sorokolevantes
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Ωπ τωρα το ειδα φιλε μου... θα ειμαι και εκει πιστός. Ωστόσο νομιζω οι το παρων ειναι για λιγο πιο «βαριά» κατηγορία!! Σε καθε περιπτωση ομως εντος θέματος!
Στην Βουρβαχη ολες bbw εργαζονται. Κορινα δεν ξερω,μηπως εννοεις την Καρολινα?Καλημερα,
Ανοίγω το θεμα αυτο που ισως ενδιαφερει καποιους απο εμας.
Και ετσι για να ξεκινησω απο καπου εχτες επισκέφτηκα το Στούντιο στη Βούρβαχη 19, και πηρα την Κορινα. Σερβα, 1.75 με 1.78 μεγαλος κωλος και μεγαλα μπούτια. Για το είδος που αγαπάμε πολυ δυνατη! Το στήθος ηταν νορμαλ κοιλιτσα λιγο αλλα απο κατω ηταν οπως πρεπει! Αναφορικα με τη συμμετοχή της ηταν άνετη και γούσταρε (τουλαχιστον ετσι έδειχνε). Φευγοντας εφυγα με χαμόγελο παντως και αν με ρωτήσετε αν θα ξαναπαω θα πω yes γιατι τετοια κωλαρα ειναι απίθανη!
Οχι Κορινα ειναι συνηθως νυχτερινή 11 με 6 το πρωι. Την Καρολίνα θα παω να τη δω ενδεχομενως και σημερα, οποτε θα εχω συγκριτική αποψη.Στην Βουρβαχη ολες bbw εργαζονται. Κορινα δεν ξερω,μηπως εννοεις την Καρολινα?
Αυτη λεει.
Πραγματι αυτη ειναι ... απλα ειναι πιο βαριά!
η κορινα απο προγραμα τι κανει bro
Ποση ωρα την γαμησες?
Εγω το απλο πηρα αλλα κανει και ακα αν θες και δινει και κωλαρακι..
Η Κορινα παντως εχει περισσοτερα απο αυτη!ας εχει και λιγο παραπανω κιλα....δεν πειραζει
εχει προφιλ στο μαμπαΤη Βικτωρια απο Δίδυμου 27 την ξερει κανεις; Ειναι bbw?
Ακομα περισσοτερα?????Η Κορινα παντως εχει περισσοτερα απο αυτη!
Ακομα περισσοτερα?????