jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Μηπως δεν δουλευει πια;
Το τηλ της δεν ειναι διαθεσιμο
????
Α δεν ξερω φιλε απ το σεπτεμβρη εχω να τη δω
Δεν σου απαντησε??
Η το τηλ μονιμα κλειστο??
Μηπως δεν δουλευει πια;
Το τηλ της δεν ειναι διαθεσιμο
Ενταξει δεν ειναι κ πολυς καιρος????
Α δεν ξερω φιλε απ το σεπτεμβρη εχω να τη δω
Δεν σου απαντησε??
Η το τηλ μονιμα κλειστο??
Ενταξει δεν ειναι κ πολυς καιρος
Ο αριθμος δεν ειναι διαθεσιμος, αυτο μου βγαζει
No problem, μπορει να κανει "αγραναπαυση"..))δεν ξερω τι να σου πω???
Εχω καιρο να την δω
Αλλα οκ μια χαρα περναω μαζι της
Αν γουσταρεις ψηλη 50αρα λεπτη οκ
Τζίμυ, την έχεις δει πρόσφατα και την θεωρείς λεπτή?
Οπως ειπα πριν απ το σεπτεμβρη
Αλλα σε σχεση με παλια εχει χασει κιλα
Εγώ έχω να την δώ από πιό παλιά, που ήταν πάνω από 70 κιλά...
Οπότε πάω πάσο...εσύ την είδες πιο πρόσφτα.
την είχα πάρει πρίν χρόνια ούτε κρύο ούτε ζέστη μαν δέν τρελάθηκα κιόλας αλλά δέν έκαψα κιόλας τα λεφτά μ τώρα πρέπει να είναι σίγουρα 55 χρ.Thnx μαν)..αξιζει πιστευεις;
την είχα πάρει πρίν χρόνια ούτε κρύο ούτε ζέστη μαν δέν τρελάθηκα κιόλας αλλά δέν έκαψα κιόλας τα λεφτά μ τώρα πρέπει να είναι σίγουρα 55 χρ.
Εγω τελευταία φορά που την είχα πάρει πριν 2 χρονια μόνο με την ποδια της κουζίνας δεν είχε έρθει..... Μυριζε κουζίνα από μακρυα, στον αγώνα καλή βέβαια αλλα λίγο ντεκαβλε η φαση
εγώ τήν είχα πάρει στό λακομπα φόραγε μαύρη καμπαρντίνα θυμάμαι με φίλησε κ μύριζε λιστεριν έντονα το στόμα τής πήγε μπάνιο αμέσως φόρεσε το καλσόν το διχτυοτο κ βρουρ στο ψαχνό πάνε κ χρόνια όμως..
Εμενα παντα ερχοταν ωραια ντυμενη
εγώ τήν είχα πάρει στό λακομπα φόραγε μαύρη καμπαρντίνα θυμάμαι με φίλησε κ μύριζε λιστεριν έντονα το στόμα τής πήγε μπάνιο αμέσως φόρεσε το καλσόν το διχτυοτο κ βρουρ στο ψαχνό πάνε κ χρόνια όμως..
Ρε παιδια αφήστε τα μνημόσυνα και τις προπολεμικες αναμνησεις. Τωρα τι κανουμε ????Ε οκ
Πολλες μετα απο καθε ραντεβου βαζουν λιστεριν η αλλα διαλυματα
Ρε παιδια αφήστε τα μνημόσυνα και τις προπολεμικες αναμνησεις. Τωρα τι κανουμε ????
σωστά μαν εγώ λέω τι θυμάμαι κ όπως είπα οκ ούτε κρύο ούτε ζέστη δέν τρελάθηκα κιόλας δέν τα πέταξα κ τα λεφτά μ αυτό Τζιμ..Ε οκ
Πολλες μετα απο καθε ραντεβου βαζουν λιστεριν η αλλα διαλυματα
σωστά μαν εγώ λέω τι θυμάμαι κ όπως είπα οκ ούτε κρύο ούτε ζέστη δέν τρελάθηκα κιόλας δέν τα πέταξα κ τα λεφτά μ αυτό Τζιμ..
Προ μιλφ θα λεγα
Σουπερ δειχνει, κι επιτελους και λιγη τριχα αναμεσα στα ποδια. 140 ευρωπουλα δεν ειναι και ευκαιρια ομως...