Επισκέπτης
Αγαπητέ φίλε Lastmoican στην εταιρεία που εργαζόσουν στη δ/νση προσωπικού,ποιοι άνοιγαν τους φακέλους με τα βιογραφικά που έφθαναν στην εταιρεία;Τι μόρφωση είχαν;Εγώ σε 2 εταιρείες στην Ελλάδα που έχω εργαστεί,οι υπάλληλοι εκεί ήταν παντελώς άσχετοι,και οι περισσότεροι με γλύψιμο.Ακολουθούσαν κατά γράμμα τις "εντολές" του δ/ντή και έβαζαν στο ράφι,βιογραφικά "διαμάντια"."Κόπηκε" κάτοχος μεταπτυχιακού από τη Σορβώνη,επειδή είχε πτυχίο με βαθμό...6!!!Δηλαδή θεωρούσε η κοπελίτσα απόφοιτος λυκείου με το 18 της που όμως δεν μπήκε στο Πανεπιστήμιο,ότι αφού δεν είχε βαθμό 7 και περισσότερο,ήταν άσχετος.Βέβαια τη Σορβώνη την έβγαλε λαδώνοντας όπως έκαναν κάποιοι πτυχιούχοι εκ Ρουμανίας κλπ χωρών,που με ένα ντενεκέ λάδι κυριολεκτικά λάδωναν καθηγητές να περάσουν μαθήματα...Αυτή η αγκύλωση να έλειπε,καθώς επίσης και η οικογενειοκρατία που μαστίζει πολλές επιχειρήσεις θα ήταν όλα καλά και όλα ωραία.Πολλά βιογραφικά δεν κρατούνται καν στο αρχείο,ανεξάρτητα τα προσόντα,διότι οι υπάλληλοι βάζουν των φίλων και συγγενών τους.Τα έχω δει με τα μάτια μου αυτά.