marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
σφυριξα και εληξε.........................
Αποφάσισες να βρεις αφέντη αντ' αυτού τελικά;εχει ληξει η ιστορια αυτη.....................τερμα.....................
οχι ρε δε γουσταρα..............ληξη,ξερεις τι ναι..........................η οχι;;;;;;;;;;;;Αποφάσισες να βρεις αφέντη αντ' αυτού τελικά;
εχουν παρελθει πεντε συναπτα ετη....................εληξε απο τη πρωτη μερα............
ληξις αγαπητε...............................Καλώς.
Δοκιμάστε νύχτα. Ίσως βρείτε κάτι.
ληξις αγαπητε...............................
Μα δεν ρώτησα τι σημαίνει λήξη αλλά γιατί επήλθε αυτή.οχι ρε δε γουσταρα..............ληξη,ξερεις τι ναι..........................η οχι;;;;;;;;;;;;
γιατι ετσι μαρεσε..............δε θελω να βρω..................Μα δεν ρώτησα τι σημαίνει λήξη αλλά γιατί επήλθε αυτή.
Tι μου θυμιζει ...... βρε τι μου θυμιζει.....ληξις αγαπητε...............................
αστο δημητρη............δε ξερω τι θυμιζει ,αλλα δεν ειμαι εγω προυπηρχα πολυ πριν αβραμη.........................Tι μου θυμιζει ...... βρε τι μου θυμιζει.....
Πολυ γνωστη φυσιογνωμια παντως....... προσφατως αποχωρισασα και διαγραφεντα
οταν ημουν εγω εδω............εσυ δεν υπηρχες καν...................Tι μου θυμιζει ...... βρε τι μου θυμιζει.....
Πολυ γνωστη φυσιογνωμια παντως....... προσφατως αποχωρισασα και διαγραφεντα
θα ημουν σπορος ακομη ........................οταν ημουν εγω εδω............εσυ δεν υπηρχες καν...................
Δεν συνεννοούμαστε... Θες αφέντη μήπως;γιατι ετσι μαρεσε..............δε θελω να βρω..................
δεν αναφερα εγω κανεναν Αβραμη..........................αστο δημητρη............δε ξερω τι θυμιζει ,αλλα δεν ειμαι εγω προυπηρχα πολυ πριν αβραμη.........................
υπονοεις ανακριβειες.θα ημουν σπορος ακομη ........................
γιατι με παραθετεις δευτερη φορα με το ιδιο ποστ ?
........................................θα ημουν σπορος ακομη ........................
γιατι με παραθετεις δευτερη φορα με το ιδιο ποστ ?
δεν παιζεσαι .......υπονοεις ανακριβειες.........................................
κοφτο οκ........................δεν παιζεσαι .......
καλα ...................κοφτο οκ........................
καλα ...................
τα κοβω ............................
Xalara paidia irema... an thelei upotaktiko diko tis problima kai tou upotaktikou apo ekei kai pera diko tis thema na einai gia plaka...κοφτο οκ........................