manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.160
- Πόντοι
- 5.345
Φάε ένα ακτινίδιο να στρώσεις!!!!και εγώ δυσκολη είμαι
Φάε ένα ακτινίδιο να στρώσεις!!!!και εγώ δυσκολη είμαι
και εγώ δυσκολη είμαι
αφου εισαι παντρεμενος γιατι δεν περνεις την γυναικα σου να πατε ??? ειλικρινα καποιους εδω μεσα δεν μπορω να τους καταλαβω με τιποτα ...Γειά!
Είμαι 45 εμφανήσιμος,ψηλός και ευχάριστος τύπος.
Θα ήθελα να πάω στο NIRVANA αλλά δεν έχω ντάμα, μιας και η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ζευγάρια.
Αν κάποια κοπέλα θέλει να ζήσει την ίδια εμπειρία ας αφήσει μήνυμα και θα απαντήσω με mail
για να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα.
Επειδή τυγχάνω παντρεμένος αντιλαμβάνομαι και σέβομαι τις συνθήκες διακριτικότητας και εχεμύθειας.
Ευχαριστώ!
και εγώ δυσκολη είμαι
Κι εγώ μερικούς εδώ μέσα δεν τους καταλαβαίνω βρε φίλε!αφου εισαι παντρεμενος γιατι δεν περνεις την γυναικα σου να πατε ??? ειλικρινα καποιους εδω μεσα δεν μπορω να τους καταλαβω με τιποτα ...
μπααα εγω ειμαι κοντος
Α!κανενα
κανενα
Ευχαριστώ για το κύριος!!!!!!!!!Μήπως γνωρίζεστε με τον κ. Μάνο 1810;
οχι κυριε γιατι θα επρεπε;Μήπως γνωρίζεστε με τον κ. Μάνο 1810;
Και βέβαια θα έπρεπε!οχι κυριε γιατι θα επρεπε;
οχι κυριε γιατι θα επρεπε;
45 λιγο μεγαλοςΓειά!
Είμαι 45 εμφανήσιμος,ψηλός και ευχάριστος τύπος.
Θα ήθελα να πάω στο NIRVANA αλλά δεν έχω ντάμα, μιας και η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ζευγάρια.
Αν κάποια κοπέλα θέλει να ζήσει την ίδια εμπειρία ας αφήσει μήνυμα και θα απαντήσω με mail
για να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα.
Επειδή τυγχάνω παντρεμένος αντιλαμβάνομαι και σέβομαι τις συνθήκες διακριτικότητας και εχεμύθειας.
Ευχαριστώ!
Φτύσ' τον κόρφο σου φίλε!!!Πρός στιγμήν, μου πέρασε η ιδέα ότι είστε η σύζυγος του που τον ανακάλυψε.. αλλά αυτό έχει ξαναπαίξει, θα μου πείτε...
Με την Συλβίνκα γνωρίζεστε;
Έλα ρε!ρε αντε βρειτε τα να ησυχασουμε με τη συνοδεια
Ναι, είμαι μεγάλος!45 λιγο μεγαλος