Επισκέπτης
φτιαξε με καυλιαρι μου ποιιτα μου!!!!φτιαξε με μεγαλε και τρανε ποιητι τις ανιπερβλιτις καυλας!!!!!ο μεγα ποιητι!!!!!παλι εβαλες τιν γλικια σου πιτσιλια!!!
Εσύ είσαι όμως η πηγή της έμπνευσης ω εσύ καυλιότατε!!Η καύλα που αποπνέεις σε κάθε σου post μας δίνει αυτή την ενέργεια!!φτιαξε με καυλιαρι μου ποιιτα μου!!!!φτιαξε με μεγαλε και τρανε ποιητι τις ανιπερβλιτις καυλας!!!!!ο μεγα ποιητι!!!!!παλι εβαλες τιν γλικια σου πιτσιλια!!!
το bourdela.com απευθινετε μονο σε πραγματικους καυλιαριδες που πιτσιλανε και δαμαζουν ατακτα πορνιδια...!!!μονο σε γνισιους καυλιαριδες που αναζιτουν νεες περιπετιες σε αυτι
τιν αδιστακτι πολι τις καυλας!!!!
ενεργεια για πιτσιλισμα!!!!ενεργεια για ατελιοτο καυτο σπερμα!!!ενεργεια για τις μεγαλιτερες καυλεσ τις ζοισ μας!!!χαχαχαχαχα!!!!καυλιαρι μου εσι!!!!ΤΣΑΧΠΙΝΙΑΡΙ GANGSTA!!!!
Αδελφέ αυτός είναι ο Λίλας, δαμαστής άγριων μπουκαλιών. Αν δεν ξερνάς εύκολα μπες στο thread αααααααα να τον θαυμάσειςΤι ειναι αυτό το καραμπουζουκλίδικο αγόρι ρε καρντάσια;
Λιλά μουυυυυυυυυ ερωτά μουυυυυυυυΕιμαι πουστης αγαπη μου και δεν ντρεπομαι για αυτο ,το απολαμβανω.Στον κωλο μου μπαινει δεν μπαινει στον δικο σου.
τελος!respect!!!Ειμαι πουστης αγαπη μου και δεν ντρεπομαι για αυτο ,το απολαμβανω.Στον κωλο μου μπαινει δεν μπαινει στον δικο σου.
καλα και δεν σκεφτεσε τησ συνεπειεσ τουλαχιστον βαζεισ βαζελινη?Ειμαι πουστης αγαπη μου και δεν ντρεπομαι για αυτο ,το απολαμβανω.Στον κωλο μου μπαινει δεν μπαινει στον δικο σου.