Νέα

Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αγαπητέ φίλε Lastmoican στην εταιρεία που εργαζόσουν στη δ/νση προσωπικού,ποιοι άνοιγαν τους φακέλους με τα βιογραφικά που έφθαναν στην εταιρεία;Τι μόρφωση είχαν;Εγώ σε 2 εταιρείες στην Ελλάδα που έχω εργαστεί,οι υπάλληλοι εκεί ήταν παντελώς άσχετοι,και οι περισσότεροι με γλύψιμο.Ακολουθούσαν κατά γράμμα τις "εντολές" του δ/ντή και έβαζαν στο ράφι,βιογραφικά "διαμάντια"."Κόπηκε" κάτοχος μεταπτυχιακού από τη Σορβώνη,επειδή είχε πτυχίο με βαθμό...6!!!Δηλαδή θεωρούσε η κοπελίτσα απόφοιτος λυκείου με το 18 της που όμως δεν μπήκε στο Πανεπιστήμιο,ότι αφού δεν είχε βαθμό 7 και περισσότερο,ήταν άσχετος.Βέβαια τη Σορβώνη την έβγαλε λαδώνοντας όπως έκαναν κάποιοι πτυχιούχοι εκ Ρουμανίας κλπ χωρών,που με ένα ντενεκέ λάδι κυριολεκτικά λάδωναν καθηγητές να περάσουν μαθήματα...Αυτή η αγκύλωση να έλειπε,καθώς επίσης και η οικογενειοκρατία που μαστίζει πολλές επιχειρήσεις θα ήταν όλα καλά και όλα ωραία.Πολλά βιογραφικά δεν κρατούνται καν στο αρχείο,ανεξάρτητα τα προσόντα,διότι οι  υπάλληλοι βάζουν των φίλων και συγγενών τους.Τα έχω δει με τα μάτια μου αυτά.

Επισκέπτης
Για μένα παιδια το μέλλον είναι η επαρχία.
Αγροτουρισμός και τέτοια.
Πάντως η αγορά εργασίας κάθε πέρσυ και καλλίτερα...
Δύσκολα τα πράγματα για τα πιο νεα παιδιά που δεν έχουν και γνωριμίες οι δικοί τους.

Η επαρχία φίλε έχει πεθάνει και δεν ανασταίνεται.Ο δε τουρισμός όλων των μορφών νοσεί βαρέως.Εκτός από κάποια νησιά και παλιούς επιχειρηματίες που έχουν αποσβέσει τις επενδύσεις,και κερδίζουν,όσα κερδίζουν.Θέση για νέους δεν υπάρχει.Δυστυχώς...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η επαρχία φίλε έχει πεθάνει και δεν ανασταίνεται.Ο δε τουρισμός όλων των μορφών νοσεί βαρέως.Εκτός από κάποια νησιά και παλιούς επιχειρηματίες που έχουν αποσβέσει τις επενδύσεις,και κερδίζουν,όσα κερδίζουν.Θέση για νέους δεν υπάρχει.Δυστυχώς...

Πιστέυω ότι ο χειμερινός τουρισμός- κυρίως- σε ορεινά μέρη έχει ακόμη παρα πολλά περιθώρια αναπτυξης. Φευγει παρα πολύς κόσμος από την Αθήνα τα ΠΣΚ για τέτοια μέρη.

Επισκέπτης
Χειμερινός τουρισμός...Μάλιστα.Επειδή τυγχάνει να είμαι λάτρης του βουνού,και του σκι,κι επειδή έχω πάει και στο εξωτερικό σε πολλές χώρες,σε διαβεβαιώ ότι η υποδομή της Ελλάδας είναι σε υπέργηρο επίπεδο,και ανεπαρκής.Τόσο στα χιονοδρομικά,όσο στις συγκοινωνίες,στα ξενοδοχεία,και στην εστίαση.Τα δε κόστη είναι απαγορευτικά για τον μέσο Έλληνα,και συγκρινόμενα με δημοφιλή χειμερινούς προορισμούς απλώς η μέρα με τη νύχτα.Όταν 4 ημέρες σε μια περιοχή γύρω από τον Παρνασσό,κοστίζει όσο 10 ημέρες στην Αυστρία,όταν 5 ημέρες στον Παλαιό Αγ.Αθανάσιο στο Καϊμάκτσαλαν κοστίζει όσο 8 ημέρες σε πολυτελείς εγκαταστάσεις στις Ελβετικές ή Γαλλικές άλπεις,απλώς είναι απαγορευτικά.Οι δε βορειοελλαδίτες,είναι πιο εύκολο και οικονομικό να πάνε διπλάσιες και τριπλάσιες ημέρες στη Βουλγαρία στο Bansko και στο Borovets ή στο  Pamporovo,και σε λίγο καιρό στα Σκόπια,που η σκέψη και μόνο για επένδυση στην Ελλάδα,είναι για γέλια,και δυστυχώς για κλάματα....                                               

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφεις. Ισχύουν δεν αμφιβάλλω.
Απλά αφού έχουμε χαμηλό σημείο εκκίνησης νομίζω ότι μπορούν ακόμη πολλά να γίνουν.
Πχ η Φθιώτιδα είναι ο νομός με τις περισσότερες ιαματικές πηγές στην Ευρώπη αν δεν κάνω λάθος. εκμεταλλευση δε απειροελάχιστη.

Επισκέπτης
Φίλε μου,πρέπει και οι κάτοικοι να αποφασίσουν αν θέλουν ή όχι τουρισμό.Όταν μετατρέπει ο άλλος το στάβλο σε ξενώνα,και ζητάει 70?/βραδιά επειδή έτσι γουστάρει,ο Βέλγος π.χ θα πάει στην Αυστρία με 40?/βραδιά,και θα ξέρει ότι από έξω περνάει δημοτικό λεωφορείο να τον πάει στο αξιοθέατο και δεν είναι απαραίτητο να νοικιάσει αμάξι,ή να πάρει ταξί.Από τη "Μύκονο του χειμώνα" την Αράχωβα με τις πανάκριβες "πανσιόν" δεν μπορείς να πας στο Χ.Κ.Π αν δεν έχεις αμάξι.Και ο δήμος δε βάζει λεωφορείο...Το ίδιο και στα Καλάβρυτα.Και το Χ.Κ.Κ είναι του δήμου Καλαβρύτων!Για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα γίνονται όλα αυτά.Έτσι πώς να έχεις τουρισμό;Μόνο κανά πεινάλα με υπνόσακο μπορεί να έχεις,που μπορεί να ξαπλώσει στο δρόμο με χαρτόνι "δεν έχω λεφτά,πεινάω"!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε μου,πρέπει και οι κάτοικοι να αποφασίσουν αν θέλουν ή όχι τουρισμό.Όταν μετατρέπει ο άλλος το στάβλο σε ξενώνα,και ζητάει 70?/βραδιά επειδή έτσι γουστάρει,ο Βέλγος π.χ θα πάει στην Αυστρία με 40?/βραδιά,και θα ξέρει ότι από έξω περνάει δημοτικό λεωφορείο να τον πάει στο αξιοθέατο και δεν είναι απαραίτητο να νοικιάσει αμάξι,ή να πάρει ταξί.Από τη "Μύκονο του χειμώνα" την Αράχωβα με τις πανάκριβες "πανσιόν" δεν μπορείς να πας στο Χ.Κ.Π αν δεν έχεις αμάξι.Και ο δήμος δε βάζει λεωφορείο...Το ίδιο και στα Καλάβρυτα.Και το Χ.Κ.Κ είναι του δήμου Καλαβρύτων!Για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα γίνονται όλα αυτά.Έτσι πώς να έχεις τουρισμό;Μόνο κανά πεινάλα με υπνόσακο μπορεί να έχεις,που μπορεί να ξαπλώσει στο δρόμο με χαρτόνι "δεν έχω λεφτά,πεινάω"!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kalamata

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Ψάχνω για πωλήτρια για το κατάστημα μου (ρούχα). Ξέρει κανείς εάν υπάρχουν εξειδικευμένα site ή περιοδικά με αγγελίες και βιογραφικά;
Ευχαριστώ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπες στο carriera.gr.
Είναι το νούμερο 1 σάιτ σε αυτά κ βέβαια η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ στις φυλλάδες-σταθερή αξία. :rockon:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Νεα, εμφανισημη, με προυπηρεσια τουλαχιστον 5 ετων στο χωρο των πωλησεων και στηθος ανω του μεγεθους D ζητειται απο καταστημα ενδυσης-υποδυσης στην περιοχη της Αθηνας. Απαραιτητα προσοντα η γνωση Αγγλικης, CIM,CIF,OWO και η διαθεση να εργαστει με ευελικτο ωραριο και σε πολλες στασεις.Προσθετη εμπειρια στο Α-level θα θεωρηθει επιπλεον προσον και θα εκτιμηθει.Αποστειλατε βιογραφικο με συνημμενη γυμνη φωτογραφια σε προκλητικη σταση στο fucks  (fax) 2106969699.

Πολύ καλό...!!  :boobies: :rockon: :boobies:

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ψάχνω για πωλήτρια για το κατάστημα μου (ρούχα). Ξέρει κανείς εάν υπάρχουν εξειδικευμένα site ή περιοδικά με αγγελίες και βιογραφικά;
Ευχαριστώ.

Και το skywalker.gr είναι εξίσου καλό!

Επισκέπτης
Απο Οκτωμβρη κανεις-καμια για ελιες ειναι ? Με 30 euro μεροκαματο, στεγη και μασα. Τα πιωματα σας τα πλρωνετε εσεις.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η καταχώρηση αφορά οικογενειακή μας φίλη, κι επειδή δεν ασχολείται με το internet την κάνω εγώ...

Ελληνοελβετίδα, πολύ σοβαρή αλλά και επικοινωνιακή, με άνεση στις δημόσιες σχέσεις και άριστη εμφάνιση. Γνωρίζει Γερμανικά, Τουρκικά, Αγγλικά και χειρισμό Η/Υ (Office), με προυπηρεσία αρχικά ως Πωλήτρια σε καταστήματα Ρούχων και Κοσμηματοπωλείο κι εν συνεχεία ως Γραμματεύς σε ιδιωτικές εταιρείες.
Λόγω έκτακτης οικογενειακής ανάγκης (διαζύγιο), ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΜΕΣΑ ΕΡΓΑΣΙΑ σαν γραμματέας σε γραφείο, μεταφράστρια Γερμανικών, ή Υπεύθυνη σε κατάστημα ρούχων κλπ γυναικείων αξεσουάρ...

Οποιος έχει κάποια ΣΟΒΑΡΗ πρόταση, ας μου στείλει pm για να τους φέρω σ' επικοινωνία...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Η καταχώρηση αφορά οικογενειακή μας φίλη, κι επειδή δεν ασχολείται με το internet την κάνω εγώ...

Ελληνοελβετίδα, πολύ σοβαρή αλλά και επικοινωνιακή, με άνεση στις δημόσιες σχέσεις και άριστη εμφάνιση. Γνωρίζει Γερμανικά, Τουρκικά, Αγγλικά και χειρισμό Η/Υ (Office), με προηγούμενη προυπηρεσία αρχικά ως Πωλήτρια σε καταστήματα Ρούχων και Κοσμηματοπωλείο κι εν συνεχεία ως Γραμματεύς σε ιδιωτικές εταιρείες.
Λόγω έκτακτης οικογενειακής ανάγκης (διαζύγιο), ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΜΕΣΑ ΕΡΓΑΣΙΑ σε γραφείο, ή σε κατάστημα ρούχων κλπ γυναικείων αξεσουάρ...

Οποιος έχει κάποια ΣΟΒΑΡΗ πρόταση, ας μου στείλει pm για να τους φέρω σ' επικοινωνία...

Βρε Duracell, πού πας και βάζεις αγγελία?  :think: :think: :think:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Βρε Duracell, πού πας και βάζεις αγγελία?  :think: :think: :think:

Γιατί όχι συναγωνιστή? Αλλωστε γι' αυτό τον λόγο το έχουμε φτιάξει εδώ κ καιρό αυτό το thread... τόσα Μέλη είμαστε, κάποιος μπορεί να χρειάζεται υπάλληλο...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Γιατί όχι συναγωνιστή? Αλλωστε γι' αυτό τον λόγο το έχουμε φτιάξει εδώ κ καιρό αυτό το thread... τόσα Μέλη είμαστε, κάποιος μπορεί να χρειάζεται υπάλληλο...

Στο λέω γιατί όποιος και να σου απαντήσει, κάτι παραπάνω θα θέλει απο την κοπέλα. Θα της πει "ελα κοπέλα μου, απο το bourdela βρήκα την αγγελία, ξέρεις εσύ...." και άλλες τέτοιες παπαριές, και φοβάμαι πως εσύ θα έρθεις σε δύσκολη θέση. Γι' αυτό το λέω.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Στο λέω γιατί όποιος και να σου απαντήσει, κάτι παραπάνω θα θέλει απο την κοπέλα. Θα της πει "ελα κοπέλα μου, απο το bourdela βρήκα την αγγελία, ξέρεις εσύ...." και άλλες τέτοιες παπαριές, και φοβάμαι πως εσύ θα έρθεις σε δύσκολη θέση. Γι' αυτό το λέω.

Γι' αυτό και διευκρίνησα το ΣΟΒΑΡΗ πρόταση κ την επικοινωνία με pm... φυσικά κ δεν πρόκεται να συστήσω την γυναίκα σε κανέναν μ...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Γι' αυτό και διευκρίνησα το ΣΟΒΑΡΗ πρόταση κ την επικοινωνία με pm... φυσικά κ δεν πρόκεται να συστήσω την γυναίκα σε κανέναν μ...

ΠΟΤΕ μην εγγυάσαι τίποτα για κανέναν. Θα είναι ο πρώτος που θα σε βγάλει ψεύτη!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Παιδες χρειαζονται ατομα σε καταστηματα της εταιρειας
ΠΛΑΙΣΙΟ  για ψαχτετο.