Φίλε αν σου αρέσει η φάση και δεν πας για το γαμήσι (το οποίο εξάλλου μπορείς να το βρείς ευκολότερα αλλού), το Nirvana δεν είναι το καταλληλότερο μέρος για να το ζήσεις, και μια πληρωνόμενη δεν είναι η καταλληλότερη συνοδός ...
Οι καλύτερες φάσεις γίνονται πάντα κατ' ιδίαν, σε σπίτια ή ξενοδοχεία με ζευγάρια που γνωρίζονται και συναντώνται και μέσα στο ίδιο το Nirvana, αλλά κυρίως μέσα απο site (όπως αυτό του prive, που οργανώνει και διάφορα πάρτυ, το sdc.com, adultfriendfinder, euroswingers, και άλλα). Παλιότερα πριν υπάρχουν τα site γνωρίζονταν σε κάποια "κρυφά" μαγαζιά, και με αγγελίες σε εφημερίδες και περιοδικά. Βασική συνισταμένη όμως σ' αυτές τις περιπτώσεις ήταν και είναι η γνωριμία πρώτα, και προϋπόθεση για συνέχεια οι άλλοι να είναι ζευγάρι (παντρεμένο, σε σχέση, παράνομο, αλλά ζευγάρι) και συνήθως ποτέ δεν γίνεται η φάση με την πρώτη συνάντηση, αλλά στην καλύτερη περίπτωση στη δεύτερη. Και συνήθως δεν γίνονται οι φάσεις στις 3,4, 5 το πρωί, αλλά σε νορμάλ βραδυνές ώρες (απόλυτο δίκιο έχει ο doc).
Στο Nirvana τώρα, επειδή όσοι βγάζουν φάσεις είναι συνήθως οι λιγούρηδες, αυτό που βγαίνει δεν έχει καμία σχέση με την καύλα που μπορείς να νοιώσεις σε μια αυθεντική φάση με πραγματικά ζευγάρια.
Γι αυτά όλα, αρχικά θα σου έλεγα να πάς με τη γυναίκα σου (αν μπορείς να την ψήσεις). Αλλιώς θα σου πρότεινα να φτειάξεις μια παράνομη σχέση με κάποια που γουστάρει τέτοιες φάσεις (και υπάρχουν τέτοιες σε διαβεβαιώνω, αλλά όχι εδώ μέσα) και να ακολουθήσεις μαζί της αυτά τα site, πάρτυ, κλπ. ... Αν δεν ψάχνεσαι απλά να τον χώσεις μπορείς να ζήσεις πολύ ωραίες καταστάσεις.
Προσωπικά έχω ζήσει πολύ ωραίες τέτοιες φάσεις (αλλά και μερικές πολύ χάλια επίσης) τα τελευταία 25 χρόνια. Έχω και ιδιαίτερο δωμάτιο (playroom) σπίτι μου για τέτοιες φάσεις.
Υ.Γ. Μου έχει τύχει βέβαια και πληρωνόμενες (που έχω πάρει για τρίο με την γυναίκα μου) να γουστάρουν τις φάσεις και να ζητήσουν να συμμετέχουν με την κανονική τους πληρωμή (χωρίς τίποτα έξτρα και κρυφά όμως απ' το γραφείο), όχι σαν η συνοδός κάποιου αλλά με ελεύθερη συμμετοχή στη φάση. Αλλά αυτές δεν είναι ο κανόνας, αλλά η εξαίρεση.