Νέα

Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Γι'αυτό πάνε κατά διαόλου στο διεθνή στίβο.Η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα είναι η χειρότερη στην Ε.Ε και τρις χειρότερη στον κόσμο.Στελεχώνονται από άσχετους,και μόνο κριτήριο είναι η συγγενική ή όχι σχέση.

+1

Ένας βασικός λόγος της μειωμένης παραγωγικότητας του ιδιωτικού τομέα είναι ότι σε πολλές μεγάλες εατιρείες μόνο 1 στους 3 περίπου μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων  και αυτός δουλεύει και για τους άλλους δύο: αυτοί είναι συγγενείς ή ρουσφέτια σε βουλευτές/δημάρχους/μεγαλοπελάτες/μεγαλοπρομηθευτές/κλπ.
Στις μικρές εταιρείες η πρόσληψη συγγενών είναι η απάντηση που δίνουν στο πρόβλημα της (οικογενειακής) ανεργίας.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Οι δ/νσεις προσωπικού δεν ξέρουν ως επι το πλείστον οικονομικά.Έχουν οι περισότεροι-ες σπουδές σε ψυχολογία και συναφείς ειδικότητες αλλά όχι οικονομικά.
Ο τύπος που προσελήφθη αγαπητέ,είχε τεράστιες γνώσεις από παράγωγα.Απλώς σε κάποιες εταιρείες ο "βαθμός" παίζει μεγαλύτερο ρόλο από τις γνώσεις.

αυτο ειναι...με 13 απολυτηριο και ΙΕΚ απ' ευθειας CEO...απολαυση!!!!

Επισκέπτης
Αγαπητέ φίλε,οι γνώσεις μετρούν όχι οι ψυχροί βαθμοί.Αν ο άλλος ξέρει και μού βγάζει τη δουλειά στ'αρχίδια μου αν είχε 13 κάποτε.Δεν τον θέλω να μού κάνει μετάφραση στ'αρχαία ή να μου λύσει ολοκληρώματα

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αγαπητέ φίλε,οι γνώσεις μετρούν όχι οι ψυχροί βαθμοί.Αν ο άλλος ξέρει και μού βγάζει τη δουλειά στ'αρχίδια μου αν είχε 13 κάποτε.Δεν τον θέλω να μού κάνει μετάφραση στ'αρχαία ή να μου λύσει ολοκληρώματα

παντως εγω θα προτιμουσα καποιον αποφοιτο πανεπιστημιακης σχολης...και με ενα μεταπτυχιακουλι, ετσι για τα τυπικα προσοντα. Εξαρταται φυσικα απο τη θεση παντα και την εταιρια...

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
αλλα ας πουμε κατι πιο ενδιαφερον απο τη θεση του κυριου! τι αυτοκινητο πηρες τελικα;

Επισκέπτης
Α κάτσε...Σε έναν "στρατό" δεν μπορούν να είναι όλοι από την Ευελπίδων.Πρέπει να είναι και από τη ΣΜΥ και να είναι και στρατιώτες.Έτσι και στις εταιρείες.Είναι κάποιοι που διοικούν και οι άλλοι εκτελούν τις εντολές.ʼσε που το κόστος ανεβαίνει κατακόρυφα με απόφοιτους ΑΕΙ.Η θέση ήταν υπεύθυνη,αλλά δε θέλαμε και απόφοιτο ΑΕΙ.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
ένα φεγγάρι έψαχνα δουλειά κ η καλύτερη που είχα πάει για συνέντευξη ήταν η herbalife. Πραγματικά πρέπει να φτιαχτεί ένα καλό σαιτ με αγγελίες για δουλειά, όπου να αξιολογείται η εταιρεία που ενδιαφέρεται. Αν ανοίξεις τη χρυσή ευκαιρία θα βρείς ένα σωρό μούφες.

Επισκέπτης
Ναι μωρέ.Βασικά άλλο ήθελα να πάρω αλλά τα λεφτά δε μου έβγαιναν.Το επόμενο όμως θα είναι αυτό που θέλω!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ναι μωρέ.Βασικά άλλο ήθελα να πάρω αλλά τα λεφτά δε μου έβγαιναν.Το επόμενο όμως θα είναι αυτό που θέλω!

ενταξει, step by step να εχει και γουστο...οχι απ' ευθειας στο καλυτερο να εχει και γουστο που λεει κι ο vasos!

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
παλια ειχα παει και εγω σε παρουσιαση της herbal life.κυριολεκτικα οτι πιο γελοιο εχω δει στη ζωη μου

Επισκέπτης
και ένα ωραίο κειμενάκι που μου στείλανε και κολλάει με το thread toυ Βάσου. ;) και όχι μόνο.

Σε τι διαφέρεις από το αφεντικό?

Ξεκινάμε από σήμερα τα "μαθήματα" για όλους.
Το σημερινό θέμα είναι : "Σε τι διαφέρεις απο το αφεντικό?"

1.    Όταν σου παίρνει πολύ ώρα, είσαι αργός.
        Όταν παίρνει πολλή ώρα στο αφεντικό σου, είναι προσεχτικός.

2.    Όταν δεν κάνεις κάτι, είσαι τεμπέλης.
        Όταν δεν κάνει κάτι, είναι απασχολημένος.

3.    Όταν κάνεις λάθος, είσαι ηλίθιος.
        Όταν κάνει λάθος, είναι άνθρωπος.

4.    Όταν το κάνεις όπως θες εσύ, δεν κάνεις ό,τι σου είπαν.
      Όταν το κάνει το αφεντικό σου, είναι δημιουργικός.

5.    Όταν το κάνεις μόνος σου, δεν είσαι συνεργάσιμος.
      Όταν το κάνει το αφεντικό σου, παίρνει πρωτοβουλία.

6.    Όταν παίρνεις θέση, είσαι ξεροκέφαλος.
      Όταν παίρνει θέση, είναι αποφασιστικός.

7.    Όταν παραβιάζεις έναν κανόνα, είσαι εγωκεντρικός.
        Όταν το αφεντικό σου ξεχνά μερικούς κανόνες, είναι πρωτοπόρος.

8.    Όταν βοηθάς ένα συνάδελφο, "παρατάς τη δουλεία".
        Όταν το κάνει το αφεντικό σου, "παίζει ομαδικά".

9.    Όταν κάποιος άλλος κάνει τη δουλειά σου, βυσματώνεις κόσμο.
        Όταν κάποιος άλλος κάνει τη δουλειά του, κατανέμει ευθύνες.

10.  Όταν είσαι εκτός γραφείου, "περιφέρεσαι ασκόπως" ή
"κοπροσκυλιάζεις".
        Όταν το κάνει το αφεντικό σου,"είναι σε δουλειά" ή "έχει
μίτινγκ".

11.    Όταν τηλεφωνείς και λες ότι είσαι άρρωστος, έκανες το
Σαββατοκύριακο
        τριήμερο
        Όταν το κάνει το αφεντικό σου, πρέπει να είναι πολύ άρρωστος.

12.    Όταν ζητάς να φύγεις νωρίτερα, έχεις ραντεβού με τη γκόμενα.
        Όταν το αφεντικό σου φεύγει νωρίτερα, εχει πάθει υπερκόπωση.

13.    Όταν παίρνεις αύξηση, είσαι τυχερός ή έγλυψες κώλους.
        Όταν παίρνει εκείνος, πραγματικά την άξιζε.

14.    Όταν κάνεις καλή δουλειά, σου χτυπούν την πλάτη.
        Όταν το αφεντικό σου κάνει καλή δουλειά, το μπόνους χτυπάει
        ταβάνι.

15.    Όταν δεν κάνεις κάτι, μα όλα πρέπει να στα λένε;;;
        Όταν δεν κάνει το αφεντικό σου, ε όλα αυτός θα τα κάνει εκεί
        μέσα;;

Θα ακολουθήσουν και άλλα μαθήματα ....
Πολυ καλο....εγω που ειμαι κ τα 2...μαλλον ειμαι πολυυυυ τυχερος!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ενα ενδιαφερον σαιτ ειναι το αγγελιες δεν ξερω αν εχει παρα πολλες αλλα στελνει διαφορα ημελη βοηθειας κατα καιρους σε οσους κανουν εγγραφη.....μου στελνουν συμβουλες για συνταξη βιογραφικου, παρουσιαση σε συνεντευξεις κτλ κτλ.....εχει και αγγελιες φυσικα απλα νομιζω οτι δεν ηταν τοοοοσο πολλες....ειναι μεχρι στιγμιης παντως το καλυτερο που γνωριζω για το θεμα αυτο.....

Επισκέπτης
παιδια ισως σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το thread επειδη αυτη τη στιγμη τυχαινει να ειμαι ανεργος και να ψαχνω για δουλεια,αλλα φανταζομαι οτι δεν ειμαι ο μονος.......οποτε σκεφτηκα....γιατι να μην ψαχτουμε τοσα μελη εδω μεσα και να βοηθησουν αυτοι που μπορουν μεσα απο τις εργασιες και γνωριμιες τους να μας βρουν(οσοι ειναι ανεργοι) καποια απασχοληση στον τομεα του καθενος???εγω ας πουμε ειμαι βοηθος λογιστη!!!!και θελω να δουλεψω σε εταιρεια.....εχω στειλει πανω απο 100 βιογραφικα σε εταιριες και δεν με εχει καλεσει καμια εκτος απο την eurobank BS το καλοκαιρι αλλα οταν τους ζητησα 1200 ευρω καθαρα ξινισαν και με εστειλαν αδιαβαστο!στη συνεχεια εστειλα παλι βιογραφικα,αλλα οι μονοι που με πηραν τηλ. ηταν 2 λογιστικα γραφεια(οπου και κατεληξα σε ενα απο αυτα) και με εδιωξε μετα απο 3 βδομαδες μονο με την δικαιολογια οτι δεν εχουμε τα ιδια χνωτα!!!!!!!!και οτι δεν θελω να παιρνουν οι υπαλληλοι μου πρωτοβουλιες..!!!!ετσι εχω ξαναστειλει αλλα 50 βιογραφικα αλλα τιποτα ακομη.....εχω μια φιλη σε μια φαρμακευτικη στην κηφισια που ειναι υπευθυνη προσληψεων στην εταιρεια και απο εβδομαδα θα με παρουν τηλ. για συνεντευξη αλλα ψαχνομαι γενικα......
φιλε ρωτησα κατι γνωστους για τη δουλεια που ψαχνεις....θα σε εχουμε υπ'οψην....βεβαια αν σε θελησουν θα πρεπει να τους ενημερωνεις κ πολλες φορες να δουλευεις νυχτα...(δν πιστευω να ναι προβλημα για σενα ομως...:):)..) ---- Μια συμβουλη που μου ειπαν να σου μεταφερω...(αν κ δν αναφερεις τα προσοντα σου επ'ακριβως...με ενημερωσαν πως καποιος σ'αυτη τη δουλεια που ψαχνεις εχει σαν ΤΟΠ μισθο τα 900-1000 ευρω....οποτε μαλλον αν βρεις μια δουλεια (υποτιθεται 8ωρη) θα πρεπει στην αρχη να βολευτεις με τα 600+ κατι ψιλα....!!!!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ενα ενδιαφερον σαιτ ειναι το αγγελιες δεν ξερω αν εχει παρα πολλες αλλα στελνει διαφορα ημελη βοηθειας κατα καιρους σε οσους κανουν εγγραφη.....μου στελνουν συμβουλες για συνταξη βιογραφικου, παρουσιαση σε συνεντευξεις κτλ κτλ.....εχει και αγγελιες φυσικα απλα νομιζω οτι δεν ηταν τοοοοσο πολλες....ειναι μεχρι στιγμιης παντως το καλυτερο που γνωριζω για το θεμα αυτο.....

Εσυ εισαι γκομενα και σε αντιμετωπιζουν διαφορετικα. Και ενημερωση σου στελνουν και σε συνενετευξεις σε φωναζουν και δουλεια θα σου βρουν στο τελος.
Σε μας τους αντρες επειδη δεν υπαρχει πιθανοτητα να μας τον κατσουν παιρνουμε ταρχιδια τους.
Δυστυχως ετσι ειναι

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
φιλε ρωτησα κατι γνωστους για τη δουλεια που ψαχνεις....θα σε εχουμε υπ'οψην....βεβαια αν σε θελησουν θα πρεπει να τους ενημερωνεις κ πολλες φορες να δουλευεις νυχτα...(δν πιστευω να ναι προβλημα για σενα ομως...:):)..) ---- Μια συμβουλη που μου ειπαν να σου μεταφερω...(αν κ δν αναφερεις τα προσοντα σου επ'ακριβως...με ενημερωσαν πως καποιος σ'αυτη τη δουλεια που ψαχνεις εχει σαν ΤΟΠ μισθο τα 900-1000 ευρω....οποτε μαλλον αν βρεις μια δουλεια (υποτιθεται 8ωρη) θα πρεπει στην αρχη να βολευτεις με τα 600+ κατι ψιλα....!!!!
Οταν λες εδω στο φιλο να δουλευει νυχτα με 600 ευρω εννοεις να τους καθεται κι ολας;

dytikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκι 1200 καθαρά ξέρεις καλύτερα από εμας πόσα είναι total cost .. αν είσαι σχετικά νέος και θες να συνεχίσεις ως ΒΛ μάλλον ζητάς πολλά αν και σου εύχομαι -ειλικρινά- να τα βρείς. Αν έχεις κάποιο πτυχίο Γ βάθμιας και σε ενδιαφέρει ο κλάδος τοτε τράβα λίγο κουπι ακόμα, διαλέγοντας προσεκτικά  τύπο -κλάδο δραστηριότητας-επιχείρησης με μέλλον, εξειδικεύσου και σε λίγα χρόνια χτύπα θέση λογιστή.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εκεί έχουμε καταντήσει, να θεωρούνται μισθός τα 600 ευρώ... για πλήρη απασχόληση και μάλιστα και σε νυχτερινές ώρες... και χρειάζεται και μεσολάβηση γι'αυτό;

Και συμφωνώ με τον samsung, και μόνο με την υπόθεση ότι κάποια τον παίρνει ανοίγουν οι πόρτες, άλλο που αν δεν τον πάρει μπορεί και να κλείσουν ξανά!

Επισκέπτης
Οταν λες εδω στο φιλο να δουλευει νυχτα με 600 ευρω εννοεις να τους καθεται κι ολας;
με παρεξηγησες αδερφε.....λεω για τους γνωστους μου οτι αν τον θελουν στη δουλεια θα δουλευει νυχτα....εννοειται οτι δν θα του δινουν 600....τα 600 πηγαινε σαν φιλικη συμβουλη για δουλειες της ημερας που ψαχνει...(μαλλον δν διαβασατε σωστα αυτο που εγραψα παραπανω...)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom