Μία σύντομη κριτική για την παρακάτω:
www.lovelist.com.gr/love-list/%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%87%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B7-4/]http://www.lovelist.com.gr/love-list/%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%87%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B7-4/[/url]
Με μία λέξη
ΓυφτοΜιλφ
Έχει δικός τη χώρο σε υπερυψωμένο ισόγειο στην Καλλιθέα όπου κάθεται στο μπαλκόνι και σε περιμένει.
Είναι Part Time πουτάνα και δουλεύει πσκ απ'οτι μου είπε και τις άλλες μέρες δουλεύει σαν νοσοκόμα.
Ηλικία πρέπει να είναι κοντα στα 50 με 55. Από φωτο που είδα πρέπει να έχει μεγάλα παιδιά (30+)
Κλειδώνει πόρτα όταν μπαίνεις και κρύβει κλειδιά μην έρθει και την βρει ο γιος της από το μενίδι και την σφάξει(ελπίζω όχι και εσένα).Αν γίνει σεισμός της πούτσισες. Θα πεθάνεις τραγικά και χαρακτηρισμένος σαβουρογάμης.
Είναι πολύ μαυριδερή και έχει χαρακτηριστική γυφτο-τσιγγανο φατσα. Ο τρόπος που μιλάει σε παραπέμπει στον Ταμτάκο.
Είναι κοντή,με στενό καλούπι,υπερμεγεθες κεφάλι για το σώμα, κοιλιά μεγάλη με σημάδια καισαρικής.
Έχει από τα πιο χοντρά μουνιά που έχω δει. Γέμιζε το χέρι σου μουνί.(άσχετα αν μετά δεν έφευγε με τίποτα η μουνίλα με το πράσινο σαπούνι που είχε στο μπάνιο) Δάκτυλα δεν άφηνε αλλά ήταν αρκετό για να πάρεις άρωμα.
Μην κανετε το λάθος να την αφήσει να απλώσει χέρι,εμένα κόντεψε να μου ξεριζώσει τα αρχίδια και το καβλί από το τράβηγμα που μου τα έκανε. Έχει βαρύ χέρι χαχα.
Στο σεξ τώρα κλείνεις τα μάτια,βοηθάει και το σκοτάδι (μόνο φωτισμός από τηλεόραση) και σπρώχνεις μέχρι να χύσεις να εξαφανιστείς από εκεί. Αν δεν μιλούσε κατά την διάρκεια του σεξ θα ήταν καλύτερα.
Απ'ότι μου είπε φεύγοντας έχει αρκετή πελατεία και βγαίνει το μεροκάματο.
Κανένας μερακλής από το bourdela δεν βρέθηκε να γράψει κριτική όμως.