zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
καλως τον κλωνο!Μαρια 55 φίλε θα την βρεις στα call girls
καλως τον κλωνο!Μαρια 55 φίλε θα την βρεις στα call girls
Βρες εσυ και πες μας αφου πας ομως!Καλησπερα συναγωνιστες. Σημερα θα ειναι η πρωτη φορα που θα παρω call girl και για αποψε ψαχνω ανεξαρτητη milf που να ερχεται σε σπιτι και να ειναι πιο πολυ gfe κατασταση που να δινει και το κουλουρακι. Δεν εχω προτιμησε σε συγκεκριμενη εμφανιση. Ποια θα προτεινατε;
Βρες εσυ και πες μας αφου πας ομως!
εχεε αναφερθει πολλες φορες,παιχτη.εχει δικο της χωρο,κοντα στην πλατεια κολιτσου.αν σου αρεσει αυτο που βλεπεις,ορμα.
Μπααα. Συμπτωση. Δυο γραφειο με κοινο τηλεφωνο. ΦτωχειαααααΒεβαια μου βγαζει το ιδιο νουμερο κι αδω
κυτα δεν ξερω ποια ζητας ...Ξερει κανεις περι τινος προκειται
Μπορει καποιος να με βοηθησει που μπορω να βρω την Κελλυ απο το izabellaonline.com η ως Τζουλι που εργαζοταν παλαιοτερα στο στουντιο φυλης 104.
Βοηθηστε σας παρακαλω παρα πολυ παιδια γιατι μονο με αυτην την γυναικα καυλωνω για τα καλα. Το κοριτσι ειναι 30 ετων
και να τα φας τα μουτρα σου, τι εγινε??? δεν ειναι κακο! μονο εμεις θα τα τρωμε? Αντε τραβα αγορι, και γυρνα τσαμπιολι να μας πεις και εμας!σκέφτομαι για αυτή: εχει δοκιμασει κανεις μην φαω τα μουτρα μου?
εχω φαει 2 μουφες στη σειρα, δεν με παιρνει για τριτηκαι να τα φας τα μουτρα σου, τι εγινε??? δεν ειναι κακο! μονο εμεις θα τα τρωμε? Αντε τραβα αγορι, και γυρνα τσαμπιολι να μας πεις και εμας!
εχω φαει 2 μουφες στη σειρα, δεν με παιρνει για τριτη
τις διαβαζω αλλα καποιες φορες κανω και κασκαντεριλικια.Διάβασε και καμια κριτικη τότε. Τόσες και τόσες ειναι καταχωρημένες με καλες αξιολογήσεις.
Συνάντηση πριν 2 εβδομάδες με Μαρίνα60 και παρτούζα με τη φίλη της την Αντιγόνη. Με τη Μαρίνα έχω βρεθεί ξανά και αυτή τη φορά έκανα 10 μήνες να τη βρω στο τηλέφωνο Είχε όμως τέτοια όρεξη που ήταν καλύτερη από κάθε προηγούμενο ραντεβού, σκέτο ηφαίστειο, με τρέλανε. Αυτή η γυναίκα είναι από άλλο πλανήτη στο σεξ, σκέτη εξάρτηση!!!
Οταν την πετύχεις...Συνάντηση πριν 2 εβδομάδες με Μαρίνα60 και παρτούζα με τη φίλη της την Αντιγόνη. Με τη Μαρίνα έχω βρεθεί ξανά και αυτή τη φορά έκανα 10 μήνες να τη βρω στο τηλέφωνο Είχε όμως τέτοια όρεξη που ήταν καλύτερη από κάθε προηγούμενο ραντεβού, σκέτο ηφαίστειο, με τρέλανε. Αυτή η γυναίκα είναι από άλλο πλανήτη στο σεξ, σκέτη εξάρτηση!!!
Συνάντηση πριν 2 εβδομάδες με Μαρίνα60 και παρτούζα με τη φίλη της την Αντιγόνη.
Συνάντηση με την Φωτεινή - Παιχνιδιάρα Ρωσίδα
Συνάντηση στις αρχές του καλοκαιριού. Εύκολη επικοινωνία και κλείσμο ραντεβού στην Πλ. Αττικής. Με την είσοδο στον χώρο μπαίνεις σε ένα θεατρικό σκηνικό με επίπλωση και διακόσμηση που τα έχει όλα. Από φορέματα σε κούκλες μέχρι διάδρομο τρεξίματος.
Η ίδια η (μεγαλο)κοπέλα είναι ευγενέστατη γλυκειά στην συμπεριφορά και απευθύνεται αποκλεστικά και μόνο στους λάτρεις των BBW.
Προσπαθεί να σε ευχαριστήσει αλλά δεν το έχει. Πάντως το παλεύει. Καθαρή μέχρι παρεξήγησης , οπότε δεν υπάρχει CIM και είσαι συνέχεια με μαντηλάκια.
Όχι και καμμιά τρελή τεχνική στην πίπα η το πήδημα.
Το μόνο που έχω να θυμάμαι είναι στα 4 όπου και κατά περίεργο τρόπο δημιουργούσε μιά στενή μεση με έναν, όμορφα, τεράστιο κώλο που με έκανε να γουστάρω (φωτό 2 και 3).
Πάς μόνο για την εμπειρία και αν σου περισσεύουν.
Αυτά ....
Καλά να γαμάτε και να ενημερώνεται...