Νέα

Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.786
Πόντοι
216
Μαγκες μου και συναγωνιστες μου, πραγματικα ειναι αστειο που ακομα και καθαριστρια να προσλαβουν, κοιτανε να βρουνε μια πανεπιστημιακης μορφωσης!
Εχει τυχει στην ζωη μου να δουλεψω σε πολυ υπαληλιστικο περιβαλλον σε (σχετικα μεγαλη)εταιρια,και πραγματικα ειχα φρικαρει με τα ατομα!!!
Κατ αρχας, καθοντουσαν κατι τυπακια μεχρι το βραδυ δουλευοντας και παραγγελνοντας πιτσα, ενω ολοι σχολαγανε κατα τις 9...Τι στο διαολο-δικια τους ειν η εταιρια?Καθαρο γλυψιμο και ξεφτιλα στο επακρο...
2-Ηταν καθαρα συνειδητοποιημενοι υπαλληλοι, απολυτα σοβαροι με το οποιο θεμα ειχαν αναλαβει και δεν σηκωναν πλακα με τιποτα!
Παρ ολο το γεγονος οτι με προσελαβαν μεσω γνωστου, μου καναν τις πιο γελοιες ρωτησεις-σημειωτεον οτι οι περισσοτεροι υφισταμενοι ηταν καθαρα χαμηλου επιπεδου ανθρωποι και σε καμμια περιπτωση δεν εμπνεαν σεβασμο-ηταν απτα τυπακια που βλεπουμε στον δρομο και η γελαμε, η μας πιανει μιζερια με τα χαλια τους..
Στην ερωτηση δε,του "με τι μισθο θα εισασταν ικανοποιημενος?"-η μονη απαντηση που μου ρθε ηταν"με οσο το δυνατον περισσοτερα"-με κοιτουσαν περιεργα.Ψεμματα να τους πω?
Ο "προισταμενος" μου ηταν ενας μπουλουκος,γεματος ελιες που οδηγουσε ενα τρακαρισμενο yaris και μυριζε πουδρα...Οποτε εμπαινε να δει τι γινεται, μ επιανε νευρικο γελιο!
Τεσπα, το κακο εγινε μια μερα, οπου επρεπε να τελειωσει μια εργασια σε δυο ημερες,(με συμβαση αυτη)και παρ οτι ειχα δεκατα,σκιστικα να την τελειωσω αυθημερων-και πραγματικα ηταν ακρως επειγον-Η "αμοιβη" μου ηταν να πληρωθω για μια μερα δουλειας αντι για δυο και απειρες υποσχεσεις για μελλοντικες συνεργασιες.
Τους το φυλαξα ομως,και οταν εκατσε μια δουλεια,που παλι με εβαλαν μεσα,(ηταν δουλεια για λογαριασμο γνωστου ιδρυματος),συμφωνησα,πηγαμε, τα κανονισαν ολα στην εντελεια (εξοπλισμοι ετοιμοι,ιστοριες)και η συμβαση θα υπογραφοταν εντος 2-3 ημερων αφου ειχαμε αρχισει.
Ε,το πρωι εκεινο που ειχαν στηθει ολα,ειχαν παει οι υπολοιποι και περιμεναν..Ξυπναω στις 1,πινω τον καφε μου,κανω 3-4 τσιγαρακια,και βλεπω 15 αναπαντητες στο κινητο μου.Με ξαναπαιρνουν,και τους ελεγα μλκς του στυλ"ε κοιμομουνα μωρε,τι με ζαλιζετε τωρα,αστο γι αλλη μερα-βαριεμαι"-χαχαχαχαχα-μιλαμε για σοκ,και μου βαζαν τις φωνες επειδη ηταν εκτεθειμενοι στους αλλους.Ε τους ειπα οτι με τις φωνες δεν γινεται τιποτα, και απ οτι εμαθα η δουλεια γαμηθηκε για 2 μηνες ακομα.
Ηθικο διδαγμα-Καλυτερα αστεγος παρα υπαλληλος σε κομπαρσους παιδια,οι ανθρωποι ψαχνουν για μαλακες να εκμεταλλευονται-εξου και οι χαζες ερωτησεις στα interviews.Βεβαια,δυστυχως πολλοι ανθρωποι δουλευουν απο αναγκη να τα βγαλουν περα,και πολλοι ειναι αξιοι θαυμασμου,αλλα ειναι κ κατι μαλακες που ειναι ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ υπαλληλοι ρε παιδι μου..τι κακο κι αυτο

Επισκέπτης
θα με προσλαβεις και εμενα?δουλευω και νυχτα  :dancing:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αφού είναι έτσι βρες και για μένα  :)

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μαγκες μου και συναγωνιστες μου, πραγματικα ειναι αστειο που ακομα και καθαριστρια να προσλαβουν, κοιτανε να βρουνε μια πανεπιστημιακης μορφωσης!
Εχει τυχει στην ζωη μου να δουλεψω σε πολυ υπαληλιστικο περιβαλλον σε (σχετικα μεγαλη)εταιρια,και πραγματικα ειχα φρικαρει με τα ατομα!!!
Κατ αρχας, καθοντουσαν κατι τυπακια μεχρι το βραδυ δουλευοντας και παραγγελνοντας πιτσα, ενω ολοι σχολαγανε κατα τις 9...Τι στο διαολο-δικια τους ειν η εταιρια?Καθαρο γλυψιμο και ξεφτιλα στο επακρο...
2-Ηταν καθαρα συνειδητοποιημενοι υπαλληλοι, απολυτα σοβαροι με το οποιο θεμα ειχαν αναλαβει και δεν σηκωναν πλακα με τιποτα!
Παρ ολο το γεγονος οτι με προσελαβαν μεσω γνωστου, μου καναν τις πιο γελοιες ρωτησεις-σημειωτεον οτι οι περισσοτεροι υφισταμενοι ηταν καθαρα χαμηλου επιπεδου ανθρωποι και σε καμμια περιπτωση δεν εμπνεαν σεβασμο-ηταν απτα τυπακια που βλεπουμε στον δρομο και η γελαμε, η μας πιανει μιζερια με τα χαλια τους..
Στην ερωτηση δε,του "με τι μισθο θα εισασταν ικανοποιημενος?"-η μονη απαντηση που μου ρθε ηταν"με οσο το δυνατον περισσοτερα"-με κοιτουσαν περιεργα.Ψεμματα να τους πω?
Ο "προισταμενος" μου ηταν ενας μπουλουκος,γεματος ελιες που οδηγουσε ενα τρακαρισμενο yaris και μυριζε πουδρα...Οποτε εμπαινε να δει τι γινεται, μ επιανε νευρικο γελιο!
Τεσπα, το κακο εγινε μια μερα, οπου επρεπε να τελειωσει μια εργασια σε δυο ημερες,(με συμβαση αυτη)και παρ οτι ειχα δεκατα,σκιστικα να την τελειωσω αυθημερων-και πραγματικα ηταν ακρως επειγον-Η "αμοιβη" μου ηταν να πληρωθω για μια μερα δουλειας αντι για δυο και απειρες υποσχεσεις για μελλοντικες συνεργασιες.
Τους το φυλαξα ομως,και οταν εκατσε μια δουλεια,που παλι με εβαλαν μεσα,(ηταν δουλεια για λογαριασμο γνωστου ιδρυματος),συμφωνησα,πηγαμε, τα κανονισαν ολα στην εντελεια (εξοπλισμοι ετοιμοι,ιστοριες)και η συμβαση θα υπογραφοταν εντος 2-3 ημερων αφου ειχαμε αρχισει.
Ε,το πρωι εκεινο που ειχαν στηθει ολα,ειχαν παει οι υπολοιποι και περιμεναν..Ξυπναω στις 1,πινω τον καφε μου,κανω 3-4 τσιγαρακια,και βλεπω 15 αναπαντητες στο κινητο μου.Με ξαναπαιρνουν,και τους ελεγα μλκς του στυλ"ε κοιμομουνα μωρε,τι με ζαλιζετε τωρα,αστο γι αλλη μερα-βαριεμαι"-χαχαχαχαχα-μιλαμε για σοκ,και μου βαζαν τις φωνες επειδη ηταν εκτεθειμενοι στους αλλους.Ε τους ειπα οτι με τις φωνες δεν γινεται τιποτα, και απ οτι εμαθα η δουλεια γαμηθηκε για 2 μηνες ακομα.
Ηθικο διδαγμα-Καλυτερα αστεγος παρα υπαλληλος σε κομπαρσους παιδια,οι ανθρωποι ψαχνουν για μαλακες να εκμεταλλευονται-εξου και οι χαζες ερωτησεις στα interviews.Βεβαια,δυστυχως πολλοι ανθρωποι δουλευουν απο αναγκη να τα βγαλουν περα,και πολλοι ειναι αξιοι θαυμασμου,αλλα ειναι κ κατι μαλακες που ειναι ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ υπαλληλοι ρε παιδι μου..τι κακο κι αυτο
Μια απο τα ιδια και εκει που δουλευω εγω! Οι πρωτοι που αναφερεις εγω τους λεω αγαμητους!
Καποια στιγμη πρεπει να βρω τα αρχιδια μου και να την κανω...

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

χαιρομαι γιατι βλεπω οτι σε αυτο το site απεχουμε παρασαγγας απο τα αλλα diafora foroum........... η μεγαλη πλειοψηφια ειναι ατομα μορφωμενα(ειτε εκ πεζοδρομιου ειτε εκ πανεπιστημιου) και συντασσουν αποψεις που θα τις ζηλευαν ακομα και αρθρογραφοι σε καλα περιοδικα...μπραβο ανανια.........εισαι απολυτα σωστος!!!!!!!!!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ενα ενδιαφερον σαιτ ειναι το αγγελιες δεν ξερω αν εχει παρα πολλες αλλα στελνει διαφορα ημελη βοηθειας κατα καιρους σε οσους κανουν εγγραφη.....μου στελνουν συμβουλες για συνταξη βιογραφικου, παρουσιαση σε συνεντευξεις κτλ κτλ.....εχει και αγγελιες φυσικα απλα νομιζω οτι δεν ηταν τοοοοσο πολλες....ειναι μεχρι στιγμιης παντως το καλυτερο που γνωριζω για το θεμα αυτο.....

παιδια το πιο καλο για μενα σαιτ αναζητησης ειναι το το πιο ωραιο στησιμο απο ολα τα σαιτ αναζητησης εργασιας!!!!!!!!!!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
παιδια το πιο καλο για μενα σαιτ αναζητησης ειναι το το πιο ωραιο στησιμο απο ολα τα σαιτ αναζητησης εργασιας!!!!!!!!!!!

καλο το στησιμο του αλλα μπαινει παρα πολυ κοσμος ρε βασιλη. και πολυς κοσμος σημαινει πολλα βιογραφικα, αρα χαμηλες πιθανοτητες να σε φωναξουν εστω και για συνεντευξη.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλο το στησιμο του αλλα μπαινει παρα πολυ κοσμος ρε βασιλη. και πολυς κοσμος σημαινει πολλα βιογραφικα, αρα χαμηλες πιθανοτητες να σε φωναξουν εστω και για συνεντευξη.

υπαρχουν και αλλα οπως το !

Επισκέπτης
δημοσιες σχεσεις  ;)!!!αλλα εκαστος στο ειδος του!!!εγω στα τατουαζ ,εσυ στα νυχτερινα μαγαζια! ;)

Επισκέπτης
ρε παίδες δεν ανοίγουμε κάνα μαγαζί για πάρτυ μας? Εννοώ δηλαδή να είμαστε και αφεντικά και υπάλληλοι (και δοκιμαστές φυσικά ;)) Καλή ιδέα? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin:
φοβαμαι....οτι το μαγαζι θα ειναι ενα επιχειρηματικο ναυαγιο....αφου θα τις εξουθενωνετε ολες ρεεεεεεεεεεε πανοςςςςςς.....φραπε ο ενας...χορους ο αλλος...δαχτυλα ο παρ'αλλος....πηδημα ο αλλος....κ παει....αντι μετα να βρουμε χρονο για τους πελατες....

Επισκέπτης
μα γιατι το λες αυτο?? :2funny: :2funny: :2funny:!!μας εχεις παρεξηγησει  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μα γιατι το λες αυτο?? :2funny: :2funny: :2funny:!!μας εχεις παρεξηγησει  :2funny: :2funny: :2funny:
μα ναι...λαθος θα εκανα....λες να τα εγραψε μονο του το keyboard?????
(φαντασου να εβαζα μεσα στην περιγραφη κ αυτα που κανω εγω....-ολες οι γκομενες αλκοολικες θα γινονταν + οτι θα ηταν πτωματα απ τους πολλους χορους..)!!!:):):):):)

Επισκέπτης
Πως μπορει να καταληξει ενα thread σχετικα με ευρεση εργασιας, σε αναζητηση sex, φραπε και διασκεδασης ?

Διαβαστε ολοι αυτο το thread. Ειμαστε μοναδικοι.Ακομα και την αγωνια καποιου για δουλεια την περναμε με humor και ευχαριστα σχολια...Μπραβο μας παιδια. Παντα ετσι με καλη διαθεση και αισιοδοξια.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αυτά τα sites ευρέσεως εργασίας δε μου έχουν κάνει καλή εντύπωση. Αμφιβάλλω αν μπορεί να βρει κάποιος σοβαρή δουλειά από κει.

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Κι ομως πριν 2 χρονια,οταν ακομη ημουν Ελλαδα,ειχα παει για συνεντευξη απο το kariera.gr και ειχα πιασει δουλεια.

Ενα αλλο καλο site ειναι το adecco.gr.

Βεβαια μπορει κανεις να κοιταξει και στο web site του οαεδ,αλλα δεν εγγυωμαι τιποτα!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
To site του οαεδ;  :o :o :o :huh:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εσυ εισαι γκομενα και σε αντιμετωπιζουν διαφορετικα. Και ενημερωση σου στελνουν και σε συνενετευξεις σε φωναζουν και δουλεια θα σου βρουν στο τελος.
Σε μας τους αντρες επειδη δεν υπαρχει πιθανοτητα να μας τον κατσουν παιρνουμε ταρχιδια τους.
Δυστυχως ετσι ειναι

Δε με αντιμετωπιζει κανεις καπως επειδη ειμαι γκομενα......σαιτ στο ιντερνετ ειναι και σου στελνουν ενημερωτικα ημεηλ......καθως επισης και πιθανες δουλειες που να σε ενδιαφερουν αναλογα με αυτα που εχεις δηλωσει στο σαιτ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom