GIORGOSPRIV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2017
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 216
σε χοτελ μόνοέχει χώρο η μόνο σε χοτελ μαν..
σε χοτελ μόνοέχει χώρο η μόνο σε χοτελ μαν..
ελληνογερμανιδα η κοπέλα ..Ωραιος
Ελληνιδα???
Ρε μάγκες πάντα είχα απορία με αυτήν την αγγελία αν είναι αληθινή ή όχι.Όσες φορές και αν τηλεφώνησα την μια μου έλεγαν πως είναι εκτός Ελλάδος πως έχει ρεπό κτλ... την έχει πάρει κάποιος από εδώ μέσα???
67 κριτικές έχει η κοπέλα, εσύ τι λες; δεν την έχω πάρει προσωπικά, γιατί παλιά που είχα ρωτήσει έκανε ραντεβού είτε για 1 είτε για 2 ώρες, όχι για 1,5 που μ' ενδιέφερε εμένα, αλλά στη κατηγορία της (μιλφάρα-"θηρίο"-Πολωνέζα) θεωρείτο από τις καλύτερες.
Ρε μάγκες πάντα είχα απορία με αυτήν την αγγελία αν είναι αληθινή ή όχι.Όσες φορές και αν τηλεφώνησα την μια μου έλεγαν πως είναι εκτός Ελλάδος πως έχει ρεπό κτλ... την έχει πάρει κάποιος από εδώ μέσα???
Θαχει παει παλι κανενα τουρπαιδες τηλεφωνο στην μαρινα εδω και 2 εβδομαδες και δεν το σηκωνει ξερει κανει ςτι παιζει?
Θαχει παει παλι κανενα τουρ
Θαχει παει παλι κανενα τουρ
Ναι σε λιγο θα παει και στον αποδημο Ελληνισμο στην ..ΑατραλιαΚάνει και tour?
Που? Στην Ελασσόνα?
Φίλε τις έχω δει τις 67 κριτικές,την Izabella δεν εχω δει όμως.Πάντα το γραφείο λεει πως απουσιάζει και σου προτείνει κάποια άλλη κοπέλα.Και ρώτησα μήπως είναι βιτρίνα η συγκεκριμένη αγγελία...Σωστος
Μην το χαλας τωρα.Φίλε τις έχω δει τις 67 κριτικές,την Izabella δεν εχω δει όμως.Πάντα το γραφείο λεει πως απουσιάζει και σου προτείνει κάποια άλλη κοπέλα.Και ρώτησα μήπως είναι βιτρίνα η συγκεκριμένη αγγελία...
επειδή την γνωρίζω αρκετα χρονια,τετοια εποχη συνηθως πηγαινει στην πατριδα της την ουκρανια,..Ναι σε λιγο θα παει και στον αποδημο Ελληνισμο στην ..Αατραλια
Χαχα
μωρε και γω..αλλα δεν μπορω να θυμηθω....Τις πρωτες φωτο καπου τις εχω ξαναδει γιγαντα