jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
50 η μια πιστολια 60 οι δυο πιστολιες...
κ αν θελω κατα ριπας
Μπορείς... Όρεξη να έχεις φίλε!!! Αυτή μπορεί σίγουρα αντεχει ψηλες στροφες...Θα πάω με εξάσφαιρο εγώ να δω αν θα το αδειάσω χαχαχαχαχαχα
Μπορείς... Όρεξη να έχεις φίλε!!! Αυτή μπορεί σίγουρα αντεχει ψηλες στροφες...
Magia, Elvira η Άννα; Ποια θεωρείτε πιο ολοκληρωμένο πακέτο; Εμφάνιση, επιδόσεις, χαρακτήρας και τιμή!
Τις διαβαςα! Ρωτάω για κάποιον που χει πάρει και τις τρεις και εχει άποψη. Ειναι δύσκολες εποχές και δεν περισσεύουν λεφτά να τις πάρεις όλες σε ενα μήνα. Εξάλλου αυτος δεν ειναι και ο χαρακτήρας του site; Αλληλοβοήθεια και ενημέρωση στους μπουρδελοεθισμενους;
Και πάλι ρε φίλε η κάθε άποψη είναι προσωπική. Εμένα πχ μου κάνει η Μάγια αλλά εσένα να μη σουκάνει... ξαναδιάβασε κριτικές και οπου σε στείλει η τύχη...
παχυνε κι αλλο αυτη :S..Έλα πάρε...
Παρε και τις 3 μαζι...βαγωνιομπροτσώματα....Τις διαβαςα! Ρωτάω για κάποιον που χει πάρει και τις τρεις και εχει άποψη. Ειναι δύσκολες εποχές και δεν περισσεύουν λεφτά να τις πάρεις όλες σε ενα μήνα. Εξάλλου αυτος δεν ειναι και ο χαρακτήρας του site; Αλληλοβοήθεια και ενημέρωση στους μπουρδελοεθισμενους;
Παρε και τις 3 μαζι...βαγωνιομπροτσώματα....
δε μιλάνε ετσι στον zadren
δε μιλάνε ετσι στον zadren
Μπα πήγε και έφαγε μετά απο μένα γιατί είχε αμέσως ραντεβού! Πάντως δεν ειναι και οτι καλύτερο να βλέπεις το τσοπου σου Τίγκα στο σκατο..!φιλε πακετο...μαλλον την ειδες μετα απο μενα,γιατι ειχα κατι γλυκα και τη κερασα,και εφαγε μισο κουτι!!!!!χαχαχαχα!
σε μενα ειχε ερθει νυστικια!!!!
:SΚαλημέρα συναγωνιστές, θα ήθελα να με βοηθήσεις κάποιος ψάχνω ένα καλό και εμφανισιακά και σαν υπηρεσίες milf call girl γιατί με ένα φιλαράκι θέλουμε να κάνουμε μια έμεπιρη τριάδα, όποιος ξέρει ας βηοηθήσει συναγωνιστές