- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
λιγα για μενα ειμαι γυναικα οκ
ξεκαθαρίζεις τη θέση σου.......... αντρίκια
και να σβηνει το ιστορικο πρεπει
πραγματι θα ειναι μια τραυματικη εμπειρια , εγω ξερω μια που συνοδευει αλλα δεν βλεπεται και κυριως δεν ακουγεται καθολου .Σκέψου φιλαράκο να βρεις λέει γκόμενα, να πας εκεί στο Νιρβάνα και εκεί να σε περιμένει η γυναίκα σου. Έχει να πέσει παντόφλα στο σπίτι που θα πάει σύννεφο. Γι αυτό πρόσεχε μην αφήσεις κανένα λάπτοπ ανοιχτό ή ακόμη χειρότερα μη το πάρει μυρουδια η γυναίκα σου και σου τη βγει από το πουθενά.
Τι στην ευχή συνοδεία κάνη τότε;πραγματι θα ειναι μια τραυματικη εμπειρια , εγω ξερω μια που συνοδευει αλλα δεν βλεπεται και κυριως δεν ακουγεται καθολου .
Αυτά γίνονται απ' τον υπολογιστή της δουλειάς!και να σβηνει το ιστορικο πρεπει
Γειά!
Είμαι 45 εμφανήσιμος,ψηλός και ευχάριστος τύπος.
Θα ήθελα να πάω στο NIRVANA αλλά δεν έχω ντάμα, μιας και η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ζευγάρια.
Αν κάποια κοπέλα θέλει να ζήσει την ίδια εμπειρία ας αφήσει μήνυμα και θα απαντήσω με mail
για να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα.
Επειδή τυγχάνω παντρεμένος αντιλαμβάνομαι και σέβομαι τις συνθήκες διακριτικότητας και εχεμύθειας.
Ευχαριστώ!
Αυτά γίνονται απ' τον υπολογιστή της δουλειάς!
συμφωνω μαζι σαςειναι αλήθεια μεγαλε οτι σκοτωνεσαι στη δουλεια..οπως σημερα
τεφαρικι πηρε το αφεντικο σου!
ειναι αλήθεια μεγαλε οτι σκοτωνεσαι στη δουλεια..οπως σημερα
τεφαρικι πηρε το αφεντικο σου!
σελιν μηπως εχεις καμια σχεση με μια μουναριδου που εγραφε χτες?
ξεκαθαρίζεις τη θέση σου.......... αντρίκια
Ενω η γυναικα του κτυπησε λαχνό.
πολυ εξυπνος φαινεστεκαθε απατημενη συζυγος εκανε καποιο λαθος. να γαμουσε τον αντρα της, να πηγαινε μαζι στα γουστα του και να μην τον αναγκαζε να ξεφτιλιζεται στον παροντα ιστιοτοπο αναζητωντας μουνι δολωμα με εμας τους μαμλακες δω να σχολιαζουμε