστημα σε σμπρωχνει στα ορια σου και πρεπει να σταματησει πρεπει επιτελους και οι ανδρες να εχουν δικαιωματα -ελπιδα για να μην φτανουν σε αυτες τις καταστασεις, Νομιζω οτι εαν εβλεπε τα παιδια του 50- 50 και συνεβαλε και 50 50 η μακαριτισσα στα εξοδα δεν θα υπηρχε δολοφονια. Αρα ηθικος αυτουργος ειναι ο νομος
Η μακαρίτισσα δούλευε σε σουπερμάρκετ, ήταν άνθρωπος του μεροκάματου. Και πραγματικά έχω βαρεθεί τις "δικαιολογίες" των δολοφόνων. Όταν ένας άντρας σκοτώνει την σύντροφό του, αμέσως οι δικαιολογίες "με κερατωσε", "με έδιωξε από το σπίτι", "δεν με άφηνε να δω τα παιδιά μου". Όταν μια μάνα παρατάει το νεογέννητο στα σκουπίδια, αμέσως οι δικαιολογίες "έχω επιλοχεια κατάθλιψη", "δεν μπορούσα να το μεγαλώσω μόνη μου", "είχα οικονομικά προβλήματα". Καμία δικαιολογία, όλοι όσοι κάνουν εγκλήματα είναι απλώς καθάρματα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 150081

Επισκέπτης
Οκ, ο, τι πεις ζαιε μου.
Και η δικη της Χρυσης Αυγης δεν εγινε 4,5 χρονια επειδή δεν εβρισκαν κατάλληλη αίθουσα
Καταλαβες τωρα καθυστερημενε ποιος εβγαλε τον Κορκονέα?
Ο νομος του Συριζα

Λοιπόν μάλλον είσαι βαθιά αγράμματος θα στο κάνω τάλιρα...

Ο Κορκονέας αποφυλακίστηκε επειδή του αναγνωρίστηκε ο "σύννομος" βίος που όπως αναλύει ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου  είναι στην ευχέρεια του δικαστηρίου αν θα το κάνει...

Άρα μπορούσε να μην το κάνει όπως καθαρά λέει ο πρόεδρος...

Επίσης με την αναγνώριση του "σύννομου" βίου όπως λέει τα ισόβια πήγαιναν από τα 20 στα 15 χρόνια τα οποία μαζί με την εργασία μέσα κτλ είναι διαφορά 1 αντε 2 χρόνια.

Οπότε αν κατάλαβες καλά η αναγνώριση του "σύννομου" βίου έκανε την δουλειά πως όπως λέει ο πρόεδρος ήταν (το ξαναγράφω) στην ευχέρεια του δικαστηρίου...

Τώρα για τον Λυκουρέζο ...ας μην θυμηθούμε καλύτερα την δήλωση Δικαστίνας σε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση ότι πήγε στο γραφείο της και την απείλησε...

Είσαι μπουκωμένος ή μπορείς να μιλήσεις και με γεμάτο στόμα...

Αλλά μην σου μιλάω άσχημα γιατί είσαι καημένος...

Όσο για το καθυστερημένος...θα σου στείλω το Διδακτορικό μου..

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
76
Πόντοι
1
Η μακαρίτισσα δούλευε σε σουπερμάρκετ, ήταν άνθρωπος του μεροκάματου. Και πραγματικά έχω βαρεθεί τις "δικαιολογίες" των δολοφόνων. Όταν ένας άντρας σκοτώνει την σύντροφό του, αμέσως οι δικαιολογίες "με κερατωσε", "με έδιωξε από το σπίτι", "δεν με άφηνε να δω τα παιδιά μου". Όταν μια μάνα παρατάει το νεογέννητο στα σκουπίδια, αμέσως οι δικαιολογίες "έχω επιλοχεια κατάθλιψη", "δεν μπορούσα να το μεγαλώσω μόνη μου", "είχα οικονομικά προβλήματα". Καμία δικαιολογία, όλοι όσοι κάνουν εγκλήματα είναι απλώς καθάρματα.
Ε τοτε και ενας που μπαινει στο σπιτι σου να σε σκοτωσει αν τον πειραξεις σωστα να σε χωσουν ισοβια .Δεν θα μπορω και εγω να δεχτω δικαιολογιες του τυπου κρατουσε μαχαιρι με χτυπησε

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.813
Πόντοι
9.931
Τα πράγματα είναι άπλα οτι και να σου έχει κάνει κάποιος δεν είναι λύση να τον σκοτώσεις, πρώτον και κύριον πας φυλακα για 10-20 χρονια, δεύτερον υπάρχουν παράπλευρες απώλειες τόσο απο την πλευρά του θύματος οσο και απο την πλευρά του θύτη όπως γονείς και παιδιά που καταστρεφονται ψυχολογικά. Ο φονος δεν ειναι λυση!

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.391
Πόντοι
1.056
Ε τοτε και ενας που μπαινει στο σπιτι σου να σε σκοτωσει αν τον πειραξεις σωστα να σε χωσουν ισοβια .Δεν θα μπορω και εγω να δεχτω δικαιολογιες του τυπου κρατουσε μαχαιρι με χτυπησε
Τι σχέση έχει αυτό που λες; Βρισκόταν ο συγκεκριμένος τύπος σε αυτοάμυνα;Μπήκαν οι δύο αυτές γυναίκες στο σπίτι του για να τον σκοτώσουν; Τα έχεις μπλέξει στο μυαλό σου και συγκρίνεις ανόμοιες καταστάσεις και περιπτώσεις και σαν να προσπαθείς να "βγάλεις λάδι" έναν δολοφόνο.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.347
Πόντοι
606
οτιναναι  :jerking:

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
76
Πόντοι
1
Τα πράγματα είναι άπλα οτι και να σου έχει κάνει κάποιος δεν είναι λύση να τον σκοτώσεις, πρώτον και κύριον πας φυλακα για 10-20 χρονια, δεύτερον υπάρχουν παράπλευρες απώλειες τόσο απο την πλευρά του θύματος οσο και απο την πλευρά του θύτη όπως γονείς και παιδιά που καταστρεφονται ψυχολογικά. Ο φονος δεν ειναι λυση!
Σωστα Πρεπει ομως να εχουμε γνωση οτι ολοι δεν ειναι το ιδιο .Εγω δεν υποστηριζω το δολοφονο κατακρινω τον απολυτο νομο του κρατους σε οικογενειακες υποθεσεις. Στο κατω κατω οποιοι εχουν γνωμη οτι ειναι σωστο να δινουν ολα τα + στην γυναικα ας δινουν τον μισο μισθο τους να μεγαλωσουν τα ορφανα τετοιων καταστασεων και οχι το δημοσιο

LOUPOS100

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2020
Like
47
Πόντοι
1
εγω ενα πραγμα εχω να σχολιασω  δυστυχως η ανθρωπινη ζωη εχει γινει πολυ φτηνη τελευταια

tripas2002

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2017
Like
411
Πόντοι
26
Τι γραφουμε τωρα, τα παιδια του ποιος θα τα μεγαλωσει ; Τι φταινε αυτες οι δυο ψυχουλες που δεν θα ξαναδουν τους γονεις του και ειδικα την μανα τους; Στη τελικη τη σκοτωσε γιατι δεν εβλεπε τα παιδια του, ΤΩΡΑ θα τα βλεπει; ΟΧΙ. Δεν ηταν ο λογος τα παιδια κατ εμε αλλα ο γαμημενος ο εγωισμος του.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.815
Πόντοι
22.785
:rose:

Συνημμένα