Νέα

Αναζητώ εσένα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ladyboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ladyboy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ενδιαφέρεσαι για κάτι διαφορετικό; αν ναι, στείλε μου προσωπικό μήνυμα.
Δεν θα απαντήσω σε κακεντρεχή σχόλια, αλλά και σε γενικότερα σχόλια στο φόρουμ. Δεν ενοχλώ, ούτε έχω τη διάθεση να γίνομαι προκλητικός, απλά χρησιμοποιώ τις έξτρα υπηρεσίες που μου παρέχει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Επισκέπτης
ψαχνις για πιτσιλισμα καυλιαρι μου????

Επισκέπτης
H επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως. Μοντ επειδή  θα  γίνει το έλα να δεις, μήπως να το συγχωνεύσετε με το  θρεντ 'τραβέλια με προσόντα ' ?.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Το site είναι ελάττωμα

για gay και για τράβελους,

μα αν είστε πουτανιάρηδες

το site είναι marvellous

Επισκέπτης
α ρε καυλιαρι  gangsta με τα καυλιαρικα τα ποιηματα σου!!!!μεγα ποιητη τις καυλας!!!!!!

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το ειπα και πριν,μαλλον ειδε φως και μπηκε ο ανθρωπος.Μπορει το site να λεγεται μπουρδελα αλλα δεν ξερω αν καταλαβες επ ακριβως τη θεματολογια του.Μπορει να εχει εξτρα υπηρεσιες αλλα μαλλον οχι γι αυτο το λογο.Αν μπορεσεις και βρεις κατι μπραβο σου...Καλη τυχη παντως....Κανονικα εγω θα ριχνα μπινελικια αλλαααα...αααστο τωρα.Ποτε δεν πηγαινα τους γκει.Αστ...πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε και στην τελικη ο καθενας κανει οτι γουσταρει.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ο ladyboy δε θα μου δώσει συγχαρητήρια??? :dancing:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
διαγραψτε τον ladyboy, σε λαθος σαιτ μπηκε, δεν χωρανε αδερφες εδω. ας παει ταυλανδη μαζι με τα αλλα ladyboys υπαρχουν αμερικανοι που τα τιμανε,

Επισκέπτης
Το ειπα και πριν,μαλλον ειδε φως και μπηκε ο ανθρωπος.Μπορει το site να λεγεται μπουρδελα αλλα δεν ξερω αν καταλαβες επ ακριβως τη θεματολογια του.Μπορει να εχει εξτρα υπηρεσιες αλλα μαλλον οχι γι αυτο το λογο.Αν μπορεσεις και βρεις κατι μπραβο σου...Καλη τυχη παντως....Κανονικα εγω θα ριχνα μπινελικια αλλαααα...αααστο τωρα.Ποτε δεν πηγαινα τους γκει.Αστ...πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε και στην τελικη ο καθενας κανει οτι γουσταρει.
στο κρεβατι δεν ιπαρχουν ταμπελες!ο καθενας οτι θελει κανει!αλοστε δεν μπαινει στο δικο μας  κολο καυλιαρι μου!!!ας τους ανθροπους να κανουν τιν καυλα τους!!!ι καυλα του καθε ανθροπου πρεπει να ειναι σεβαστι!!!

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αφου το "παλικαρι" δε γαμαει,τι δουλεια εχει στο bourdela.com?

Επισκέπτης
το οτι εχει μπι σε λαθος σαιτ σιμφονο απολιτα!!!νομιζο ποσ πρεπει να τιν κανει με ελαφρα.....ας μπι σε καπιο αλο σαιτ με γκει!!!εδο χορανε μονο οι καυλιαριδεσ!!!!οι πραγματικοι χιστες!!!!!

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
στο κρεβατι δεν ιπαρχουν ταμπελες!ο καθενας οτι θελει κανει!αλοστε δεν μπαινει στο δικο μας  κολο καυλιαρι μου!!!ας τους ανθροπους να κανουν τιν καυλα τους!!!ι καυλα του καθε ανθροπου πρεπει να ειναι σεβαστι!!!

Μα συμφωνω οτι ειναι σεβαστα ολα τα γουστα και δεν κατηγορω κανεναν.Αλλο η προσωπικη μου αποψη,την οποια ουσιαστικα δεν εξεφρασα,και αλλο το οτι ειπα οτι ειναι σε λαθος site.Στην τελικη υπαρχουν εκατονταδες site που εχουν αυτο που ψαχνει ο φιλος μας

Επισκέπτης
Αν δεν χύνεις , τι σε καίει
πούχουν παρεισφρύσει γκέη ,
αδελφές και τραβεστί
Γειά σου βρε πιτσιλιστή !

Επισκέπτης
το bourdela.com απευθινετε μονο σε πραγματικους καυλιαριδες που πιτσιλανε και δαμαζουν ατακτα πορνιδια...!!!μονο σε γνισιους καυλιαριδες που αναζιτουν νεες περιπετιες σε αυτι
τιν αδιστακτι πολι τις καυλας!!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Βέβαια έχουμε και αρκετούς που αναζητούν τραβέλια με προσόντα!

Επισκέπτης
χε χε ναι ναι!!!αλλα ειναι καυλιαριδες οι φιλοι αυτοι!οποτε εχουν θεσι εδο μεσα!!!γιατι.... πιτσιλανε!!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Το site είναι ελάττωμα
για gay και για τράβελους,