Νέα

Αναζητώ κοπέλα με strap on στην Κύπρο..!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hashatalin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hashatalin

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα,θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε καμια επαγγελματία η amateur κοπέλα που ξέρει να χρησιμοποιεί strap on στην κύπρο..?
δεδομένου ότι εδώ δεν υπάρχουν studios,είπα να ψάξω αλλιώς..!!

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Φιλε στην Κυπρο μπορει να μην εχει στουντιο αλλα εαν λαβω υποψιν μου το παιχνιδι που γινοταν στην Αγγλια οταν ημουν φοιτητης δεν νομιζω να υπαρχει κυπρια που να μην ξερει να καρφωνει!

OP
OP
H

Hashatalin

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε στην Κυπρο μπορει να μην εχει στουντιο αλλα εαν λαβω υποψιν μου το παιχνιδι που γινοταν στην Αγγλια οταν ημουν φοιτητης δεν νομιζω να υπαρχει κυπρια που να μην ξερει να καρφωνει!

Φιλε μου τι εννοεις?δεν νομιζω να υπαρχουν πολλε γυναικες στην κυπρο που τους αρεσει το συγκεκριμενο αθλημα...!!το εχω ψαξει ειναι καπως κλειστοι σαν ανθρωποι δεν φανερουν τις επιθυμιες τους....

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606

Φιλε μου τι εννοεις?δεν νομιζω να υπαρχουν πολλε γυναικες στην κυπρο που τους αρεσει το συγκεκριμενο αθλημα...!!το εχω ψαξει ειναι καπως κλειστοι σαν ανθρωποι δεν φανερουν τις επιθυμιες τους....

ΟΤαν ημουν φοιτητης στην Αγγλια 3 κοριτσια ειχα γνωρισει και ηταν ολες ασσοι! και στο να τον παρουν απο πισω και στο να μου καρφωσουν το κολαρακι!

OP
OP
H

Hashatalin

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΟΤαν ημουν φοιτητης στην Αγγλια 3 κοριτσια ειχα γνωρισει και ηταν ολες ασσοι! και στο να τον παρουν απο πισω και στο να μου καρφωσουν το κολαρακι!

Εισαι πολυ τυχερος...!!!!!ψαχνω αλλα  δυσκολα βρισκονται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom