sfigokolarios
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 59
- Πόντοι
- 1
Η Μαρια55 η βουλγαρα εχει σταματησει το σπορ?
Η Μαρια55 η βουλγαρα εχει σταματησει το σπορ?
πες του και απο μουρη τι λεει και τι δεν λεει.
μην πετας μονο μια αγγελια
ο ανθρωπος μπορει και να αντιμετωπιζει σοβαρα θεματα υγειας και να μην το ξερει
κριμα να του το βγαλει η "Αννα"
Ελα μη γίνεσαι υπερβολικός .... κυκλοφορούν και πολύ χειρότερες και μάλιστα έχουν και σουξέ ....
καλησπέρα ξέρει κανένας αν δουλεύει η Adrianna
Το τηλεφωνο παντως λεει οτι δεν υπαρχει πια το νουμερο..
Ελα μη γίνεσαι υπερβολικός .... κυκλοφορούν και πολύ χειρότερες και μάλιστα έχουν και σουξέ ....
Αν γκουκλαρεις το τηλέφωνο θα δεις ότι εμφανίζει πολλές κοπέλες..γραφείο είναι και κατά πόσο η συγκεκριμένη κοπέλα είναι υπαρκτή?
καλημερα συναγωνιστες...μηπως γνωριζει καποιος για την κοπελα αυτη και τι λεει απο υπηρεσιες και τιμη?στο τηλ δεν την εχω πετυχει ακομα
πάρε το γραφείο να σου πουν ...
καλημερα συναγωνιστες...μηπως γνωριζει καποιος για την κοπελα αυτη και τι λεει απο υπηρεσιες και τιμη?στο τηλ δεν την εχω πετυχει ακομα
Πια Καλλιθέα ρε φίλε μου είμαι στο κόλπο του Άντεν στην Συρία σε 20 μέρες θα ερθω Ελλάδα παντός παρακολουθώ τα πράγματα πολύ καιρό και τορα βρικα χρόνο να γραφτό στην σελίδα. Την είχα πάρει πριν 6 μήνες.Οταν την πάρω θα γράψω κριτική την τελευταία φορά ήταν πιστόλι
Μη το βλέπεις έτσι.Μπορει να είναι μεγαααλος κόλπος και να φτάνει μέχρι την Συρία
Εδώ έχει θέμα με την ορθογραφία...στην γεωγραφία κόλλησες εσύ..
Λες να είναι έτσι τα πράγματα;Μη το βλέπεις έτσι.Μπορει να είναι μεγαααλος κόλπος και να φτάνει μέχρι την Συρία
εδώ ειναι κλώνος εσείς εκεί μείνατε ;)Εδώ έχει θέμα με την ορθογραφία...στην γεωγραφία κόλλησες εσύ..
Λες να είναι έτσι τα πράγματα;
Τσ τσ τσ τσ , τί σου κάνει βρε παιδί μου ένας ... μεγάλος κόλπος.