giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.993
- Πόντοι
- 1.706
Της εχω μιλησει50 χρονων :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Ενταξει ατομο, ευγενικη, δινει πληρ, αλλα με 80 κιλα κ 1.69 υψος..δεν πηρα
Της εχω μιλησει50 χρονων :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Της εχω μιλησει
Ενταξει ατομο, ευγενικη, δινει πληρ, αλλα με 80 κιλα κ 1.69 υψος..δεν πηρα
Ζητησε της φωτο βυζιου. Θα καταλάβεις τοτε Γιγαντα !!!
Ζητησε της φωτο βυζιου. Θα καταλάβεις τοτε Γιγαντα !!!μωρε και γω..αλλα δεν μπορω να θυμηθω....
Προς ενημερωση για ολους τους συναγωνιστες.Αποφασισα να κανω καταδρομικη με την συγκεκριμενη κυρια αφου μιλησα μαζι της και κανονισαμε τιμη με ενημερωσε οτι διαθετει και χωρο στα νοτια προαστια.Πηγα απο εκει με της χιλιες δυσκολιες μου ανοιξε την πορτα και μπηκα οταν την ειδα απογοητευτηκα αλλα με ετρωγε ο κολος μου για μια καλτ εμπειρια αφου να φανταστειτε με ρωτησε τωρα που την ειδα αμα θελω να περασω εγω ηθικο ακμαιοτατο η κυρια ξανθια πολυ γεματη με μπλε ματια μονο αυτο αξιζε ντυμενη λες και σφουγγαριζε το σπιτι ο χωρος καθαρος οπως και το μπανιο.Αφου κανω ντουζακι με περναει στο δωματιο οταν βγαζει τα ρουχα της δευτερο σοκ η ρογα της να φανταστειτε δεν μπορουσες να την δεις αρχιναμε τα προτακτικα και αφου την εχω ρωτησει αμα εχει κανει μπανακι και μου απαντησε καταφατικα μωλις την γυρναω μου ερχετε μια μποχα κατι μεταξυ μαλακτικου απο το εσωρουχο και σκατιλας λεω μεχρι εδω τα μαζευω και φευγω.
ααααχαααχχααχαχχαχαχαχααχαχαχαχααχχαχαχαχααχ.....κλαιω!!!!Προς ενημερωση για ολους τους συναγωνιστες.Αποφασισα να κανω καταδρομικη με την συγκεκριμενη κυρια αφου μιλησα μαζι της και κανονισαμε τιμη με ενημερωσε οτι διαθετει και χωρο στα νοτια προαστια.Πηγα απο εκει με της χιλιες δυσκολιες μου ανοιξε την πορτα και μπηκα οταν την ειδα απογοητευτηκα αλλα με ετρωγε ο κολος μου για μια καλτ εμπειρια αφου να φανταστειτε με ρωτησε τωρα που την ειδα αμα θελω να περασω εγω ηθικο ακμαιοτατο η κυρια ξανθια πολυ γεματη με μπλε ματια μονο αυτο αξιζε ντυμενη λες και σφουγγαριζε το σπιτι ο χωρος καθαρος οπως και το μπανιο.Αφου κανω ντουζακι με περναει στο δωματιο οταν βγαζει τα ρουχα της δευτερο σοκ η ρογα της να φανταστειτε δεν μπορουσες να την δεις αρχιναμε τα προτακτικα και αφου την εχω ρωτησει αμα εχει κανει μπανακι και μου απαντησε καταφατικα μωλις την γυρναω μου ερχετε μια μποχα κατι μεταξυ μαλακτικου απο το εσωρουχο και σκατιλας λεω μεχρι εδω τα μαζευω και φευγω.
Προς ενημερωση για ολους τους συναγωνιστες.Αποφασισα να κανω καταδρομικη με την συγκεκριμενη κυρια αφου μιλησα μαζι της και κανονισαμε τιμη με ενημερωσε οτι διαθετει και χωρο στα νοτια προαστια.Πηγα απο εκει με της χιλιες δυσκολιες μου ανοιξε την πορτα και μπηκα οταν την ειδα απογοητευτηκα αλλα με ετρωγε ο κολος μου για μια καλτ εμπειρια αφου να φανταστειτε με ρωτησε τωρα που την ειδα αμα θελω να περασω εγω ηθικο ακμαιοτατο η κυρια ξανθια πολυ γεματη με μπλε ματια μονο αυτο αξιζε ντυμενη λες και σφουγγαριζε το σπιτι ο χωρος καθαρος οπως και το μπανιο.Αφου κανω ντουζακι με περναει στο δωματιο οταν βγαζει τα ρουχα της δευτερο σοκ η ρογα της να φανταστειτε δεν μπορουσες να την δεις αρχιναμε τα προτακτικα και αφου την εχω ρωτησει αμα εχει κανει μπανακι και μου απαντησε καταφατικα μωλις την γυρναω μου ερχετε μια μποχα κατι μεταξυ μαλακτικου απο το εσωρουχο και σκατιλας λεω μεχρι εδω τα μαζευω και φευγω.
ωραιος φιλε και πολυ γλαφυρος με την ιστοριαΠρος ενημερωση για ολους τους συναγωνιστες.Αποφασισα να κανω καταδρομικη με την συγκεκριμενη κυρια αφου μιλησα μαζι της και κανονισαμε τιμη με ενημερωσε οτι διαθετει και χωρο στα νοτια προαστια.Πηγα απο εκει με της χιλιες δυσκολιες μου ανοιξε την πορτα και μπηκα οταν την ειδα απογοητευτηκα αλλα με ετρωγε ο κολος μου για μια καλτ εμπειρια αφου να φανταστειτε με ρωτησε τωρα που την ειδα αμα θελω να περασω εγω ηθικο ακμαιοτατο η κυρια ξανθια πολυ γεματη με μπλε ματια μονο αυτο αξιζε ντυμενη λες και σφουγγαριζε το σπιτι ο χωρος καθαρος οπως και το μπανιο.Αφου κανω ντουζακι με περναει στο δωματιο οταν βγαζει τα ρουχα της δευτερο σοκ η ρογα της να φανταστειτε δεν μπορουσες να την δεις αρχιναμε τα προτακτικα και αφου την εχω ρωτησει αμα εχει κανει μπανακι και μου απαντησε καταφατικα μωλις την γυρναω μου ερχετε μια μποχα κατι μεταξυ μαλακτικου απο το εσωρουχο και σκατιλας λεω μεχρι εδω τα μαζευω και φευγω.
Ετσι ειναι οι ηρωες??..
Ετσι ειναι οι ηρωες??..
Αφου το εβαλε στα ποδια, αντι να κατσει εκει να παλεψει με το θεριο
Χαχαχα
φιλε η μαχη χαθηκε οχι ο πολεμοϛ χαχαχαΕτσι ειναι οι ηρωες??..
Αφου το εβαλε στα ποδια, αντι να κατσει εκει να παλεψει με το θεριο
Χαχαχα
το σπιτι ολα τα λεφτα μαζι και ο σκυλοϛΝα προειδοποιησω και για αλλη περιπτωση ρωσιδας 60 χρονων ελενα που βαζει αγγελιες για μασαζ στην πλατεια κολιατσου. Ειναι ακριβως οπως η πουτανιαρα στο σωμα και εχει ενα περιεργο ψυχοπαθητικο βλεμμα. Αυτην ειναι στα 30 euro και το σπιτι της ειναι ενα τρισαθλιο υπογειο.
Τουλαχιστον η πουτανιαρα εχει σπιταρωνα 200 τμ στην γλυφαδα χαχα
ναι τηϛ εκανα τεστ I.Q πεντε με 10 λεπτα εκατσα και μετα την εκανα αφου εσυ το ηξερεϛ ειχεϛ παει γιατι δεν ενημερωσεϛΡε τυπε δεν ειδες οτι ειναι και καθυστερημενη περα απο σαβουρα ??
Παίζει link;Να προειδοποιησω και για αλλη περιπτωση ρωσιδας 60 χρονων ελενα που βαζει αγγελιες για μασαζ στην πλατεια κολιατσου. Ειναι ακριβως οπως η πουτανιαρα στο σωμα και εχει ενα περιεργο ψυχοπαθητικο βλεμμα. Αυτην ειναι στα 30 euro και το σπιτι της ειναι ενα τρισαθλιο υπογειο.
Τουλαχιστον η πουτανιαρα εχει σπιταρωνα 200 τμ στην γλυφαδα χαχα
Παίζει link;