Νέα

Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αυτά τα sites ευρέσεως εργασίας δε μου έχουν κάνει καλή εντύπωση. Αμφιβάλλω αν μπορεί να βρει κάποιος σοβαρή δουλειά από κει.

κανεις λαθος......2 φιλοι μου εχουν βρει δουλεια απο εκει και τωρα βγαζουν και οι 2 1700 γιουρια!!!!!!!φυσικα ομως ειχαν προσοντα!οκ?

Επισκέπτης
κανεις λαθος......2 φιλοι μου εχουν βρει δουλεια απο εκει και τωρα βγαζουν και οι 2 1700 γιουρια!!!!!!!φυσικα ομως ειχαν προσοντα!οκ?
το οτι βγαζουν 1700 γιουρια στη δουλεια που βρηκαν απ το σαιτ δν σημαινει οτι ειναι καλο το σαιτ....(γιατι εγω ξερω μπραβο/πορτα που παιρνει 3000...τι θα πει αυτο???)....Απλα ειχα προσοντα κ ετυχε να τους παρουν...

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
το οτι βγαζουν 1700 γιουρια στη δουλεια που βρηκαν απ το σαιτ δν σημαινει οτι ειναι καλο το σαιτ....(γιατι εγω ξερω μπραβο/πορτα που παιρνει 3000...τι θα πει αυτο???)....Απλα ειχα προσοντα κ ετυχε να τους παρουν...

ναι ρε εσυ....δεν διαφωνω...απλα ο todok ειπε οτι αμφιβαλλει αν μπορεις να βρεις σοβαρη δουλεια απο αυτα τα σαιτ κατι που δεν ειναι αληθες,τιποτα παραπανω

Επισκέπτης
ναι ρε εσυ....δεν διαφωνω...απλα ο todok ειπε οτι αμφιβαλλει αν μπορεις να βρεις σοβαρη δουλεια απο αυτα τα σαιτ κατι που δεν ειναι αληθες,τιποτα παραπανω
οκ....παντως συμφωνω οτι μπορεις...ειναι κ απο δικα μου ατομα δοκιμασμενο...βεβαια τα λεφτα δν ηταν τπτ το ιδιαιτερο οπως κ οι εταιρειες κ οι προοπτικες τους...τεσπα..νομιζω οτι πρεπει να χεις 1400 ματια κ ορθανοιχτα για να βρεις μια καλη δουλιτσα.....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Αυτά που είπες δείχνουν ότι πιστεύεις σε μία συσχέτιση προσόντων και μισθού, που είναι δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Τώρα για τα sites αυτά, τα έχω δοκιμάσει και έχω στείλει αρκετά βιογραφικά. Οι περισσότερες εταιρίες δεν απάντησαν καθόλου, ενώ όσες απάντησαν αποδείχθηκε ότι ήταν τελείως της πλάκας. Απορώ κιόλας πως είχαν το θράσος να λέγονται "εταιρίες". Και επιπλέον συνάντησα και το φαινόμενο να καταλήγουν στο ότι θέλουν να τους κόβεις δελτία παροχής υπηρεσιών.

Δε μας λες και μας τι προσόντα είχαν οι φίλοι σου και εκτιμήθηκαν άμεσα και με τόση ευκολία;

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Αυτά τα sites ευρέσεως εργασίας δε μου έχουν κάνει καλή εντύπωση. Αμφιβάλλω αν μπορεί να βρει κάποιος σοβαρή δουλειά από κει.

Τα site αυτα λειτουργουν και οι εταιρειες (οι σοβαρες τουλαχιστον) ποσταρουν εκει για πραγματικες θεσεις. Πιστεψτε με σας το λεω εκ πειρας καθως στην εταιρεια που εργαζομαι εχουμε βαλει αρκετες φορες αγγελίες στο justjobs.gr και μαλιστα προσλαβαμε ατομα που απαντησαν.

Αλλωστε και εγω την πρωτη μου δουλεια απο το skywalker.gr την βρηκα και μπορω να σε διαβεβαιώσω ότι ήταν πολύ σοβαρή.

Φιλε vasso θελει κυνηγι και υπομονη το θεμα της ανευρεσης εργασιας. Sooner or later θα βρεις αυτο που ψαχνεις!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.848
Πόντοι
216
χαιρομαι γιατι βλεπω οτι σε αυτο το site απεχουμε παρασαγγας απο τα αλλα diafora foroum........... η μεγαλη πλειοψηφια ειναι ατομα μορφωμενα(ειτε εκ πεζοδρομιου ειτε εκ πανεπιστημιου) και συντασσουν αποψεις που θα τις ζηλευαν ακομα και αρθρογραφοι σε καλα περιοδικα...μπραβο ανανια.........εισαι απολυτα σωστος!!!!!!!!!
χαιρομαι που το διαβασες και σ αρεσε, και ευχαριστω για τα καλα σου λογια vasos.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Για μένα ο πιο αξιοπρεπής και αξιόπιστος τρόπος είναι να στείλεις το βιογραφικό σου σε εταιρίες συμβούλων (kpmg, icap, manpower κτλ.).
Όσες εταιρίες απευθύνονται σε αυτές για να βρούν υπαλλήλους είναι σοβαρές, δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να βρούν σωστούς συνεργάτες (ποιός θα πλήρωνε εταιρία συμβούλων για να βρεί προσωπικό?) και κατ επέκταση είναι περισσότερο συνεπείς απέναντι στα στελέχη που θα επιλέξουν.

Αγγελίες σε kariera.gr, jobs.gr κτλ. όπως επίσης και οι αγγελίες που βάζουν οι μεγάλες εταιρίες στα sites τους είναι καθαρή εκμετάλευση της ελπίδας του ανθρώπου που ψάχνεται. Το 90% των αγγελιών είναι πλασματικές και οι εταιρίες το κάνουν για τους εξής λόγους:
1) Δείχνουν προς τα έξω οτι και καλά ζητάνε κόσμο γιατί τα μεγέθη τους είναι super ανοδικά και οτι επενδύουν στον κόσμο τους και 2) Ψαρέυουν κάποιο super στέλεχος, γιατί ανάμεσα στα 10-20 βιογραφικά που θα μαζέψουν θα υπάρχει και ο ένας, ο μοναδικός, με τα προσόντα και την εμπειρία που θα τους κάνει κλίκ.

ʼλλος αξιόπιστος τρόπος είναι να πλησιάσεις τους φίλους και τους γνωστούς του περιβάλλοντος σου που δουλεύουν σε αντίστοιχες θέσεις ή έχουν άκρες σε εταιρίες που ενδιαφέρεσαι και θα τους δώσεις προσωπικά το cv σου. Οι περισσότερες εταιρίες όταν ενδιαφέρονται πραγματικά να βρούν προσωπικό πρώτα πρώτα θα ρωτήσουν να ίδια τους τα στελέχη αν έχουν κάποιο γνωστό ή φίλο να προτείνουν.

Η αγορά εργασίας πράγματι sucks αλλά προσωπικά βλέπω οτι κανείς δεν πάει χαμένος. Θα κάνεις στην αρχή λίγο υπομονή, θα υποστείς τις μαλακίες του άλλου, θα σε πιάσουν κορόιδο, θα σε εκμεταλευτούν, αλλά στο τέλος θα κερδίσεις...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Το skywalker ειναι αρκετα καλό αλλα δεν σβήνει παλιες αγγελίες. Το καριερα επισης αρκετα καλο με δυνατοτητα να σε ειδοποιει για θεσεις που σε ενδιαφέρουν, δυστυχως σε ζαλιζει και με μαιλ για σεμιναρια και τετοια. just jobs ειναι για καλοβολεμενους που θέλουν να βολευτούν καλύτερα, πολλες πολυεθνικές.

Οσο για το
"Η αγορά εργασίας πράγματι sucks αλλά προσωπικά βλέπω οτι κανείς δεν πάει χαμένος" διαφωνω κάθετα με το 2ο σκέλος στην Ελλαδα ειναι πανευκολο να "χαθείς" 2-3 φορες να σε υποσκελίσουν, κυριως λόγω γνωριμίας,  ενω ψαχνεις για δουλειά ειτε μεσα στην δουλεια σου τον έφαγες

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Πάρε δάνειο,πάλεψέ το,δούλεψε σκληρά και άνοιξε μια δική σου δουλειά.
Αν θέλεις κάντο.
Αγαθά κόπης κτώνται (ελπίζω έτσι να γράφεται)

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
>:( :( Φιλοι μου , τα πραγματα οντως ειναι δυσκολα στην Ελληνικη αγορα εργασιας και ειδεικωτερα στον Ιδιωτικο τομεα.
Η ζητηση ειναι ελαχιστη και η προσφορα υπερβολικη , εξ ου και οι εξευτελιστικοι μισθοι των 600-800? που δινουν.
Δουλευω στην μεγαλυτερη Πολυεθνικη Εταιρεια οχι μονο της Ελλαδος αλλα και παγκοσμιως, με τεραστιους ετησιους τζιρους και κερδη , οχι μονο εδω αλλα και παγκοσμια , οπου πριν απο λιγο καιρο απελυσε πανω απο 40 εργαζομενους >:( >:( .
Οταν λοιπον τετοιοι κολοσσοι απολυουν κοσμο, πως ειναι δυνατον , φιλοι σαν τον  vaso και οχι μονο ,να μπορεσουν να βρουν κατι καλο και αξιοπρεπες σε υποδεεστερες Εταιρειες;;;
Τα πραγματα δυστυχως ειναι στριμοκολα , εγω δε θα προτεινα , οσοι απο εσας μπορουν να ξεκινησουν μια δικη τους δουλεια , να το παλεψουν οσο γινεται για να μπορουν αργοτερα να ζησουν με ενα αξιοπρεπες εισοδημα.
Ευτυχως δε που σε αυτη την χωρα εχουμε και ...δυνατα :grin: :grin: :grin: συνδικατα που παλευουν μερα-νυχτα για την εργατια!!!!111

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
>:( :( Φιλοι μου , τα πραγματα οντως ειναι δυσκολα στην Ελληνικη αγορα εργασιας και ειδεικωτερα στον Ιδιωτικο τομεα.
Η ζητηση ειναι ελαχιστη και η προσφορα υπερβολικη , εξ ου και οι εξευτελιστικοι μισθοι των 600-800? που δινουν.
Δουλευω στην μεγαλυτερη Πολυεθνικη Εταιρεια οχι μονο της Ελλαδος αλλα και παγκοσμιως, με τεραστιους ετησιους τζιρους και κερδη , οχι μονο εδω αλλα και παγκοσμια , οπου πριν απο λιγο καιρο απελυσε πανω απο 40 εργαζομενους >:( >:( .
Οταν λοιπον τετοιοι κολοσσοι απολυουν κοσμο, πως ειναι δυνατον , φιλοι σαν τον  vaso και οχι μονο ,να μπορεσουν να βρουν κατι καλο και αξιοπρεπες σε υποδεεστερες Εταιρειες;;;
Τα πραγματα δυστυχως ειναι στριμοκολα , εγω δε θα προτεινα , οσοι απο εσας μπορουν να ξεκινησουν μια δικη τους δουλεια , να το παλεψουν οσο γινεται για να μπορουν αργοτερα να ζησουν με ενα αξιοπρεπες εισοδημα.
Ευτυχως δε που σε αυτη την χωρα εχουμε και ...δυνατα :grin: :grin: :grin: συνδικατα που παλευουν μερα-νυχτα για την εργατια!!!!111

άτακτε...
Συμφωνώ μαζί σου, δούλευα για μαλάκες στο παρελθόν, με το σκεπτικό ότι θα εκτιμηθεί η εργασία και ο κόπος μου. Πούτσες μπλε και κοτλέ. Υπάρχουν δύο ειδών αφεντικά στις δουλειές, αυτοί οι λίγοι που χαμογελούν και σε ανταμοίβουν σταδιακά λίγο-λίγο και σκίζεσαι για την πάρτι τους και οι ψηλομύτες που είναι είρωνες, και περιμένεις την στιγμή που θα γυρίσουν την πλάτη τους για τους την καρφώσεις.
Προσωπικά πιστεύω ότι η γαμωχώρα που έχουμε την ατυχία να ζούμε δεν προσφερει τίποτε πιο προσοδοφόρο από τα τουριστικά τον φραπέ, τη Βανδή και τα σουβλάκια.
Αν τώρα κάποιος φάει τα χρόνια του διαβάζοντας, επενδύοντας σε σπουδές και χαρτιά και θέλει να ασχοληθεί με κάτι που διαφοροποιείται από το σουπερ μαρκετ, τότε θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να φάει σκατά κανονικά για 4-5 χρόνια, να στερηθεί άλλά να γνωρίζει βαθιά και ξάστερα ότι είναι αξιοπρεπής. Τώρα το αξιοπρέπεια δεν έχει να κάνει βεβαίως με τοθέμα αποδοχών. Αυτές θα έρθουν αν είσαι σωστός και δεν κάνεις ρεμούλες. Θα έρθουν και θα μείνουν γιατί αμα κάνεις τη λαδιά θα βγάλεις ναι, αλλά θα πέσεις κιόλας και μπορεί και να τα χάσεις λόγω νομικών θεμάτων (σε γαζώνουνε ένα κουστουμάκι μούρλια οι άτιμοι).
Προσωπικά έχω διαλέξει να είμαι εγώ ο καπετάνιος κι αν ναυαγήσω τουλάχιστον θα γνωρίζω ότι προσπάθησα να φτάσω στην ακτή...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ok paidia....loipon...exw polla na grapsw kai 8a mou epitrepsete na makrugorhsw.
Pame prwta stis ka8ares sumboules:
1. ftiaxneis ena polu kalo biografiko. Gia na zhthseis kala lefta prepei to biografiko sou na fusaei kai ena biografiko pou den exei ptuxio prepei na exei foberh empeiria kai EPITEYGMATA. To biografiko prepei na se poulaei kai oxi na se para8etei san ena akoma upopshfio mazi me tous allous.

2. paidia ka8e etairia exei stelexh pou einai kala kai alla pou einai kaka. to na ta ekswraizoume ola legontas pws oloi einai malakes den sou dinei douleia.

3. an pisteueis pws exeis ta kotsia gia 1200 ? (proswpika ta 8ewrw uperbolika-alla pali den kserw oute hlikia oute empeiria oute gnwseis), tote prwta phgaine mesw etairiwn sumboulwn. Stis mikres aggelies (thn efhmerida) exei lista me tis kalyteres etairies sumboulwn. Steile biografiko alla frontise na einai kalo opws sou eipa.

4. koitas sto , sto kai sto , all;a kai sta site twn sumboulwn (Adecco, manpower klp). Ki epeidh stellnoun polloi den leei kati. Ksereis posoi stellnoun xwris na exoun ta prosonta? Autoi kobontai monomias. Sto lew giati exw kanei proswpika epilogh proswpikou sthn prohgoumenh ergasia.

5. H apanthsh kleidi sthn erwthsh pagida einai: "tosa epairna sthn prohgoumenh ergasia mou, ara 8a h8ela parapanw", plhn omws auto isxuei perissotero an douleueis hdh. Enallaktika mporeis na apanthseis:" den exei shmasia me posa 8a hmouna euxaristhmenos, upo8etw pws gia th 8esh auth exete eseis sto mualo sas kapoio poso hdh, poio einai" H texnh tou na rixneis to mpalaki apo tis swstes etairies ektimatai!

6. H mounitsa exei dikio. To kariera einai ena site pou dinei kai sumboules kales kai exei arketes 8eseis ergasias, asxetws fulou (pou kapoios eipe xwris aperiskepta pio prin) (Parepiptontws...mounitsa pote 8a pame mazi kamia bolta?)

7. Proetoimasou gia th sunenteuksh. Den kaneis pote to duskolo sthn arxh...mono otan edraiw8eis se mia etairia. Sthn prwth mou douleia paidia tous eipa na mu dwsoun osa h8elan, alla se eksi mhnes 8a to ksanasuzhtousame me tous dikous mou orous kai apodexthka na pairnw 150.000 draxmoules ki enw eixa master hdh.

8. Xalarwste me tous mis8ous. An dinei mia etairia 1200? se b. logisth, sto Dieu8unth Pwlhsewn posa prepei na dinei? kai poso tziro prepei na exei?...den bgainei mia etairia etsi epla. Dene inai 8ema katesthmenou...ws b. logisth 8a prepei na to ksereis kalytera pws einai koukia metrhmena. Kai den exei mono problhma h agora ergasias, alla h agora genikotera...den pane kala oi etairies dhladh genika.

Telos, sou euxomai kalh tyxh kai na breis douleia,akoma kai me to mis8o pou eipes (an kai to kobw ligaki xlwmo). Epishs an 8es kapoia boh8eia gia to biografiko sou, edw eimai...apla logw pollwn taksidiwn pou kanw...8a prepei na eisai ligaki upomonetikos mazi mou giati den kserw pote 8a mporesw na to koitaksw.

Filika

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Αν θέλεις κάντο.

Το καναμε και αυτο να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε (BTW κόπεις οχι κοπης)
το αστειο ειναι στην Ελλαδα οτι για οποιαδηποτε θέση ζητανε πτυχιο ΑΕΙ. για παραδειγμα απαντησα σε αγγελια της Pepsi "Mercandiser στα super market Market, δινουμε αυτοκινητο ζημαμε πτυχιο ΑΕΙ"
Μου απαντανε και μου λένε ραντεβου με τον προισταμενο στο Carefour Αμπελοκήπων. παω εγω γραβατωμένος και ξεκιναω να γεμιζω τα ράφια κοκα κόλες,αυρες ΗΒΗ μου βγήκε ο τάκος μετα παμε σε άλλο στο Μαρουσι και  αρχιζουμε να ντανιαζουμε προβολες (τρεχα αποθηκη με το κλαρκ παλί έξω) πανε οι γραβατες πάνε τα σακάκια. Στο τέλος με στελουν να ρίξω εξω τα σκουπίδια. πετυχαίνω τον οδηγό και μου λέει "μεγαλε ριχτα κετευθειαν στο σκουπιδιαρίκο" εκεινη τη στιγμη θυμηθηκα στρατό και σκεφτηκα
"τωρα να χάρω που κάνω σκουπιδιάρα με  υφασματινο παντελόνι και οχι με τζοκευ και αγγαρείας ή να στεναχωρηθω που παλι ειμαι πάνω στο love boat". Τα πήρα και σηκωθηκα και εφυγα. μετα πήγα  στο interview οπου πέτυχα ενα καθιδρο γραβατωμένο να φευγει παραμιλωντας. Μπαινω στο γραφείο  τους λέω και γιατι ζήτατε πτυχιο για αυτη τη δουλεια?? Ε μου λέει μετα απο 5-6 χρόνια να ανεβει (μου ήρθε να του πω οτι με τη μέση που θα εχει κάνει ουτε απο το κρεβατι δεν θα μπορει να κατεβει οχι να ανεβει) . Εγω που ειμαι 32 ποτε θα ανεβω στα 40. Μου λεει ααα δεν το είδα. Και αυτος οπως και πολλοι άλλοι ουτε καν ειχε ρίξει μια ματια στο βιογραφικό μου. Ειναι η μοναδική δουλεια που με προσελαβαν χωρις γνωστο (800 +τουτου+βενζινες) αλλα δεν θα το αντεχα το κουβάλημα.
Μόνη λύση ειανι η μεταναστευση ή εσωτερικη ή εξωτερικη αλλα εκει πρεπει να στηρίξει και η οικογένεια. Ειδικά οι Αθηναιοι γονείς δεν το εχουν χωνεψει ακόμα (στην επαρχια αντιλαμβανόνται οτι οι δουλειες ειναι λίγες οποτε λένε στα παιδια τους αντε πηγαινε δουλεψε στην Αθηνα/Θεσνικη/πατρα και στην αρχη βοηθανε για τα νοικια κλπ)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
(BTW κόπεις οχι κοπης)

κόποις. Δοτική πληθυντικού του "ο κόπος"

Για τα άλλα έχεις (δυστυχώς) απόλυτο δίκαιο.
Πρότασή μου?
Διάβασμα, πολύ διάβασμα για τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ (όσο το διατηρούν), Δημόσιο με το κεφάλι ψηλά, χωρίς γλύψιμο!
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!

Blacknight

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Εγω ειχα παει στην adecco και μου ειπαν οτι απο εμενα δεν περνουν λεφτα ποτε...και οταν μου βρουν δουλεια θα παρουν απο την εταιρια που θα δουλεψω.... :huh:

Ισχυει αυτο?Καλα τοσο πολυ ανανκη εχουν οι εταιριες που πληρωνουν αυτες?Εγω ειχα ακουσει οτι δινω 1-2 μισθους..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το να ανοίξεις δικιά σου δουλειά σημαίνει να μπλέξεις με την εφορία, το δήμο, το τεβε, το ικα, και τον "ανταγωνισμό" όπως τον εννοούν στην ελλάδα.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αν θέλεις κάντο.

και μετα τρεχα σαν τον μαλακα για να ξοφλας την τραπεζα!!!!!!!δηλ.περισσοτερο αγχος απο πριν!!!!!!!!!και τι μαγαζι να ανοιξει?καφετερια?σνακμπαρ ή ντισκο?κακα τα ψεμματα τα περισσοτερα ποστα για μαγαζια εχουν πιαστει πια!υπαρχουν καποιες ευκαιριες ακομη αλλα ειναι μεγαλο ρισκο σημερα να κανεις κατι δικο σου.....εγω προσωπικα θα το εκανα αν ειχα εξαντλησει τις πιθανοτητες ή ειχα κουραστει υπερβολικα απο αναζητηση εργασιας......πιστεψτε με επειδη ειχε μαγαζι ο πατερας μου.......και εβλεπε τι αγχος ειχε για να τα βγαλει περα με τεβε,ικα,εφορια,επιμελητηρια,μισθους,δεκο και δε συμμαζευεται.....στο τελος δεν αντεξε και το εκλεισε...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Για μένα παιδια το μέλλον είναι η επαρχία.
Αγροτουρισμός και τέτοια.
Πάντως η αγορά εργασίας κάθε πέρσυ και καλλίτερα...
Δύσκολα τα πράγματα για τα πιο νεα παιδιά που δεν έχουν και γνωριμίες οι δικοί τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom