Δ
Διαγραμμένο μέλος 160222
Επισκέπτης
Όχι ρε!!! Κλώνος ε; Που να το φανταστούμε!!!εδώ ειναι κλώνος εσείς εκεί μείνατε ;)
Όχι ρε!!! Κλώνος ε; Που να το φανταστούμε!!!εδώ ειναι κλώνος εσείς εκεί μείνατε ;)
Α! γι αυτό λέει ότι είναι κοντά στη Συρία!Βρε παιδιά δεν προσέχετε τι διαβάζετε...
Ο άνθρωπος το λέει καθαρά: Είναι στο κόλπο του Άντεν και όχι στον κόλπο.
Να ξέρουμε τι λέμε!!!
Μάλλον όσοι ταξιδεύουν προς τα εκεί ξεχνάνε την ορθογραφία..δεν εξηγείται αλλιώς..Κόλπος του Άντεν είναι η δεξαμενές τής ταουλιλα ανήκουν στην Σαουδική Αραβία απέναντι έχουμε την Αιθιοπία εκεί γίνονται η επιδρομές πειρατών σε αυτήν την τοποθεσία βρισκόμουνα και τόρα ταξιδεύο για νότια Αφρική θα αραψουμε στο Πορτ Ελίζαμπεθ για κάποιες μέρες καί μετά Ελλάδα.Εχω 4 μήνες να πατήσω Γη.Γραφτηκα γιατί όταν έρχομαι Ελλάδα να περνώ καμία συμβουλή από τά παιδιά πού βρίσκονται στην σελίδα για τη παίζεται στην αγορά
Έχει πολύ κούνημα στο καράβι, και φέρνει ζάλη και Τι νόμιζες φίλε; Δεν είναι παίξε-γέλασε η θάλασσα :-.Μάλλον όσοι ταξιδεύουν προς τα εκεί ξεχνάνε την ορθογραφία..δεν εξηγείται αλλιώς..
Πράκτωρ είσαι; Κοίτα τι έπαθε ο Θου Βού από την πολλή ζάλη.Ναι αλλα όταν ταξιδεύεις με 9-10 μποφόρ δεν πολύ κοιτάζουμε την ορθογραφία αν έχεις κάποιον δικό σου άνθρωπο θα σου εξηγήσουν οτι είναι πάρα πολύ δύσκολα. Τόρα πάμε σέ μία ερώτηση τό παλικάρι Τάσος Καριπίδης με greeklish τι σημαίνει κλονος δηλαδή ότι είμαι ψεύτικος και δεν θα απαντούσα αλλά όποιος είναι νέο μέλος θα είναι και κλονος χωρίς παρεξηγήσει.Α και μήν ξεχάσω δεν είμαι ναυτικός ταξιδεύω για άλλους λόγους που δεν μπορώ να πω δημόσια και όπως προαναφέραμε τώρα αποφάσισα να γραφτώ αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ την σελίδα.Ευχαριστω για την παρατήρηση
Ασφαλεια σε πλοια προφανως !!!Πράκτωρ είσαι; Κοίτα τι έπαθε ο Θου Βού από την πολλή ζάλη.
Επειδη μπορει και αλλοι να ξερουν τι σημαινει θαλασσα ( και ασφαλεια σε πλοια )Έχει πολύ κούνημα στο καράβι, και φέρνει ζάλη και Τι νόμιζες φίλε; Δεν είναι παίξε-γέλασε η θάλασσα :-.
Δεν έχω σκοπό να αντιπαρατεθώ μαζί σου γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος.Επειδη μπορει και αλλοι να ξερουν τι σημαινει θαλασσα ( και ασφαλεια σε πλοια )
καλο ειναι να μην επεκταθεις σε πολλες παπατζες , φιλικα !!!
παίχτη που ξέρεις ότι εγώ χαρακτηρίζω εύκολα κάποιους κλώνους ρε δεν ντρέπεσαι έχεις γεμίσει το φορουμ >Ναι αλλα όταν ταξιδεύεις με 9-10 μποφόρ δεν πολύ κοιτάζουμε την ορθογραφία αν έχεις κάποιον δικό σου άνθρωπο θα σου εξηγήσουν οτι είναι πάρα πολύ δύσκολα. Τόρα πάμε σέ μία ερώτηση τό παλικάρι Τάσος Καριπίδης με greeklish τι σημαίνει κλονος δηλαδή ότι είμαι ψεύτικος και δεν θα απαντούσα αλλά όποιος είναι νέο μέλος θα είναι και κλονος χωρίς παρεξηγήσει.Α και μήν ξεχάσω δεν είμαι ναυτικός ταξιδεύω για άλλους λόγους που δεν μπορώ να πω δημόσια και όπως προαναφέραμε τώρα αποφάσισα να γραφτώ αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ την σελίδα.Ευχαριστω για την παρατήρηση
Με 9-10 μποφόρ στον κόλπο του Άντεν , τί άλλο να κάνει ο άνθρωπος; Κλώνους φτιάχνει για να περνάει η ώρα .παίχτη που ξέρεις ότι εγώ χαρακτηρίζω εύκολα κάποιους κλώνους ρε δεν ντρέπεσαι έχεις γεμίσει το φορουμ >
Λοιπον , ξανακοιτωντας την συζητηση ( η οποια εχει βγει πολυ εκτος θεματος ) , η παραθεση που σου εκανα ηταν λαθος μου , ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ . Τρολαρες ομως με τροπο , που με αφησε να καταλαβω το αντιθετο !!! ( Μαλλον την ιδια παραθεση πρεπει να την ξανακανω στον Kroll )Δεν έχω σκοπό να αντιπαρατεθώ μαζί σου γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος.
Διάβασε λίγο καλύτερα τα μηνύματα στα οποία έκανα παράθεση και ίσως καταλάβεις . Οι "παπάτζες" πάνε αλλού "φίλε" όχι σε μένα .
ΥΓ. από μένα τέλος ο "διάλογος" στο θέμα αυτό. :thubsdown:
.............παίχτη που ξέρεις ότι εγώ χαρακτηρίζω εύκολα κάποιους κλώνους ρε δεν ντρέπεσαι έχεις γεμίσει το φορουμ >
..........Ναι αλλα όταν ταξιδεύεις με 9-10 μποφόρ δεν πολύ κοιτάζουμε την ορθογραφία αν έχεις κάποιον δικό σου άνθρωπο θα σου εξηγήσουν οτι είναι πάρα πολύ δύσκολα. Τόρα πάμε σέ μία ερώτηση τό παλικάρι Τάσος Καριπίδης με greeklish τι σημαίνει κλονος δηλαδή ότι είμαι ψεύτικος και δεν θα απαντούσα αλλά όποιος είναι νέο μέλος θα είναι και κλονος χωρίς παρεξηγήσει.Α και μήν ξεχάσω δεν είμαι ναυτικός ταξιδεύω για άλλους λόγους που δεν μπορώ να πω δημόσια και όπως προαναφέραμε τώρα αποφάσισα να γραφτώ αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ την σελίδα.Ευχαριστω για την παρατήρηση
..........
.. μήπως εισθαι μέλλος τής Blackwater ??
έχει σταματήσει αδερφε :'(Anna 590 tilefonaki paidia? Psaxno psaxno lovelist kai edo mesa kai den exo vrei kati akoma. An mporei kapoios na mou to steilei me pm...
ελληνικά φίλε..Opote kanena milfaki eksisou aksiopisto? Kai i stella einai diakopes apo oso ksero