Διαγραμμένο μέλος 55325
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ψαχνω μιλφ 40+ αδυνατη με ωραιο σωμα, ωραια ποδια και προστυχη φατσα.
Ξερει κανεις τιποτα?
Ξερει κανεις τιποτα?
ΕΥΓΕ σου νέε μου !!!! και σ' ανώτερα ..........
Μαρια 55 φίλε θα την βρεις στα call girlsΨαχνω μιλφ 40+ αδυνατη με ωραιο σωμα, ωραια ποδια και προστυχη φατσα.
Ξερει κανεις τιποτα?
Δίνω μερικές πληροφορίες προς απάντηση στον φίλο αλλά και για γενική ενημέρωση.
chapeauΔίνω μερικές πληροφορίες προς απάντηση στον φίλο αλλά και για γενική ενημέρωση.
Επισκέφτηκα την κυρία ΑΛΛΑ δεν πέρασα. Από αυτά που είδα έχω να πω τα εξής:
-Στο τηλέφωνο ευγενική.
-Χώρος πλησίον του μετρό Αττική.
-Ηλικία δηλώνει 45 και μάλλον τόσο είναι.
-Κατά 99% Ελληνίδα.
-Κοντή, σκουρόχρωμη με αρκετά μεγάλα κρεμαστά βυζιά που πλησιάζουν το νούμερο 5
-Χαμογελαστή και για τα γούστα μου γλυκό πρόσωπο
-Δερματοστηξία ευμεγέθηςο στο άνω μέρος του στήθους.
-Μεγάλη κοιλιά και περιφέρεια που τα κρύβει με το κομπινεζόν.
-Δυσανάλογα λεπτά πόδια σε σχέση με το υπόλοιπο κορμί (αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που δεν πέρασα)
-Η γυναίκα δεν φάνηκε να δυσανασχέτησε καθόλου για το ότι δεν πέρασα ,γεγονός που το εκτιμώ πολύ και δείχνει καλό χαρακτήρα.(όχι σαν κάτι μαλακισμένες που αν δεν περάσεις σε κοιτάζουν με υφάκι)
-Υπάρχει και μία άλλη ακόμη στον χώρο, αρκετά χοντρή με μεσαίο στήθος,αλλά περισσότερα δεν μπορώ να πω διότι μόλις είχε μπει στο σπίτι και ήταν με τα ρούχα (ένα μακρύ μαύρο φουστάνι)
Συμπερασματικά, προτείνεται σαφώς για λάτρεις του μεγάλου στήθους που θα χρειαστεί ωστόσο να βάλουν νερό στο κρασί τους σε περίπτωση που έχουν μεγαλύτερες προσδοκίες πέραν του στήθους
Σημαντικό στοιχείο επίσης είναι και η τιμή: 30 ευρώ
μας τελειωσε .............................Καλημέρα συναγωνιστές! Η Paola milf παίζει? Ξέρει κανείς κάτι...?
Αννιτα δεν εχω link αυτη την στιγμη ομως. Αν μπορει καποιος αλλος συναγωνιστης να βοηθησειΚαλησπερα συναγωνιστες. Σημερα θα ειναι η πρωτη φορα που θα παρω call girl και για αποψε ψαχνω ανεξαρτητη milf που να ερχεται σε σπιτι και να ειναι πιο πολυ gfe κατασταση που να δινει και το κουλουρακι. Δεν εχω προτιμησε σε συγκεκριμενη εμφανιση. Ποια θα προτεινατε;
Καλημέρα συναγωνιστές! Η Paola milf παίζει? Ξέρει κανείς κάτι...?
Μαλλον ειναι αυτηΨαχνοντας και μετα απο πολλες παραπομπες και συγκρισεις κατεληξα εδω.
Καλεσα αλλα απαντησε καποια Αννιτα.Στο ονομα ομως Παολα, ψιλοκομπιασε και το προσπερασε
Δεν δοκιμαζω ομως
Δίνω μερικές πληροφορίες προς απάντηση στον φίλο αλλά και για γενική ενημέρωση.
Επισκέφτηκα την κυρία ΑΛΛΑ δεν πέρασα. Από αυτά που είδα έχω να πω τα εξής:
-Στο τηλέφωνο ευγενική.
-Χώρος πλησίον του μετρό Αττική.
-Ηλικία δηλώνει 45 και μάλλον τόσο είναι.
-Κατά 99% Ελληνίδα.
-Κοντή, σκουρόχρωμη με αρκετά μεγάλα κρεμαστά βυζιά που πλησιάζουν το νούμερο 5
-Χαμογελαστή και για τα γούστα μου γλυκό πρόσωπο
-Δερματοστηξία ευμεγέθηςο στο άνω μέρος του στήθους.
-Μεγάλη κοιλιά και περιφέρεια που τα κρύβει με το κομπινεζόν.
-Δυσανάλογα λεπτά πόδια σε σχέση με το υπόλοιπο κορμί (αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που δεν πέρασα)
-Η γυναίκα δεν φάνηκε να δυσανασχέτησε καθόλου για το ότι δεν πέρασα ,γεγονός που το εκτιμώ πολύ και δείχνει καλό χαρακτήρα.(όχι σαν κάτι μαλακισμένες που αν δεν περάσεις σε κοιτάζουν με υφάκι)
-Υπάρχει και μία άλλη ακόμη στον χώρο, αρκετά χοντρή με μεσαίο στήθος,αλλά περισσότερα δεν μπορώ να πω διότι μόλις είχε μπει στο σπίτι και ήταν με τα ρούχα (ένα μακρύ μαύρο φουστάνι)
Συμπερασματικά, προτείνεται σαφώς για λάτρεις του μεγάλου στήθους που θα χρειαστεί ωστόσο να βάλουν νερό στο κρασί τους σε περίπτωση που έχουν μεγαλύτερες προσδοκίες πέραν του στήθους
Στο τηλέφωνο δήλωσε και πρωκτικό. Για ακάποτη πίπα δεν θυμάμαι αν κάνει,δεν ρώτησα καν γιατί πάντα βάζω προφυλακτικό.Καλησπέρα συναγωνιστή, 30€ για τι υπηρεσίες?
Μπορει καποιος να βαλει ένα λινκ της σεξυ Άννας ευχαριστω
βρες μονος σου....Αρχισε να διαβαζεις!!Ψαχνω μιλφ 40+ αδυνατη με ωραιο σωμα, ωραια ποδια και προστυχη φατσα.
Ξερει κανεις τιποτα?