Δεν την εχεις παρει.Αρα δεν εχεις αποψη. Οτι λενε το αναπαραγαγεις.δεν θα είχε κατεβάσει,Κανένα κουβά μπύρα για αυτό τυπε
Τελικα εσεις οι παλιοι ακουτε πολλές παραμυθες, ετσι?
Δεν την εχεις παρει.Αρα δεν εχεις αποψη. Οτι λενε το αναπαραγαγεις.δεν θα είχε κατεβάσει,Κανένα κουβά μπύρα για αυτό τυπε
ποια λαουρα λες φιλε μου?Σαυτες τις τιμες Λαουρα cg ισως
Ρωτηστε τη
ρε τι μου θυμηζεις εσυ ,τι μου θυμιζεις?που θα παει θα το βρω.Δεν την εχεις παρει.Αρα δεν εχεις αποψη. Οτι λενε το αναπαραγαγεις.
ενώ εσυ τύπε θες να μας πεις οτι είσαι.νεος εδω αλλα διαβαζες πολλα χρονια το σαι ή ανακάλυψες την κλωνοποίηση;Δεν την εχεις παρει.Αρα δεν εχεις αποψη. Οτι λενε το αναπαραγαγεις.
Θεϊκόεσύ μπορεί να μην το μετάνιωσες, αλλά πολλοί έχουν περάσει άσχημα από αυτο το τρελοκομείο. Θυμάμαι να την έχω στα τέσσερα να τον τρώει από πίσω και να μιλάει στο τηλέφωνο, άψογη επαγγελματίας, και πολλά άλλα...
Δεν την εχεις παρει.Αρα δεν εχεις αποψη. Οτι λενε το αναπαραγαγεις.
εσύ μπορεί να μην το μετάνιωσες, αλλά πολλοί έχουν περάσει άσχημα από αυτο το τρελοκομείο. Θυμάμαι να την έχω στα τέσσερα να τον τρώει από πίσω και να μιλάει στο τηλέφωνο, άψογη επαγγελματίας, και πολλά άλλα...
ρε τι μου θυμηζεις εσυ ,τι μου θυμιζεις?που θα παει θα το βρω.
τωωωωωωρα! τον εχουμε παρει χαμπαρι απο το πρωτο του ποσταρισμαενώ εσυ τύπε θες να μας πεις οτι είσαι.νεος εδω αλλα διαβαζες πολλα χρονια το σαι ή ανακάλυψες την κλωνοποίηση;
μα τι αγενής δεν εχυσες να ξεδιψάσει η κοπέλα;χαχαχαχαχα, εμενα ειχε σταματησει το πνευστο γιατι διψασε χχαχαχαχαχαχαχα
ναι αλλα στο τέλος δε θα ξέρουμε με ποιον μιλάμε εδω μέσα στο τέλος θα αναρωτιέμαι αν μιλάω με δικό μου κλώνο.τωωωωωωρα! τον εχουμε παρει χαμπαρι απο το πρωτο του ποσταρισμα
τωωωωωωρα! τον εχουμε παρει χαμπαρι απο το πρωτο του ποσταρισμα
ενώ εσυ τύπε θες να μας πεις οτι είσαι.νεος εδω αλλα διαβαζες πολλα χρονια το σαι ή ανακάλυψες την κλωνοποίηση;
εσύ μπορεί να μην το μετάνιωσες, αλλά πολλοί έχουν περάσει άσχημα από αυτο το τρελοκομείο. Θυμάμαι να την έχω στα τέσσερα να τον τρώει από πίσω και να μιλάει στο τηλέφωνο, άψογη επαγγελματίας, και πολλά άλλα...
και σίγουρα οχι ο τελευταίοςο πρωτος ειναι???
Ναντια
γιατί ρε φιλέ τι της λειπει,?για τα χρήματα που ζητάει και τις υπηρεσίες που προσφέρει εαν μου δείξεις κάτι καλυτερο και πιο τίμιο θα πάω πάσο,για κατηγορία μιλφ μιλάμε.Αν θέλει κάτι που να αξίζει από εμφάνιση μακρυά από Νάντια.
μην ασχολεισαι.γιατί ρε φιλέ τι της λειπει,?για τα χρήματα που ζητάει και τις υπηρεσίες που προσφέρει εαν μου δείξεις κάτι καλυτερο και πιο τίμιο θα πάω πάσο,για κατηγορία μιλφ μιλάμε.
γιατί ρε φιλέ τι της λειπει,?για τα χρήματα που ζητάει και τις υπηρεσίες που προσφέρει εαν μου δείξεις κάτι καλυτερο και πιο τίμιο θα πάω πάσο,για κατηγορία μιλφ μιλάμε.