και το you tube εχει χαλασει σπιτια.
Πως;;;
και το you tube εχει χαλασει σπιτια.
Τι λαμογια κυκλοφορουνε ρε πστ μου.
ενας ανεβασε εκδρομη με γκομενα και το πετυχε η συζυγος τουΠως;;;
ενας ανεβασε εκδρομη με γκομενα και το πετυχε η συζυγος του
πολυ εξυπνος φαινεστε
πεφτεις απο τα συννεφα???? Ε , με το δικιο σε τετοιο σαιτ και γραφουν για γαμησ..α ,πουτ.νες και βιζιτες. Επεσε το επιπεδο
Εχεις ηδη μια γυναικα.
ειμαι πεπεισμενος οτι πολλοι εκ των εχοντων θα σας την παραχωρούσαν δια παντος ευχαριστως οπότε μην τους μέμπτετε
καθε απατημενη συζυγος εκανε καποιο λαθος. να γαμουσε τον αντρα της, να πηγαινε μαζι στα γουστα του και να μην τον αναγκαζε να ξεφτιλιζεται στον παροντα ιστιοτοπο αναζητωντας μουνι δολωμα με εμας τους μαμλακες δω να σχολιαζουμε
Σεξιστρια και φεμινιστρια σε κοβω..ευχομαι να σε πιασει η γυναικα σου και να καταλαβει με τι ψευτη πηγε και εμπλεξε. Καμια αλληλεγγυη σε οσους κερατωνουν τις γυναικες τους. Τα ιδια θα κανουν και στους φιλους τους μετα θα τους πουλησουν.
Οι ελευθεροι καλα κανουν και τα γραφουν κατα τα αλλα ειναι απληστια. Εχεις ηδη μια γυναικα.
Δεν πεφτω απο τα συννεφα βασικα απλα κρίνω ορισμενες θέσεις και συμπεριφορες.
Ενώ οι γυναίκες τους είναι πιστές, ε; Μια σύντομη βόλτα σε γαμιστρώνες (ειδικά πρωινές ώρες) θα σε πείσει.
τι ειναι αυτα που γραφεις? εκτος απο την γυναικα φταιει και ο αντρας που ειναι παλιοχαρακτηρας και του αρεσει να απαταει οσοι το κανουν τουλαχιστον ασε αυτα τα κλασσικα σε μενα δεν περνανε οτι φταιει μονο η γυναικα ενω εισαι εσυ το αγγελουδι.Οταν βλεπεις περιεργες συμπεριφορες απο την αλλη που σε εσενα δεν ταιριαζουν δεν καθεσαι να κανεις αντιποινα ριχνεις Χ και φευγεις.
Ελαχιστοι εχουν τα αρχιδια να ξεκαθαριστουν απο την αρχη. Τι χαιρεσαι τωρα εσυ?
Σεξιστρια και φεμινιστρια σε κοβω..
Σου διαφεύγει η πιθανότητα να είμαι εγώ το αφεντικό!ειναι αλήθεια μεγαλε οτι σκοτωνεσαι στη δουλεια..οπως σημερα
τεφαρικι πηρε το αφεντικο σου!
Μπαίνεις στο bourdela και ακούς ηθικολογίες!ευχομαι να σε πιασει η γυναικα σου και να καταλαβει με τι ψευτη πηγε και εμπλεξε. Καμια αλληλεγγυη σε οσους κερατωνουν τις γυναικες τους. Τα ιδια θα κανουν και στους φιλους τους μετα θα τους πουλησουν.
Να ξέρεις φίλε μου,στην ζωή αυτή ο καθ'ένας παίρνει αυτό που του αξίζει.Ενω η γυναικα του κτυπησε λαχνό.
+ 100000000καθε απατημενη συζυγος εκανε καποιο λαθος. να γαμουσε τον αντρα της, να πηγαινε μαζι στα γουστα του και να μην τον αναγκαζε να ξεφτιλιζεται στον παροντα ιστιοτοπο αναζητωντας μουνι δολωμα με εμας τους μαμλακες δω να σχολιαζουμε
σιγα ρε τυπε, στο σαιτ της αρχιεπισκοπης νομιζεις πως βρισκεσαι;ευχομαι να σε πιασει η γυναικα σου και να καταλαβει με τι ψευτη πηγε και εμπλεξε. Καμια αλληλεγγυη σε οσους κερατωνουν τις γυναικες τους. Τα ιδια θα κανουν και στους φιλους τους μετα θα τους πουλησουν.
σιγα ρε τυπε, στο σαιτ της αρχιεπισκοπης νομιζεις πως βρισκεσαι;