LocoTsoutsouna
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 145
- Πόντοι
- 286
..Έλα πάρε...
Πολύ σαμπρελοκατάσταση η κυρία ....
..Έλα πάρε...
Παιδια μπειτε xhamster.com
Πατηστε video
evil massage 18
Ενα τετοιο gilf . Θελω
ειμαι αρρωστος??
δεν ισχυει για Αννα...Το ίδιο είχα διαβάσει και εγώ . Ίσως να την πήρε πρίν αλλάξει την τιμή ή είναι πελάτης της και του έκανε καλύτερη τιμή
80 ειναι...αλλα θα το σιγουρεψω αυριο...και θα ενημερωσω το νημα...Όταν επιστρέψω στα πάτρια εδάφη θα ήθελα να την τεστάρω,γι'αυτο ελπίζω το ''δωράκι'' της να είναι στα 80
Παιδια μπειτε xhamster.com
Πατηστε video
evil massage 18
Ενα τετοιο gilf . Θελω
ειμαι αρρωστος??
Καλα ρε παιδια...Καποιος δεν ειπε προχθες οτι αυτη ζηταγε 90-100?? Τι γινεται ρε γμτ...
Μπορει, δεν ξερω...Θα δουμε.Και γι αυτήν έγραψε ο φίλος και εγώ γιατί μας είπε τα ίδια
Για δοκίμασε απο τηλέφωνο που δεν το έχει απο πελάτη της να δούμε πόσα θα ζητήσει ;)
(εκτός αν μας διαβάζει εδώ, είδε ότι έπεσε κράξιμο και κατέβασε πάλι την τιμή).
Και να προσθέσω ότι αυτά τα ανέβα-κατέβα στην τιμή αναλόγως την κίνηση του ¨μαγαζιού¨ μόνο επαγγελματισμό δεν δείχνουν ;)
Ημουν αυτος που ειπε οτι αν εκανε κατι τετοιο να την γραψουμε στ'αρχιδια μας και να παει να γαμηθει...Και να προσθέσω ότι αυτά τα ανέβα-κατέβα στην τιμή αναλόγως την κίνηση του ¨μαγαζιού¨ μόνο επαγγελματισμό δεν δείχνουν ;)
αυτή είναι η τελευταία αγγελία της που έχει και το τηλ της για όσους ενδιαφέρονται
το λέω μια και καλή:
Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ. ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ...